|
مد جدید جراحی ریچ کیدز
|
|
۱۳:۵۴, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۶ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() شمایل انسان را شیطانی می خواهد.. جالب است که بدانید از این مدل جراحی گوش با نام "ریچ کیدز یا بچه پولدار ها" پرده برداری شده است تا انجام آن نشانه ی پولدار بودن به حساب بیاید و به نوعی تحریک کننده ای باشد برای کسانی که به دنبال راه های مختلفی هستند برای اینکه پولدار بودن خود را به دیگران نشان بدهند. او امروز با خیالی آسوده تر از قبل از محصولاتی که دانسته یا ندانسته استفاده ی از آنها علنا نشان از ارادت به شیطان را دارد پرده برداری می کند چرا که می داند فرزندانش با جمله ای که او پیش تر به آنها آموخته به استقبال معترضین می روند: (به عقاید دیگران احترام بگذارید،به خودشان مربوط است). تا بدین طریق موجبات متمایل کردن ذات و ظاهر انسان به حیوانات را به سادگی فراهم آورد. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۶, ۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
نقل قول:شاید یکی مصدوم شده باشه ، شاید یکی سوختگی داشته باشه! ی وقتی هست ی دیوونه میاد میزنه زیر گوش شما، از روی دیوانگیش ی وقتی هست ی آدم سالم میاد میزنه زیر گوش شما برخورد شما در مقابل این دو تا یکیه ؟ نگید ک قیاس مع الفارقه
|
|||
|
۱۲:۲۱, ۹/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۴ توسط Dido Armstrong.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
خوبه میگید که این افراد نباید برن بیرون چون باعث رعب و وحشت میشن! پس این آدم هایی که سوختگی دارن هم نباید وارد جامعه بشن! چون باعث رعب و وحشت میشن! شما نمیتونید بگید این افراد نباید بیان تو جامعه چون باعث رعب و وحشت میشن! دلیلی که این افراد نباید وارد جامعه بشن اینه که بعضی از جوون ها از چنین چیزی الگو برداری میکنند.
نقل قول:برخورد شما در مقابل این دو تا یکیه ؟بچه این جور چیزارو حالیش میشه؟ از هر 2 تا مورد میترسه بالاخره! |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۹/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۳ ۱۳:۱۳ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
مردم دقت فرمودید چی شد؟
ما کودکانی داریم که از دیدن گوش تیز وحشت می کنن، بعد از دیدن صحنه اعدام درس عبرت می گیرن!!! ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من از دیدن این گوش وحشتی ندارم (البته وقتی که دیگه بهبود پیدا کرده) ولی به قول دوستان چهره ی بعضی از افراد ممکنه برام قابل تحمل نباشه مثل یه چهره ی سوخته یا چهره ی اون خواهر و برادر عراقی که توی برنامه ی ماه عسل دعوت شده بودند اینا دیگه به خود آدم بستگی داره که می تونه اینها رو ببینه یا نه. . . . . ولی : توی این قضیه، اون بعد مهمتر و بهتر بگم مهمترین، این جنبه ی ترس قضیه نیستش چیزی که اینجا مطرحه اینه که : من حتی مالک و صاحب اصلی بدن خودم نیستم. توی دم و دستگاه خدا، من این مجوز رو ندارم که بگم : بدن خودمه، دوست دارم اینطورش کنم. دوست دارم اصلا دستمو قطع کنم، دوست دارم هر طور که می خوام با جسمم برخورد کنم و ... نه اصلا اینطور نیست. من در مقابلش مسئولم و بازخواست خواهم شد. این بدن یه امانت و یه عاریته که برای یه مدت که توی دنیا هستم، به من امانت داده شده که باید به خوبی ازش مراقبت کنم باید ازش استفاده کنم توی زندگی دنیاییم برای طی مسیر رشد و کمالم نه اینکه هدفم و مسیر زندگیم بشه این بدن مادی که فانیه و صدالبته امانت. نه اینکه مشغول شم به این وسیله و ببه این بدن. فک کنم ماها فراموش کردیم که کی هستیم باید کی باشیم باید به کجا برسیم باید به کجا بریم همون قسم شیطان که : به جلال و عزتت آنها را به خودشان سرگرم می کنم، به دنیای زودگذر تا یاد تو را فراموش کنند و ما هم به چه راحتی وا دادیم.... |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۹/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۲ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۳ ۱۲:۱۴)Dido Armstrong نوشته است: چه ربطی داشت؟ آفرین... دقیقا قصدم از نوشتن اون پست این بود که نشون بدم شما جواب نداری و هر چی ما میگیم میری یه مثال بیربط میاری میزاری اینجا که این فلانه و اون بهمانه. منطق محکم به این میگن آفرین... ادامه بدید... حتما به جاهای خوبی می رسید |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
چند نکته برای جمع بندی عرض می کنم.
اول، بحث اعدام که خوب بهانه ای برای برهم زدن امنیت اجتماعی پذیرفته نیست. حالا شما چه قبلش اعلام کنید، چه قبلش اعلام نکنید. ثانیا دوستان گفتن اعدام در ملاء عام باعث کاهش آمار جنایت می شه. لطفا دوستان بیان از این موضعشون دفاع کنن. با نتایج تحلیل های علمی لطفا و نه با تحلیل ذهنی و خیالبافی. ___ دوم، بحث زیبایی چهره که خوب طبیعتا چهره برای انسان هدف نیست. انسان برای زیبا کردن خودش و مشغول شدن به این امر به این دنیا نیومده. اما آزاده این کار رو انجام بده و از این کار لذت ببره. حالا شاید دوستان مسلمانی که آرایش می کنن یا جراحی این مسئله براشون مشغولیت نسبت به بدن باشه. اعمالی مثل قطع کردن دست هم ربطی به بحث پیدا نمی کنه. چون این اعمال مصداق آسیب زدن به بدن هست و بحثش چیز دیگه ای. در نهایت، طبیعتا این عمل قابل دفاعی نیست. اما به آزادی کسی که چنین کاری رو انجام بده هم احترام می ذارم. همون طور که به آزادی کسانی که در منزل آرایش می کنن یا عمل بینی انجام می دن احترام می گذارم. مسئله آخر این که زیباسازی در هر فرهنگ و مردمی کیفیت و حسن و قبح متفاوتی داره. مثلا در اروپا مردم خیلی کم آرایش یا جراحی زیبایی انجام می دن و حتی به کسی که آرایش آنچنانای می کنه نگاههای تحقیرآمیز صورت می گیره، و برعکس در ایران آمار خیلی بالاتری داریم از هر دوی این موارد. پس با مسائلی که ذاتا فرهنگی هست، باید به دید فرهنگی هم نگاه بشه و نه مطلق. |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۹/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۳ ۱۳:۱۲)namekarbary نوشته است: ما کودکانی داریم که از دیدن گوش تیز وحشت می کنن، بعد از دیدن صحنه اعدام درس عبرت می گیرن!!!هیچ کس در طول تایپیک چنین چیزی نگفت. لطفا اول ارسال ها رو مطالعه کنید،بعد از شش صفحه بحث نتیجه گیری کنید. ما گفتیم : (۸/بهمن/۹۳ ۱۸:۵۰)Ali#59 نوشته است: شلاق زدن،افراد مجرم رو میترسونه ولی این مورد عموم مردم رو! |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
خانم رکن و خانم السا
شما بهتره به فکر ترس و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم نباشید . بیشتر و عمیق تر بنگرید میبینید که خیلی چیز های دیگه هست که فرزندان شما رو میترسونه . دلیل ایجاد رعب و وحشت خیلی سطحی بود . |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۹/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۳ ۱۶:۴۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۳ ۱۴:۲۲)namekarbary نوشته است: اول، بحث اعدام که خوب بهانه ای برای برهم زدن امنیت اجتماعی پذیرفته نیست. حالا شما چه قبلش اعلام کنید، چه قبلش اعلام نکنید.http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37858.html |
|||
|
۲۰:۰۰, ۹/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۰ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
با سلام
والا منکه گیج شدم الان چن تا بحث مطرح هست!!!! بالاخره دوستان تو این تاپیک دنبال چی هستن؟ آ 1-دفاع از این حماقت اونم به صرف اینکه مده یا احترام به حقوق شخصی و آزادی؟ 2-زیبایی؟؟؟؟ 3-ترس و صرفااااااااا فقط ترس؟؟؟؟ 4-بد آموزی؟ 5-مخالفت با اجرای احکام و مجازات در ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 6-رسیدگی به امور اسید پاشها؟ 7-صورت های سوخته و اینکه دلیلش چی بوده و یا اینکه مصداق ترس هستن یا نه؟؟؟ و.............. به نظرم با این ارسال دیگه حرفی نمیمونه (۹/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۲)مصباح نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم کمی فکر کردن لازمه واقعا ما داریم به کجا میریم بعضی وقتها فقط به صرف جواب منفی دادن و رد کردن موضوعی عجولانه حرفی میزنیم که بهانه ایی میشه برا یه عده که با همون چوب درست کنن بزنن تو سرمون
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 88c093a3938fab824d1858fdc4d49446df5e84d6.jpg]](http://upload7.ir/uploads//88c093a3938fab824d1858fdc4d49446df5e84d6.jpg)