|
خاک کربلا و گوشی لمسی
|
|
۱۵:۰۰, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۱۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از دوستان پیام جالبی فرستادند که با اجازه میذارم تا همه امتحان کنند : ﮔﻮﺷﯿﻬﺎﺗﻮﻥ ﻫﻤﻪ ﻟﻤﺴﯿﻪ، ﺑﺎ ﺷﯿﺊ ﻟﻤﺲ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﮐﺮﺩ،ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﺩﺭﺳﺘﻪ؟ ﺧﺐ ﺣﺎﻻ ﯾﻪ ﻣﻬﺮ ﮐﺮﺑﻼ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ . ﻫﺮ ﺟﺎﯼ ﮔﻮﺷﯿﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺍﻧﮕﺸﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﮑﻨﻪ ﻣﻬﺮ ﮐﺮﺑﻼ ﺑﮑﺸﯿﺪ . ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺱ ﮎ ﺧﺎﮎ ﮐﺮﺑﻼ ﺯﻧﺪﺱ ﺍﻻﻥ ﺑﺎﻣﻬﺮ ﺗﺮﺑﺖ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺑﺸﯿﺪ |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جالب بود
با طلا هم البته میشه و ساقه گل طبیعی من با اینا امتحان کردم نشد:فیروزه-عقیق-صدف-تسبیح خاکی-چوب |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خاک کربلا زنده ست؟ عجب بابا.
گوشیهای لمسی یا با فشار کار می کنن یا دمای انگشت. کار به زنده بودن و نبودن ندارن. |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من الان با مهر تربت امتحان کردم شد ولی با سجاده و کتاب و پارچه به قول اقای نام کابری با قدرت هم فشار دادم نشد. |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
۱۵:۵۱, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اهان!
اونو دیگه نمیدونم گوشی من سه سال پیش اومد تو بازار میشه جزء قدیمی ها؟ |
|||
|
۱۶:۰۳, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۱۶:۰۳ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آها ببخشید. من اشتباه کردم. صفحات خازنی با دما کار نمی کنن با موادی که ثابت دی الکتریک متفاوتی از هوا دارن یا رسانا هستن کار می کنن.
(۱۴/دی/۹۳ ۱۵:۵۲)سیمرغ نوشته است: اهان!مهم نیست. من از فرصت استفاده می کنم و یه مطلب علمی شیر می کنم. http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B5%D9%8...8%B3%DB%8C |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من این قضیه ی مهر رو حدود نیم سال پیش تست کردم، اولش جالب بود . بعدش هی کشیدم روش یهو دیدم اوه اوه کل صفحه شده خش
البته محافظ داشتو برام خیلی هم عجیب نبود ، چون از سال ها پیش توی این زمینه فعالیت میکردم و طبق همین پست جناب نام کاربری از این قضیه خبر دار بودم همین الان هم یه موز جلوم بود کشیدم رو صفحه ، از خود دست خوشگلتر کار میکرد
|
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
من هنوز متوجه نشدم.اگه میشه یکی با زبان ساده توضیح بده. صفحه نمایش من خازنی TFT هست چرا باید با طلا بشه اما با فلز دیگه که نمیدونم چیه نه چرا باید با مهر بشه اما تسبیح گلی نه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

البته محافظ داشت