کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهشت فروش!!
۹:۳۰, ۱۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

>> بهشت فروش <<

شيخ عبدالسلام يكى از زهاد و عباد اهل سنت بود، به طورى كه نامش را جهت تبرك به پرچمهاى مى نوشتند.

به اين صورت لا اله الا الله ، محمد رسول الله ، شيخ عبدالسلام ولى الله

اين مرد روزى بالاى منبر گفت :
هر كه مى خواهد از بهشت جايى بخرد بيايد.

مردم ازدحام كردند و شروع به خريدن نمودند شيخ تمام بهشت را فروخت ، در آخر مردى آمد و گفت من دير رسيدم ، اموال زيادى دارم بايد يك جايى به من بفروشى ،

شيخ گفت :
ديگر محل خالى باقى نمانده مگر جاى خودم و الاغم ، درخواست كرد محل خودش را بفروشد و خود از جاى الاغش استفاده نمايد، شيخ قبول كرد آن محل را فروخت و در بهشت بدون مكان ماند.

روزى در نماز گفت :
چخ چخ .
بعد از نماز پرسيدند:
چرا چخ چخ كردى ؟
گفت :
هم اكنون كه در بصره هستم مكه را مشاهده مى كنم در حال نماز ديدم سگى وارد مسجدالحرام شد از اينجا او را چخ كرده بيرونش نمودم .

مردم بسيار در شگفت شدند مقامش در نظر آنها بيشتر جلوه نمود.

يكى از مريدان او، پيش زن خود كه شيعه بود آمد و جريان را نقل كرد.

گفت خوب است مذهب تشيع را رها كنى ، زن جواب داد اشكالى ندارد ولى تو يك روز شيخ را با جمعى از مريدان دعوت كن تا در مجلس شيخ مذهب تو را بپذيرم .

آن مرد خوشحال شد و فردا شيخ را دعوت كرد، وقتى همه ميهمانان آمدند، سفره را انداخت براى هر نفر مرغى بريان گذاشت ولى مرغ شيخ را در زير برنج پنهان كرد.

وقتى چشم شيخ به ظرفهاى مريدان افتاد ديد هر كدام يك مرغ بريان دارد و ظرف خودش مرغى ندارد،
عصبانى شد و گفت :
به من توهين كرده ايد چرا مرغ بريان براى من نگذاشته ايد؟
زن كه منتظر چنين فرصتى بود گفت :
يا شيخ تو در بصره ادعا مى كنى ، سگى كه در مكه وارد مسجدالحرام شده مى بينى با اين همه مسافت و دورى راه ، اما در اينجا نمى بينى كه مرغ بريان در زير برنج است با اين فاصله كم ،

شيخ از جا حركت كرده گفت :
اين زن رافضيه خبيثه است و از مجلس بيرون رفت .

مرد صاحبخانه تا اين جريان را مشاهده كرد مذهب خود را رها كرد و به مذهب زنش در آمد و شيعه شد.*

*انوار نعمانيه ص 235

نقل از کتاب:عاقبت بخيران عالم جلد دوم
على محمد عبداللهى
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، 135 ، محمدهادی ، شیدا ، قلب ، سیمرغ ، mohammad reza ، عشقم کربلا ، آفتاب ، السا ، نورالسادات
۱۱:۵۱, ۱۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
یاد داستان لوتر افتادم:

در سال 1517 پدران روحانی با فروش ملک در بهشت و جهنم برای خود درآمد زایی میکردند که در همان موقع «مارتین‌ لوتر» قیام کرد و با خرید کل ملک جهنم مردم را آگاه نمود.
توماس میشل، کلام مسیحی، ص 108 و 109
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوا ، شیدا ، قلب ، سیمرغ ، mohammad reza ، عشقم کربلا ، آفتاب ، السا ، نورالسادات ، 135
۰:۱۷, ۱۷/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۳ ۰:۲۰ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #3
آواتار
یه جریانی هم از امام صادق علیه السلام که جان عالم به فدایش:

هشام بن حكم گفت يكى از رؤسا و سران بلاد جبل هر سال كه به حج ميرفت خدمت حضرت صادق ميرسيد امام عليه السّلام او را در يكى از خانه‏ هاى خود جا ميداد چند سال همين طور به حج مى ‏آمد و خدمت امام بود.
يك سال ده هزار درهم به امام عليه السّلام تقديم كرد تا براى او خانه‏ اى بخرد و بجانب حج رهسپار شد. پس از بازگشت عرض كرد فدايت شوم برايم خانه خريدى؟
فرمود بلى. نوشته ‏اى باو داد كه اين كلمات در آن بود:
بسم اللَّه الرحمن الرحيم. اين سند خريدارى خانه‏ ايست براى فلانى از بلاد جبل. كه در بهشت براى او خانه‏اى خريدم حدّ اول آن رسول خداست حد دوم امير المؤمنين و حد سوم امام حسن و حد چهارم حسين بن على.

وقتى نوشته را خواند عرضكرد آقا راضيم خدا مرا فداى شما كند.
حضرت صادق فرمود من آن پول را تقسيم كردم بين بازماندگان امام حسن و امام حسين‏ اميدوارم خدا قبول كند و بهشت برين را بتو پاداش دهد.
آن مرد بوطن خود بازگشت نامه با او بود بيمار شد. هنگام درگذشت خانواده خود را جمع كرد آنها را سوگند داد كه نامه حضرت صادق را با او دفن كنند. همين كار را كردند. فردا صبح كه بر سر قبرش رفتند همان نامه را روى قبر ديدند كه زيرش نوشته است:
به خدا قسم جعفر بن محمّد به آنچه وعده داده بود وفا كرد.

زندگانى حضرت امام جعفر صادق عليه السلام، ص 115

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، ADAM ، آفتاب ، السا ، نورالسادات ، 135 ، آوا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا