کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشکر ویژه «روپرت مرداک» از شبکه «من‎وتو»
۲۳:۳۱, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: IMG22475548.jpg]

به گزارش جام نیوز، نشریه انگلیسی "تایمز" (Times) با انتشار یک گزارش ویژه، از خوش‎خدمتی‎های شبکه «من‎وتو» (manoto) به صهیونیست‌ها تقدیر کرد؛ خوش‎خدمتی‎هایی که تازه‎ترین نمونه‎اش، تولید و پخش مستندی تحت عنوان "پیشوای آلمان" به کارگردانی «رها اعتمادی» است.
تلویزیون لندنی من و تو اخیرا این مستند را روی آنتن فرستاد.
تایمز در گزارش ویژه خود با تیتر "نشان دادن حقیقت هولوکاست به ایرانیان در یک مستند تلویزیونی" نوشت: «برای اولین بار یک فیلم مستند از "آشویتس" (اردوگاه اسرای یهودی در جنگ جهانی دوم) با موضوع هولوکاست، در معرض تماشای بینندگان ایرانی قرار می‎گیرد.»
نشریه انگلیسی در ادامه گزارش خود خاطرنشان کرد: «این برنامه، اولین دیدار یک گروه فیلمساز ایرانی از آشویتس می‎باشد. قرار است 70 سال پس از آزادی این اردوگاه، همزمان با روز یادبود هولوکاست، مستند "پیشوای آلمان" به نمایش در بیاید تا مخاطبان ایرانی از نسل‌کشی یهودی‎ها توسط نازی‎ها مطلع شوند.»[!]
[تصویر: %D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%B2%281%29.jpg]


"تایمز" و "ساندی تایمز" هردو از نشریات وابسته به (News International) شاخه بریتانیایی "نیوزکورپوریشن" هستند که از سال ۱۹۸۱ میلادی در مالکیت «روپرت مرداک» سرمایه‌دار صهیونیست آمریکایی-استرالیایی قرار دارد.
انتشار گزارش فوق در نشریه متعلق به مرداک، حاکی از تعمیق پیوند مدیران تلویزیون لندنی من‎وتو با مافیای رسانه‎ای صهیونیسم جهانی است و تولید مستند "پیشوای آلمان" در این شبکه، به نوعی ادای دین نسبت به صهیونیست‌ها ارزیابی می‌شود.
البته این اولین باری نیست که شبکه یادشده به بهانه‎های مختلف به اسرائیل خوش‎خدمتی می‎کند. به‌طور سیستماتیک، پوشش جنایات اسرائیل و گروه‎های تروریستی دست آموز موساد از خط قرمزهای من و تو به حساب می‎آید.
این تلویزیون فارسی زبان با یاد کردن از "داعش" با عناوینی مانند انقلابیون، گروه جهادی، دولت اسلامی و... رویکرد جانبدارانه خود را علنی کرده و در واقع تبدیل به تریبون اسرائیل و تروریست‎های وابسته به این رژیم شده است.
[تصویر: 313%284%29%281%29.jpg]

گردانندگان شبکه من و تو مدعی هستند که به رژیم صهیونیستی و سازمان جاسوسی موساد وابسته نیستند، اما فاصله زیادی میان ادعا و عملکرد آنان وجود دارد.
مبهم بودن منبع تأمین بودجه و جهت گیری‌های این شبکه در تحلیل و تبیین وقایع و رویدادهای جهانی، راز همکاری مالی و اطلاعاتی گردانندگان شبکه من و تو با افراد و نهادهای منتسب به رژیم صهیونیستی را مکشوف می‌کند.
نمونه‎هایی از خوش‎خدمتی شبکه من و تو به رژیم صیهونیستی:
- رسمیت بخشیدن به رژیم اسرائیل و مشروعیت بخشیدن به تجاوزهای این رژیم
- معرفی کردن فلسطین به عنوان سرزمین اصلی یهودیان
- تعریف و تمجید از ارتش و توان تسلیحاتی رژیم صهیونیستی (نظامیان اسرائیلی در این شبکه به‎عنوان کماندوهایی زبده و کارآزموده معرفی می‎شوند که با تروریسم بین المللی در نبرد هستند و برای کسب آزادی تلاش می‌کنند!)
- ارتباط با گروه‌های تروریستی دست آموز موساد به عنوان منابع موثق خبری!
- وحشی نشان دادن کودکان فلسطینی
- حمایت از کشتار غزه و القای این گزاره غیرانسانی که کشتار کودکان غزه به مردم ایران مربوط نمی‌شود
- حمایت همه‎جانبه از اقتصاد اسرائیل و سنگ تمام این شبکه برای تبلیغ محصولات صهیونیستی
- حضور خواننده ملی اسرائیل در شبکه من‎وتو
- ترویج سبک زندگی، مد و فشن اسرائیلی-یهودی
- و...
ناگفته نماند که من‎وتویی‎ها هم از مواهب اسرائیلی بی‎بهره نمانده‎اند!
روزنامه دولتی اسرائیل (هاآرتص) در ۱۴ اکتبر ۲۰۱۴ طی گزارشی با تیتر "تلویزیون من و تو، سفیر صلح خاورمیانه" خروجی این تلویزیون لندنی را رضایتمند و موفقیت آمیز توصیف کرد و از مدیران من و تو قدردانی نمود.
[تصویر: 10%28298%29.jpg]

انتقال ساختمان من و تو به یکی از بهترین استودیوهای دولتی انگلیس -درست یک هفته پس از قدردانی رسمی رژیم صهیونیستی از این شبکه- گواهی بر مراودات مالی و اطلاعاتی گسترده میان شبکه من و تو و سرویس‌های جاسوسی غربی است.
استودیوی "ویمبلدون" متعلق به کانال ۵ انگلیس که میزبان برخی فیلم‌های هالیوودی نیز بوده،‌‌ همان استودیویی است که ساختمان شبکه من و تو به آن منتقل شده است.
در واقع، خرسندی سران رژیم صهیونیستی از عملکرد تلویزیون من و تو، رژیم سلطنتی انگلیس را به تکاپو انداخت تا مجموعه سازمانی ویمبلدون در لندن را به عنوان دستخوش در اختیار گردانندگان من و تو قرار دهد.
در پایان باید از "رها اعتمادی" که در مستند "پیشوای آلمان" از هولوکاست به عنوان «فاجعه‎ای که به اعتبار نام انسان لطمه زد» یاد می‎کند پرسید: آیا وحشی‎گری‎های داعش و جبهه النصره در حق انسان‎ها فاجعه نیست؟!
آیا حملات ددمنشانه ارتش اسرائیل به مردم فلسطین و کشتن هزاران کودک بی‌گناه در این سرزمین اشغال‎شده، فاجعه‎ای بزرگتر از هولوکاست نیست؟!
آیا حمایت‎های وقیحانه شبکه من‎وتو از سلاخ‎های تکفیری و اسرائیلی، فاجعه‎ای که به اعتبار نام انسان لطمه می‎زند محسوب نمی‎شود؟! و...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، Agha sayyed ، سرباز ولایت ، السا ، del@ ، | جستجوگر | ، mahdy30na ، Maysam-1st ، سدرة المنتهی ، افشین ، soora ، Ali#59 ، حسن عزتي ، قلب ، azade ، آوا ، عقیق ، faateme-313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۰, ۲۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11

(۲۸/بهمن/۹۳ ۱۲:۳۵)ghoran نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

زن شوهر داری که قربانی "بفرمایید شام" شد

به گزارش مشرق، بیش از یکسال است که سری جدید مسابقه «بفرمائید شام» از شبکه ماهواره‏‎ای "من‎وتو” (manoto) پخش نشده است.
توقف این برنامه پس از تعطیلی "آکادمی گوگوش” بسیار عجیب بود، چرا که بفرمائید شام پس از برنامه یادشده جزو مهمترین پروژه‎های این تلویزیون لندنی به حساب می‌آمد.
اما اخبار واصله از کانادا، دلیل توقف یکباره سری جدید بفرمائید شام را -که گفته می‎شود قرار است در کانادا فیلمبرداری شود- بیشتر روشن می‌کنند. پایگاه خبری ایرانیان مقیم کانادا با سر تیتر "جنجال بر سر یک پرونده در تورنتو” از جنایتی هولناک که دامنگیر تیم فیلمبرداری شبکه من و تو شده است پرده برمی‌دارد؛ جنایتی که به‎نوشته این سایت کانادایی، به ماجرای شکایت یک خانواده ایرانی در تورنتو و رسوایی جنسی "تیام” مجری شبکه من و تو و همکارانش برمی‎گردد که البته سروصدای زیادی هم به‎پا کرده است.
[تصویر: 2977487_963.jpg]

سایت ایرانیان مقیم کانادا طی گزارشی در این باره نوشت: «سارا نام قربانی این پرونده است که با شکایت از کارکنان من و تو، مستقر در کانادا، خواهان اجرای عدالت است. او که از داوطلبان شرکت در مسابقه بفرمائید شام بوده است، با اصرار فراوان و بر خلاف میلش حاضر به گفتگو با سایت ایرانیان مقیم کانادا شد تا واقعیت و اصل ماجرا را برای مردم شرح دهد.»
منبع یادشده در ادامه با اشاره به موافقت تیم من و تو برای شرکت "سارا” در این مسابقه در تاریخ 26 اکتبر 2014 و شروع فیلمبرداری در منزل وی در همان روز، با قربانی این حادثه گفتگو کرد.
سارا در مصاحبه با این پایگاه گفت: «مثل همیشه صبح زود با شوهرم صبحانه خوردم و او رفت سر کار… اوائل صبح ساعت 8 تیم فیلمبرداری که می‎خواستند اپیزود اول را بگیرند به همراه تیام به خانه ما آمدند تا فیلمبرداری را شروع کنند. تا بعدازظهر همه چیز خوب پیش می‎رفت و من همه نقش‎ها را خوب بازی کردم تا اینکه غروب شد و کار متوقف شد و قرار شد که چند نفر بیرون از خانه از آمدن مهمان‎ها فیلم بگیرند.
آقای تیام به همراه دو نفر دیگر داخل خانه ماندند که ادامه فیلمبرداری را زمان ورود مهمان ها ادامه بدهند. در همین زمان وقتی من برای تم آن روز رفتم تا لباس مخصوص آن تم را بپوشم و گروه فیلمبرداری دوباره کارش را شروع کند، یکدفعه دیدم آقای تیام و آن دو نفر بدون اجازه آمدند داخل اتاق؛ شوکه شدم ولی فکر کردم چیزی احتیاج دارند که اینطوری وارد اتاق شدند!»
قربانی این جنایت هولناک ادامه داد: «تیام دوربین دستش بود و آن دو نفر آمدند طرفم و به من ابراز علاقه کردند. من به آن‎ها گفتم که شوهر دارم و کلی جیغ و داد و فریاد زدم ولی آن آدم‎های […] وقتی دیدند من دارم مقاومت می‎کنم کتکم زدند و دو نفری به من تعرض کردند.
بعدش هم من را تهدید کردند که اگر حرفی بزنم از من فیلم گرفته‎اند و اول آن را نشان شوهرم می‎دهند و بعد هم پخشش می‎کنند. وقتی که این مسأله را شوهرم فهمید بدجوری به هم ریخت…
با اینکه من از ترس آبرو نمی‌خواستم این قضیه را کسی بفهمد، شوهرم نمی‌توانست بی‌خیال شود و مدام اصرار داشت که باید شکایت کنیم و دمار از روزگارشان دربیاوریم.»
سارا همچنین در این گفتگو از پیگیری شکایت خود و ممنوع الخروج شدن تیم سازنده بفرمائید شام از کانادا خبر داد و علت به تأخیر افتادن پخش سری جدید بفرمائید شام از تلویزیون من و تو را این پرونده بیان کرد.
البته به تازگی دادگاه کانادا حکم ممنوع الخروج بودن آن دو نفر متجاوز را صادر و بقیه عوامل مستقر در کانادا را رها کرده است.
سارا در پایان مصاحبه خود با پایگاه ایرانیان مقیم کانادا گفت: «واقعا دوست نداشتم این گفتگو را با شما انجام بدهم چون اصلا دلم نمی‎خواست که این موضوع اینقدر پخش بشود و ادامه پیدا کند. ولی اصرار شما و اینکه دیدم این قضیه بین ایرانی‎های کانادا خیلی پیچیده، مجبورم کرد تا این گفتگو را داشته باشم.»

خاطرنشان می‎شود برنامه بفرمائید شام پس از تعطیلی و ناکامی آکادمی گوگوش، بیشتر سرمایه‏‎گذاری‎های شبکه من و تو را به خود اختصاص داد.
امتیاز برنامه بفرمائید شام از شرکت انگلیسی «ITVGLOBAL» خریداری شده است و هدف از تولید آن، تغییر سبک زندگی ایرانی-اسلامی مردم کشورمان با ترویج شراب‎خواری، بی‎بندوباری، تخریب آموزه‎های دینی، توهین به قومیت‎های ایرانی و… می‎باشد.
با توجه به افشاگری پایگاه ایرانیان مقیم کانادا، باید گفت معلوم نیست چند نفر دیگر از شرکت‎کنندگان برنامه بفرمائید شام قربانی هوس‎بازی عوامل آن شده‎اند و از ترس آبرو و برای جلوگیری از انتشار فیلمشان، لب فروبسته‎اند!؟
حلقه مفقوده این ماجرا وقتی پیدا می‌شود که چندی پیش مدیر یکی از تلویزیون‎های لس‎آنجلسی از قاچاق دختران توسط "کیوان عباسی” مدیر شبکه من و تو پرده برداشت و فاش کرد که او یک شبکه پورنو به‎نام "هاستلر تی‎وی” را نیز در کانادا اداره می‎کند.
مجددا یادآور می‎شویم، پخش سری جدید برنامه بفرمائید شام که از یک‎سال پیش قرار بود در کشور کانادا تولید شود، متوقف شده است.
البته مدیران شبکه من و تو به تازگی وعده داده‌اند که با حل و فصل پرونده مذکور در محاکم قضائی کانادا، طی ماه‎های آینده سری جدید برنامه بفرمائید شام را روی آنتن خواهند فرستاد.



بابا خالی بندیه! خیال کردید قحطی فاحشت!

بابا اونجا کاناداست، دروازه غاره مگه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  سوابق کامل رسانه‌ای رابرت مرداک آیدین 1 2,155 ۱۰/دی/۹۰ ۱۱:۵۷
آخرین ارسال: Mason_yab

پرش در بین بخشها:


بالا