|
کار در عرصه مهدویت(بخش دوم)
|
|
۱۵:۳۵, ۱۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۳ ۱۳:۱۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام عزیزان دل . باادامه مطلب کاردر عرصه مهدویت در خدمتتون هستم .این مطالب در کمال سادگی خیلی مهمه و حالا این برداشت نشه که من خیلی میدونمو...نه!همونطور که دارم مینویسم برای خودمم یاداوری میکنم که چطور باید زندگی کنم.
در مطلب گذشته در مورد یه سری نکات در رفتارامون و کار برای امام زمان و اهمیتش صحبت شد اما اینجا میخوام روش انجام کار و بگم.یعنی قبلا گفتیم فلان کار ها خوبه اماحالا میگیم چطور اونارو انجام بدیم. اولین موردی که باید رعایت کنیم اینه که اولویت کارامون امام زمانمون باشه،زندگیتونو بر مبنای کار های مهدویتون بچینین.نه اینکه همه کارای رو انجام بدیم حالانیم ساعتم وقت اضافه اومد بریم ببینیم چیکار میکنیم. واین محقق نخواهد شد جز اینکه توزندگیمون همیشه به یاد امام زمانمون باشیم.متاسفانه ماانقدر درگیر خودمون هستیم که وقتی شب میشه و وقت خواب تازه میگیم سلام امام زمان.چه خبر؟خیلی خودمونی گفتم.بی احترامی قلمدادنشه. اهل بیت میگن نمک غذاتونو ازمابخواین.یعنی توهر خوشی و ناخوشی.غم و شادی.تو هر نیاز وبی نیازی خودمونو مرید و محتاج امام زمان بدونیم. البته این به معنی این نیست که خداکشکه .پناه بر خودش بلکه اهل بیت اون ریسمان الهین که با توسل و استعانت ازاونا به معبود حقیق میرسیم و هدف خلقت به کمال خودش میرسه. "ماخلقت الجن و الانس الا لیعبدون"(جن و انس رانیافریدیم مگر اینکه عبادت کنند) هرچند درک این واقعیت از مغز فندقی وهابیا به دوره.اما بدون هادیان الهی رسیدن به خدا ممکن نیست و زمین هرگز از حجت الهی خالی نخواهد ماند. مورد بعدی برنامه ریزی و تعیین اهداف کوتاه مدت و بلند مدته.چیکار میخوام بکنم؟ازکجامیخوام شروکنم؟تو3 ماه اول چه برنامه و هدفی دارم؟تو3ماه دوم چی؟تاحالا چقدر مفیدبودم تواین سیستم؟چقدر و در چه زمینه هایی استعداد دارم؟ چقدر توانایی دارم.چه ابزارهایی دارم.چه کاری بازده بیشتری داره؟ایناسوالاتی هستن که باید بتونیم جواب بدیم .و باید برنامه ریخت.و طبق برنامه پیش رفت.باید کشوند به این سمت...باید روش های کار در عرصه مهدویتو از احادیث استخراج کرد. در انجیل نوشته از نشانه های اخرالزمان این است که جمیع امت سینه زنی کنند.حالا این سوال پیش میاد مردم برای چی سینه زنی میکنن؟اف-فرین."امام حسین" امام زمان وقتی میاد اول چند تا جمله میگه که حدود5تاش مربوط به امام حسینه.میاد میگه منم.پسر همون کسی که براش سینه میزنین.همونی که میشناسینش . همونی که مظلوم بود.خب اینجا برداشت چی میتونه باشه؟باید امام حسین رو اول به بشر بشناسونیم. شناساندن امام حسین هم شناساندن امام زمان است.چطوری؟باهمون روشهایی که در مقاله قبلی راجبش بحث شد. سرتونو درداوردم.امیدوارم مفید باشه. ادامه دارد...
|
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۱۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۴۹ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کلیپی از استاد رائفی درادامه
امام زمان(ازادرس پایین دانلود کنین)اردستش ندین http://www.aparat.com/v/nUev1 |
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ایا شما دوستان نظری ندارین؟
|
|||
|
۲۳:۳۳, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نماز امام زمان نماز آن حضرت هر گاه خواستی آن را بخوانی دو رکعت نیت می کنی نماز توسل بامام زمان و در هر رکعت چون به ایاک نعبد و ایاک نستعین رسیدی آن را صد مرتبه تکرار می کنی و بعد از آن بقیه حمد و سوره قل هو الله احد را خوانده و به رکوع می روی و ذکر رکوع و سجود را در هر دو رکعت هفت مرتبه می گوئی و بعد از فراغ و تمام شدن نماز بلا فاصله این دعا را می خوانی: اللهم عظم البلاء و برح الخفاء و انکشف الغطاء و ضاقت الارض و منعت السماء و الیک یا رب المشتکی و علیک المعول فی الشده و الرخاء اللهم صل علی محمد و آل محمد الذین امرتنا بطاعتهم و عجل الله فرجهم بقائهم و اظهر اعزازه یا محمد یا علی یا علی یا محمد اکفیانی فانکما کافیای یا محمد یا علی یا علی یا محمد انصرانی فانکما ناصرای یا محمد یا علی یا علی یا محمد احفظانی فانکما حافظای یا مولای یا صاحب - الزمان یا مولای یا صاحب الزمان یا مولای یا صاحب الزمان الغوث الغوث الغوث، ادرکنی ادرکنی ادرکنی الامان الامان الامان (فوز الاکبر از جمال الاسبوع ص 46).
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |