|
یوز ایرانی به جای گوگل!
|
|
۷:۴۸, ۳۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۳ ۷:۵۰ توسط آوا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام دوستان؛ با توجه به راه اندازی موتور جستجوی قدرتمند ایرانی بنام 《یوز》برگرفته از یوزپلنگ ایرانی به همکاری 80 نفر از متخصصان و نوابغ جوان دانشگاههای معتبر کشور با آدرس دسترسی http://www.yooz.ir لطفا برای حمایت از این موتور جستجوی صددرصد ایرانی، لطفا برای جستجوهای اینترنتی خود ابتدا از یوز استفاده کنید و اگر نتیجه دلخواه عاید شما نشد به سراغ موتورهای گوگل و یاهو و ... بروید. این کار وقت زیادی از شما نمیگیره ولی کمک زیادی به تقویت این موتور جستجوی ایرانی می کنه. حتی اگر براتون امکان داره برای کمک به یوز، اگر آدرس سایتی رو هم میدونید، ابتدا به یوز بروید و آن آدرس رو جستجو کنید و از طریق یوز به آدرس مورد نظر بروید. با این کار رنکینگ یوز در بین موتورهای جستجوی دنیا بالا میره... **ایران فقط بدست ایرانی آباد میشه** لطفا در نشر این مطلب کوتاهی نکنید. . . . . من امتحان کردم: سرچ یه مطلب با گوگل و یوز،، نتیجه مشابه داشت...کلا اگر هم مشابه نشه ولی کارمون رو راه بندازه کافیه...از جستجوگر یوز حمایت کنیم... لطفا شمام تا جایی که ممکنه سعی کنید برای سرچ مطلب از یوز استفاده کنید. ممنون. یاعلی. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۰, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
منم لینک ارسال اول رو زدم باز نشد ولی با وارد کردن آدرس "yooz.ir" تونستم وارد بشم |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۳ ۲۲:۱۶)Dido Armstrong نوشته است: This webpage is not availableHide details احتمالا با مشکل ترافیک روبه رو شدن |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
هر چی بیشتر استفاده کنیم باگ هاش در میاد و گردانندگان اون برای رفع نقص اقدام می کنند. به مرور وضعش بهتر میشه.
|
|||
|
|
۰:۳۲, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
عدم نمایش جزئیات
سرور در www.yooz.ir یافت نمیشود، زیرا جستجوی DNS ناموفق بود. DNS سرویس وبی است که نام وب سایت را به آدرس اینترنتی آن ترجمه میکند. این خطا معمولاً به دلیل عدم وجود اتصال اینترنتی یا پیکربندی اشتباه شبکه روی میدهد. همچنین در صورتی که پاسخی از سرور DNS دریافت نشود یا فایروال مانع از دسترسی Google Chrome به شبکه شود، این خطا رخ میدهد. کد خطا: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN |
|||
|
۰:۳۹, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام.
چرا میفرمایید " یوز ایرانی به جای گوگل" ؟؟؟؟ چرا "به جای"؟؟؟؟ خب هر کس دوست داشت یا از این استفاده کنه یا از اون. |
|||
|
۱:۰۹, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوستان بزرگوار
این تاپیک رو زدم برای حمایت از جستجوگر ایرانی گفتم تا جایی که راه داره و کارمون راه میوفته ازش استفاده کنیم تازه اول راهه اینکه میایید ارورش رو اینجا ثبت میکنید ایا کمکی بهمون میکنه!؟( باتوجه به اینکه قبلا هم یه ارور ارسال شده) لطفا اگه ممکنه ازش استفاده کنید اگر ارور داد برید سراغ یکی دیگه تا این درست شه... خب یه کم به خودمون سختی بدیم می ارزه... بالاخره ایرانیه و اول راهه کم کم اشکالات برطرف میشه ان شاءالله... |
|||
|
|
۱:۱۶, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مشکل ارورش رو با وارد کردن http://yooz.ir/ حل شد الحمد لله!
--------------------------------------------------- دلیل ثبت کردن ارورش این بود که شاید کسی باشه که ره حلی براش بلد باشه که بتونم ازش استفاده کنم! |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۳ ۱۴:۵۶ توسط افشین.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یه سوال واسم پیش اومده
چرا آدرس سایت توی لیست سایتهایی که زیاد واردشون میشم نمیاد؟من اخیرا به اون اندازه استفاده میکنم که جزء این سایتها باشه ولی نمیاد!منظورم همون نوار آدرس هست که روش کلیک میکنم سایتی که خیلی کم سر میزنم هست ولی یوز نیست دلیل خاصی داره؟ -------------------------------- فقط میخواست منو ضایع کنه! از وقتی این تاپیک زده شده مرتب میرم یوز ولی همین الان که اینو نوشتم اومد تو لیست! درست شد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |