کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با کربلا
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 202.png]

سلام دوستان عزیز...
به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم...
هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن.
امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم...
ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم)

بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم:

سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید...

[تصویر: 2252.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، yasin ، MAHDI59 ، meshkat ، parisan ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، sunrise59 ، montazer ، أین المنتظر ، hesam110 ، hamed313 ، MEHJR ، ANTI satan ، hajiali.m ، tanhaye_aram ، mohammad008 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، مسافر ، حسن.س. ، Marziyeh ، Abasaleh ، somayeh ، یا ثارالله ، SARV ، shakiba ، EMPERATOR ، Farzaneh ، mahdy30na ، behzad-jn ، taleb ، a_boy399 ، nasimesaba ، saloomeh ، یوسف خان ، seyed313 ، 59-11(یامهدی) ، نگار ، میثاق ، N.Mahdavian ، ایمانی ، يك منتظر ، پرستوی مهاجر ، jamandeh ، m.hossein ، طالب نور ، Nmm ، rastin ، azade ، علی ابوتراب ، حسنیه ، bahareh ، یاران مهدی ، amir11 ، سرباز منتظر ، سجاد313 ، فدک زهرا ، nafas ، شیدا ، mohammad reza ، zahra.shakiba ، جویای حقیقت ، aboutorab ، ساجد ، مهدی110 ، ali.khm ، ساقی ، حلما ، yamin ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، elnaz alavi ، rahgozar.f ، حقیر ، Ramin_Ghn ، یاوران مهدی ، ZaHrA110M ، تازه مسلمان ، AFG Shia ، vahid1878 ، fazel ، ريحانه الرسول ، مجید املشی ، black ، UNNAMED ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، alipc9000 ، یاســین ، mahdy_mir ، vahrakan ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، چشم به راه آقا ، عبدالرحیم ، میلاد مسلمی ، كارمند پيمانی ، zryy ، montazer 128 ، در جستجوی سختی ، tazevared ، fatemeh ، mohaddese ، منادی حق ، مجنون الحسین ، MANI110 ، fiftynine ، SARA 2020 ، Bahar ، ztb ، نسیم ، آلاله ، آفتاب ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، boghz ، s-r ، ADAM ، sagheb ، Tolou ، یا امام رضا ، آیات ، محب الزهرا ، محمد حسین ، انديشه نو ، help me ، Night moans ، mohamad ، رضوانه ، mahramaneh ، رهگذر. ، SAViOR ، Sakineh ، صهبا ، آیلار ، Night_World ، fotha ، احمد شاکر ، سیمرغ ، meisamtiger ، ali-0110 ، fafa* ، السا ، صبا ، حسین14 ، مجتبی110 ، نرگس594 ، bi-ehsaas ، مصطفي مازح7610 ، soora ، عشقم کربلا ، sayed reza ، انتصـار ، آیدا77 ، 135 ، Mohammad Trust ، مصباح ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، S.A.M ، دالاهو ، یااباصالح ، آوا ، مهشاد ، mortozpasha ، ( علقمه ) ، mkashipazha ، جواد مخبریان ، فدايي ولايت ، قبیله منتظر ، مجنون العباس ، Ali#59 ، علی املشی ، حدیث عشق ، Hadiss313 ، ندا دهنده ، Anti gods ، عمار94 ، غریب ، ماحی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، A.E

آغاز صفحه 83 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۰۴, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #821
آواتار
بار الــــها ! اجلــــــــــم را تو به تأخیـــــــــــــــر انداز
چند روزیـــــست دلم تنــــــگ مُحـــــرم شده است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، میثاق ، جویای حقیقت ، آیدا77 ، شیدا ، عبدالرحیم ، Farzaneh ، مصباح ، مجنون العباس ، Night_World ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، Tolou
۲۱:۵۵, ۱۲/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۲۲:۱۱ توسط آیدا77.)
شماره ارسال: #822
آواتار
من اگر نقاش بودم کربلا را می کشیدم
یک بیابان لاله سرخ نینوا را می کشیدم
دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر
نقشی از عباس حیدر
اشکی از طفلان زینب ، منظر نور و هدایت
کربلا را می کشیدم
[تصویر: phsi2vmehd8r4cob38tq.jpg]

یا علی رفتم بقیع اما چه سود
هرچه گشتم فاطمه(سلام الله علیها) آنجا نبود
یا علی قبر پرستویت کجاست؟
آن گل صد برگ خوش بویت کجاست؟
هرچه باشد من نمک پرورده ام
دل به عشق فاطمه خوش کرده ام
حج من بی فاطمه (سلام الله علیها) بی حاصل است
فاطمه (سلام الله علیها) حلال صدها مشکل است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، سیمرغ ، جویای حقیقت ، میثاق ، عبدالرحیم ، Farzaneh ، مصباح ، مجنون العباس ، Night_World ، ISOD ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، Tolou
۱:۴۰, ۱۳/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۳ ۱:۴۴ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #823
آواتار
به نام خدا

ﺣﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﺑﻤﯿﺮد

ﺍﻣﺎ ﺣﺐ "ِ ﻣﺎﺩﺭمهربان "ﺷﻬﯿﺪﺵ ﮐﺮﺩ ....

ﺣﺴﯿﻦ ﺟﺎﻥ مولای من.................

ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ

عاشق ﻣﺎﺩﺭتانHeartﻫﺴﺘﯿﻢ....

ﺷﻬﯿﺪﻣﺎﻥ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺮﯾﻢ........

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، شیدا ، Farzaneh ، آیدا77 ، مصباح ، جویای حقیقت ، مجنون العباس ، سیمرغ ، Night_World ، ISOD ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، Tolou ، 135
۱۵:۲۷, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #824
آواتار
[تصویر: 75672_624.jpg]

به نام خدا
صلی الله علیک یااباعبدالله
سلام آقاجان
دلم هوای توکرده فقط بگوچه چاره کنم ارباب
دلم به دنبال یه آرامش وارونه است........ یعنی شما ای عموی باوفا ای ماه بنی هاشم

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، شیدا ، سیمرغ ، Night_World ، میثاق ، آیدا77 ، جویای حقیقت ، ISOD ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، Tolou ، 135
۱۱:۱۸, ۱۴/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۲۳ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #825
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا
اباعبدالله

هر کسی داد سلامی به تو و اشکش ریخت
او نظر کرده ی زهرا است اباعبدالله ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، مصباح ، جویای حقیقت ، Night_World ، ISOD ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، شیدا ، Tolou ، 135
۱۰:۵۸, ۱۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۱۱:۰۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #826
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یا حسین...مولای لب تشنه ام...

شرف آدمیت ریخته در گریه ی تو

آدم از گریه تو بود که آدم شده است...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Night_World ، ISOD ، جویای حقیقت ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، 135 ، شیدا ، Tolou
۱۳:۳۳, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #827
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اي تشنه لبي، كه آب شرمنده توست
تا صبح جزا سحاب شرمنده توست

در اوج عطش گذشتي از آب فرات
و الله كه انتخاب شرمنده توست

ياقمربنی هاشم...

بی دست کربلا،دستم بگیر...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، ISOD ، جویای حقیقت ، مصباح ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، عبدالرحمن ، 135 ، Night_World ، شیدا ، Tolou
۱:۱۹, ۱۹/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱:۳۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #828
آواتار
این دل تنگم غصه ها دارد
به خدا میل کربلا دارد
کربلا، کربلا، کربلا، کربلا
دل شكسته هميشه برايمان كافيست
هميشه گريه ي بي انتهايمان كافيست
شكسته بالي مارا كسي نميفهمد
همين نرفتن كرب و بلايمان كافيست
چقدر نامه نوشتم كه دوستت دارم
چقدر گريه ؟ همين گريه هايمان كافيست
بيا و با غم رسوايي ام مدارا كن
قسم به چادر خيرالنسايمان كافيست؟
براي اينكه شب جمعه كربلا بروم
دعاي خير حضرت آقا رضايمان كافيست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، 135 ، ISOD ، Night_World ، جویای حقیقت ، میثاق ، Mohammad Trust ، شیدا ، حسن عزتي ، Tolou ، Farzaneh
۹:۳۵, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #829
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(قبلش معذرت )

ته گودال تمام بدنش می سوزد
خواهری دید عقیق یمنش می سوزد

نیزه ها زیر حرارت همگی ذوب شدند
بی سبب نیست جراحات تنش می سوزد

کربلا ملک خودش بود، غریبی این جاست
چه غریبانه کسی در وطنش می سوزد

بی هوا نیزه ای آمد، همه مبهوت شدند
بعد آن نیزه گمانم دهنش می سوزد

ماجرای ته گودال مرا خواهد کشت
دل من بیشتر از لب زدنش می سوزد

گیرم اصلاً کفنی بر تن او پوشیدید
قطعاً از داغی صحرا کفنش می سوزد

عصر شد، کرب و بلا مثل مدینه شده بود
بانویی گوشه ای از پیرهنش می سوزد

پشت در یا ته گودال چه فرقی دارد؟
هر کسی ذوب علی گشت (من)ش می سوزد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Night_World ، ISOD ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، Tolou ، جویای حقیقت ، 135 ، Farzaneh
۱۷:۵۶, ۲۱/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #830
آواتار

به نام خدا

گفتم: سرت رو بنداز پايين زندگيتو بكن، به هيچ چيز و هيچ كس فكر نكن، ما بي طرفيم، كار به كار كسي نداريم...

گفت: زيارت عاشورا را خوانده اي... دو دسته جمله دارد، يا سلام است يا لعن؛جامعه هم دو دسته دارد، مورد سلام اهل بيت (علیه السلام) و مورد لعنشان. عاقبت هم دو دسته مي شود، بهشت و جهنم، وسط ندارد.
گفتم حتي بي طرف ها...!!!؟؟؟
گفت: در زيارت عاشورا جوابت هست... (و شايعت و بايعت و تابعت علي قتله...) امام صادق آن بي طرف ها را هم لعن كرده... البته زياد هم بي طرف نبودند هر كه در لشكر حسين(علیه السلام) نباشد در محفل شراب باشد يا محراب نماز... يزيدي است.
گفتم: زمانه عوض شده... موقعيت فرق كرده.
گفت: باز زيارت عاشورا جوابت را داده: (و آخر تابع له علي ذلك) تا آخر الزمان هر كسي مثل اين ها باشد لعن شده... قرار نيست كه فاميليش يزيد باشد...
(كل يوم عاشورا) در هر زمان حسيني به قتلگاه مي رود... كاروان حركت كرده و هر انساني به كربلاي خودش مي رود... بايد تكليفش را با خودش روشن کند ، حسيني است يا يزيدي...
گفتم: يعني چه...!!!؟؟؟
گفت: جامعه ات را نگاه كن،اگر صف حسين(علیه السلام) را پيدا نكردي به مرگ جاهليت مردي!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، حسن عزتي ، جویای حقیقت ، Night_World ، حضرت عشق ، ISOD
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا