|
مجله شارلی ابدو با کاریکاتور پیامیر اسلام آماده چاپ است
|
|
۱۳:۱۶, ۲۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۳ ۱۳:۳۸ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان بنده این خبر رو میزارم . ولی لزوما کار این مجله را تائید نمیکنم . البته مدافع آزادی بیان هم هستم .
[b]این مجله تیراژ خود را بیش از ۱۵ برابر افزایش داده و به یک میلیون رسانده است. رسانههای گوناگونی به انتشار شارلی ابدو کمک میکنند. جنبش ضد اسلامی و ضد پناهندگی "پگیدا" نیز به جمع طرفداران شارلی ابدو پیوست. بعد از این اتفاقان سیل عظیمی از کاریکاتور های ضد اسلامی در اینترنت توسط مردم پخش شد به گفته ژرار بیارد، سردبیر شارلی ابدو، شماره جدید این هفته نامه حاوی مطالب غمانگیزی برای گرامیداشت همکاران کشتهشده نخواهد بود، بلکه روالی را که در ۲۱ سال گذشته داشته، ادامه میدهد. پاتریک پلوکس، یکی از نویسندگان شارلی ابدو نیز ضمن تاکید بر اینکه گردانندگان این مجله فکاهی تسلیم زور نخواهند شد گفت، همکاران او خشم درون خود را در شماره آینده مجله بیرون خواهند ریخت. ریشار مالکا، وکیل مدافع شارلی ابدو نیز اظهار داشت که در شماره آینده مجله که روز چهارشنبه (۱۴ ژانویه / ۲۴ دی) منتشر خواهد شد، "قطعا" کاریکاتورهای پیامبر اسلام هم خواهد بود. او تاکید نمود که شارلی ابدو "کفر" را هم حق خود میداند و در این زمینه عقبنشینی نمیکند. تیراژ و کمکهای بیسابقه روز دوشنبه شبکه رادیویی "فرانس اینفو" برنامه صبحگاهی خود را از دفتر روزنامه "لیبراسیون" پخش کرد. لیبراسیون پس از حمله تروریستی به دفتر شارلی ابدو در چهارشنبه (۷ ژانویه)، تحریریه این هفتهنامه را در دفتر خود جا داده است. ![]() شارلی ابدو که تیراژ آن تا کنون ۶۰ هزار جلد بود، شماره آینده خود را با تیراژی حدود یک میلیون جلد منتشر خواهد کرد. قرار است که نخستین شماره پس از ترور شارلی ابدو به ۱۶ زبان ترجمه و منتشر شود. عارضه جانبی ترور پاریسحمله تروریستی هفتم ژانویه که به کشته شدن ۱۲ نفر، از جمله سردبیر و سه کاریکاتوریست شارلی ابدو انجامید، برای این هفتهنامه شهرت جهانی به ارمغان آورد و به بحث پیرامون اسلام و اسلامگرایی در کشورهای اروپایی دامن زد. این حمله برای گروههای راستگرای افراطی اروپا نیز فرصت مناسبی پدید آورده است تا تبلیغات ضد اسلامی و نژادپرستانه خود را قوت بخشند. جنبش ضد اسلامی و ضدپناهندگی "پگیدا"ی آلمان که با هدف "جلوگیری از اسلامیشدن مغربزمین" بهوجود آمده، امیدوار است که از این پس در تظاهرات هفتگی خود تعداد بیشتری از ناراضیان آلمانی را به خود جلب کند. ![]() در آخرین تظاهرات این جنبش که روز دوشنبه (۱۲ ژانویه) در چند شهر آلمان برگزار شد، هزاران نفر با شعار "من شارلی هستم" و "نه به اسلام" به تظاهرات پرداختند. بزرگترین تظاهرات در شهر درسدن برگزار شد که در هفتههای گذشته نیز شاهد تظاهرات گسترده طرفداران "پگیدا" بود. شماری از برنامهریزان "پگیدا" و پشتیبانان با نفوذ آن از راستگراهای آلمان بهشمار میروند و با اتحادیه اروپا مخالفند. آنها خواهان خروج آلمان از این اتحادیه هستند، اما اکنون در شعارهای خود اروپا را واحد میدانند و امیدوارند که جنبش آنها سراسر اروپا را دربرگیرد. در عینحال بر تعداد مخالفان پگیدا نیز هر هفته افزوده میشود. روز دوشنبه در شهر مونیخ ۲۰ هزار نفر علیه پگیدا دست به تظاهرات زدند. شهردار مونیخ بزرگ که از سیاستمداران حزب سوسیال دموکرات است، در اجتماع تظاهرکنندگان گفت: «ما علیه هرنوع نژادپرستی، یهودیستیزی و خشونت راست میایستیم.» در شهر لایپزیک نیز بنا به گزارش پلیس ۱۲ هزار نفر با نام "نولگیدا" علیه پگیدا دست به تظاهرات زدند. تظاهرات مشابه در برلین و چند شهر دیگر نیز با جمعیتی کمتر برگزار شد.