کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حد ارتباط با نامحرم در فضای مجازی
۲:۲۴, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
حد ارتباط با نا محرم این است که ما داد و ستد عاطفی نکنیم. یعنی به دنبال صید کردن دل دل یکدیگر نباشیم .
این یکی از راه هایی است که به نظر دور است اما خیلی نزدیک است .
به قول قران:همه ی آدم ها به خود خود آگاهی دارند ولی مدام توجیه میکنند . میگویند ما در محیط های مجازی یکدیگر را نمیبینیم پس میتوانیم هر حرفی را راحت بزنیم.
اما من از شما سوال میکنم که وقتی شما در این فضاهای نت نظر می گذارید و با یکدیگر گفتگو میکنید آیا این دادو ستد عاطفی رخ میدهد یا خیر؟؟
وقتی که شما از انواع تصاویر و کلمات و روشهایی که در محیط دیجیتال است استفاده میکنید برای اینکه حالات فکری و روحی و احساسات خود را به طرف مقابل منتقل کنید در او هیچ حسی را ایجاد نمیکنید؟؟در حقیقت قبل از اینکه با فکر او ارتباط برقرار کنید در دل و احساس او جا باز کرده اید .این جا باز کردن در احساس و دل فرد نامحرم همان حریم حرامی است که شما وارد شده اید . من اجازه ی داد و ستد عاطفی به این عنوان که دل کسی را از آن خود کنم ندارم .قطعا من باید برای یک ارتباط سالم حرکت کنم .ارتباطی که فرصت فکر ، اندیشه و عمل صالح و کارهای خوب و زیبا را بدهد
ادامه دارد....

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یک دهه شصتی ، یاســین ، السا ، بیداری12 ، SARV ، فاطمه خانم ، مجنون العباس ، لبخند خدا ، 135
۱۰:۴۱, ۱۶/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۰:۴۲ توسط أین الرجبیون.)
شماره ارسال: #2
آواتار
ظاهرا گاهی اوقات وارد فضای مجازی میشویمو گفتگوی علمی و اعتقادی میکنیم.
اما این فضاها ایجاد اعتیاد میکنه .یعنی فرد مدام دنبال اینست که وارد آن شده با افراد مختلف گفتگو کند و نظرات آنها را داشته باشد. به این گفتگو کردن ها به عنوان یک رفتار ویژه روشنفکرانه نگاه میکند . این نقابی است که هوس بر روی رفتارهای ما میزند.اگر قصد ازدواج است ماباید آنرا صریح کنیم .. اما فضای وب برای ازدواج مناسب نیست .به این خاطر که ما در فضای مجازی شخصیت مجازی داریم .از کجا بدانم که این کسی که خودرا به عنوان یک خانوم معرفی میکند واقعا خانوم است و از کجا مشخص که آقا نیست.
از کجا معلوم که سن و ویژگی واقعی واقعی خود را منتقل میکند .خیلی اوقات افراد برای اینکه جواب این سوالهارو پیدا کنند بیرون قرار میزارند . در این قرار شما از کجا میدانید که این فرد همان کسی است که در فضای مجازی به شما پاسخ داده ؟ شاید آن پاسخ هارا خوانده و سر قرار آمده.
متاسفانه ما در فضای دیجیتال دچار آسیبهای جدی هستیم .اصلا اقتضای فضای دیجیتال شخصیت مجازی است . وقتی که مابا انسانها در دنیای واقعی مواجه هستیم بسیاری از ویژگی شخصیتی آنهارا نمیشناسیم . در فضای دیجیتال که اصلا قابلیت شناخت وجود نداره .
در ارتباط با نامحرم قرار است که ما حریم دل و خیال یکدیگر را اشغال نکنیم. من حق ندارم که دل و فکر کسی را مشغول خود بکنم .و در دل او یک جای ویژه و ممتاز از بقیه باز بکنم.
گاهی اوقات هم کسانی که به نت دسترسی ندارند از طریق پیامک وارد این آلودگی میشوند . یعنی پیامهایی بین افراد محرم و نامحرم بدل میشود که بارهای عاطفی و معنایی دارد . اشعار و جملات ادبی که مناسبتی هم برای آن درست میکنیم.این کار زمینه ایجاد یک ارتباط عاطفی میشود .در حقیقت فرصت داده ایم که ضمیر ناخودآگاه ما بدون هیچ جنگی فتح بشود .این یعنی پیروز نفس و هوا وهوس ما که هنوز تربیت جدی پیدا نکرده است .به همین خاطر باید فوق العاده مراقبت کرده و با احتیاط جلو رفته .
منبع : پایگاه غیر رسمی استاد نیلچی زاده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، MohammadSadra ، السا ، SARV ، bagheri4 ، فاطمه خانم ، لبخند خدا ، 135
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]