کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"آزادی‌های یواشکی" در تهران +تصاویر
۱۶:۲۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

به نقل از سایت صراط:

فیس‌بوک، شبکه اجتماعی که دولتی‌ها از شخص حسن روحانی گرفته تا وزیر ارشاد و وزیر ارتباطاتش سعی در رفع فی*ل*تر آن دارند و محمد جواد ظریف، هم پای ثابت آن است، این روزها ابزاری برای مبارزه با ارزش های اصیل ایرانی اسلامی شده است.

البته این شبکه اجتماعی پیش از این نیز در ماجرای فتنه 88 ماهیت خود را نشان داده بود و عناصر فتنه از طریق این شبکه که به موقع ماهیت ان کشف و فی*ل*تر شد برنامه ریزی های فتنه گران را انتشار می دادند
.

به گزارش گروه فرهنگی صراط، حالا اما با رشته شدن پنبه های فتنه گران مخالفان ایران و اسلام نوع دیگری از فتنه را در فیس بوک طرح ریزی کرده اند و آن هم ایجاد کمپین هایی است که با شعارهای جذاب غربی سعی در منحرف کردن جوانان ایرانی دارد تا بار دیگر ماهیت اصلی این شبکه اجتماعی بیش از پیش مشخص شود.

یکی از این کمپین ها، کمپین «نه به حجاب اجباری» است که بنابراطلاعات منتشر شده در صفحه‌اش در فیس‌بوک، توسط گروهی از "دانشجویان و دانش‌آموختگان لیبرال دانشگاه‌های ایران در اعتراض به حجاب اجباری و تاکید بر انتخاب آزادانه‌ی نوع پوشش" مدت کوتاهی است که آغاز به کار کرده و بیش از ۱۵ هزار طرفدار (fans) پیدا کرده است!

این کمپین با انتشار عکس چهره‌های شناخته‌شده گاه از بین طیف‌های سنتی جامعه ایران که اعلام می‌کنند با حجاب اجباری مخالفند، به فرهنگ سازی ضد حجاب می پردازد.

البته از این صفحات ضد ایران و اسلام در فیس بوک زیاد است. به عنوان مثال به تازگی صفحه‌ای با نام "برابری زن و مرد" در فیس‌بوک فعال شده است که می خواهد قوانین حقوقی کشور را به چالش بکشد و از طریق اظهارات پر زرق و برق و جذاب برای جوانان ایرانی، قوانینی را که قرآن صراحتا به آنها پرداخته و از لطیف طرین و عمیق ترین استدلال‌ها برای آن بهره گرفته است، زیر سوال می برند.

این در حالی است که بسیاری از جوانان ایرانی این روزها از طریق ماهواره، اینترنت، وایبر و تانگو بیش از پیش تحت هجوم فرهنگ غربی قرار دارند و تاثیر پذیری آنها نیز بالاتر رفته است اما هنوز کسی در کشور به فکر این تهاجمات گسترده که به نظر می رسد بعد از استعمار فیزیکی و استعمار اقتصادی، نشان از استعمار فرهنگی کشورهای اصیل و معتقدی چون ایران را دارد، نیست و در مقابل آن پز روشنفکری به حوزه حجاب نیز رسیده است!

این حملات بی وقفه به فرهنگی ایرانی ظاهرا برای ایجاد گسست میان جامعه ایرانی با فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی خود طرح ریزی شده تا از جوانان معتقد ایرانی جوانانی بی اعتقاد و بی انگیزه نسبت به ارزش‌ها بسازد. اما معلوم نیست چرا مسئولان فرهنگی کشور نه تنها واکنش قابل توجهی به این موضوعات نشان نداده اند بلکه برخی سخنان دوپهلوی آنها باعث جسورتر شدن مخالفان در ترغیب جوانان به سمت بی حجابی شده است.

تمام این عکسها در صفحه ای با همین نام آزادیهای یواشکی در فیسبوک ثبت شده و برخی عکسها به دلیل عریان نمایی توسط بنده حذف شد ولی متاسفانه این که در تهران برخی زنها و دخترها با دامن کوتاه و پای برهنه راه میروند و افتخار هم میکنند مایه نگرانی زیادی میباشد. چشم آقای روحانی و ظریف روشن که از فیسبوک حمایت میکنند و آنرا ترویج میدهند.
[تصویر: 99110_473.jpg]

[تصویر: 99112_646.jpg]





در دو تصویر آخر به دهن کجی واضح به گشت ارشاد و شعارهای انقلابی مذهبی و تمسخر قوانین اسلام،‌ توسط این زنان و دختران ‌دقت کنید !!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، Ali#59 ، azade ، hamediran ، mohammadhadi ، aakbarib ، nader008 ، bi-ehsaas ، قبیله منتظر ، rezamohammadi

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۵, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #51

موضوع ازادی یواشکی یکی از بزرگترین دغدغه ی جدید اسلام تو کشورمونه

نباید سرد با این موضوع برخورد بشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۵:۵۳, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #52

میدونید فرق اساسی ما با اروپا و غرب چیه؟اونجاغالب مردمشون نمیدونن دنیا دست چه تفکراتیه و کلا کاری باسیاستو دین و این چیزاندارن،ولی سردمدارانومسئولاشون کاملا حواس جمعند.
اینجا از مردم کوچه بازار گرفته تا پژوهشگران و اساتید دانشگاه هشدارمیدن و اگاهی دارن اما مسئولان خوابند.
متاسفم...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا