|
جشن 36 سالگی انقلاب
|
|
۱۲:۲۵, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۴:۵۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() به لطف خداوند ملت ایران در 22 بهمن نشان خواهد داد هرکسی که بخواهد این ملت را تحقیر کند، با ضربه متقابل مواجه خواهد شد. رهبر معظم انقلاب - 19 بهمن 1393 ![]() شهید آوینی چه زیبا گفت: مَشک رنجهای انقلاب را به دندان کشیدهایم و دست و پا دادهایم، اما آنرا رها نکردهایم. و امروز هم، به امید خدا، ما نیز تا زندهایم آن مَشک را رها نخواهیم کرد. حتی به اشک، حتی به خون. و در این مسیر،
دست و پا که هیچ، سرمان را هم خواهیم باخت... و خون دل خواهیم خورد، تا ولیمان خون دل نخورد. ایستادهایم چون کوه، استوار و با صلابت، در برابر هرآنچه و هر آنکه، چشم طمع داشته باشد به آرمانهای بلند خمینی کبیر و انقلاب اسلامیاش. و نام نشان ما را لازم نیست در بین نسل اول و دوم انقلاب و حتی رزمندگان دفاع مقدس پیدا کنی! ما از نسل سوم و چهارم انقلاب حضرت روحالله هستیم. آنهایی که خمینی را ندیده، دل باختهاش شدهاند، و بوی و خوی او را، در خمینی زمانه میبویند و میجویند. وعده ی ما : یوم الله 22 بهمن . . |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۸ توسط آوا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام حق
√ راهپیمایی , عبادت است... هر عملی که باعث خشمگین شدن کفار و دشمنان شود , عبادت و عمل صالح است... سوره توبه,آیه ۱۲۰ : لَا یَطَئُونَ مَوْطِئًا یَغِیظُ الْكُفَّارَ وَلَا یَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَیْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ در هیچ مكانى كه كافران را به خشم مىآورد قدم نمىگذارند و از دشمنى غنیمتى به دست نمىآورند مگر اینكه به سبب آن، عمل صالحى براى آنان [در كارنامه شان] نوشته مى شود. ± فرا رسیدن جشن ۲۲بهمن, فرصت عبادت , مبارک,مرگ بر آمریکا و اسراییل . . . . . . متن شعار ها و پوستر های یوم الله ۲۲ بهمن ماه: نصر من الله و فتح القریب۰۰۰مرگ بر آمریکای مردم فریب۰ لغو همه تحریم ها شرط توافقات است۰۰۰این شرط ملت ما در این مذاکرات است۰ امریکا حق نداره،حتی یه شرط بذاره۰۰۰تا وقتی مثل آدم تحریم و برنداره۰ انرژی هسته ای حق مسلم ماست۰۰۰مذاکره ی با قدرت نشان عزت ماست۰ نه تحریم نه ذلت۰۰۰مذاکره با عزت۰۰۰۰باحفظ شان ملت۰ |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
إن شاالله من هم هستم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: besmellah2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8127576700/besmellah2.jpg)
![[تصویر: bahman.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8169785284/bahman.jpg)