|
معلم مهدوی چیست؟**کمک کنید**
|
|
۲۱:۳۳, ۸/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۳ ۲۱:۳۵ توسط معلم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان گرامی ایام به خیر و خوشی بدون فوت وقت و مقدمه طولانی حتما شنیدید دانشگاهی با نام دانشگاه فرهنگیان در کشور تاسیس شده... هدف این دانشگاه تربیت معلم برای جامعه است در رشته های مختلف...[/b] [b]منتها جایگاه نگاه آخر الزمانی و در راستای ظهور در دانشگاه ما واقعا خالیه... مخصوصا در بین دانشجویان ((مانند بسیاری از افراد جامعه)) مسئله مهم اینه که ما میبایستی جامعه رو تربیت کنیم... از همه دوستان و فرهیختگان گرامی خواهش میکنم هر پیشنهادی دارند(برای اینکه ما رویکردی امام زمانی به حرفه خودمون در بین دوستانمون ایجاد کنیم) اعلام کنند مطمئن باشید کمک شما برکات بسیاری داره در آینده ان شاء الله اگر سوالی هست در خدمتم اجرتون با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ------------------------------------------ * پ.ن. : نهادی که ما از طریقش فعالیت میکنیم کانون مهدویت هست... |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من از طریقی به شبکه های اجتماعی که فرهنگیان و مخصوصا دبیران توش هستن دسترسی دارم
اگر بچه ها بدونن چه خبره خیلی بد میشه معلما باید خودشونو درست کنن از لحاظ اخلاقی و همچنین خود والدین بچه ها واقعا بیگناهن بعد اگر یه خطا بکنن اجدادشون رو در قالب یه لوح فشرده بهشون تحویل میدن مشکل جامعه ما همین بزرگتران |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون
منتها من منظورتون رو متوجه نشدم؟ |
|||
|
۲۲:۲۹, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
بنظرم اساتید دانشگاهها و معلمای عزیزمون بجای خاطره تعریف کردن سر کلاسا میتونن یه سری مباحث جذاب امام زمانی رو سرکلاس بگن و یه مقدار امام زمان عجل الله رو بیشتر معرفی کنن |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون از مشارکتتون
حق با شماست منتها ما فعلا قصد داریم در دانشجویانی که قراره معلم بشن نگاهی امام زمانی بوجود بیاریم... |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
مسئله بسیار مهمی در اینجا بهش قراره پرداخته بشه بسیاری از معضلات فرهنگی امروز کشور از عفاف و حجاب گرفته تا مشکلات اعتقادی، اخلاقی، رفتاری و ... که برخی فکر میکنن با گشت ارشاد و اقدامات پلیسی می توان با آن مقابله کرد، از ضعف تعلیم و تربیت صحیح کودکان و نوجوانان در دو دهه قبل و سه دهه قبل بوده به هر حال یک جهش جمعیتی داشتیم و انقدر دانش آموز زیاد بود که هر کسی شد معلم. شخصا کم ندیدم معلمهایی که اطلاعات دینی کمی داشتند و برخی در لفافه بی دینی خود را هم به دانش آموز اعلام می کردن. مشکل هم شاید این عقیده بود که مثلا از معلم ریاضی یا علوم که نباید انتظار اعتقادی داشت!!! نقل قول:از همه دوستان و فرهیختگان گرامی خواهش میکنم هر پیشنهادی دارند(برای اینکه ما رویکردی امام زمانی به حرفه خودمون در بین دوستانمون ایجاد کنیم) اعلام کنندپیشنهاد من همین کاریه که دارید می کنید. نیمه کاره رهاش نکنید معلم مهدوی کیست؟ یکسری شاخص دینی و اخلاقی و البته عملکردی برای یک شخص تعیین کنیم تا معلم مهدوی باشد 10 تا از این نوع می تواند از 1000 تا معلم با اعتقادات التقاطی و انحرافی مفیدتر باشد اینکه معلم مهدوی یعنی مثلا 4 تا حدیث درباره آخرالزمان بداند جزئی نگری است. معلم در آخرالزمان باید اول دین را بشناسد و دارای شاخصهای معلم مهدوی باشد. بعد حداقل بصیرت را داشته باشد که اگر بحرانها و حوادث آخرالزمانی را نمیفهمید، به مرجع صالح رجوع کند! نه اینکه با یک قطار ریش یا چادر و ادعا، برود در زمین دشمن بازی کند!!! به اینگونه است که می تواند دانش آموز را با دید زمینه سازی برای حکومت عدل آماده کند. منتظران مصلح باید صالح باشند. |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فعلا رو این کار کنید
بدون مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دنیا چگونس؟ چرا ما نیاز به ظهور داریم به حکومت جهانی اگر نباشه چی میشه تا وقتی فایده چیزی رو جا نندازی ارزشش دونسته نمیشه اون ارسال اولم اشاره به اخلاق افراد بود خیلی ها مثل من ادعاشون میشه ولی عملشون صفره و منفیه بعد وقتی افراد این تناقضات رو میبینن سرخورده میشن |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
خیلی ممنون از لطف هر دو بزرگوار خیلی جالب بود خب حالا سوال اینه که برای ایجاد این نگاه در بین دانشجوهایی که مثلا از گزینش رد شدن باید در عمل چکار کرد؟ زیر بنا سازی خیلی سخته بدبختی ما هم اینه که اینجا اکثر مسئولین دنبال گزارش رد کردن برا بالا دستی هاشونن و به یک سری کار روتین اکتفا می کنن... ما هم خیلی بی تحربه ایم ![]() در عمل چه کار کنیم که افرادی که تمایلی به شنیدن حرف دین رو هم ندارند جذب کنیم؟ به نظر خودم باید دید استراتژیک نسبت به دین و دنیای فعلی رو در دانشجومعلمان بیدار کنیم...منتها چجوری؟ مشارکت بیشتر دوستان رو میطلبم لطفا کمک کنید ![]() ![]() ![]() لحظاتتون مهدوی... |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
به نظرم شما باید روی رفتارتون کار کنید. چون متاسفانه کوچکترین اشتباه از سوی حزب اللهی ها ویا مسئولینی مثل شما ،دید دانشجوهارو نسبت به مهدویت و اسلام عوض میکنه.ومهمترین کار فرهنگی چیزی نیست جز اینکه روی خودتون کار کنید،تا الگوی مناسبی برای دانشجو معلمان باشید. یاحق. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |