|
کمپین اینستاگرامی «من عاشق محمدم» شهاب مرادی
|
|
۰:۲۲, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در پی اهانت دوباره نشریه شارلی ابدو فرانسه به ساحت نبی مکرم اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، حجت الاسلام و المسلمین شهاب مرادی با انتشار تصویر زیر در صفحه شخصی اینستاگرام خود کمپین «من عاشق محمدم» را به زبان های فارسی، انگلیسی، عربی و فرانسوی راه اندازی و از عموم علاقمندان دعوت کرد تا به این کمپین بپیوندند و آنرا باز نشر دهند.
![]() متن نوشته شده توسط شهاب مرادی به این شرح است: سلام من_عاشق_محمدم صلي الله عليه و آله -روايت شده؛ بعد از رحلت رسول خدا، شخص نامسلمان و تازه واردي در مدينه، بعد از ملاقات و پرسش هايي از اميرالمومنين علي عليه السلام، وقتي پاسخ سخت ترين سوال هايش را گرفت از حضرت پرسيد: آيا تو محمدي؟ مولا اين سخن را محترمانه ندانست و فرمود: واي بر تو! "من بنده اي از بنده هاي محمدم" انا عبدٌ من عبيدِ محمّد - لذا به نظر ميرسد شعار "من محمدم" شعار مودبانه اي نباشد در پي اهانت مجله فرانسوي به رسول الله الاعظم محمد مصطفي صلي الله عليه و آله، پيشنهاد و درخواست مي كنم اين تصوير و متن زير؛ شعارهاي آن به صورت هشتگ ها را بازنشر بدهيد: I love Mohammad "P.B.U.H" I hate terrorism. I condemn insulting the holy prophets. ٠٠٠٠٠٠٠٠ من عاشق محمدم از تروريسم متنفرم توهين به پيامبران الهي را محكوم ميكنم ٠٠٠٠٠٠٠٠ أنا أحب محمد صلي الله عليه و آله أنا اكره الأرهاب أنا ادين الأهانة على الأنبياء كلهم ٠٠٠٠٠٠٠٠ J'adore Muhammad Je déteste le terrorisme Je condamne insulte aux messagers de Dieu ٠٠٠٠٠٠٠٠ #من_عاشق_محمدم #IloveMohammad "P.B.U.H" #Ihateterrorism #Icondemninsultingtheholyprophets #prophet #mohammad #muhammad #عشاق_محمد #اسلام #دين #مهرباني #من_از_تروريسم_متنفرم #اهانت_به_انبياء_الهي_را_محكوم_ميكنم #ilovemykindprophet #stopinsultingholyprophets #charlie #توهين_به_پيامبران_ممنوع #من_عاشق_رحمة_للعالمينم #پيامبر_مهربانم #أنا_أحب_محمد #توقفوا_الاهانة_علي_الانبياء #شيعه #سني #ايران همین چند دقیقه پیش هم در برنامه گلخانه تلفنی داشت در مورد این موضوع صحبت میکرد و از همه خواست که باز نشر بدید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ce82f02a68e78de11238dbbc226b64909b7a9d16.jpg]](http://upload7.ir/uploads//ce82f02a68e78de11238dbbc226b64909b7a9d16.jpg)