کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمترین کاربرای اقا
۱۸:۱۱, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1

فرازی بسيار عاشقانه از دعای ندبه : ای كاش می دانستم كه کجا و كی دلها به ظهور تو ارام خواهد گرفت ؛بلکه كدامين زمین و كدامين خاک تو را در بر دارد ...... مولای من بر من سخت و گران است که همه مردم را ببينم ولی تو دیده نشوی و از تو صدایی نشنوم و نه نجوای تو را بشنوم . برمن سخت و گران است كه تنها تو گرفتار باشی و بلا تنها تو را احاطه كند و از من صداي ناله و ضجه و شكايتی به تو نرسد ...
خواستم بگم منتظر باید خودشو در غم امام زمانش شریک کنه و هر لحظه یادکنه ازگرفتاریهایی که ایشون دارن ولی کو همدمی که لایق همنشینی باایشون باشه.ازغریبی امامش یاد کنه و سعی در بالابردن معرفت خودش داشته باشه.به حدی از شعور برسه که براش سخت باشه و واقعا دررنج باشه ازاین اتفاق ها.دعاهای ندبه رو ازدست ندیم.یه روز جمعه زود بیدار شدن کمترین کاریه که میتونیم براش بکنیما...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، aboutorab ، ali0077 ، افشین ، نورالسادات ، حسن عزتي ، شهیدطیبه واعظی ، رکن الهدی ، سیمرغ ، آفتاب ، aakbarib ، aaaaa ، علی املشی ، Mohammad Trust ، آفتاب پنهانی
۲۱:۲۰, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #2

خدابخواد فردا همگی دعای ندبه باشیم...شاید اخرین دعای بی مولامون باشه
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و فرجنابهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، Ali#59 ، Mohammad Trust ، آفتاب پنهانی ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا