|
پيام مهم رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمريكاي شمالي
|
|
۱:۵۴, ۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۱۴:۵۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رهبر انقلاب در پیامی مهم به جوانان اروپا و آمریکای شمالی که به زبانهای عربی، انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی منتشر شده است، به تبیین تصویر و چهرهای که از اسلام ارائه میشود پرداخته و توصیهها و درخواستهایی را در این باره مطرح کردهاند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که دربارهی آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار میدهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده میانگارم، بلکه به این سبب که آیندهی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما میبینم و نیز حسّ حقیقتجویی را در قلبهای شما زندهتر و هوشیارتر مییابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمیکنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کردهاند. سخن من با شما دربارهی اسلام است و بهطور خاص، دربارهی تصویر و چهرهای که از اسلام به شما ارائه میگردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهرهگیری از آن، متأسّفانه سابقهای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمیخواهم به «هراسهای» گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، میبینید که در تاریخنگاریهای جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانهی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از بردهداری شرمسار است، از دورهی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگینپوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزیهایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند. این بهخودی خود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشتههای دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوهی برخورد با فرهنگ و اندیشهی اسلامی، از شکلگیری آگاهی عمومی جلوگیری میشود؟ شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینهی مشترک تمام آن سودجوییهای ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراسافکنی و نفرتپراکنی، اینبار با شدّتی بیسابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامهی قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایهی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین میگردد؟ پس خواستهی اوّل من این است که دربارهی انگیزههای این سیاهنمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید. خواستهی دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوریها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بیواسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء میکند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن میگریزانند و میترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریستهای تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کردهاید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) و آموزههای انسانی و اخلاقی او را مطالعه کردهاید؟ آیا تاکنون به جز رسانهها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کردهاید؟ آیا هرگز از خود پرسیدهاید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدّن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟ من از شما میخواهم اجازه ندهید با چهرهپردازیهای موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس بهصورت فردی نمیتواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما میتواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا میتواند پرسشهای جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسشها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقتهای نو پیش روی شما قرار میدهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّتپذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسودهتر به نگارش درآورند. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۴, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۹:۵۵)یاســین نوشته است: تمام دنیا برای کار بازاریابی و عرضه محصول به مخاطب از این تکنیک ها استفاده میکنند. سلام یاسین جان.من قصد ندارم وارد این بحث بشم فقط همینو بگم و برم. وقتی یه کار خوب داره صورت میگیره چرا با انجام همچین کارایی (فوتوشاپ) باید بهانه درست بشه؟؟اصلا چه نیازی هست؟؟ مگر نه اینکه این پیام در تمام خبرگزاری ها و نشریات خارجی منعکس شده پس نیازی به این مسائل نیست. راستی اینو تکنیک نمیگنا.........
|
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۴)کوروش کبیر نوشته است: سلام یاسین جان.من قصد ندارم وارد این بحث بشم فقط همینو بگم و برم. عزیز دشمن بهونه گیره. اگه قرار باشه حرکتامون رو با بهونه های دشمن هماهنگ کنیم که وارد زمین بازی اون ها شدیم. مومن زرنگه و از هر وسیله ای که حلال باشه برای پیشبرد مسیر حق استفاده میکنه. |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۳ ۱۷:۳۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۴)کوروش کبیر نوشته است: سلام یاسین جان.من قصد ندارم وارد این بحث بشم فقط همینو بگم و برم.سلام عزیزم اخه اصلا مسئله چیز دیگری است. ما یه محصول داریم که میتونه هر چیزی باشه اون افرادی که بازاریابی خوندن بیشتر میتونن درک کنن. حالا پیام اقا برای ما مثل محصول میمونه که وظیفه ماست که با ابزار و قالب های امروز،تمامی قالب ها جنگ نرم شامل: خطابه تئاتر موسیقی فیلم داستان .... و با ابزارهای ارتباط جمعی مختلف مثل رادیو تلوزیون نت روزنامه ..... این محصول رو به مخاطبان بیشتری عرضه کنیم. بازاریاب ها یه جمله جالبی دارند وقتی مطمئنی که محصولت خوبه و براش بازار یابی نمیکنی مثل چشمک زدن در تاریکیه خودت میدونی داری چیکار میکنی،اما بقیه نه،چون نمیبینن حالا اصل کار رساندن پیام به ادمهای بیشتره،دیگه بقیه اش با خودشونه که تعقل کنن بپذیرن یا نپذیرن. اینجاش دیگه به ما ربطی نداره. اما رسانه های فی*ل*تر شده ایا ذاتا بد هستند؟ خیر چه بسا همین فیسبوک قبل از سال 88 ،ازاد بود اما بخاطر سواستفاده ی یک عده و تهییج افکار عمومی(عوام) ،فی*ل*تر شد چون بحث امنیت کشور مطرح بود. حالا هم اگه مردم به بلوغ برسند و جنبه اشو پیدا کنن میتونه از فی*ل*ترینگ دربیاد. پس اینا چندتا بحث جدان. اما فتوشاپ این یک پوستره اصلا برای من عجیبه که کسی این سوالو بپرسه،کار گرافیکی خلق صحنه است،زمانی دروغ محسوب میشه که اینو دست اوباما بدن،اما دست یه کاراکتر ناشناس میشه کار تبلیغاتی. تازه اونم دروغ نیست،میشه طنز تبلیغاتی. راستش به نظرم خیلی بدیهیه،بخاطر همین بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم. اجازه ندیم حواشی کار،برامون وسوسه خناس بشه |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۳ ۲۲:۱۹ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
![]() دوستان ظاهرا در شبکه خبر تصاویر فیسبوک و توئیتر ( که اکثر جوانان غربی و شرقی در آنجا هستند ) به نمایش در امده و بدون ذکر نام این دو شبکه از مردم خواسته اند که هشتگ این نامه را در ترند جهانی بیاورند بنده در توئیتر دیدم برجی جوانان خواستار برداشتن فی*ل*تر این دو شبکه شده بودند تا به نظام مقدس ایران کمک کنند ! از دوستان این تالار هم تقاضا دارم فی*ل*تر شکن خوب معرفی کنند . برای من .
|
|||
|
۱۴:۵۹, ۶/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۳ ۱۵:۰۴ توسط Islam.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم نامه اتحادیه علمای اروپا به رهبر انقلاب؛ به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ رئیس اتحادیه اروپایی علما و تئولوگ های شیعه با استقبال از نامه آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان اروپایی نوشت: مرقومه ی پر مهر حضرتعالی خطاب به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی به مصداق «کلمه طیّبه» که از درایت حکیمانه، دغدغه های فراملّی و بصیرت جهانی آن رهبر فرزانه در خصوص مسائل بین المللی حکایت داشت، حسب اطلاعات میدانی، با استقبال وسیع مسلمان منطقه مواجه شد و موجب روشنی چشمها و شفای دلها گشت. متن کامل نامه حجت الاسلام والمسلمین رضا رمضانی رئیس اتحادیه اروپایی علما و تئولوگ های شیعه خطاب به رهبر معظم انقلاب به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم مقام رفیع ولایت و مرجعیت عالیقدر جهان اسلام حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظلّه العالی سلام علیکم و رحمت الله و برکاته بعد از تحیّات وافره و آرزوی صحّت و سلامتی برای ولی امر مسلمین به استحضار میرساند: مرقومه ی پر مهر حضرتعالی خطاب به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی به مصداق «کلمه طیّبه» که از درایت حکیمانه، دغدغه های فراملّی و بصیرت جهانی آن رهبر فرزانه در خصوص مسائل بین المللی حکایت داشت، حسب اطلاعات میدانی، با استقبال وسیع مسلمان منطقه مواجه شد و موجب روشنی چشمها و شفای دلها گشت. در دنیای امروز این یک واقعیت است که با وجود همهی تنگناهای ظاهری، ظرفیت عظیم نسل نو و جوان نه یک تهدید، بلکه یک فرصت طلایی به شمار میرود که جنابعالی با خطابی عاطفی و محبّت آمیز و در عین حال مستدل و عقلانی، آنان را هنرمندانه و خیرخواهانه همچون انبیاء و اولیاء مخاطب خود ساختید. هر بخش و هر جمله از این پیام نورانی و دقیق به فرصتها و اولویتها در کنار تهدیدها و چالشها بخوبی اشاره داشت و تصویری از آینده را در پیش روی جوانان منطقه ترسیم نمود. امروزه بر اهل تحقیق مبرهن بلکه واضح و آشکار است که با موج بیداری جهانی، دوران استعمار نو به زودی به پایان میرسد و آینده از آن اسلام و در خط و راه انبیاء عظام علیهم صلوات الله اجمعین است. چه کسی است که نداند پروژههای اسلام هراسی و اسلام ستیزی با تمام تلاشهای انجام شده و بهره گیری از تمام ظرفیتها، به بن بست رسیده و دیگر بیش از این نمیتوانند افکار عمومی و به ویژه اذهان جستجوگر جوانان را به بازی بگیرند؟ افزایش مراکز دینی و اسلامی به خصوص در بخشهای علمی و آکادمیک و حجم استقبال معنا دار از همایشها و سمینارهای معنوی و معرفتی، هوای تازهای را در ریههای معنوی غرب به گردش انداخته است و در برابر این حرکت پرشتاب، کسی را یارای ایستادن نیست. نگاههای گزینشی در آیات و روایات، تمسّک به اخبار غیر مستند و تاریخ غیر معتبر و امثال این تاکتیکها و استفاده از شبکه های مجازی اجتماعی و امواج رسانهای صهیونیستی دیگر برای مقابله با بیداری نسل جوان غرب کارآیی خود را از دست داده است. جوانان، خصوصاً جوانان مسلمان به عنوان نسلی پویا و حقیقتجو در هر مجلس و محفلی مشاهده میشوند که به دنبال فهم راه صحیح زندگی هستند و پرسان پرسان راه جدیدی را سراغ میگیرند و میخواهند به طور مستقیم و بی واسطه به حقایقی فکر کنند که در هیاهوی رسانه ها و زرق و برق تمدّن شیطانی، هیچ وقت به نسل گذشتهی آنان اجازه داده نشد دربارهی آنها و نسبتش با هویت دینی و انسانی خود فکر کنند. این حقایق، اردوگاه باطل گرایان و اتاقهای فکر آنان را سراسیمه و آشفته ساخته و موجب شده شتابزده دست به اقداماتی بزنند که در کوتاهتر شدن عمر باطل تأثیر بسزا دارد. و این وعدهی الهی است که «إنَّ الباطِلَ کانَ زَهوقاً». البته این نامه گام اوّل نبود و در گذشته نیز همواره به مناسبتهای دیگر هوشمندی و وقت شناسی ولی امر مسلمین در عرصههای جهانی، موجب عزّت و سرافرازی پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام را فراهم آورد، فتواهایی همچون تحریم استفاده از سلاحهای کشتار جمعی و ساخت و نگهداری بمب اتمی، تحریم توهین به مقدّسات و بزرگان مذاهب و ... در پایان، خدای را بر نعمت ولایت و زعامت حضرتعالی سپاس میگویم و به نمایندگی از اتحادیه ی اروپایی علما و تئولوگهای شیعه، نامهی گران سنگ حضرتعالی را نصب العین قرار داده و از خدای سبحان عاجزانه مسألت میکنم هدایتهای حکیمانه و داهیانه ی آن رهبر فرزانه بتواند خلأ هدایتی موجود در دنیا را پر سازد و نسل جوان توفیق یابد تا با یک مدیریت راهبردی بر اساس راهبردها و راهکارهایی که اشاره فرمودید، در ساختن آیندهی پر امید و روشن در جهت رسیدن به هویت واقعی، تغییر نامعادلات موجود، ایجاد آشتی و صلح و صفا و امنیت پایدار در جامعهی بشری، احقاق حقوق ملّتهای مستضعف و در یک کلام اعلای کلمه الله نقش برجسته ایفا کند. خدای متعال سایهی با برکت آن وجود عزیز و رهبر الهی را مستدام بدارد. آمین. رضا رمضانی رئیس اتحادیه اروپایی علما و تئولوگهای شیعه ![]() http://www.yjc.ir/fa/news/5111498/%D9%86...8%B4%D8%AF بسم الله الرحمن الرحیم فارس- کشیش فعال ضدصهیونیست استرالیایی با بیان اینکه لحن نامه آیتالله خامنهای پدرانه و غیرتقابلی بود، گفت: بدون در نظر گرفتن مطالب عالی نامه، لحن نامه میتواند در ارائه چهره انسانی از ایرانیان و مسلمانان در ذهن جوانان غرب تاثیرگذار باشد. «پدر دیوید اسمیت» از کشیشهای مطرح استرالیایی است که کلیسای او محل رفت و آمد آزادگانی است که از ظلم جریانهای صهیونیستی نالان هستند و همین باعث شده تا بارها کلیسای او مورد حمله صهیونیستها قرار بگیرد. با او در جریان کاروان زائران صلح سوریه آشنا شدیم و چند روز پیش پس از انتشار نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی در توئیتر خود از این نامه یاد کرده بود. تصمیم گرفتم با او مکاتبه کنم و نظرش را بپرسم؛ در نگاه اول نامه را عالی توصیف کرد و حاضر شد گفتوگویی کتبی را با وی داشته باشیم. آنچه در زیر میآید گفتوگوی خبرگزاری فارس با «پدر دیوید اسمیت» است: فارس: نظر شما درباره نامه آیتالله خامنهای در نگاه اول چیست؟ پدر دیو: من فکر میکنم نامه عالی و به موقع بود؛ لحن نامه پدرانه و به دور از تقابل است و امیدوارانه میتواند در انسانی نشان دادن ایران در ذهن جوانان غربی کمک کند. [/font]* مسیری که آیتالله خامنهای برای بیان نامه انتخاب کرده درست و عاقلانه است فارس: نامه آیتالله خامنهای به جوانان اروپا و آمریکای شمالی در حالی صادر شده که ایشان جوانان را اینگونه خطاب کردهاند « حس حقیقتجویی را در قلبهای شما زندهتر و هوشیارتر مییابم»؛ نظر شما درباره این خطاب چیست؟ پدر دیو: فکر میکنم که این خطاب درست و عاقلانه است؛ این یک مساله اساسی است که ما خرد جوانانمان را قبل از این که کاملا تحت تلقین و تعلیم سیستم قرار بگیرد خطاب قرار دهیم. اندیشههای رادیکالی و خودسرانه همیشه از دانشگاهها سرچشمه میگیرد؛ این جایی است که تغییر میتواند آغاز شود و این کاملا مناسب برای آیتالله خامنهای است که درخواست تجدیدنظر خود را از این مسیر هدفگذاری کند. ![]() فارس: این روزها در غرب بسیاری در تلاش برای گسترش اسلامهراسی هستند؛ به نظر شما تاثیر این نامه در این باره چه خواهد بود. پدر دیو: به واقع درست میگویی؛ منافع تعیین شده عدهای بر پایه گسترش اسلامهراسی و اختلاف مردم بر اساس طایفه و مذهب طرحریزی شده است. من اطمینان دارم بدون در نظر گرفتن مطالب عالی نامه، لحن پدرانه و غیرتقابلی نامه آیتالله خامنهای میتواند در ارائه چهره انسانی از ایرانیان و در کل مسلمانان در ذهن جوانان غرب تاثیرگذار باشد. * وقتی که ماشین پروپاگاندا فعال است مردم در دیدن حقیقت کور میشوند/بعضی اوقات یک نسل طول میکشد تا غبار پروپاگاندا پاک شود فارس: آیتالله خامنهای در نامه خود از محققان و تاریخنگاران غربی این سوال را پرسیدهاند که چرا وجدان عمومی در غرب پس از دههها یا قرنها بیدار میشود؛ درباره این بخش از نامه چه نظری دارید؟ پدر دیو: این متاسفانه درست است؛ وقتی که ماشین پروپاگاندا و تبلیغات فعال است مردم در دیدن حقیقت کور میشوند و بعضی اوقات یک نسل طول میکشد تا غبار پروپاگاندا پاک شده و به کناری برود. فارس: من میدانم که شما دارای دوستانی در میان روحانیون مسلمان هستید؛ نظر شما درباره تاثیر رسانهها در نشان دادن چهره غیرحقیقی از اسلام چیست؟ پدردیو: من معتقدم منافع هدفگذاری شده بسیاری وجود دارد که شعلههای آن در تفرقه بین مسیحیان و مسلمانان، مسلمانان و یهودیان، اروپاییها، ایرانیها و عربهاست. البته در پایان حقیقت در میانه این اتفاقات خواهد درخشید اما سوال این است که چه میزان خرابی به بار خواهد آورد و چه میزان زندگی و حیات در این بین از دست خواهد رفت؟ ![]() فارس: به نظر شما آیا میتوان مسلمانان را در نشان دادن چهره غیرحقیقی از اسلام مقصر دانست؟ پدر دیو: من جامعه مسلمانان را برای گسترش این تفرقه هرگز سرزنش نمیکنم؛ من احساس میکند که در حقیقت جوانان مسلمان بسیاری وجود دارد که عصبانیاند که موجبات دردسر در این کشور(استرالیا) و جاهای دیگر را فراهم میکنند با این حال این عصبانیت بیدلیل نیست. وی در ادامه این گفتوگو از من خواست تا ویدئویی که با عنوان «خطاب جنگ را متوقف کنید» و درباره اسلامهراسی منتشر کرده با مخاطبان به اشتراک بگذاریم که میتوانید در اینجا ببینید. * تنها به رهبران مذهبی برای حل مشکلات امیدوارم/امیدی به موسسات مذهبی و سیاستمداران نیست فارس: نظر شما درباره اثر نامه آیتالله خامنهای در بازگشت جوانان به دینداری چیست؟ پدردیو: این آن چیزی است که ما امیدواریم و برای آن دعا میکنیم. فارس: پس از حوادث اخیر فرانسه مقامات مذهبی مسلمان و مسیحی استفاده نادرست از آزادی بیان برای توهین به مقدسات مذاهب را محکوم کردند همانگونه که پاپ بیان کرد؛ البته آنها تروریسم را محکوم کردند؛ نظر شما درباره نقش مذاهب در توقف توهین به مذاهب چیست؟ پدر دیو: من فکر میکند پاپ نشان داد که در این بحث رهبری قابل تحسینی داشته است همانگونه که از زمان تصدی مقام پاپی در زمینههای دیگر نیز این مسئله را نشان داده است. من به واقع معتقدم تنها رهبران مذهبی هستند که میتوانیم از آنها برای ایجاد هر گونه پیشرفتی در این مسیر(جلوگیری از توهین به مقدسات ادیان) انتظار داشته باشیم؛ سیاستمداران ما به ناچار در بازی قدرت فرورفتهاند و نمیتوانند حتی اگر بخواهند از حقیقت سخن بگویند. موسسات مذهبی ما نیز به سیستمها گره خوردهاند اما آنها هنوز کمی استقلال دارند و هنوز دارای ارزشها و وجدانی هستند و این در واقع آنجایی است که امید من به من دروغ میگوید [و نمیتوانم به موسسات مذهبی اعتماد کامل داشته باشم]. فارس: آیا چیز بیشتری هست که بخواهید درباره نامه آیتالله خامنهای اضافه کنید؟ پدر دیو: تنها میخواهم بگویم که من فکر میکنم این یک ابتکار خلاقانه و دارای شجاعت در بیان بود که توسط آیتالله خامنهای صورت گرفت. دعای من همراه او خواهد بود و امیدوارم که او و پاپ و دیگر رهبران جهان در سرتاسر گیتی بتوانند در واقع راه را برای دوران جدیدی که در آن حقیقت و صداقت از پول و قدرت ارزشمندتر است، هموار کنند.
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=217672 |
|||
|
|
۰:۴۰, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۰/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
ایستگاه مطالعه نامه آیتالله خامنهای در پیادهروی شهر آلمان
گروهی از جوانان مسلمانان شهر دلمنهورست آلمان، در صبح یک روز خنک و آفتابی دوشنبه ۱۶ فوریه، دکوراسیون جالبی در وسط پیادهروی یکی از خیابانها تدارک دیدند.به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان به نقل از اسلام در آلمان، گروهی از جوانان مسلمانان شهر دلمنهورست آلمان، در صبح یک روز خنک و آفتابی دوشنبه 16 فوریه، دکوراسیون جالبی در وسط پیادهروی یکی از خیابانها تدارک دیدند و نامه رهبر انقلاب اسلامی به جوانان اروپا و آمریکای شمالی را که در تاریخ 21 ژانویه 2015 (1 بهمن) منتشر شده بود، به دست جوانان آلمانی دادند. از چند روز قبل، یک پلاکارد بزرگ با عکس رهبر معظم انقلاب اسلامی آماده شده بود؛ یک میز و روی آن نسخههایی از نامۀ معظمله به زبان آلمانی بستهبندی و روی آنها نوشته شده بود: نامهای برای تو! به گزارش سایت "اسلام در آلمان"، چیدمان جذاب این ایستگاه، به طوری بود که هر عابری را به لحظهای توقف در آن قسمت پیادهرو وادار میکرد. بعضی از رهگذران، کاملاً کنجکاو مشغول مطالعه نوشتههای روی پلاکارد میشدند و بحثهای جالبی میان برگزارکنندگان و مردم از اقشار مختلف، درباره عالم سیاست و رسانهها شکل میگرفت. در مجموع 700 نامه طی یک روز به دست شهروندان آلمانی این شهر بسیار کوچک واقع در ایالت نیدرزاکسن در شمال آلمان رسید.
|
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا حضرت آقا فقط واسه جوانان اروپا و امریکای شمالی نامه فرستادن؟بقیه جاها چی؟آسیا،آفریقا،امریکای جنوبی،اقیانوسیه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پایان سیطره شجره خبیثه داعش ،تبریک به رهبر معظم | AMINI | 50 | 9,310 |
۶/آذر/۹۶ ۱۳:۳۸ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| سخنان مهم رهبر معظم انقلاب پیرامون مذاکرات و توافق هسته ای | انتصـار | 16 | 9,814 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: as2017 |
|
| رهبر معظم انقلاب: دستکاری در آمارها گناه کبیره است. | -Ali- | 0 | 946 |
۲۴/شهریور/۹۵ ۱۹:۳۱ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| منتخب سخنان رهبر انقلاب اسلامی در سال 94 | سدرة المنتهی | 3 | 1,573 |
۲۹/اسفند/۹۴ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی | مهدی2012 | 2 | 1,341 |
۲۹/بهمن/۹۴ ۱۱:۳۶ آخرین ارسال: مهدی2012 |
|
| پیام رهبر انقلاب به مناسبت فاجعه مرگبار منا | Agha sayyed | 1 | 1,507 |
۳/مهر/۹۴ ۱۵:۰۶ آخرین ارسال: مصباح |
|
| بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز عیدفطر | انتصـار | 4 | 3,928 |
۲۷/تیر/۹۴ ۱۸:۴۵ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: n9jpc8djiue0t0n6jg3p.jpg]](http://8pic.ir/images/n9jpc8djiue0t0n6jg3p.jpg)
![[تصویر: 2910052_993.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/11/5/2910052_993.jpg)
![[تصویر: 13931106000492_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/11/06/13931106000492_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931106000491_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/11/06/13931106000491_PhotoL.jpg)

![[تصویر: 75694_538.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1393/11/29/75694_538.jpg)
![[تصویر: 75695_774.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1393/11/29/75695_774.jpg)
![[تصویر: 75696_452.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1393/11/29/75696_452.jpg)
![[تصویر: 75697_952.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1393/11/29/75697_952.jpg)
![[تصویر: 75698_595.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1393/11/29/75698_595.jpg)
![[تصویر: 75699_733.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1393/11/29/75699_733.jpg)
![[تصویر: IMG16461495.jpg]](http://media.shabestan.ir/Original/1393/12/03/IMG16461495.jpg)
![[تصویر: 2980980-609.jpg]](http://bayanbox.ir/preview/4641990915688612000/2980980-609.jpg)
![[تصویر: 2980978-323.jpg]](http://bayanbox.ir/preview/6740389889137953061/2980978-323.jpg)
![[تصویر: 2980979-701.jpg]](http://bayanbox.ir/preview/330699215540438001/2980979-701.jpg)