کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم رضایت سردارسلیمانی ازانتشار اخبار وتصاویرش درفضای مجازی
۷:۴۳, ۲۱/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۳ ۷:۴۶ توسط آوا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عدم رضایت سردار سلیمانی از انتشار اخبار و تصاویرش در فضای مجازی/این تصاویر اسنادی در دست دشمنان خواهد شد

مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت : سردار سلیمانی به شخصه رضایت ندارد که عکسها وخبرهایشان منتشر شود و مکررا درخواست جلوگیری از انتشار آنها را داشته اند و به رسانه ها توصیه می کنیم از انتشار مطالب مربوط ...

سردار سرتیپ دوم رمضان شریف در گفتگو با سرویس سیاسی “آرمان کرمان” در واکنش انتشار بی رویه عکس ها و مطالب شخصی سردار سلیمانی در شبکه های اجتماعی و سایت های مختلف گفت : چهره های شاخص و شهیری همچون سردار سلیمانی به سبب پیوندی که با جنگ و شهدای دفاع مقدس داشته اند دارای روحیه ای معنوی و مذهبی هستند.

خصوصیات سردار سلیمانی از او چهره ای محبوب در نزد مردم ساخته است
مسئول روابط عمومی کل سپاه ادامه داد : این روحیه نشان از پایبندی عمیق وی با آرمان های امام و تابعیت محض از ولایت فقیه توأم با اخلاص عمل دارد ؛ که خداوند به کار وی خیر و برکت عطا نموده و جز این نیست که خداوند عزتی را که به یک مومن و رزمنده مسلمان عنایت کرده است و به یقین این عزت مرهون تلاش و مجاهدت و پایداری در راه حفظ بنیان های فرهنگ اسلام است که با امنیت مردم وانقلاب گره خورده است.

وی با اشاره به اینکه این خصوصیات از سردار سلیمانی چهره ای محبوب در نزد مردم ساخته است ؛ بیان داشت : این یک واقعیت غیر قابل انکار است، اقشار مختلف ، گروه ها و شخصیت ها در مراسمات مختلف این علاقه را ابراز کردند و تبلور آن در مراسم ترحیم مادر ایشان روئیت شد.
پایمردی های سردار در مقابل گروهک های تکفیری باعث محبوبیت وی در منطقه شده است
شریف با بیان پایمردی های وی درخصوص گروهک های تکفیری که موجب خدشه دار شدن چهره اسلام شده اند ؛ عنوان کرد : این رویدادها محبوبیت سردار را در سطح منطقه افزایش داده ودشمنان اسلام ونظام جمهوری اسلامی ایران به کرات به شجاعت ،اخلاص،روحیه ، ایمان و دانش وی درمنطقه اعتراف کرده اند.

سردار شریف در جواب سوال خبرنگار “آرمان کرمان” مبنی بر اقدام اخیر سایت خبرآنلاین جهت سنجش محبوبیت افراد دون شأن وغیر ارزشی با کاراکتر بزرگی چون سردار قاسم سلیمانی و انتخاب مرد نمونه سال ایران ؛ نیز گفت: این گونه رسانه ها برای افزایش جذب مخاطبین گاهی افرادی راکه در آن سال جذابیت داشته اند و پرکار بودند را مورد نقد وبررسی قرار میدهد.

مسئول روابط عمومی کل سپاه تصریح کرد : یکی از ترفندهای رسانه ای این است که چنانچه عمدا یا سهوا دچار اشتباهی شده باشند و مورد اعتراض جمعی از مخاطبین قرار گرفته باشند ،تلاششان بر این است که با پرداختن به موضوعات مورد علاقه مخاطبین ، کسب وجهه و رفتارشان را جبران کنند.
مقاصد خبرانلاین مشخص است/سردار سلیمانی قابل قیاس با افرادی که در این نظر سنجی مطرح شده اند نیست
سردار شریف افزود: مقاصد این سایت روشن است و با این مقایسه می خواهند به مخاطبانشان و مردم القا کنند که شخص محبوب تری وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه نمی شود با این گونه نظر سنجی ها برخورد جدی داشت ؛ بیان کرد : تنها یک گله ی دوستانه ازمسئولان این سایت داریم ، چرا که سردار سلیمانی قابل قیاس با افرادی که در این نظر سنجی مطرح شده اند نیست.

عدم رضایت سردار سلیمانی از انتشار تصاویرش در فضای مجازی/این تصاویر اسنادی در دست دشمنان خواهد شد
مسئول روابط عمومی کل سپاه در خصوص واکنش سردار سلیمانی نسبت به انتشار هرگونه عکس و مطالب در مورد خودشان درسایت ها و شبکه های اجتماعی مختلف تأکید کرد: وی به شخصه رضایت ندارد که اینگونه عکسها وخبرها منتشر شود و مکررا درخواست جلوگیری از انتشار آنها را داشته اند.
وی در پایان گفت : در این راستا تا حد امکان جلوی رسانه های بزرگی چون صدا وسیما ،روزنامه ها و سایت های مجوز دار را گرفته ایم وبه سایر سایتها و رسانه ها توصیه می کنیم از انتشارعکسها و مطالب مربوط به وی خودداری کنند تا این ها اسنادی در دست دشمنان نشوند.

انتهای پیام/۶۴۶۸

نقل از : آرمان کرمان

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، یاســین ، rezamohammadi ، قلب ، شهیدطیبه واعظی ، Hadith ، رکن الهدی ، Lancelot ، فاطمه خانم ، mohammad reza ، SHA.453 ، Ramin_Ghn ، mahdy30na ، فدک زهرا ، منتظرمهدی عج ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۸, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #11

(۲۳/اسفند/۹۳ ۱۱:۵۷)Eve نوشته است:  ببخشید ولی میشه یه توضیحی بدید ایشون چه کسی هستند؟؟ ندونستش خیلی بده ، ترورم نکنید ، میپرسم که بفهممBlush

سلام
ایشون فرمانده سپاه قدس (واحد برون مرزی سپاه) هستند و در عملیات های سوریه و عراق نقش کلیدی دارند.مردی که توانایی به شکست کشاندن هر عملیات امریکا در خاور میانه را دارد
کافیه یه سرچ توی اینترنت بزنید:
http://video.wikipg.com/show/515655_5150...8C_1030748
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، عبدالرحمن ، رکن الهدی
۱۲:۳۵, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۳ ۱۰:۳۲)یاســین نوشته است:  البته به نظر منم از نظر امنیتی میتونه مشکل ساز باشه
حداقل عکس همراهان حاج قاسم رو باید شطرنجی کنن
بالاخره پیدا کردن چندتا سرباز و اطلاعاتشون و.... کار سختی نیست
اگرم قراره با رواج این عکس ها ایجاد رعب و وحشت کنن،بهتره عکس ها رو ادیت کنن و جملات عربی خوب بزارن.همینکه حاج قاسم افسانه نیست،یا جملاتی که خودشون میگن.

اتفاق پخش این نوع عکس ها یجور قدرت نمایی حساب میشه

دشمنا خیلی بیشتر از این عکس ها خبر دارند ولی نتونستن وارد حلقه ها بشن

همینکه یه جوان گمنام عراقی بدون گزینش در کنار ایشون کار میکنه بصورت کاملا دوستانه برای دشمن سوزش زیادی داره

شک نکنید اگر مشکلی داشت خود افراد رده بالا جلوشو میگرفتن

دیگه خود سردار انقدر حواسش هست

حالا این مقام سپاه بر فرض صحت خبر در حد دلسوزی خودش حرف زده

کم نبوده خطای چنین مقاماتی

در هر صورت اگر انتشار این عکس ها مشکل داره بیان بگیرن منتشر کننده ها رو

زیادند افرادی که اطلاعاتی بازی در میارن ولی اکثرشون از شیوه های فریب دشمن خبر ندارن

واقعا فکر کردید انقدر جمع آوری اطلاعات سادست!!!!؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mahdy30na ، mohammadhadi
۱۲:۵۴, ۲۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱۲:۵۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #13
آواتار
نمیدونم شاید حق با شما باشه اما از یه عکس خیلی میشه اطلاعات گرفت.مثلا از زاویه سایه های روی زمین هنگام اذان.چون هر منطقه ای افق شرعی خودشو داره.
از قیافه های مردم بومی میشه فهمید مال کدوم منطقه اند.
حتی از ابری بودن میشه فهمید کجان چون ساعات ابری بودن هر منطقه ای ثبت میشه
.......
نمیدونم،ان شاالله که خیر باشه و گزند دشمن از ایشون دور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، Eve ، عبدالرحمن ، رکن الهدی ، mahdy30na ، آوا ، زینب خانوم
۱۴:۲۵, ۲۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱۹:۵۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #14
آواتار
عکس های ایشون اکثرا طوری هست که ایشون جلوی دوربین ایستادن و عکس گرفتن.
یعنی عکس یهویی نیست.
پس با عقل و شعور بالاشون وایستادن جلوی دوربین.
یعنی چی؟؟؟
یعنی احتیاجی به حرفای خبرگزاری ها نیست.
هر وقت تشخیص بدن موضع امنیتیه جلوی دوربین وا نمی ایستن.
والا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، رکن الهدی ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، mohammadhadi
۱۸:۴۵, ۲۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱۸:۵۲ توسط آوا.)
شماره ارسال: #15
آواتار
زینب خانوم خود سردار سلیمانی با همه عقلشون از انتشار عکس ها و مطالب در موردشون رضایت ندارن....

اگه دقت کرده باشین دروغ پردازی درمورد ایشون پروژه ای هست که مدتیه کلید خورده!

پس اعلام نارضایتی ایشون الکی نیست و در ضمن احتیاط شرط عقل است.

وقتی میگن جلوی صدا و سیما و رسانه های مجوزدار رو گرفتن یعنی حتما مشکل پیش میاد!
حالا توصیه ای که به فضای مجازی شده این هست از انتشار عکس و متن درمورد ایشون خودداری بشه(چون عملا براشون قابل کنترل نیست این فضا)

درضمن لزوما هر عکسی که گرفته شده برای پخش در رسانه ها نبوده!
اینکه ایشون وایسن ازشون عکس بگیرن و به دوربین هم نگاه کنن! دلیل نمیشه که مجوز پخش داره که اگه اینطور بود اعلام نارضایتی نمیکردن.

باتشکر
.
.
.
پ.ن:
بعد معنوی " فقط" یکی از دلایلش میتونه باشه....پس لطفا همه چی رو به تواضع ایشون ربط ندید.
همونطور که در پست اول هم به وضوح اشاره شده به اینکه از نظر امنیتی هم انتشار عکس و متن راجع به سردار سلیمانی مشکل داره....
پس خواهشا حتی الامکان رعایت کنید.
چون در دروغ پردازی های اخیر، خیلی از خودی ها هم ناخواسته و باافتخار! دروغ هارو نشر دادن( بعدش گند قضیه دراومد! )
خیلی خوبه احتیاط بشه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، Hadith ، فاطمه خانم
۱۹:۰۱, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
آوا جان!
من از دخترم عکس گرفتم، تو یه لپ تاپ ریختم، بعد عکس رو تغییر دادم و اطلاعاتش رو عوض کردم، بعد توی یه سایت آپلود کردم، بعد گذاشتم اینجا، بعد یه بنده خدایی همون عکس رو توی یه سایت دیگه آپلود کرده، من رفتم دیدم که تمام مشخصات گوشیم و تاریخ عکس رو توی اون سایت جدید نوشته.
خیلی سیستم پیچیده ای نیست که یه عکسی با یه دوربین یا موبایل انداخته بشه، اون وقت تمام اطلاعاتش، حتی از نوع امنیتیش دست نیروهای دشمن بیفته.
از کیفیت عکس ها هم معلومه که با دوربین یا موبایل عهد چپق انداخته نشده.
من فکر میکنم سردار سلیمانی هم از من به این امور واردتره.
اگه لازم نبود، اصلاً جلوی دوربین نمی ایستاد.
ضمن این که ایشون چند روز بعد از شهادت جهاد مغنیه، رفت سر خاکش، با این که به شدت امنیتیه...
وقتی ورزشکار ما مدالش رو تقدیم ایشون کرد، سریع خودش رو به منزل ایشون رسوند واسه تشکر...
من فکر میکنم اگه میخواسته بگه عکس منو پخش نکنین، خودش تواناییش رو داشته که بگه.
نه این که به سردار فلانی بگه که به سرهنگ بهمانی بگن که سردار فلانی رسانه ای کنه که عکس منو پخش نکنین.
ببینین!
به نظر منم خوب نیست که از ایشون اینقدر تعریف بشه و عکساش پخش بشه.
چه بسا آدمای اینجوری ای که ما تو جنگ داشتیم و بعداً خراب شدن.
شایدم گنده کردن ایشون بد باشه، چون اگه -خدای نکرده - شهید بشن، ضربه روحی بدی خواهیم خورد.
اما این که ایشون دوست ندارن رو من باور نمیکنم.
اگه دوست نداشتن یا عکس نمی انداختن و یا خودشون مطرح میکردن که من دوست ندارم.
نه این که با صد تا واسطه بگن، بعدشم جلوی دوربین ها عکس بندازن.
خدا ایشون و من و شما رو با هم کمک کنه در نابودی دشمن و تحقق ظهور.
خوبه؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، am22 ، رکن الهدی
۱۲:۰۵, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #17

