|
آیتالله بهجت گفت به مجلس برو و نظرات مقام معظم رهبری را بر
|
|
۱۰:۳۵, ۹/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۳ ۱۰:۳۶ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی (دکتر تهرانی): مهلت ثبتنام همزمان شده بود با ایام محرم و من برای تبلیغ به بندرعباس رفته بودم. در ارتباط تلفنی که با احمدینژاد داشتم، او به من گفت چرا ثبتنام نکردی؟ من گفتم قصد ثبتنام نداشتم. او اصرار کرد و من پاسخ دادم باید احساس وظیفه کنم تا بیایم. من داشتم بیمشکل کاری که بلد بودم را انجام میدادم و کسی هم با ما کاری نداشت. احمدینژاد گفت موقتا ثبتنام کن اگر نخواستی بعدا انصراف بده احمدینژاد یا الهام بعدا به من گفتند که با آیت الله مصباح هم در مورد نمایندگی من در مجلس صحبت کردند و او گفته بود که با تشخیص خودش باید این کار را انجام دهد. آیتالله بهجت گفت به مجلس برو و نظرات مقام معظم رهبری را برای آنها تشریح کن آقاتهرانی افزود: پس از برگشتم از بندرعباس جلساتی را با استاد علامه داشتم و به نتیجه نرسیدم که حتما باید بیایم. آخر امر به من گفتند خوب است استخاره کنی و من گفتم نیاز به این کار نیست چون احساس میکنم هنوز عقلم میرسد. یک دفعه گفتند با آیتالله بهجت مشورت کن. من گفتم خوب است. به ذهنم آمد که من میگویم و ایشان میگویند نه و من میروم سر کارهایم. در آن زمان یک برنامه تربیت مربی اخلاق راهاندازی کرده بودیم و دلم خیلی به آن خوش بود. متنی به ایشان نوشتم و شرایطم را توضیح دادم ایشان جواب داده بودند که « ورود در مناسب عالیه دانیه متوسطه اگر بدانی به گناه میافتی حرام است. اما شما این جایی که میگویید محل عناوین ثانویه است و ورود مقام زعیم (ولایت فقیه) را میطلبد و امثال شما وظیفه دارید نظرات ایشان را بدانید. او جزافه نمیگوید و بر مبنای استدلال و مبانی نظر میدهد اما بسیاری نمیدانند چرا. این موضوع را برای نمایندگان حل کنید که مستدلا بدانند جهت نظر ایشان به چه دلیل و برهانی است وی گفت: آیتالله بهجت موضوع جالبی را مطرح کردند و من اصلا نمیدانستم این چنین موضوع هم لازم است. چند مورد دیگر هم در نامه بعد از آن داشتند. این موضوع باعث شد که ورودم وظیفه شد چون من به ایشان ایمان داشتم و هیچ نفسانیتی در وجودشان نبود این نماینده مجلس هشتم در پاسخ به این سوال که آیا ورود شما به عرصه سیاست باعث نشده است که تعداد پامنبریهای شما کم شود، گفت: قبلا نمیشمردم که الان هم بشمرم. البته الان کمتر برای این کار وقت میکنم.برخیها فکر میکنند هرکس در سیاست نرود عدالتش ثابت شدهتر است
آقاتهرانی افزود: پس از برگشتم از بندرعباس جلساتی را با استاد علامه داشتم و به نتیجه نرسیدم که حتما باید بیایم. آخر امر به من گفتند خوب است استخاره کنی و من گفتم نیاز به این کار نیست چون احساس میکنم هنوز عقلم میرسد. یک دفعه گفتند با آیتالله بهجت مشورت کن. من گفتم خوب است. به ذهنم آمد که من میگویم و ایشان میگویند نه و من میروم سر کارهایم. در آن زمان یک برنامه تربیت مربی اخلاق راهاندازی کرده بودیم و دلم خیلی به آن خوش بود. متنی به ایشان نوشتم و شرایطم را توضیح دادم. ایشان جواب داده بودند که « ورود در مناسب عالیه دانیه متوسطه اگر بدانی به گناه میافتی حرام است. اما شما این جایی که میگویید محل عناوین ثانویه است و ورود مقام زعیم (ولایت فقیه) را میطلبد و امثال شما وظیفه دارید نظرات ایشان را بدانید. او جزافه نمیگوید و بر مبنای استدلال و مبانی نظر میدهد اما بسیاری نمیدانند چرا. این موضوع را برای نمایندگان حل کنید که مستدلا بدانند جهت نظر ایشان به چه دلیل و برهانی است.»قدیمیها اینگونه بودند که هرکس به سیاست ورود میکرد دیگر او را عادل نمیدانستند. امام خمینی این قرق را شکست و گفت سیاست و دیانت دو موضوع جدا نیست و ورود به سیاست وظیفه است. بعید نیست هنوز هم کسانی اینگونه فکر کنند ولی من به این حرفها اهمیت نمیدهم دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: مهلت ثبتنام همزمان شده بود با ایام محرم و من برای تبلیغ به بندرعباس رفته بودم. در ارتباط تلفنی که با احمدینژاد داشتم، او به من گفت چرا ثبتنام نکردی؟ من گفتم قصد ثبتنام نداشتم. او اصرار کرد و من پاسخ دادم باید احساس وظیفه کنم تا بیایم. من داشتم بیمشکل کاری که بلد بودم را انجام میدادم و کسی هم با ما کاری نداشت. احمدینژاد گفت موقتا ثبتنام کن اگر نخواستی بعدا انصراف بده. احمدینژاد یا الهام بعدا به من گفتند که با آیتالله مصباح هم در مورد نمایندگی من در مجلس صحبت کردند و او گفته بود که با تشخیص خودش باید این کار را انجام دهد. آیتالله بهجت گفت به مجلس برو و نظرات مقام معظم رهبری را برای آنها تشریح کن. وی گفت: آیتالله بهجت موضوع جالبی را مطرح کردند و من اصلا نمیدانستم این چنین موضوع هم لازم است. چند مورد دیگر هم در نامه بعد از آن داشتند. این موضوع باعث شد که ورودم وظیفه شد چون من به ایشان ایمان داشتم و هیچ نفسانیتی در وجودشان نبود. این نماینده مجلس هشتم در پاسخ به این سوال که آیا ورود شما به عرصه سیاست باعث نشده است که تعداد پامنبریهای شما کم شود، گفت: قبلا نمیشمردم که الان هم بشمرم. البته الان کمتر برای این کار وقت میکنم.برخیها فکر میکنند هرکس در سیاست نرود عدالتش ثابت شدهتر است. قدیمیها اینگونه بودند که هرکس به سیاست ورود میکرد دیگر او را عادل نمیدانستند. امام خمینی این قرق را شکست و گفت سیاست و دیانت دو موضوع جدا نیست و ورود به سیاست وظیفه است. بعید نیست هنوز هم کسانی اینگونه فکر کنند ولی من به این حرفها اهمیت نمیدهم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرات رهبری لزوما نظرات نظام نیست؟ | aliabad | 8 | 2,400 |
۴/شهریور/۹۵ ۱۲:۱۲ آخرین ارسال: aliabad |
|
| كليپ بيانيه مقام معظم رهبري در محكوميت توهين به پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) | سربازالحسین(ع) | 0 | 1,080 |
۶/مهر/۹۱ ۱۰:۳۵ آخرین ارسال: سربازالحسین(ع) |
|
| کلیپ استثنایی از ایت الله بهجت در مورد نماز اول وقت | heaven | 1 | 1,535 |
۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۱ آخرین ارسال: sarallah |
|