کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



موضوع بسته شده  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کربلا در کنار داعش امن تر است یا پاریس در قلب اروپا؟!
۱۲:۵۳, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
0
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس حمله سه فرد مسلح به نشریه فکاهی و موهن فرانسوی در پایتخت این کشور که در پی آن 12 نفر کشته شدند و به دنبال آن ادامه درگیریها در پاریس که روز پنجشنبه(دیروز) هم همچنان ادامه داشت، از پتانسیل بالای بی ثباتی و ناامنی گسترده در این کشور اروپای غربی حکایت دارد.
این موضوع وقتی بیشتر به چشم می‌آید که ناامنی فراگیر فرانسه را با وضعیت امنیتی عراق در پی مراسم امسال اربعین حسینی قیاس کنیم؛ مراسمی که با حضور بیش از 20 میلیون زائر از کشورهای مختلف اسلامی به ویژه زائران ایرانی برگزار شد.
موضوع وقتی جالب‌تر میشود که سفر سال گذشته رئیس‌جمهور فرانسه به بغداد را به خاطر بیاوریم؛ سفری که طی آن فرانسوا اولاند گفته بود فرانسه (به عنوان عضوی از ائتلاف به رهبری آمریکا) برای مقابله با تروریسم، به عراق کمک می‌کند. حال باید پرسید کشوری که در قلب پایتخت آن سه فرد مسلح به راحتی پایتخت را به آشوب کشیده و چندین نفر را می‌کشند، بهتر نیست به جای کمک به برقراری امنیت دیگر کشورها، به امنیت شهروندان خود بیاندیشد؟!
تاکید فرانسوا اولاند به آمادگی و کمک به عراق در مقابله با داعش در حالی انجام شد که در صحنه تحولات میدانی و به اذعان مقامات دولت عراق، اعضای ائتلاف به رهبری آمریکا در مقابله با داعش کارآیی نداشته و نتوانسته‌اند ضربه‌ای جدی به داعش بزند. این در حالی است که نیروهای مردمی عراق با کمک مستشاران ایرانی خود حتی اجازه ندادند دست یک تروریست داعشی به زوار عراقی و خارجی اربعین حسینی برسد.
در همین خصوص، مقامات عراقی از شخص نخست‌وزیر العبادی گرفته تا شخصیتهایی چون مسعود بارزانی و عمار حکیم رئیس مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق، بارها از نقش ایران در کمک به مقامات بغداد و اربیل در مقابله با تروریستهای داعش تمجید و تشکر کردند.
نقش ایران در برخی عملیاتها از قبیل آزادسازی «آمرلی» و «جرف الصخر» (که پس از آزادسازی به جرف النصر تغییر نام یافت) به حدی مشهود بود که حتی رسانه‌های غربی از قبیل رویترز و آسوشیتدپرس به آن اذعان کردند.
کمکهای ایران به عراق در مراسم اربعین امسال نمود خاصی داشت و با توجه به حضور بیش از یک میلیون ایرانی این کمکها در زمینه‌های مختلف امنیتی، فرهنگی، اقتصادی انجام شد که با توجه به نیازهای زائران ایرانی امری طبیعی بود. مهمترین مساله مورد نیاز زائران، بعد امنیتی و تامین امنیت جانی آنها بود.
مراسم اربعین امسال در شرایطی به اتمام رسید که تروریست‌ها علی رغم تلاشها برای برهم زدن آن هیچ اقدام قابل توجهی نتوانستند انجام دهند. برگزاری موفق مراسم اربعین حسینی تا بدان جا مثال زدنی بود که رسانه‌های غربی هم نتوانستند تعجب خود را از این اتفاق بزرگ پنهان کنند. شبکه یورو نیوز در این باره گزارش داد: بیش از 20 میلیون نفر از مسلمانان شیعه در روزی که آن را اربعین می‌خوانند با وجود تهدیدات داعش به زیارت پیشوای سوم مذهبی خود رفتند.
شبکه بی‌بی‌سی انگلیس هم در گزارشی اذعان کرد : میلیون‌ها زائر شیعه با وجود تهدیدهای "گروه‌های تندرو" (تروریستهای داعش) وجود دارد، برای شرکت در مراسم اربعین به شهر کربلا سرازیر شدند.
آنچه ظاهرا فرانسوی‌ها و بسیاری از هم‌پیمانان آنها بهتر بلدند، تروریست‌پروری است نه مبارزه با تروریسم. در سرزمین‌های خاورمیانه، در همین لحظه که مخاطب فارس در حال قرائت این گزارش است، تروریست‌های حمایت‌شده از سوی پاریس، لندن، برلین و واشنگتن در حال بر زمین افکندن مردم بی‌گناه و نبرد با نیروهای دولت‌های قانونی هستند.
فرانسوی‌ها باید می‌دانستند که چاهی که برای دولت بشار اسد می‌کنند، روزی پذیرای آنها هم خواهد بود. ممکن است فضای امنیتی فرانسه طی چند روز آینده به حالت عادی بازگردد اما از این پس هراس از تروریست‌های تکفیری، خواب را بر بسیاری از شهروندان فرانسوی ناآرام خواهد کرد.
0
حمله پاریس نشانی از تاثیر سیاست خارجی غلط فرانسه بر امنیت داخلی آن
0
حمله روز چهار شنبه و متعاقب آن حملات امروز در فرانسه بار دیگر تاثیر مستقیم موضعگیریهای سیاست خارجی بر سیاست داخلی را نشان داد. هرچند هنوز انگیزه حقیقی عاملان حمله به نشریه «شارلی ابدو» مشخص نشده اما براساس گزارش‌های منابع رسانه‌های فرانسوی، یکی از سه مظنون این حمله تابستان گذشته در سوریه در حال جنگ با دولت این کشور بوده و دیگری عضو حلقه‌های یارگیری برای گروه‌های تروریستی در فرانسه بود.
یر اساس این گزارش‌ها، مظنونین این حادثه «حمید مراد» 18ساله به همراه دو برادر 32 و 34 ساله به نامهای «سعید کواچی» و «شریف کواچی» متولد پاریس هستند. حضور یکی از مظنونان حمله پاریس در سوریه، گواه شکست سیاست خارجی فرانسه در قبال سوریه است.
مقامات پاریس همواره از حامیان گروه‌های مسلح مخالف دولت سوریه بوده و از دولت مشروع سوریه به عنوان دولتی غیرمشروع نام برده و این جمله تکراری را که «بشار اسد باید از قدرت کنار برود»، طی چند سال گذشته بیان کرده‌اند.
از سوی دیگر پاریس چندین دور میزبان نشست کشورهای حامی مخالفان دولت سوریه بوده؛ نشستهایی که تحت عنوان «کشورهای حامی مردم سوریه» در واقع امر محل تجمع کشورهای حامی تروریستهای داعشی و غیرداعشی بوده است.
حمله روز چهارشنبه پاریس نشان داد که دولت فرانسه علی رغم ادعاها درباره داشتن «نقش جهانی»، نتوانسته به کارویژه اصلی خود در تامین امنیت برای شهروندان فرانسوی در داخل این کشور جامه عمل بپوشاند.
هرچند که ابعاد حمله به نشریه فرانسوی در پاریس هنوز روشن نشده و باید منتظر روزهای آتی بود تا به جوانب آن بیشتر پی برد، اما تا همین جا و با اتکا به اخبار منتشرشده رسانه‌های غربی باید گفت که قربانیان این حمله، چوب سیاست خارجی دولت فرانسوا اولاند را خورده‌اند.
0
انتهای پیام /
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۴, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
نقل قول:فرانسه که در تاریخ خود " آزادی بیان " را بسیار مهم میداند

جوکیست خوبی هستی

آزادی بیان یا وِلی بیان

آزادی بیان برای شیطان و دوستانش نه انسانیت

تو کشور منه که محجبه ها از حقوق خودشون بی بهره اند؟

آیا بی حیایی کار خوبیست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عقیق ، رکن الهدی
۲۳:۲۳, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
نقل قول:
پس شما داری ثابت کنی مسلمونا عقب مونده ذهنی هستن!!

یعنی تو فراانسه وبقیه کشورهای غربی هیچ گروگانگیری و آدمکشی وجود نداره اگرم هست کاره عقبافتاده های مسلمونه...

باشه شما راست می گی ...مواظب باشین یوقت شما جزو عقب مونده ها حساب نشید خطرناکه
نمیدونم شما با همه اینجوری بحث میکنید؟ تنها چیزی که بلدید تخریب هست. برای قشر مذهبی متاسفم که فقط بلدند مخالفان خودشون رو تخریب و مسخره کنند . بحث کردن با چنین آدم هایی وقت تلف کردن هست. منم بیشتر وقتم رو با شما تلف نمیکنم . فقط جواب این گفته شمارو میدم
و حالا جواب :
شما منظور من را غلط متوجه شدید. شما اگر اخبار را بخوانید، هر قتلی که اونجا صورت میگیرد، یا تروریستی هست که عمدتا توسط مسلمانان افراطی انجام میشه ، یا توسط یک فرد دیوانه یا افسرده صورت میگیرد. در گروه اول ضارب فرار میکنه، ولی گروه دوم عمدتا فرد ضارب خودکشی میکنه. حالا مسلمان عقب مانده چیست و از کجا برداشت کردید ، الله اعلم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۲۴, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #43

نقل قول:
جوکیست خوبی هستی


آزادی بیان یا وِلی بیان


آزادی بیان برای شیطان و دوستانش نه انسانیت


تو کشور منه که محجبه ها از حقوق خودشون بی بهره اند؟


آیا بی حیایی کار خوبیست؟

مگر نظام ایران مثلا به اقلیت مسیحی و ارمنی و... اجازه میدهد بدون حجاب در مدارس و دانشگاه ها و... حضور پیدا کنند که از فرانسه چنین انتظاری دارید ؟
بله
مردم فرانسه بسیار اهل مطالعه هستند
کشوری که بیش از هر کشور دیگر اروپایی دارای جمعیت مسلمان است
امروز اولاند داشت در باره وحدت و هم دلی فرانسوی ها و اینکه نباید مسلمین این کشور در زیر فشار باشند صحبت میکرد


به هر حال بنده هم کار این مجله را تائید نمیکنم . این مجله طنز بسیار تندی داشت و در این چند روز اخیر هم مردم در شبکه های اجتماعی کاریکاتور هایش در باره اسلام را زیاد میفرستادند . من طنز این مجله را تند میدانم . و تایید نمیکنم
اما جنایت و آدمکشی چه ؟
شما کار آن بیابانگردان را تائید میکنید ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۲۳:۳۳, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
اخه ایران ادعای ازادی نداره
اما فرانسه داره
خیلی جواب واضحی داره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۳۳, ۱۹/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۶ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #45

(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۱۲)علائم ظهور نوشته است:  چاه کن، ته چاه است!
این متوحشان زیرخاکی را همین غرب پر و بال داد. بهای سنگینی هم بابت آن خواهد پرداخت

در افغانستان جلوی اینها رو نگرفتن و رشد کردن. در عربستان همینطور. در پاکستان همینطور
سرویسهای جاسوسی و ارتشهای غربی به اینها کمک کردن...

تروریستها در سوریه وارد عمل شدن. ایران گفت تروریست. همین کشورهای غربی جنایتکار گفتن معارضان و اپوزیسیون بشار اسد. از طرف غرب حمایت شدن
دوباره عراق همین بساط شد. ایران گفت تروریست. این کشورهای غربی مورد علاقه شما اول خفه شدن. دیدن گندش درآمد و به منافعشون داره لطمه میخوره، یادشون افتاد داعش رو تروریست اعلام کنن


خون هر بیگناهی که توسط داعش ریخته بشه، بر دستهای متمدنان دروغین غرب و مخصوصا آمریکاست


ممکن است که غرب و آمریکا برای منافعشان از اپوزیسیون سوریه حمایت کرده باشند .
یا اینکه اسنادی وجود داره که آمریکا از القاعده برای جلوگیری از نفوذ کمونیسم حمایت میکرده
اما داعش خیر . داعش حتی با القاعده هم وارد جنگ است . اخبارش از درگیری با النصره در سوریه پخش شد .
به هر حال
هر کشوری پی منافع خویش است . اما ترور چند روزنامه نگار همان قدر بد است که این داعشی ها سر دختران و زنان را میبرند Smile

(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۳)عقیق نوشته است:  اخه ایران ادعای ازادی نداره
اما فرانسه داره
خیلی جواب واضحی داره


عجب !!!! پاسخی مردم دوست عزیز . من را ترور کردید Big Grin

دوستان منظور من از مسلمین عقب مانده همین وهابی های عرستان و داعشی ها و القاعده هست . یک وقت سوءالتفاهم نشود . بنده مسلمین ایران و شیعیان را مظلوم و متمدن میدانم . Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۳۷, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
هیچکس مثل ایران قربانی ترور نشد
17هزار شهید
اما ببینید امریکا و اروپا چه حمایتی از رجوی ملعون کردن
چشمتون رو باز کنید
دارید جهت دار میبینید
اون سوالم گفتید چرا
منم جواب دادم
اونی ک ادعای دموکراسی و ازادی داره باید پای حرفش بمونه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، bagheri4
۰:۰۰, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #47

(۱۹/دی/۹۳ ۲۳:۳۳)ریچارد داوکینز نوشته است:  ممکن است که غرب و آمریکا برای منافعشان از اپوزیسیون سوریه حمایت کرده باشند .
یا اینکه اسنادی وجود داره که آمریکا از القاعده برای جلوگیری از نفوذ کمونیسم حمایت میکرده
اما داعش خیر . داعش حتی با القاعده هم وارد جنگ است . اخبارش از درگیری با النصره در سوریه پخش شد .
به هر حال
هر کشوری پی منافع خویش است . اما ترور چند روزنامه نگار همان قدر بد است که این داعشی ها سر دختران و زنان را میبرند Smile
اینکه آمریکا به داعش کمکی نکرده بیشتر شبیه طنز است. بله هیچگاه مستقیم کمک نمیکنن که فردا بشه تیتر اصلی خبرگزاری ها

بحث این است که القاعده کجا تشکیل شد؟ داعش کجا تشکیل شد؟ حتی جند الشیطان ریگی!
همه در اراضی تحت سیطره نظامی و اطلاعاتی آمریکا رشد و نمو یافتن. خیلی از سلاحها و تجهیزاتشون غربیست
رسوایی ارتباط اینها هر از گاهی منتشر میشه

شما می بینی هر سال داره در افغانستان تولید مواد بیشتر میشه. گلابی که نیستیم. میان برای امضای قرار داد امنیتی دولت افغانستان رو تحت فشار میزارن که بمونن. تروریست 13 ساله که ادامه داره


شما همین ایران رو ببین. نمیزاره یک گروه تروریستی پا بگیره. تا دونه آخر رو حتی خارج از مرزها اعدام میکنن. چون میدونن اینا پا بگیرن، دودش اول توی چشم خودمون میره
همین القاعده اول میخواست با مقامات ما صحبت کنه و بی سر و صدا در ایران پایگاه داشته باشه Smile


این کشورهای اروپایی با اینکه میدونستن تعداد زیادی از سفرهای شهرونداشون به سوریه و عراق ختم میشه، جلوشون رو نگرفتن. گفتن برن کمتر ضرر دارن
حالا افتادن تو چاه. فرد جامعه گریز و دارای اعتقادات غلط رفته سوریه و عراق و حالا تروریست برگشته
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی
موضوع بسته شده  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا