|
طرح شمارش صلوات"شرکت کنین"
|
|
۱۸:۳۹, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان چند وقت پیش فهمیدم در یکی ازگروه های مذهبی در شبکه های مجازی طرحی راه افتاده که هر کسی صلوات میفرسته اونحا تعدادشو مینویسه و نفر بعد تعداد صلواتایی که فرستاده رو به اولی اضافه میکنه و عددشو مینویسه.تا دیروز حدود11000تاصلوات جمع شده بود.برای مثال اقای x50 تا فرستاد و منم 50 تا میفرستم و عدد100 رو مینویسم.به همین صورت.
اول خودم شرو میکنم.50 تا.... بسم الله |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۵, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۶ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامتی امام زمان و تعجیل در فرجشان 313 صلوات = 1693 |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۲۳:۲۴ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
1693
+ 100 =1793 [/font] [font=Andalus]دست همتونو میبوسم...یاعلی.ادامه بدین +100 1893 |
|||
|
|
۱:۳۳, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
110 صلوات با وعجل فرجهم
به نيت سلامتي و ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) 110 + 1893 = 2003 ياعلي |
|||
|
|
۸:۲۷, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
[b]بازم جهت نابودی هر چه دشمن ارباب منتظر 110 تا صلوات [/b] علی الخصوص اونایی که نان امام زمان علیه السلام را میخورن و علیه امام زمان علیه السلام کار می کنند و این یکی هم برای سلامتی و موفقیت بانی تایپک [b]اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم یا علی علیه السلام 2114
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
صاحب تاپیک بهتره به نیت های زیر صلوات بفرستیم سلامتی و فرج صاحب الزمان علیهم السلام سلامتی شیعیان به خاطر شرایط سخت کنونی عزت و سلامتی امام خامنه ای و کشور عزیزمان ایران نابودی و خفت دشمنان اسلام در داخل و خارج من 110 تا صلوات میفرستم |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۹ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با110 تای اقای
masoudmoosavy مجموعا شد2224 +200 تای خودم به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور مولامون و همچنین نابودی دشمنا میشه 2424 ازاقای aboutorab [/font][font=B Fantezy]هم تشکر میکنم دوست دارم رکورد بزنیما |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خشنودی آقا صاحب الزمان ونابودی دشمنانمون
300+ 2724 |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نام خدا.
برای سلامتی آقا امام زمان و رهبر معظم انقلاب اسلامی. 2724+76=2800 |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
+50 2850
|
|||
|
|
۷:۴۰, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
یکصدوده تا دیگه باز به نیت نابودی دشمنان والدالشفیق اونایی که پدرمهربان مارا خونریز به جهانیان معرفی می کنند در صورتی که ارباب ما مهربان ترین پدردنیاست برای همه 110 + 2850 = 2960
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |