|
لزوم کنترل اینترنت توسط سازمانهای امنیتی ایران (بحث)
|
|
۱۲:۵۸, ۱۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۲:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ببینین دو حالت بیشتر نداریم
یا باید با همین روال برنامه های جاسوسی خارجی در کشور استفاده بشه و برای فی*ل*تر شدن یا نشدنش هر روز دعوا باشه یا اینکه این روند اصلاح بشه و برنامه های داخلی رو استفاده کنیم . راه عاقلانه تر راه دوم هست که به حمایت دولت نیاز داره |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۱, ۲۹/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۳ ۱۱:۳۰ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۰۸)Havbb 110 نوشته است: 1-یه ضرب المثل هست که میگه چوب رو که برداری گربه دزده فرار میکنه. وقتی کسی ریگی به کفشش نیست از کنترل دستگاههای امنیتی باید خوشحال هم باشه چرا که امنیتش داره تامین میشه 1- خدای من .... من برای بار دوم که این استدلال خنده دار رو توی این سایت میخونم.......کسی که از کنترل و جاسوسی خودش توسط سیستم های مختلف ناراضی باشه پس ریگی به کفششه؟؟؟؟؟!!! پس چطور مردم آمریکا یا اروپا که برای نقض حریم خصوصی شون توسط دستگاههای امنیتی کشورشون اعتراض میکنن نمیگید ریگی به کفششونه؟؟؟همچین با آب و تاب توی اخبار میگن مردم اروپا علیه نقض حریم شخصی خود دست به اعتراض زدند و ازشون حمایت میکنن که یه لحظه احساس میکنم مردم اروپا ملت کشور ما هستن نه ما.... حالا یه مثال هم براتون میزنم.... خب توی مصر یا دیگر کشورهایی که برای خاموش کردن صدای منتقدین و مخالفین اونا رو کنترل میکردن مردم و انقلابیون شون هم حتما ناراضی بودن از این قضیه چون اونا و فضای مجازیشون رو برای حفظ مردم کنترل نمیکردن بلکه برای خاموش کردن صدای منتقدین شون بوده پس با این حساب مردم اونا هم ریگی به کفششون بوده چون از کنترل شدن ناراضی بودن چون میدونستن هدف این کنترل شدن ها چیه. مقصود شما از اینکه میگید اونایی که مخالف این طرح هستن نمیخوان شیطنت هاشون لو بره چیه؟؟؟ اصولا شما به چی میگید شیطنت؟؟خلاف کدوم قانون رو میگید؟؟؟ قانونی که مردم قبول دارن یا خواص؟؟؟ خب خیلی وقتها هم ممکنه قانون اشتباه و ظالمانه باشه اون موقع چی؟؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2-این استدلالهای شماها منو دیوونه کرده......... بله منم میدونم هر حوزه ای (سیاسی. اقتصادی. اجتماعی.و....)جداگانه باید بررسی بشه ولی حرف من اینه چرا روی این حوزه ها اینقدر سرمایه گذاری میشه و وقت گذاشته میشه. ضمنا یک کشور مثل اعضای یک بدن هست شما نمیتونی بگی این حوزه به اون حوزه مربوط نمیشه. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3- از اول میگفتین مشکلتون همینه....... قابل توجه تون قبل از 88 به هیچ وجه فیسبوک و تویتر و اینترنت به اندازه امروز گستردگی نداشت ولی اون اتفاق ها افتاد پس می بینید اعتراض کردن یا نکردن مردم به هیچ وجه ربطی با اینترنت و فیسبوک و...این چیزا نداره که این طوری دارید پر پر میزنید. .پس این کنترل کردن ها یا نکردن ها هیچ تاثیری روی این موضوع ها نداره. مگه مردم ما زمان انقلاب فیسبوک و تویتر و وایبر داشتن که همدیگر رو مطلع کنن؟؟نه نداشتن ولی اتفاقی که باید میفتاد افتاد. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4-چه جالب نمیدونستم شما اینقدر دلسوز فرگوسن هستین. خوبه توی کل تاریخ آمریکا این یه دونه فرگوسن هست که شماها چماقش کنید بزنید تو سر مردم خودمون.... آره دیگه همه ی اینایی که هر هفته میبینیم توی آمریکا یا اروپا اعتراض میکنن به سرنوشت فرگوسن دچار شدن دیگه یه دفعه ناپدید شدن یا اعدام شدن یا زیر چرخ ماشین کتلت شدن. ای بابا........ توی ایران اگه کسی اعتراض یا نقدی بکنه به چه سرنوشتی دچار میشه؟؟؟؟ من همین الان که دارم اینا رو مینویسم باید نگران باشم (چون نوشته هام طعم نقد داره و نقد هم در این کشور حرام است)هر چند نه توهینی به شخص خاصی کردم نه چیز مهمی گفتم این امنیت فضای مجازی که شما میگید اینه؟؟؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 5- چه جالب حرفتون مثل اینه که بگیم هر وقت همسایه مون دست از دزدی کردن بر داشت ما هم دیگه دزدی نمیکنیم. یه بار دیگه ام گفتم به بهانه دشمن هر چیزی رو تحمیل نکنین به مردم .......... کسی اگه بخواد نقدی یا اعتراضی بکنه میگن نکنین دشمن سو استفاده میکنه.... کسی بخواد از اینترنت و فیسبوک و شبکه های اجتماعی استفاده کنه میگن نکنین دشمن سو استفاده میکنه . و.............. حالا فهمیدین معنی این جمله چیه؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:1- خدای من .... روند بی دقتی های شما در خوندن مطالب قبل از اظهار نظر داره از حد میگذره به جای خنده و تمسخر اگر فقط یک دور پست بنده رو با دقت خونده بودید تفاوت بین «جاسوسی» و «کنترل برای حفظ امنیت» رو قاطی نمیکردید. نقل قول:جداگانه باید بررسی بشه ولی حرف من اینه چرا روی این حوزه ها اینقدر سرمایه گذاری میشه و وقت گذاشته میشه. در پست قبل جواب دادم نقل قول:- از اول میگفتین مشکلتون همینه....... این بحث مربوط میشه به ظرفیت شبکه سازی و سازماندهی اجتماعی توییتر و فیسبوک که اصلا و ابدا بنده در این تاپیک هیچ صحبتی ازش نکردم ! و ربطی هم به بحث نداره . لذا شما تلاش نکنید مسئله رو سیاسی کنید و به حاشیه بکشونید. مسئله ی امنیت ملی هستش نه مسئله ی سیاسی و جناحی. که باز اینم از اونجا نشات میگیره که پست قبلی رو با دقت نخوندید نقل قول:چه جالب نمیدونستم شما اینقدر دلسوز فرگوسن هستین. بنده هم نمیدونستم شما وکیل مدافع شیطان بزرگ و ام الفساد قرن هستید به بحث ما ربطی نداره ولی امریکا با قتل عام کردن سرخپوستهای محلی حکومت فعلیش تشکیل شده و در خیلی از فسادهای قرن اخیر نقش اساسی داشته و روحیه ی زیاده خواه و مستکبرش رو هنوز هم در مذاکراتش با ایران میتونید ببینید. امریکا رو قبلش ایرانی ها یا مسلمانان کشف کرده بودند ولی چون قتل عالم سرخپوست ها رو انجام ندادن این کشف ب نامشون ثبت نشد. البته تاریخ اینجور چیزها رو پنهان نکرده رجوع کنید به کتاب تاریخ حضور مسلمانان و ایرانیان در قاره آمریکا پیش از کریستف کلمب اثر تحقیقی دکتر حمید شفیع زاده و در این تاپیک در این رابطه دیگه بحثی نکنید. نقل قول:خوبه توی کل تاریخ آمریکا این یه دونه فرگوسن هست که شماها چماقش کنید بزنید تو سر مردم خودمون.... این دو اعدای شما چون بدون اثبات و سند هستش کاملا بی اعتبار محسوب میشه. اگر به ادعای صرف باشه منم خلاف این حرف شما رو ادعا میکنم و سندی هم ارائه نمیدم. فعلا که شما از امریکا حمایت کردید و خیلی مسائل دیگه هم مطرح کردید خیلی چیزا رو هم زیر سوال بردید ولی همچنان سرحال سر جاتون نشستید همین شاهد بر باطل بودن اعدای شماست. نقل قول:چه جالب حرفتون مثل اینه که بگیم هر وقت همسایه مون دست از دزدی کردن بر داشت ما هم دیگه دزدی نمیکنیم. قیاس مع الفارق و مثال بی ربط بنده اول حرفم رو اثبات میکنم با دلیل بعد برای اینکه مخاطب متوجه بشه و دوباره حرف قبلی خودشو نزنه مثال میزنم ، نه اینکه با مثال چیزی رو اثبات کنم ! با مثال چیزی اثبات نمیشود. نقل قول:یه بار دیگه ام گفتم به بهانه دشمن هر چیزی رو تحمیل نکنین به مردم .......... بله اینو یه بار گفتید جوابتون رو هم گرفتید چشم ، از این به بعد بیخیال دشمن میشیم البته این حرف جدید نیست و قبلا شاه سلطان حسین صفوی وقتی افغانی ها حمله کردند گفت ایران مهم نیست اصفهان مهمه وقتی اصفهان رو گرفتن گفت کاخ من که سر جاشه... و بعد کاخش رو هم گرفتند. حضرت علی (علیه السلام) میفرماین کسی که در خونش با دشمنش بجنگه قطعا ذلیل و خوار میشه ضمنا کسی نگفته از اینها استفاده نشه =-=-=-=-=-=-=-= ضمن خسته نباشید به خوانندگان و مخاطبان تاپیک. به طور ویژه خانم کوروش کبیر ، این آخرین بار بود که به پست بی دقت شما جواب دادم. از این به بعد اگر حرف جدیدی دارید ضمن مطالعه ی دقیق پستهای گذشته ی بنده مطرح بفرمایید و اگر دیدم باز هم نخونده همون حرفهای قبلی رو تکرار میکنید چون جوابشون قبلا داده شده بحث مختومه محسوب میشه و تاپیک رو میبندم. درباره هر موضوع جانبی مطرح شده هم در صورت تمایل در بخش مربوط به خودش تاپیکی ایجاد کنید تا بحث بشه (به جز موارد سیاسی) |
|||
|
۰:۰۳, ۳۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۰:۲۱ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۳ ۲۳:۱۴)Havbb 110 نوشته است: بنده هم نمیدونستم شما وکیل مدافع شیطان بزرگ و ام الفساد قرن هستید خب شما برای فرار از زیر هر سوالی خیلی راحت گفتید که من بی دقتم و به پست بی دقت جواب نمیدین و خودتون رو خلاص کردین از جواب دادن. من از شما پرسیدم به چی میگید شیطنت کردن ؟؟؟ولی جواب ندادین. امروز شما و همفکرانتون خیلی تهمت به من زدید همین الان شما به من گفتید مدافع ام الفساد ...... چطور شما میتونید از آمریکا مثال بزنید ولی اگر کسی بخواد بهتون جواب بده میشه مدافع ام الفساد؟؟؟ چرا نمیخواید متوجه بشید من از آمریکا دفاع نکردم من آمریکا رو با ایران مقایسه کردم اینو که متوجه اید؟؟؟؟ چون آمریکا قتل عام کرده بوده پس دلیل میشه شماهام جواب انتقاد رو این شکلی بدید؟؟؟این استدلاله که چون آمریکا این کارو کرده پس دیگه ما هم......... اون ادعایی هم که گفتید بی سند هست اگر سندش رو میخواید کافی یه سرچ کوچیک توی اینترنت بکنید. من سرجام نشستم ولی من همه ی این مردم نیستم. برید از مردم بپرسید ببینید همین نظر شما رو دارن یا نه ..... نمیدونستم سر حال نشستن من اینقدر موجب عذاب شماست. توقعی هم نمیشه داشت.ضمنا خیلی هم سر حال نیستم امروز از دست شما تب و سردرد داشتم. شما گفتید هر کس از کنترل شدن بدش بیاد پس ریگی به کفششه.منم با مثال براتون توضیح دادم که این حرف کلیت نداره یعنی شما نمیتونی بگی هر کسی با این موضوع مخالفت داره پس حتما ریگی به کفششه من اینو گفتم.شما یه بار دیگه بخونید. با مثال چیزی اثبات نمیشود؟؟؟نه؟؟؟همین امروز شما و دیگر کاربرانی که اینجا نظر دادن صد تا مثال زدن واسه حرفاشون پس بهتره اینو به اونا و خودتون هم بگید..... |
|||
|
۰:۳۰, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
درباره شیطنت به فرهنگ لغت مراجعه کنید تا معنیشو متوجه بشید. همچنین درباره ی ضرب المثل ریگ به کفش داشتن. درباره دفاع از آمریکا شما به صراحت دفاع کردید و ام الفساد لقب امریکاست نظر به سر درد شما از این تاپیک و نظر به اینکه تمامی سوالات و شبهات جواب داده شده و هیچ بحث جدیدی به جز جدل ندارید تاپیک رو قفل میکنم تا بیش از این وقت و حوصله صرف نشه. در موضوعات جدید تاپیک جدید ایجاد کنید اگر عزیزی مطلبی درباره این تاپیک دارن به بنده پیغام خصوصی بدهند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اینترنت آزاد و بدون کنترل بزودی... | A L I | 10 | 4,491 |
۳۱/فروردین/۹۴ ۱۲:۱۹ آخرین ارسال: قلب |
|
| رئیس پلیس فتا: فی*ل*ترشکن ها مشکل امنیتی اند :| ) عجبزز !!!! | Yaser_h2011 | 24 | 9,105 |
۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۹ آخرین ارسال: HermeS |
|
| مقایسه متوسط سرعت اینترنت ایران با افغانستان | Mohammad Trust | 39 | 18,166 |
۲۸/مرداد/۹۲ ۱۲:۴۶ آخرین ارسال: فرمیسک |
|
| نرم افزارهای کنترل اینترنت برای کودکان | Resistance | 9 | 7,852 |
۶/آذر/۹۰ ۱۱:۴۷ آخرین ارسال: khadem |
|