|
گرفتن گواهی پزشکی در بعضی موارد غیر پزشکی چه معنایی دارد؟
|
|
۱۷:۱۴, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی
قبل از هرکسی کاش این مطلب رو مسوولین آموزش وپرورش می خواندند فکری به حال مردم می کردند. ![]() توی آموزش وپرورش رسم هست که اگر بنا به هر دلیلی مدرسه نرفتی ویا سر امتحان حاضر نشدی باید گواهی پزشکی بیاوری . !!!!حتی اگر دلیل حاضر نشدن دلیلی مثل خدای نکرده فوت یکی از فامیل باشه یا حتی فامیل نزدیک هم باشه مثل پدر مادر و.... یا به دلیل گیر کردن توی برف رساندن یک مجروح به بیمارستان یا به خاطر نجات یک فرد از مرگ و یا مثلا تاریخ رو عوضی بخونی و نتونی حاضر بشی یا هزاران دلیل غیر از بیماری باید بری پیش یک پزشک و پول بدی آن هم ذوق زده البته با تکبر و هزار وناز وافاده پول رو می گ یره بدون هیچ زحمتی به دروغ یک گواهی برای روزی که گذشته استراحت پزشکی می نویسد.و البته به دلیل دروغین یک بیماری و جالب هست که این قانون آموزش وپرورش ما هست که حرف راست رو قبول نداره حتی اگر صد شاهد بیاوری و برایشان قسم بخورند وحتما باید به پزشک پول داده باشی دروغ بنویسه آن دروغ از صد امضا وشاهد اعتبارش بیشتر است . ![]() جالب تر این است که چه کسانی هم اعتبار دارند جامعه محترم ونازنین پزشکان از ماه بهتران که بیشترین آمار تخلف را دارند.البته ناگفته نماند پزشکان خوب هم که من تا به حال کم دیده ام یا ندیده ام حتما زیاد هستند. ![]() حالا به این سوال ها جواب بدید : این پولی که پزشکان می گیرند اسمش چیست؟ مسوول دروغ هایی که گفته می شود کیست؟ باغث وبانی این گناه عظیم رشوه خواری وجعل سند غیر قانونی کیست؟ کی یاد می گیریم دستورات اسلام را اجرا کنیم ؟ یعنی هیچ راه دیگری غیر از تاییدیه از پزشکان در این سی و پنج سال ا پیدا نشده ؟ توی این دنیا ی وامانده کسی معتبر تر از پزشکان نیست ؟ چه دلیلی دارد که غیبت فقط برای مریضی موجه شود ؟ بعضی مواقع بلایی که وقتی یکی از اقوام نزدیک فوت می شوند سر آدم میاد از صد بار مردن بالاتر است چه برسد به مریضی ؟!!!اما باید بری دکتر بگی مریض بودم نیامدم شایدم آن موقع خدا گواهی بنویسه تا حالا مریض نبودی الان که رشوه دادی مریض شدی !!!!!! ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۲۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۰۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
تازه من دکتر سراغ دارم که گواهی پزشکی میفروشه 5 هزار تومن
![]() (البته اگه به صنف پزشک ها بر نمیخوره!) |
|||
|
|
|