کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
● ازدواج تو سن پایین بچه بازیه؟! ●
۰:۰۶, ۱۵/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۰۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
یه مطلبی چند وقتی هست توی ذهنمه ، که فکر نمیکنم تا حالا کسی بهش پرداخته باشه!
معمولا وقتی بحث ازدواج در سنین پایینتر به میون میاد، مثلا نوجوانی ، خیلی ها هستن که میگن یععنی چی؟! ازدواج مگه بچه بازیه؟ دختر مگه صرفا ابزاری برای رفع نیازه؟!
و از این دست مزخرفات
خیلی ببخشیدا ! قصدم از بکار بردن این کلمات ، توهین نیست.من حرفی که بخوام بزنمو رک و راست میزنم ، چون پشت اون حرف هیچ منطقی نیست! فقط کمی تظاهر به روشن فکری وجود داره!
اما سوال من اینه که ، واقعا احساسات در سنین پایینتر شدید تره یا سنین بالاتر؟! الان سن ازدواج تو مملکت ما نزدیک 30 ساله! یه مرد 30 ساله دیگه کسیه که زندگیشو تقریبا ساخته ، همه کار گرده ، سر پیری تازه به فکر زن گرفتن افتاده! واقعا این مسائل مزخرف و بی معنی مثل استفاده ابزاری که پطرح پیشه ، در سنین پایین تر بیشتره یا بالانر؟!! 30 و 40 ساله بیشتر احساس و عشق داره یا یه نوجوون؟
جالبه که یه نوجوون تو اوج دوران نیاز های مختلفش باید یا بسوزه و بسازه ، یا...
اونوقت تو سن پیری که همه آبا از آسیاب افتاده تازه یواش یواش میتونه به فکر زن گرفتن باشه!
چرا اینقدر طلاق تو جامعه ما زیاده؟ چون یه آدمی که تو سنهای بالاتر ازدواج میکنه ، دیگه همه چی براش حل شدست!خیلی اوقات احساسات خاص و عشقای خفن واسش معنایی نداره! معلومه آخر این زندگی چی میشه! چون نیاز این فرد در زمانی که باید براورده میشد ، نشد. حالا دیگه چه فایده!

بحث این نیست که یهویی بگیم همه برن تو15 ثالگی ازدواج کنن. بحث اینم نیست که بگیپ 15 ساله های الان بزرگن یا کوچیک
بحث تغییر فکره!
اتفاق توی هپین تالار هم خیلی زیادن که وقتی همچین بحثایی پیش میاد ، خیلی سریع و بدون خیچ تفکری همون جملات اول پست رو مینویسن و به خیال خودشون یه پند اخلاقی دادان!

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

البته ، به 30 ساله های مجرد برنخوره یه وقت ، مقصود چیز دیگه ای بودBig Grin
کلا از 30 و 15 به عنوان نماد سن بالا و پایین استفاده کردم ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، mahpare ، مجید املشی ، آوا ، رکن الهدی ، Ali#59 ، Lancelot ، حضرت عشق ، بیداری12 ، sarallah ، آیات ، منتظر278 ، قاتل مرگ ، zahra11

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۶, ۱۵/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۳ ۱:۲۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #11
آواتار
تز نظر من ، بسته به شرایط و میزان بزرگی فرد ، ازدوا ب ای یه پسر از 16سالگی ممکنه ، البته من خودم دیگه قانع شدم که نتونم توی این سن ازدواج کنم! چون از سن 13 سالگی من جنبشو شروع کردم تا 16 ستلگی...آخرشم به هیچ نتیجه ای نرسیدم
به شخصه تو فاز بیستم ، تا خدا چی بخواد Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare
۱:۰۴, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۵۹)mahpare نوشته است:  خوب دیگه . چرا انتظار نداشتید. شمام حرف منو میزنید. خوب شما چرا رفتید تو فاز بیست؟ بقیه هم به دلایل مشابه میرن تو فاز 25 الی 50Big Grin

بعد این دخترا به دوستی رضایت میدن( برخی) پسرها هم که راضی . همه چی خوب و خوش الااااا برای قشر مذهبیه بیچاره. که هم از اینور میکشه هم از اونوررر..