قبل از اینکه عکس های ایشون در فضای مجازی منتشر بشه از سوی سرویس های اطلاعاتی غرب شناسایی کامل شده و حتی با واسطه چندین نوبت مذاکره با همین سرویس ها در مورد مسایل خاورمیانه داشته... بعدم فرمانده حساس ترین نیروی امنیتی ایران اگر توان کنترل حفاظتی امنیتی خودش (انتشار عکسها و یا مطالب ،خلاف نظر خودش)و نداشته باشه..عجیب به نظر میرسه...
۱۶:۳۳, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
باسمه تعالی
اگر ایشون دوست ندارند در موردشون خبری باشه چرا به دیدار ورزشکاری رفتند که مدالش رو به ایشون هدیه کرده و از زحمات ایشون قدردانی کرده بود و انگشتر خودشون رو به او هدیه کردند؟
۱۷:۴۵, ۲۴/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۳ ۸:۱۸ توسط آوا.)
شماره ارسال: #19
آواتار
زینب خانوم گرامی چندنکته رو عرض کنم:
اولا با صد واسطه حرف نزدن بلکه مسول روابط عمومی سپاه اینو گفتن که قطعا از من و شما مطلع تر هستن و به مواضع سردار سلیمانی اگاه ترن....

دوما قبلا هم گفتم صرف عکس گرفتن دلیلی بر پخش عمومی اون نیست!

سوما اینکه به یسری جاها سربزنن چیز عجیبی نیست و مطمءنا موارد امنیتی رعایت شده....اما اینکه جایی حضور پیدا کنن تضمینی بر امنیت کامل کامل نیست....اصلا یکی از دلایل عدم رضایتشون از پخش تصاویر ممکنه همین باشه....( همونطور که در پست اول هم اشاره شده متن ها و تصاویر ممکنه اسنادی در دست دشمنان شه )

### اگه راه داشت یچیزایی رو میگفتم که بهتر متوجه اهمیت این موضوع شید ولی متاسفانه یسری حرف هارو نمیشه زد ###--->> بعضی کارای دشمنان برای شناسایی و ترور ایشون آدمو یاد خاطرات مستر همفر میندازه!!!

چهارما خیلی خوب میشه اگه بفرمایید چه ایرادی داره که خودشون مستقیما این موضوع رو اعلام نکنن!؟ مگه حرف عجیبی بوده و یا بنظرتون دروغ بوده که تا خودشون نگن قبول نیست!
خب گفتگو با مسول روابط عمومی سپاه انجام شده و ایشون هم قطعا با اطلاع از موضع سردار سلیمانی این حرف رو زدن که اگه غیر از این بود خود سردار سلیمانی میتونستن تکذیب کنن...
فکر میکنم واضح باشه که مسول روابط عمومی کل سپاه بیشتر از من و شما با نظرات و موضع فرمانده سپاه قدس آشنا باشن و حرف ایشون به واقعیت نزدیک تر باشه تا نظرات و استدلال شخصی افراد عادی...

باید مراقب باشیم و سرسری از کنار بعضی مسایل نگذریم که خدایی نکرده کارمون مصداق آب به آسیاب دشمن ریختن نباشه...

ان شاءالله همه سرداران سپاه اسلام بخصوص سردار سلیمانی عزیز زیر سایه امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سلامت و موفق باشن....

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۱۳:۱۲, ۲۳/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۴ ۱۳:۱۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #20
آواتار
دیروز توی تلوزیون از سردار یه مطلبی رو گفت در مورد عدم تمایل ایشون در مورد ساخت مستند زندگیشون و ابراز ناخرسندی کردن از انتشار عکس هاشون در شبکه های اجتماعی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا