|
سلامتی هرچی دختر مذهبیه...
|
|
۲۰:۴۳, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[b]سلامتی اون دختر چادری که تو گرمای چهل درجه زیر چادرش انگار تنور روشن کردن و باز سفت و محکم چادرشو گرفته... سلامتی اون دختری که نمیره عروسی پسر عموش چون عروسی مختلطه ... سلامتی اون دختر چادری که عقده اییه...عقده ی کربلا داره... سلامتی اون دختری که پسرای دانشگاه تفنگدار صداش میکنن چون هیچ وقت به صدای پیس پیس و هووی آی خانمی جواب نمیده... سلامتی اون دختری که وقتی با استاد میخواد حرف بزنه استادو میبره تو سالن نه تنهایی تو کلاس... سلامتی اون دختری که مدل موهاش و لباسش و کفش هاشو همونی انتخاب میکنه که اسلام دستورشو داده... |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به به! تمسخر هم که می کنی!!
![]() اونی که هم که این تز (اشعه و پیری زود رس) رو توی تلویزیون گفت از نادانی خودش و مسئولین صدا و سیما نشات گرفته بود که بعدا توقیف شدن همشون!! |
|||
|
۲۲:۳۹, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۴/دی/۹۳ ۲۲:۳۴)مجتبی110 نوشته است: به به! تمسخر هم که می کنی!! البته من اصلا کاربر ها و اعتقاداتشون رو مسخره نمیکنم . عزیزم ولی این گفته من در باره اشعه واقعا تو صدا و سیما گفته شده . خوب من چه کار کنم وقتی خنده داره . منم فقط نقل قول کردم ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
توی این دوره که هنوز جاهلیت در حد جاهلیت اعراب وجود داره و حتی بیشتر، اونایی که محجه هستن، خیلی فاطمی هستن،،، خیلی.
باور کنید همه ی پسرا تمایل قلبی شون اینه که با دختر چادری ازدواج کنن. چون می دونن که حریم چیه. اونایی که می بینید با همچین دختری ازدواج نمی کنن، جاهلن و به خاطر این که جلوی دوست و فامیل به خیال خودشون، کلاس بذارن و کم نیارن هستن. و نگاه ابزاری به زن دارن، اما باز هم می دونن یا خواهند دانست تفاوت همسر محجبه با غیرمحجبه رو. |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:باور کنید همه ی پسرا تمایل قلبی شون اینه که با دختر چادری ازدواج کننپسرا تمایل قلبیشون اینه که با دختر با حیا ازدواج کنند! هر دختر چادری که با حیا نیست. شاید یکی با حیا باشه ولی چادری نباشه. بعضی از چادری هایی رو دیدم که بی حیایی رو به حد رسودند. |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۲۵/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۳ ۱۳:۵۹ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نظر من اینکه دختری در کلاس با استادش تنها سوال و جواب کنه موردی نداره
یعنی تفکرات بدی هست . اگر دختری با استادش سوال داشت پس اون دختر بی حیا هست و.... اون دختری که نمیره تو عروسی پسر عموش چون مختلط هست هم جای اندیشه داره . بنده به عنوان یک پسر به خودم اجازه نمیدم که بدونم همسر آینده من با چند نفر پسر دوست بوده یا نبوده . مهم بعد از ازدواج هست که با کسی نباشه اگر تمایلات جنسی بد هست پس چرا خدا اون ها رو به وجود اورده ؟ |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
نخیر کسی بخاطر دیگران نیست که با استادش تنها نمی شه بخاطر حرف خدا ودین هست که اجازه تنها شدن با نامحرم رو نداده می خواد استاد باشه می خواد یه پسره جوون باشه
هیچ کس هم نگفت اگه دختری سوال داشت بی حیاست!!!شما اینو از کدوم جمله دریافت کردین؟ حالا من نمی دونم نرفتن تو عروسی مختلط چه اندیشه ای داره ولی اندیشه ما می گه کار کاملا درستیه... دختری که برای خودش حرمت قایل نباشه وخودش رو بازیچه قرار بده وشهوت امیال پستش رو به انسانیتش ترجیح بده بعد ازدواج هم قرار نیست تفکرش متفاوت باشه جمله رو هم که شما گفتین واسه من یکی خیلی آشناس این جمله دیالوگ اون دست آقایونیه که حاضر نیستن قبل از ازدواجشون رو بشه و واسه کارای بعد از ازدواجم برا خودشون مجوز جور می می کنن من یکی که ندیدم دختر وپسری که در دوران مجردی اهل هر کاری بودن بعد از ازدواج سربزیر وسالم وپاک زندگی کنن یعنی قاون این دنیا اینه که عمل انسان بی جواب نمی مونه... |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۳ ۱۴:۴۵)رکن الهدی نوشته است: نخیر کسی بخاطر دیگران نیست که با استادش تنها نمی شه بخاطر حرف خدا ودین هست که اجازه تنها شدن با نامحرم رو نداده می خواد استاد باشه می خواد یه پسره جوون باشه هر کسی نظری داره دیگه . من به شخصه به خودم اجازه نمیدم که در باره گذشته یک دختر بخوام تحقیق کنم که با کی بوده یا نبوده هر چند این رو هم میدونم که چادر و حجاب هم ملاک نیست یکی هست چادر سزش میکنه ولی.... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |