کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مظلومیت
واقعا کوتاهی کردیم .
با اطلاع رسانی صحیح جران می کنیم .
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مظلومیت
۱۸:۵۲, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #1

مظلومیت ِ امیر المؤمنین علی علیه السلام،مظلومیـّت ِ « بـشـر » تـا روز قـیـامـتــــ است.مناسب هست همانند مجالس عزاداری برای سیدالشهداء،مجالس عزاداری بـرای امـیــرالمــؤمــنــیـــن هـم بـرپـا گـردد.
« اگر آنجا غصب نمی شد ، عاشورا هم پیدا نمی شد .. ».
آيت الله بهجت
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، آفتاب ، حسین14 ، mohammad reza ، مصباح ، سدرة المنتهی ، مهشاد
۲۳:۰۰, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #2

بسم الله الرحمن الرحیم
علی؟ یا علی؟؟
بی شک وصف حالات و رفتارات و خصوصیات مولای اول شیعیان از توانایی بنده و همچنین هر اندیشمند و استادو...خارج است.
ماداریم از شخصی سخن میگوییم که در تمام عمرش جز بندگی خدارونکرد...شیرمردی که هیچ اتفاقی و هیچ چیزی نمیتونست تارو پودشو به هم بزنه جز اشک بچه یتیم...
سخن گفتن از این مرد،ازاین یگانه یاور رسول خدا کار من نیست.چه کنم که سخن گفتن از مرادمان شاید مرحمی باشد بر غربت شیعه...
شجاعت،درایت،دیانت،سخاوت و تمامی صفات برای انسان کامل دراین فرد جمع شده و برسی هر صفت او جفاییست بر صفات دیگرش.
علی که در نامه ای به یکی از کارگذاران حکومتش در مورد چگونگی نامه نوشتن اینگونه فرمود: :« نوک قلم‌هاتان را ظریف
و نازک کنید. فاصله میان سطرها را کم کنید، و از زیاده‌نویسی بپرهیزید، زیرا
به اموال مسلمانان نباید خسارت وارد کرد.
علی که وقتی طلحه و زبیر به طلب حکومت بر بصره نزدش امدند چراغ را خاموش کرد و گفت میخواهیم صحبت کنیم چیزی نمینویسیم نیازی به استفاده از چراغ بیت المال نیست.
اونمیخواست خودرامذهبی صفت نشان دهد.میخواست بفهماند که من حتی نور چراغی را هدرنمیدهم چه رسد به سخاوتمندیهای پادشاهانه.
به راستی سخن پیامبر درست بود که ای علی هیچ کس تورانشناخت جز من و خدا و هیچکس مرانشناخت جز خدا و تو.
علی که درنامه به مسئول مالیات حکومتش میگوید مواظب باش حیوانات را که می اوری اسیبی بهشان نرسد...
حکومت او عدل خالص و انصاف محض بود...
افسوس که ازعلی فقط مجاهدت هایش راشنیدیم و تنهایی هایش ماند برای خودش...او غریب بود...خودش هم این را میگفت اما نه به همه به ان فقیر افتاده در خیابان که میگفت غریبم ...به او میگفت به من به اندازه سنگ ریزه های بیابان ظلم شده.
علی تنهابود ؟اما چرا؟این معماراچه کسی حل خواهد کرد؟غیر ازاین است که برای حفظ دین تلاشش از همه بیشتر و دیانتش زبانزد بود.اگر به او و اولادش به اندازه یکی از اصحاب ساده پیامبرهم رحم میشد این نمیشد که شد.
ابوتراب اسوه شیعیان در غربت است...اگر امروز 73فرقه سر خاک رسول الله میرند و اتحاد دارن شک نکنید بخاطر علیست.اورسم عرب.کینه عرب را میدانست.
میدانست مرگ رئیس قبیله ای یک قبیله را میشوراند.
هرکه را پیامبر قصد زدن داشت میزد و هر که قصد زدن پیامبر را داشت باید از علی میگذشت.
اوکینه هارا به جان خرید و منفور مردم شد تا پیامبر و دینش بمانند در قلب مردم.
بیخود نیست که فاطمه زهرا در خطبه فدکیه میگوید چه زود کینه های خود را نشان دادید.
کینه هایی که دامن علی و اولادش را گرفت اماعلی اهل انتقام نبود...
زینب دانش اموز علیست...پس بعید نیست که بعداز واقعه عاشورا بگوید جز زیبایی چیزی ندیدم...
خود اميرالمومنين (عليه السلام) در نهج البلاغه، خطبه3 صراحت دارد:
صبرت و في العين غذي و في الحلق شجي أري تراثي نهبا
من (در طول خلافت خلفاء) صبر پيشه کردم در حاليکه خار در چشمم و استخوان در گلويم مانده بود
علی تنها بود...بارفتن همسرش تنهاترهم شد
.
قل يا رسول الله عن صفيتک صبري و رق عنها تجلدي و اما حزني فسرمد و اما ليلي فمسهد
در فراق حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها)، صبر و بردباري من کم شده است و توان خويشتنداري از دست رفته است. حزن من جاودانه است و شب هاي من با شب زنده داري به سر مي شود.
خط به خط نهج البلاغه نیاز به ساعت ها بحث دارد...به راستی او کیست...؟اگر میدانستیم منتسب به چه کسی هستیم انقدرساده نمیگذشتیم.
شیعه مرتضی علی بودن کم نیست...انقدر بغض دارند از علی که هنوز شیعه میکشند...صبر راباید ازعلی یاد گرفت.
و امایارانش چه کسانی بودند؟همراهانش چه کسانی بودند؟خودش پاسخ داده:
اين اوج مظلوميت امير المومنين (عليه السلام) است که مي‌فرمايد:
من حاضرم 20 نفر از ياران خودم را بدهم و يکي از ياران معاويه را بگيرم.
امير المومنين (عليه السلام) در روزهاي آخر مي‌فرمايد:
در سراسر جهان، معمولا شهروندان از ظلم حاکمان مي‌ترسند و وحشت دارند، ولي من از ظلم شهروندان و مردم مي‌ترسم و وحشت دارم.
خودراجدانکنیم.شاید ماهم ازهمین یاران باشیم...
ایا علی ازما راضیست؟...ایا فرزندش از ماراضیست؟...به قول یک عالم ما شیعه نیستیم،محب اهل بیتیم...شیعه یعنی پیرو.یعنی سعی در انجام کارهای علی یعنی جوانمردی.ازادگی.بصیرت ایمان.حیا.تقوا
حال ما علی راشناختیم؟کدام را...علی در ذهنمان را یا علی واقعی را؟
اگر اورا شناختیم اگر درس گرفتیم از اتفاقات پس علی زمان(مهدی موعود)راتنهانگذاریم...کاری کنیم که باعث افتخارش باشیم نه سر افکندگی...
تصمیم با خودماست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، مهشاد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا