کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم نما و فرو آ
۱۹:۱۵, ۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1

نیمه شعبان است و گل واژه های انتظار و ظهور فرجِ حکومت جهانی قسط و عدل می شکفد، سلام بر مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف)، امید انسان ها، خلاصه ابراهیم، عصاره محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، کعبهِ مقصود و قبله موعودِ امت ها و زنده کننده سنت ها در ظلمات تاریخ، ای آخرین وصی پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، و ای دوازدهمین امام شیعه و چهاردهمین معصوم از خاندان رسالت، کرم نما و فرو آ ، که گام تو زمین را برکت می بخشد، ای چراغ شوق دل شیعیان و امید بخش محرومان، شوق دیدار تو در همه دل ها وجود دارد، فرود آ و عید منتظران وراثت زمین بر مستضعفان و شکست سلطه های جبّاران را رقم بزن، همه عالم برای آمدنت لحظه شماری می کنند، همه جان های خسته تو را می خوانند، دعای خیر عاشقان و منتظران تعجیل در ظهورت به تعظیمت نشسته اند، زمینیان از فراقت تو را می خوانند، تویی که تمنای عالمی، آقا جان نیمه شعبان را با همه وجود و با قلبی مملو از سرور جشن گرفته ایم تا اردات و عشق خود را به ساحت مقدست نشان دهیم.

برای تعجیل در امر فرجت دعا می کنیم، فرجت روز رهایی و عزت و سربلندی همه مستضعفان و مظلومان زمین خواهد بود، روز خواری مستکبران عالم، روزی که چشمان ما به جمال دل آرایت روشن شود بهترین و خواستنی ترین روز خدا خواهد بود، و ما از خدای مهربان تعجیل در فرجت را خواهانیم.

نیمه شعبان دوره آزمایش منتظران راستین حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و شیعیان، در انتظار پایانِ دوره غیبت و فرارسیدن عصر ظهورند تا به یاری او بشتابند.

میلاد خجسته امام عصر علیه ‏السّلام، در شب نیمه شعبان سال 255 (ق) است و ما امیدواریم كه خداوند به بركت مولود با عظمت شب نیمه شعبان به همه ما توفیق درك فضیلت‏هاى این شب خجسته را عطا فرماید و همه ما را از زمره یاوران و خدمتگزاران مولود این شب مبارک قرار دهد.[/font]

[font=Tahoma]آمین یا رب العالمین
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا