|
درد دلی با کربلا
|
|
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز... به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن. امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم... ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن... (البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم) بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم: سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید... ![]() |
|||
| آغاز صفحه 83 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۰۴, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #821
|
|||
|
|||
|
بار الــــها ! اجلــــــــــم را تو به تأخیـــــــــــــــر انداز
چند روزیـــــست دلم تنــــــگ مُحـــــرم شده است |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۲۲:۱۱ توسط آیدا77.)
شماره ارسال: #822
|
|||
|
|||
|
من اگر نقاش بودم کربلا را می کشیدم یک بیابان لاله سرخ نینوا را می کشیدم دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر نقشی از عباس حیدر اشکی از طفلان زینب ، منظر نور و هدایت کربلا را می کشیدم ![]() یا علی رفتم بقیع اما چه سود
هرچه گشتم فاطمه(سلام الله علیها) آنجا نبود یا علی قبر پرستویت کجاست؟ آن گل صد برگ خوش بویت کجاست؟ هرچه باشد من نمک پرورده ام دل به عشق فاطمه خوش کرده ام حج من بی فاطمه (سلام الله علیها) بی حاصل است فاطمه (سلام الله علیها) حلال صدها مشکل است |
|||
|
|
۱:۴۰, ۱۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۳ ۱:۴۴ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #823
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ﺣﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﺑﻤﯿﺮد ﺍﻣﺎ ﺣﺐ "ِ ﻣﺎﺩﺭمهربان "ﺷﻬﯿﺪﺵ ﮐﺮﺩ .... ﺣﺴﯿﻦ ﺟﺎﻥ مولای من................. ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ عاشق ﻣﺎﺩﺭتان ﻫﺴﺘﯿﻢ.... ﺷﻬﯿﺪﻣﺎﻥ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺮﯾﻢ........ |
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #824
|
|||
|
|||
![]() به نام خدا صلی الله علیک یااباعبدالله سلام آقاجان دلم هوای توکرده فقط بگوچه چاره کنم ارباب دلم به دنبال یه آرامش وارونه است........ یعنی شما ای عموی باوفا ای ماه بنی هاشم |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۱۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۲۳ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #825
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا اباعبدالله هر کسی داد سلامی به تو و اشکش ریخت او نظر کرده ی زهرا است اباعبدالله ... |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۱۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۱۱:۰۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #826
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا حسین...مولای لب تشنه ام... شرف آدمیت ریخته در گریه ی تو آدم از گریه تو بود که آدم شده است... |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #827
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اي تشنه لبي، كه آب شرمنده توست تا صبح جزا سحاب شرمنده توست در اوج عطش گذشتي از آب فرات و الله كه انتخاب شرمنده توست ياقمربنی هاشم... بی دست کربلا،دستم بگیر... |
|||
|
|
۱:۱۹, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱:۳۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #828
|
|||
|
|||
|
این دل تنگم غصه ها دارد به خدا میل کربلا دارد کربلا، کربلا، کربلا، کربلا **************************** دل شكسته هميشه برايمان كافيست
هميشه گريه ي بي انتهايمان كافيست شكسته بالي مارا كسي نميفهمد همين نرفتن كرب و بلايمان كافيست چقدر نامه نوشتم كه دوستت دارم چقدر گريه ؟ همين گريه هايمان كافيست بيا و با غم رسوايي ام مدارا كن قسم به چادر خيرالنسايمان كافيست؟ براي اينكه شب جمعه كربلا بروم دعاي خير حضرت آقا رضايمان كافيست |
|||
|
|
۹:۳۵, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #829
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(قبلش معذرت ) ته گودال تمام بدنش می سوزد خواهری دید عقیق یمنش می سوزد نیزه ها زیر حرارت همگی ذوب شدند بی سبب نیست جراحات تنش می سوزد کربلا ملک خودش بود، غریبی این جاست چه غریبانه کسی در وطنش می سوزد بی هوا نیزه ای آمد، همه مبهوت شدند بعد آن نیزه گمانم دهنش می سوزد ماجرای ته گودال مرا خواهد کشت دل من بیشتر از لب زدنش می سوزد گیرم اصلاً کفنی بر تن او پوشیدید قطعاً از داغی صحرا کفنش می سوزد عصر شد، کرب و بلا مثل مدینه شده بود بانویی گوشه ای از پیرهنش می سوزد پشت در یا ته گودال چه فرقی دارد؟ هر کسی ذوب علی گشت (من)ش می سوزد |
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۲۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #830
|
|||
|
|||
|
به نام خدا گفتم: سرت رو بنداز پايين زندگيتو بكن، به هيچ چيز و هيچ كس فكر نكن، ما بي طرفيم، كار به كار كسي نداريم... گفت: زيارت عاشورا را خوانده اي... دو دسته جمله دارد، يا سلام است يا لعن؛جامعه هم دو دسته دارد، مورد سلام اهل بيت (علیه السلام) و مورد لعنشان. عاقبت هم دو دسته مي شود، بهشت و جهنم، وسط ندارد. گفتم حتي بي طرف ها...!!!؟؟؟ گفت: در زيارت عاشورا جوابت هست... (و شايعت و بايعت و تابعت علي قتله...) امام صادق آن بي طرف ها را هم لعن كرده... البته زياد هم بي طرف نبودند هر كه در لشكر حسين(علیه السلام) نباشد در محفل شراب باشد يا محراب نماز... يزيدي است. گفتم: زمانه عوض شده... موقعيت فرق كرده. گفت: باز زيارت عاشورا جوابت را داده: (و آخر تابع له علي ذلك) تا آخر الزمان هر كسي مثل اين ها باشد لعن شده... قرار نيست كه فاميليش يزيد باشد... (كل يوم عاشورا) در هر زمان حسيني به قتلگاه مي رود... كاروان حركت كرده و هر انساني به كربلاي خودش مي رود... بايد تكليفش را با خودش روشن کند ، حسيني است يا يزيدي... گفتم: يعني چه...!!!؟؟؟ گفت: جامعه ات را نگاه كن،اگر صف حسين(علیه السلام) را پيدا نكردي به مرگ جاهليت مردي! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 2252.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/2252.jpg)

![[تصویر: phsi2vmehd8r4cob38tq.jpg]](http://8pic.ir/images/phsi2vmehd8r4cob38tq.jpg)

![[تصویر: 75672_624.jpg]](http://www.shafaf.ir/files/fa/news/1392/3/22/75672_624.jpg)