[font=Times New Roman][/font] |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۳, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۳ ۱۹:۱۵)کوروش کبیر نوشته است: الان کجای این تاپیک کسی گفت توهین و تمسخر اسمش آزادی بیانه؟؟تو مجله به پیامبر توهین شده و مسخره کرده.بعد دوستان گفتن این ازادیه بیانه. در ضمن من کلا در زندگی ادعای دین داری نکردم. حالا چرا ناراحت شدید،مگه به ازادیه بیان اعتقاد ندارید،بنده هم فقط نظرمو گفتم.حداقل ب چیزی که خودتون اعتقاد دارید احترام بزارید و عمل کنید. موضوع همینه ادما از چیزایی طرفداری میکنن که معمولا اعتقادی بهش ندارن. |
|||
|
۱۹:۳۷, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
آقای علی. یجوری می گید اگه اعتراض داشتین می رفتین تظاهرات نه اینکه برید بکشیدشون که انگار جدی جدی باور کردین کار مسلمونا بوده!!!!
آقای عزیز نه داعش ووهابیت منو شما رو مسلمون می دونه نه ما اونا رو مسلمون می دونیم پس اون هر غلطی کنه به پای منه مسلمون نیست اینکه اون کشور غربی می گه اینا مسلمونه. افراطین وشما میای حرفش رو تکرار می کنی یعنی قبول داری مسلمونن!!! بعد وقتی می گیم گول تبلیغ. رسانه رو می خورین می گید نه!!!آخه داعشی که شیعه وسنی رو مسلمون نمی دونه فقط خودش مسلمونه !!بهش می گن افراطی... الان یهودی. ها اسراییل رو یهودی افراطی نمی دونن بعد ما می گیم داعش مسلمون افراطی ... من هنوز نفهمیدم کشتن این همه مسلمون تو دنیا براءت نمی خواد اتقاقا میان تایید هم می کنن. صدآفرین هم می گن اونوقت ما بریم واسه کاری که نکردیم معذرت خواهی کنیم بگیم ببخشید دیگه مسلمون افراطین!!!خودمون با دست خودمون داعش رو به رسمیت بشناسیم |
|||
|
۲۰:۰۶, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
مگه من کار داعش رو تایید کردم؟ دارم میگم شما کار اونا رو تکرار نکنید و این و اون رو به مرگ محکوم نکنید
|
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۳ ۱۸:۱۶)کوروش کبیر نوشته است: ببخشیدا مگه چون تایید نکردن این حرکت رو دلیل میشه که محکوم هم نکنن؟؟خیلی واضح نوشتم انصافا یه بار دیگه بخونید ![]() (۲۳/دی/۹۳ ۱۷:۵۵)Ali#59 نوشته است: مگه مسلمونها این حرکت رو تایید کردند؟!گفتم مگه تایید کردند؟! محکوم کردن دیگه ![]() ![]()
|
|||
|
۲۰:۴۶, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۳ ۱۹:۳۳)عقیق نوشته است: حالا چرا ناراحت شدید،مگه به ازادیه بیان اعتقاد ندارید،بنده هم فقط نظرمو گفتم. به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی به توهین کردن نه. گفتید به من چه ربطی داره! چرا پریدید وسط حرف ما! منم همین شکلی جوابتون رو دادم. نمیشه گفت چون به آزادی بیان اعتقاد داری اگه کسی بهتون توهین کرد پس هیچ عکس العملی نشون ندید. این اسمش آزادی بیان نیست. سو استفاده از آزادی بیانه. |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۳ ۲۰:۴۶)کوروش کبیر نوشته است: به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی به توهین کردن نه. احسنت ممنونم همه ما مسلمونا هم همینو میگیم "نمیشه گفت چون به آزادی بیان اعتقاد داری اگه کسی بهتون توهین کرد پس هیچ عکس العملی نشون ندید. این اسمش آزادی بیان نیست. سو استفاده از آزادی بیانه." حیف که هنوز نمیتونم اعتبار بدم،بعدا ک فعال شد ب این جمله تون اعتبار میدم احسنت |
|||
|
|
۰:۰۱, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام.
یه جوری فرمودید" ما مسلمونا " که انگار ما کافریم.!!!!!!!!!!! ضمنا خواهشا دور باطل نرید از حرفهای خودمم علیه خودم استفاده نکنید. بله من گفتم : "نمیشه گفت چون به آزادی بیان اعتقاد داری اگه کسی بهتون توهین کرد پس هیچ عکس العملی نشون ندید. این اسمش آزادی بیان نیست. سو استفاده از آزادی بیانه." ولی چه توهینی منظورمه؟؟چه عکس العملی منظورمه؟؟ بر فرض مثال نهایت عکس العمل من به شما اینه که اینجا بهتون جواب بدم نه اینکه با بمب منفجرتون کنم. اون کاریم که اون دیوونه ها انجام دادن اسمش عکس العمل در برابر توهین نیست.اسمش جنایته. من نمیدونم منظور شما دقیقا چیه. یعنی میخواید بگید چون اون روزنامه کاریکاتور کشیده بود پس اون دیوونه ها هم حق داشتن برن چندین نفرو بکشن اونجا رم منفجر کنن.؟؟ بعد هم بستگی داره که توی یه شرایط خاص رفتار طرف مقابلتون توهین باشه یا نه. حالا اگه توهین بود شما هم بهش یه جواب عاقلانه میدید. نه اینکه با بمب منفجرش کنید. این اسمش آزادی بیانه. |
|||
|
|
۱:۱۶, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
تیراژ مجله شد 3 میلیون !
آلمان هم اعلام کرده ما در مقابل گروه هایی که با اسلام مخالف هستند میایستیم . و ضمنا گفته که تروریست های فرانسه نمیتوانند مسلمان واقعی باشند . |
|||
|
۲:۲۴, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلامدوستان مشکل اصلی خود ماییم! اگه تک تک ماها خودمون رو اصلاح کنیم دیگه لازم نیست نگران این اتفاق ها باشیم و دیگه چنین اتفاق هایی نمیفته.میدونید چرا؟ چون امام زمان (علیه السلام )میاد... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
۱۵:۴۹, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
انصافا باید بگم چقدر خوب ما رو آچمز کردن!!
عجب پدرسوخته هایی هستند! سناریویی چیدن که به مغز خود ابلیس نمی رسید! شمعون ایلوت رو می کنن ابوبکر البغدادی، بعد میان واسش کاریکاتور می کشن، بعد می رن کاریکاتوریست رو ترور می کنن بعد خود نتانیاهو و سران غرب میاد تظاهرات بر علیه خشونت طلبی مسلمونها (!!!!). بعد کاریکاتور پیامبر 'ص' رو می کشن! حالا اگه جرات داری بیا اعتراض کن! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آثار سناریوی ضد اسلامی شارلی ابدو | ghoran | 0 | 1,229 |
۱۵/فروردین/۹۴ ۲۳:۲۴ آخرین ارسال: ghoran |
|
| کشته شدن 12 نفر در حمله مسلحانه به دفتر یک مجله در پاریس | Ali#59 | 88 | 26,856 |
۱۹/دی/۹۳ ۰:۱۷ آخرین ارسال: Hadith |
|

![[تصویر: 4dx6cfzlpc3553iu329b.jpg]](http://8pic.ir/images/4dx6cfzlpc3553iu329b.jpg)
![[تصویر: t2pxvn126ivms3jhd05f.jpg]](http://8pic.ir/images/t2pxvn126ivms3jhd05f.jpg)