|
مد جدید جراحی ریچ کیدز
|
|
۱۳:۵۴, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۶ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() شمایل انسان را شیطانی می خواهد.. جالب است که بدانید از این مدل جراحی گوش با نام "ریچ کیدز یا بچه پولدار ها" پرده برداری شده است تا انجام آن نشانه ی پولدار بودن به حساب بیاید و به نوعی تحریک کننده ای باشد برای کسانی که به دنبال راه های مختلفی هستند برای اینکه پولدار بودن خود را به دیگران نشان بدهند. او امروز با خیالی آسوده تر از قبل از محصولاتی که دانسته یا ندانسته استفاده ی از آنها علنا نشان از ارادت به شیطان را دارد پرده برداری می کند چرا که می داند فرزندانش با جمله ای که او پیش تر به آنها آموخته به استقبال معترضین می روند: (به عقاید دیگران احترام بگذارید،به خودشان مربوط است). تا بدین طریق موجبات متمایل کردن ذات و ظاهر انسان به حیوانات را به سادگی فراهم آورد. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۱, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۲۲:۴۸)میم.حسین.الف نوشته است: سرکار خانم که موافقی بیاید یک مثال ساده بزنیم چه مثال زیبایی!!!(فکر کنم واقعا هم علاقه دارید وگرنه مخاطبش رو یک شخص ثالث انتخاب میکردید) فقط نمیدونم چرا شما دوستان وقتی میخواهید مثال بزنید یا مثال فحش یا خواهر مادر این و اون یا بدحجابی رو به کار میبرید!!! من که گفتم با این کار موافق نیستم. ولی فحش دادن با گوش تیز کردن از نظر قانون تفاوت داره.فحش دادن یک جرم محسوب میشه ولی جراحی گوش مثل جراحی بینی که شکل های مختلفی بهش میدن جرم محسوب نمیشه. پس نمیشه فحش دادن رو با گوش تیز کردن مقایسه کرد. چرا فکر میکنید مفهوم آزادی شخصی به این معناست که شما به من فحش بدی......یکی بره به یکی دیگه تجاوز کنه.....یکی بره از خونه یکی دیگه دزدی کنه..!!!! واقعا چرا آزادی رو در این مسائل میبینید؟؟؟اصلا اینا اسمش آزادی نیست.خودتونم میدونید. |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خیر سرکار خانم شخص شما را مثال زدم چون عمق فاجعه را درک کنید بیشتر علاقه دارم دراز گوشان تاثیر بدی رویمان نگذارند
درپاسخ به جرم که فرمودید لاجَرم باید عرض کنم دومرتبه یک متن را تایپ نمی کنم در همان پاسخ اول اشاره به این موضاعات هم کردم من نگفتم اگر فحش بدهم یعنی آزادی علاقه هم ندارم آزاد باشم حتی آقای دکتر هم گرفت چی گفتم که دارد سمپاشی می کند شما چطور نگرفتید به هر حال علاقه ای به شخصی کردن بجث ندارم بی حجابی و اینها که می گویید من نمی دانم |
|||
|
|
۴:۳۶, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان این عکس اخری مطمئنم اخرش یکی رو مصدوم میکنه
-------------------------------------------------------------------- کسانی که دنبال این جور ارایشها و عملها میرن مشکل اصلیشون بی هویتیه بی دینه بی فرهنگی بی هدفی و البته گاهی هم هدف دارند اینا عقده دارن بخدا فحش ندادم ها |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اقای دکتر خوشبین
ازادی بیان یعنی این استاد که وسط کلاس لخت شد <خب ایشون که ازادن ایا بقیه باید بدن ایشون ببینن این ازادیه؟ازادی که ازادی دیگران رو نابود کنه ؟ درسته!! البته ببخشید که نمی تونم عکس کامل رو بزارم چون به خودم اجازه نمی دم حقوق دیگران رو له کنم چون ازادم ] [/urlاون ادمای گوش درازم کلی ناهنجاری تو جامعه ایجاد می کنن از مهم تریناش ایجاد رعب و وحشت مخصوصا برای کودکان و سالمندان و افزایش خشونت خواهد بود حالا شما بفرمایید گوشاتون رو دراز کنید بگید ماله خودمه بچه مردمم مریضی اعصاب گرفت به شما ربطی نداره |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
جناب توشی شان کل منظور رو با یک جمله گفتن ::
بی هویتیه بی دینه بی فرهنگی بی هدفی و البته گاهی هم هدف دارند خودتون یکمی فکر کنین ببینین موضوع ب این سادگی، اینقدر سرش بحث لازمه؟ نقل قول: به شما ضرری میرسونه ؟ پس طبق این استدلال، بحث امر ب معروف و نهی از منکر رو جمعش کنیم بره دیگه بحث جامعه و افرادش، مثل آدمای سوار ب کشتیه ... نمیشه گفت اگه ب تو ضرری نمیرسونه کاریش نداشته باش وقتی داره زیر پای خودش رو میخ میزنه و سوراخ می کنه، کل کشتی غرق میشه دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد
|
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۳ ۱۲:۱۷ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یه ادم می خواد گوشش رو مثه حیوونا کنه بعد بچه من می ترسه ...به درک بترسه من ازادم
استاد دانشگاه می خواد سر کلاس لخت شه ...من خانوم حالم بد می شه ...به درک حالت بد شه من ازادم کجاش مع الفارقه استاد بیشتر توضیح بدین
|
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا خالق زیباییهاست.وقتی ما رو اینطور خلق کرده حتمآ دلیلی داشته.اگه گوش مارو شبیه چهارپایان نکرده بی دلیل نیست کسی که کار اشتباهی میکنه با نشون دادن اون در ملأعام میتونه باعث رواجش بشه.یعنی رواج یک کار اشتباه مسلمآ باید جلوی رواج این کار رو گرفت |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۳ ۱۴:۴۰ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خنده داره یه بچه از انسان شبیه حیوان بترسه؟!!!
مطمءنید اونجایی که زندگی می کنید بچه های واقعی دارن .... منتظر توضیح قیاستون هستم خندیدن ومسخره کردن همون قیاس مع الفارغه درسته؟ |
|||
|
۱۶:۱۱, ۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۳ ۱۶:۱۲ توسط Eve.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
آزادی فقط عدم آزار جسمی نیست. اینا مصداق آلودگی صوتی و تصویری اند!
یه دفعه هست یه نفر گوشش رو این شکلی میکنه ، نمیدونه بدیش چیه ، نشونه ی چیه ، این از عدم آگاهی میاد(خیلیا بدونن انجام نمیدن دیگه) یه دفعه یکی انجام میده ، میدونه چیه ، اونوقت قابل دفاع نیست، چون مصالح جامعه رو ارجح به مصالح خودش نذاشته .در پایین ترین حالت همین ترسیدن بچه ها و و مسن تر هاست . واقعا میشه از تغییر قیافه ی مرلین منسون برای مثال دفاع کرد؟ شاید مشخص نباشه ولی بیرون آدم نشونگر درونشه ... چه کسی حاضره زشت بشه؟ ( الان بحث این نشه زشت و زیبا چیست! همه میدونن زشت و زیبا چیست!) ممنوعیت این مدل جراحی میتونه جوابگو باشه اما ، چیزی که واااقعا جواب میده اطلاع رسانیه . یه مثال میزنم: این انگشتر هارو دیدید جدیدا برای بند وسط انگشت اومده و چقدر زیاد شده و انصافن زیبا هستند؟یکی از دوستان نه چندان معتقد میگفت :شنیدم قوم لوط ازین ها استفاده میکردند ، من دیگه نمیخرم اینهارو!! کسی که من هیچوقت فکر نمیکردم به این دلیل قانع شه اما شد . اطلاع رسانی بهترین کار ه اینجور وقت ها . |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 88c093a3938fab824d1858fdc4d49446df5e84d6.jpg]](http://upload7.ir/uploads//88c093a3938fab824d1858fdc4d49446df5e84d6.jpg)

[/url