کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افکار کوتاه بیدار شوید!!!(قابل توجه همه اعضا مخصوصا...)
۱۹:۳۸, ۱۱/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۳ ۲۰:۰۹ توسط آوا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام حق

سلام

یه مدته که بحث های تالار رو که میخونم میبینم که افراد مجهول الهویه با حرف های بی سروته دارن جولان میدن و هرچی دلشون میخواد میگن..

شخص هرکی میخواد باشه مهم نیست!
"حرفی" که میزنن مهمه که بسیار بی منطق و بی سروته هست....
و مشخصه دنبال سفسطه هستند نه جواب....

ضمن اینکه از همه بزرگواران استدعا میکنم وقتشون رو صرف اشخاص و مباحث بهتری کنند( آزموده را آزمودن خطاست)
توجه همگی و بخصوص افراد مغرض رو در روزهایی که بیش از پیش بوی انقلاب و امام راحل رو داره به چندکلام گهربار و راه گشا از ایشان جلب میکنم:

خوب دقت کنید تا تکلیفتون رو بدونید!
یا اینوری یا اونوری!

افكار كوتاه بيدار بشويد، خودتان را متصل كنيد به اين دريا، درياى الوهيت، درياى نبوت، درياى قرآن كريم

اى قطره ها به دريا متصل بشويد تا محفوظ باشيد والا مستهلك میشوید و از بين مى رويد. اى افكار كوتاه بيدار بشويد، خودتان را متصل كنيد به اين دريا، درياى الوهيت، درياى نبوت، درياى قرآن كريم.
اين دژ بزرگ اسلام و روحانيت، هردوى آن مورد نفرت اجانب است ازاين غرب زدگى ها بيرون بيائيد، آقا شما پنجاه و چند سال است اين غربزدگى ها همه مصيبت ها را به شما وارد كرده، به خود بيائيد، يك قدرى به اسلام فكر كنيد، نشكنيد اين سد بزرگى كه قدرت هاى بزرگ راشكست، نمى توانيد هم بشكنيد ( عرض خودمى برى و چه مى كنى ) نمى توانيد بشكنيد، هر چه هم بخواهيد نمى شود آقا، ملت علاقه به خدا دارد، با آن هايى كه خدا را انكار دارند ملت ما معارض است، ملت علاقه به روحانيت دارد، نايب امام مى داند اين ها را، نايب پيغمبر مى داند اين ها را.(1)

.
.
.
.
.
** توجه: با آنهایی که خدا را انکار دارند ملت ما معارض است....

خانم ها و آقایون.....این تالار هم بخشی از همین ملت هست....اندیشه امام راحل همون خط فکری ماست....
پس سعی نکنید با سفسطه و حرف های خنده دار وقت اعضارو بگیرید....

ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود میبری و زحمت ما میداری....

.
.
.
.
.
هرکی بیاد اعتراض معلومه که فهمیده روی سخنم با چه کسانی هست...

لطفا پاسخ گویی به حرف های خارج از عقل و منطق رو تموم کنید...اگه ممکنه....

و یه پیشنهاد هم مطرح کردم که نمیدونم چه اشکال یا موردی داره هنوز تایید نشده....

ممنون.

یاعلی.

البته این تاپیک حذف هم بشه بنده هیچ اعتراضی ندارم...
ولی واقعا بحث های تالار فرسایشی شده....
انقدر الکی کش میاد که ادم زده میشه از خوندنشون....
شب تا صبح، صبح تا شب چندتا تاپیک میاد بالا که دو سه نفر از بیخ و بن منکر همه چی هستن و بقیه دوستان هم دنبال دلایل عقلی و نقلی و شرعی و...... برای اثبات چیزی که کلا منکرشن....

واقعا چه فایده ای داره با اینا بحث کردن…!؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، sarallah ، مصباح ، Wachowski ، عبدالرحمن ، Agha sayyed ، مجنون العباس ، 59-11(یامهدی) ، میم.حسین.الف ، سیمرغ ، آسمانه سجادی ، رکن الهدی ، Lancelot ، amrtat71 ، سدرة المنتهی ، parisan ، میلاد.م ، السا ، یاســین ، فدک زهرا ، 135
۱۹:۵۲, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
بنظر من هم نباید به چنین ارسالهایی توجه کرد.بحث با اینها فایده ای نداره فقط اعصاب اعضا رو بهم میریزه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوا ، مجنون العباس ، Lancelot ، سدرة المنتهی
۱۹:۵۸, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
نه به عنوان تاپیک و نه توهین هایی که به کاربران کردید. بلد نیستن ملتو توجیه کنن ، شما چرا خودتو ناراحت میکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۲۳:۳۵, ۱۱/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۳ ۲۳:۳۷ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #4
آواتار
طی چند تا پست اول بحث و همچنین شناختی که از کاربر ها بدست می یاد براحتی میشه فهمید چه کسایی دنبال جواب گرفتن هستند و چه کسانی دنبال بحث کردن, و چه کسانی احیانا مدام در پی پاسخ و جواب دادن

اگر موضوعاتی که بصورت مباحثه هستند, آخرش به نتیجه گیری و جمع بندی ختم بشود, بالاخره یک چیزی می شودBig Grin

کاش یک ناظر جمع بندی در تالار برای اینکار وجود داشت

مثلا در یکی از بحث های اخیر یکی از کاربران مطرح کردند : "تسخیر سفارت انگلیس به اون شیوه کار غلطی بود"
جواب هم داده شد : "بله, رهبری هم به این عملکرد برخی دانشجویان بسیجی انتقاد کردند"

فکر می کنم هم سوال و هم پاسخ برای هر دوطرف کافی بود, ولی حالا بروید ببنید هر دو طرف چند صفحه روی همین یک سوال اول بحث کردند

البته طرح سوال های جدید ایراد نداشت, مثلا : "چرا با اون افراد برخورد نشد"
که مثلا پاسخ گفتیم(یعنی گفتم!) : "با توجه به شرایط کشور و موضوع مور بحث و این که چه کسانی اشتباه کردند ممکنه تصمیم گیری های متفاوتی صورت بگیره"

- گاهی هم مطالب در هم گم میشوند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lancelot ، افشین ، آوا
۱۱:۳۱, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5

منم بی حوصله شدم از ارسال موضوعاتی که احتیاج به تحقیق داره ولی انگار اعضای تالار البته بعضی هاشون دنبال مسائل دیگه ای هستند مثل
حالا بذار بینم بقیه چی می دونند.
حتی جالبرتر از اون اینکه تعداد تشکر ها بره بالا،تعداد بازدید زیاد باشه،فقط باشم و...
ناظرین عزیز بعضی از تاپیک ها اصلا نباید باشه که بقیه کاربرها فکرشون و الکی درگیر کنند.
بعضی موقع ها اطلاعاتی هست که تو اینتر نت هم نمی شه پیداش کرد ولی خوبه که کاربرها هم بدوند.مطالب باید بار معنایی داشته باشه یا بخواد نظری و عوض کنه و حرف جالبی باشه ...
من هر موقع توی سایر موضوعات می خوام مطلب بذارم ناظر اون بخش چک می کنه ،این روش فوق العاده خوبیه.
امیدوارم شاهد تغییر و تحولات خوبی در تالار باشیمSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، سدرة المنتهی ، آوا ، سیمرغ
۱۴:۴۱, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6

والا من که سعیمو میکنم.همون روزای اولم فهمیدم یه سریا عوض بشو نیستن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوا ، افشین ، سیمرغ
۸:۴۱, ۱۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۳ ۸:۵۱ توسط آوا.)
شماره ارسال: #7
آواتار
اینو هم بخونید جالبه....
برای کسایی که تیریپ روشن فکری برمیدارن!

رهنمودهاي حضرت امام خميني (رحمة الله علیه)

مكتب هائى كه در دنيا هست غير از مكتب هاى توحيدى، اين ها مكتب هائى هستند انحرافى كه آن اشخاصى كه اين مكتب هارا درست كرده اند ، آن ها براى يك مقصدى و توطئه اى درست كرده اند، براى به دام انداختن جوان هاى غافل. آن هائى كه دعوى مى كردند به اين كه ما براى ملت ها هستيم، خدمتگزار ملت ها هستيم، برادريم با مردم، با لفظ برادرى و قارداشى از هم تعبير مى كردند، شايد بعضى از شما يادتان باشد يا هيچ كدامتان كه وقتى كه سران كشورها بناشد بيايند به ايران و آنجا يك اجتماعى داشته باشند، وقتى كه چرچيل آمد، آن طور كه آنوقت معروف شد و نقل كرده اند، آمد به فرودگاه و با يك تاكسى رفت به محل خودش، وقتى كه رئيس جمهور آمريكا آمد آن هم با يك ترتيب لكن وقتى استالين آمد طياره اى كه او را حمل مى كرد، گاو هم همراهش آوردند كه مبادا يك شيرى از اين طرف ها ناسالم باشد. با يك تشريفات زياد، در عين حال كه او آن طور با سلطنت و فوق سلطنت زندگى مى كرد و از قرارى كه به ما گفته اند كالسكه طلا هم داشته است(1)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، السا ، سیمرغ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا