|
سخنرانی جنجالی دکتر رحیم پور ازغدی در نماز جمعه
|
|
۱۳:۳۹, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان این فایل سخنرانی اقای رحیم پور ازغدی رو در نماز جمعه 26 دی حتما ببینید. واقعا باور میکنم که وزارت اطلاعات گفته تا حالا دوبار میخواستن ایشون رو ترور کنن. یه حرفشونم خیلی جالب بود میگفتن اینکه مسئولین بیان یه طرفه به مرد شرح کار بدن که فایده نداره،باید بیان و مردم سوال بپرسن که توی اون ارگان رشوه میگیرید یا نه،چرا فساد دارید و .... میگفت یه مسئولی به ایشون گفته بود،اینا رو به مردم نگید ،مردم پررو میشن. میگفت بعضی باندها در کشور هستند که تولید داخل رو میخوان از پا دربیارن تا واردات بیشتری کنند. میگفت بعضی روحانیون ایراد میگیرن که بعضی حرفا به شما ارتباطی نداره که بزنید،اما وقتی شما نمیگید من مجبورم بگم. البته من نقل به مضمون گفتم،اگه اشکالی بود ببخشید. به نظرم خیلی جرئت داشته که این حرفا رو زده چون میگفت صاحبان سرمایه به ستاد نماز جمعه فشار میارن که مزارن ایشون بیاد. مشاهده سخنرانی |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چرا وزارت اطلاعات ایشون ترور کنه ؟؟ حتی در دولت های مختلف دولت کنترل 100 درصدی بر وزارت اطلاعات نداره
|
|||
|
۱۴:۳۲, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
منکه نگفتم وزارت اطلاعات ایشونو ترور کنه
وزارت اطلاعات به ایشون گفته که دوبار قصد داشتن (منافقین) ایشون رو ترور کنن که با هوشیاری وزارت اطلاعات ناکام موندن. البته خود اقای رحیم پور میگن بالاخره تروریست ها موفق میشن و ایشون رو ترور میکنن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار نماز جمعه های تهران | soheyl68 | 4 | 2,446 |
۲۱/آبان/۹۵ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| """فتنه تغلب""" در آستانه نماز جمعه تاریخی29خرداد1388 | سیمرغ | 0 | 1,088 |
۲۷/خرداد/۹۳ ۲۰:۰۶ آخرین ارسال: سیمرغ |
|
| انتقاد از برخی روایات جعلی درباره ظهور از تریبون نماز جمعه! | MohammadFC | 0 | 1,261 |
۱۶/تیر/۹۱ ۱۵:۳۴ آخرین ارسال: MohammadFC |
|