این عکسای دونفره وایبر و اینستا و...روح و روانمو بهم ریختهه... ینی دلم میخواد ...Dodgy
بنده در سن 14 سالگی، ایدئولوژی خاصی رو مطرح کردم که بدلیل سن پایینم خیلی در تالا ر مورد بحث قرار نگرفت!
خلاصش اینه : مثلا در 15 سالگی امکان رفتن زیر یک سقف وجود نداره! با توجه به تحصیل و وضعی که دتخلش قرار داریم
اما میشه که دو خانواده به هم نزدیک بشن و پسر و دختر محرم شن ، اما تا رسیدن به سنی که بتونن برن زیر یک سقف و زندگی رو اداره کنن ، جدا خونه ی خودشون زندگی کنن
البته خیلی خلاصه گفتم ، اما روش کارآمد و منطقی ایه ، مخصوصا اینکه پای نظارت خانوادا در میونه
۱:۱۷, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱:۰۸)mahpare نوشته است:  دوران عقد طولانی دردسر سازه.

درحالت عادیش. ینی برای زوج های پیر( 23 به بالاBig Grin)

در حالت غیرعادی هم که مشکلات فراوان خودش رو داره. که این بچه هایی که پدر مادرای ماتربیت کردن عمرا تحملشو ندارن.

مسایل فراوانی سر راه هست ....
دقیقا !
باریکلا . دوران عقد طولانی اصلا خوب نیست واسه زوجای جوان(زیر 23Big Grin)! هم خوب نیست چه برسه پیرا !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، mahpare ، رکن الهدی ، Eve
۱:۱۹, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
چه گیری دادید به این قضیهConfused
چیزی که من میگم ، همین عقد عادی که در نظر همه هست نیست...قضایا دارت ... شرایط داره...
به جان خودم هم اگه دو خانواده و دو طرف بخوان ، خیلی راحت هم شدنیه
حالا خوبه موضوع اصلی این نیستاااا !
۱:۲۰, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #15

[تصویر: 2kxemyuemfy5pj794t1i.jpg]*

فقط یک روی سکه، احساسه (که با بالارفتن سن فروکش می کنه)

اون روی سکه عقله(که با بالا رفتن سن افزوده می شه)

جمع عقل واحساس نقطه بهینه بهتون می ده

Source: International Journal Of Husband & Wife finding _ ScienceDirect.com*
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، السا ، Mohammad Trust ، رکن الهدی ، Eve ، مجید املشی
۱:۲۱, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱:۱۹)فدايي ولايت نوشته است:  چه گیری دادید به این قضیهConfused
چیزی که من میگم ، همین عقد عادی که در نظر همه هست نیست...قضایا دارت ... شرایط داره...
به جان خودم هم اگه دو خانواده و دو طرف بخوان ، خیلی راحت هم شدنیه
حالا خوبه موضوع اصلی این نیستاااا !

منظورتون یه نوع دوستی رسمی تحت نظارت خانواده ها با هدفه ازدواجه آیا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱:۲۵, ۱۵/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۳ ۱:۲۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #17
آواتار
ما ایدئولوژیامون حساب شدست...علمیه

الان مثلا همین آقا مجتبی...ایشون که پسر هستن ببینید چقدر قشنگ و مستدل اومدن یه چیز علمیو مطرح کردن...اگرچه درست سر در نیاوردم ولی به هر حال ایشون پسرن و با یه منبع معتبر خارجکی اومدن یه چیز علمیو مطرح کردنBig GrinCool

نقل قول:منظورتون یه نوع دوستی رسمی تحت نظارت خانواده ها با هدفه ازدواجه آیا؟

نه دقیقا ... شاید از لحاظ کلی شباهت داشته باشه ولی به اینصورت منظورم نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، مجتبی110
۱:۴۱, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۰۶)فدايي ولايت نوشته است:  سلام
یه مطلبی چند وقتی هست توی ذهنمه ، که فکر نمیکنم تا حالا کسی بهش پرداخته باشه!
معمولا وقتی بحث ازدواج در سنین پایینتر به میون میاد، مثلا نوجوانی ، خیلی ها هستن که میگن یععنی چی؟! ازدواج مگه بچه بازیه؟ دختر مگه صرفا ابزاری برای رفع نیازه؟!
و از این دست مزخرفات
خیلی ببخشیدا ! قصدم از بکار بردن این کلمات ، توهین نیست.من حرفی که بخوام بزنمو رک و راست میزنم ، چون پشت اون حرف هیچ منطقی نیست! فقط کمی تظاهر به روشن فکری وجود داره!
اما سوال من اینه که ، واقعا احساسات در سنین پایینتر شدید تره یا سنین بالاتر؟! الان سن ازدواج تو مملکت ما نزدیک 30 ساله! یه مرد 30 ساله دیگه کسیه که زندگیشو تقریبا ساخته ، همه کار گرده ، سر پیری تازه به فکر زن گرفتن افتاده! واقعا این مسائل مزخرف و بی معنی مثل استفاده ابزاری که پطرح پیشه ، در سنین پایین تر بیشتره یا بالانر؟!! 30 و 40 ساله بیشتر احساس و عشق داره یا یه نوجوون؟
جالبه که یه نوجوون تو اوج دوران نیاز های مختلفش باید یا بسوزه و بسازه ، یا...
اونوقت تو سن پیری که همه آبا از آسیاب افتاده تازه یواش یواش میتونه به فکر زن گرفتن باشه!
چرا اینقدر طلاق تو جامعه ما زیاده؟ چون یه آدمی که تو سنهای بالاتر ازدواج میکنه ، دیگه همه چی براش حل شدست!خیلی اوقات احساسات خاص و عشقای خفن واسش معنایی نداره! معلومه آخر این زندگی چی میشه! چون نیاز این فرد در زمانی که باید براورده میشد ، نشد. حالا دیگه چه فایده!

بحث این نیست که یهویی بگیم همه برن تو15 ثالگی ازدواج کنن. بحث اینم نیست که بگیپ 15 ساله های الان بزرگن یا کوچیک
بحث تغییر فکره!
اتفاق توی هپین تالار هم خیلی زیادن که وقتی همچین بحثایی پیش میاد ، خیلی سریع و بدون خیچ تفکری همون جملات اول پست رو مینویسن و به خیال خودشون یه پند اخلاقی دادان!

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

البته ، به 30 ساله های مجرد برنخوره یه وقت ، مقصود چیز دیگه ای بودBig Grin
کلا از 30 و 15 به عنوان نماد سن بالا و پایین استفاده کردم ...

ببینید آقا....
ما الان تو جهان رتبه4رو تو طلاق داریم.
خب چرا؟؟؟ بیشتر طلاق ها هم بین سن 20 تا 25 ساله چرا؟؟؟؟؟ برو پیش یک روانشناس یا یک مشاور دینی ببین با ازدواج زود موافقه یا نه !! من خیلی هارو دیدم که تو سن 15 سالگی ازدواج کردن و طلاق گرفتن ! چرا؟؟ چون احساس معیار بود !
دلیل: چون دوسش دارم ! خب کار دل دوست داشته ، غیره اینه ،
شما فعلا نوجونی و خام !!! فعلا حواست به درست باشه چون اونچه که آینده ات رو تغییر میده در حال حاضر درسته نه ازدواج !!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen 2012
۱:۴۴, ۱۵/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱:۴۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱:۴۱)لبخند خدا نوشته است:  ببینید آقا....
ما الان تو جهان رتبه4رو تو طلاق داریم.
خب چرا؟؟؟ بیشتر طلاق ها هم بین سن 20 تا 25 ساله چرا؟؟؟؟؟ برو پیش یک روانشناس یا یک مشاور دینی ببین با ازدواج زود موافقه یا نه !! من خیلی هارو دیدم که تو سن 15 سالگی ازدواج کردن و طلاق گرفتن ! چرا؟؟ چون احساس معیار بود !
دلیل: چون دوسش دارم ! خب کار دل دوست داشته ، غیره اینه ،
شما فعلا نوجونی و خام !!! فعلا حواست به درست باشه چون اونچه که آینده ات رو تغییر میده در حال حاضر درسته نه ازدواج !!

چه استدلالی!

چقد حواسمون به درسمون باشه؟

چندسال؟
12 سال دیپلم. 4 سال لیسانس. دوسال فوق....

ای بابا مردیم انقد حواسمون به درسمون بود.... ما مثبتاشیم جناب... یا حواسمون به درس بوده یا به کارای مذهبیو دوستانه... اآدم باید به فکر ازدواج باشه. تا هم شرایطشو جور کنه هم خودشو آماده.
۱:۴۷, ۱۵/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱:۵۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #20
آواتار
اصلنم درس اینده رو به نحوه خوب تغییر نمیده و گند میزنه تو اینده ی پسرها ....

اگه پسر زود به فکر ازدواج باشه حد اقلش اینه یه مهارت یاد میگیره نه اینکه هی عین طوطی غازان خان حفظ کنه....
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا