|
برند یا تولید داخلی؟؟!!
|
|
۱۷:۳۳, ۲۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۳ ۱۸:۲۵ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() رهبر معظم انقلاب در چند نوبت مختلف طی سالیان اخیر به موضوع تقویت اقتصاد داخل و خرید کالای ایرانی تاکید داشته اند. در حقیقت همانگونه که سبک زندگی ما باید تغییر کند، سبک خرید ما نیز نیازمند تغییر و تجدید نظر است. در همین رابطه حجتالاسلام والمسلمین فلاحزاده عضو دفتر استفتائات رهبر معظم انقلاب و رئیس مرکز موضوعشناسی احکام فقهی به مهمترین سؤال مطابق با فتاوای مقام معظم رهبری در این خصوص پاسخ داده اند: سؤال:
پاسخ: اگرچه اینجا نمی توانیم بگوییم که این فتوای شرعی است و اگر کسی یک مورد کالای خارجی خریده و بخواهد استفاده کند، او مرتکب کار حرام و گناه شده است، اما از طرف دیگر هم نمی توانیم این سخنان را یک توصیه ساده تلقی کنیم. ایشان در بیاناتشان تعبیر «باید» داشتند اما «باید» به معنای حرمت فقهی نیست. ولی به هر حال همه کسانی که نظر حضرت آقا برایشان محترم است یا به کشورشان و تقویت اقتصاد کشورشان علاقه دارند، به دنبال پیشرفت کشورشان هستند، به این توصیه گوش دهند. فرقی هم نمی کند که این افراد مقلد مراجع دیگر باشند یا مقلد حضرت آقا. به هر حال مجتهد جامعالشرایطی که رهبری جامعه را بر عهده دارند و بر قله اداره کشور قرار دارند و از مسائل کشور به خوبی آگاه هستند، یک توصیه ای به مردم می کنند و مردم اگر پیشرفت کشورشان را می خواهند باید به این توصیه گوش دهند. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ هرچند نمی شود از بیان حضرت اقا حرمت خرید کالای غیر ایرانی را برداشت نمود ولی بنابر نظر حجت السلام فلاح زاده اگر قصدمان از خرید کالای ایرانی این باشد که نظر حضرت آقا، مراجع معظم تقلید و دین این است، یا به هر حال این کار ما موجب تقویت مسلمانان و اقتصاد مملکت اسلامی شود تا بتوانیم در مقابله با دشمن و تحریم دشمن روی پاهای خودمان بایستیم و استقلال خود را حفظ کنیم، قطعاً این کار ما ثواب دارد.
البته نه باید از این طرف بام افتاد نه از آن طرف! یعنی نه اینطور باشد که چشم و گوش بسته هر کالای بنجلی را به اسم ثواب بردن بخریم و نه اینکه برای خرید هر کالای خارجی یک توجیه دست و پا کنیم و بگوییم این کالا که مشابه ایرانی اش نیست، این یکی ایرانی اش کمیاب است، این یکی فلان است و...! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در رابطه با این موضوع به این خاطره توجه کنید : مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران حج نیز به موضوع جالبی اشاره نموده اند: «بعضىها به عنوان چيز متبرك، از آنجا [مکه] سوغاتى مىآورند؛ تبركى ندارد. اين جانمازهايى كه در سنندج و كردستانِ خودمان مي بافند، به مراتب از جانمازهايى كه از آنجا مى آورند، بهتر است. برادرِ خودتان را تقويت كنيد، ساخت دست او را كه هم زيباتر است، هم بهتر است، بخريد و اين را به عنوان سوغاتى بدهيد. اين را آنجا ببريد و به افرادى كه دوست داريد، سوغاتى بدهيد. همه اجناس خودمان همين طور است؛ حالا من جانماز را مثال زدم كه مقدسترين است. اينها را رعايت كنيد.» |
|||
|
|
۰:۳۴, ۲۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۳ ۱۸:۲۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم محصولات داخلی را مردم مصرف کنند. نروند دنبال این نشانهها، حالا مد شده است بگویند "برند" است؛ برند فلان؛ برند چیست! بروید سراغ مصرف تولیدات داخلی... شما مصنوعات خارجی را که مصرف می کنید، در واقع کمک می کنید به اینکه حجم آن بنگاه خارجی، آن کارگر خارجی، آن سرمایه دار خارجی، مدام بیشتر بشود و تولید داخلی ضربه بخورد، شکست بخورد. مقام معظم رهبری - 29 فروردین 1393 ![]() ســـایز بزرگـتـر |
|||
|
|
۴:۲۲, ۲۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ایا میدانید فروش کالای ایرانی با برند خارجی حرام است؟
|
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۲۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
حرف شمادرست اما محصولات و تولیدات داخلی اکثرا بی کیفیت هستند و هنوز نخریده بایددنبال خرید یکی دیگه باشی ....
|
|||
|
۱۱:۵۷, ۲۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۶)sabrina نوشته است: حرف شمادرست اما محصولات و تولیدات داخلی اکثرا بی کیفیت هستند و هنوز نخریده بایددنبال خرید یکی دیگه باشی .... به دلیل تاکیدات بیش از پیش رهبر انقلاب بر خرید محصولات ایرانی، لیست معرفی محصولات ایرانی را تکمیل ومنتشر کنیم. حتی اگه مونتاژ باشه کارگر ایرانی نفع میبیند و ارز خارج نمی شود. ????نمونه محصولات ایرانی ???? گاز:اسنوا٬پادیسان٬سینجر٬تکنو٬لوفرا ایرانی٬وپ!تاکنوگاز،گلین گاز... ?????????? یخچال: الکترو استیل٬اسنوا٬ارج٬امرسان٬پارس٬هیمالیا٬نیکسان٬ازمایش و پاکشوما و ... .?????????? ماشین لباسشویی:پاکشوما٬اسنوا٬پارس٬ارج٬و... ?????????? ماشین ظرفشویی:پاکشوما٬موریس٬و... ?????????? ماکروفر:پاکشوما ????????? وسایل برقی :پارس خزر٬اسنوا بخاری:ادنیس٬نیک کالا٬مشهد دوام،پارس،،٬کوپال و۰۰۰۰ ?????????? سرویس چینی:توس٬ مقصود٬زرین٬تقدیس٬و .. ?????????? ارکوپال:ایروپال ?????????? قابلمه:تابا٬کارال٬تفلون کویر٬زرساب٬تابان٬و... ?????????? سماور:تابا٬اپولون و... سرویس کریستال:جی سی سی٬نوری تازه٬کاوه٬اصفهان و.... ?????????? تلویزیون:ایکس ویژن٬اسنوا٬صا ایران و... ?????????? سینک:اخوان٬درسا٬ بوتان وبیمکث و... ?????????? ابگرمکن:بوتان٬ایران رادیاتور٬و... ????????? کولر گازی:پاکشوما و ... ????????? پتو:نرمینه٬لاله٬گلبافت٬مریم٬سیمرغ و تیما ... ?????????? خوشخواب: لایکو٬گلبافت٬رویا٬خوشخواب٬پرهام و... ?????????? حوله:برق لامع٬هنر٬گلبافت٬البسکو٬ اذریس ٬و... مارك لباس كودك:بيبي ناز ،آشور لباس بزرگسال: سارك، ساليان. البسكو ، تن درست، نیکو تن پوش(NTP),تین پوش ، دنیس تریکو، تعطیلات، و... سرویس مبلمان: کم جا چوب،الدورادو،بارینو و... سرویس لوستر و روشنایی: پارس نوران شرق, شمس و.. فرش :فرش مشهد و نگین و... ?????? ??? ?مراجعه به این سایت، شروع خوبیست: http://www.tolidemihan.ir |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۳ ۱۴:۰۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من یه شلوار خریدم روش زده made in turki
بعد من اینو از فروشگاه کنار تولیدیش خریدم ![]() خعلی جالب بود. اما خدایش من توجه کردم همه ی چیزایی که خودم میخرم ایرانیه. البته به جز لوازم بهداشتی مث خمیردندونو شامپو . برا خمیردندون یه مدت ایرانی استفاده کردم.بدنبود ولی خیلی راضی نبودم. الانم برا اینکه درحق کالای ایرانی و خودم جفا نشه تیوپ خارجی که تموم میشه ایرانی میخرم. یکی درمیون
|
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۲۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برنامه پایش که شبکه یک نشان میدهد یک محاسبه کرد بدین طریق الان جوانهای بین سن نوزده تا سی ، یک میلیون و نیم بیکار ستند جدای از مسئولیت مسئولان اگر هر ایرانی هر روز فقط هزار تومان جنس ایرانی بیشتر بخرد یعنی هزار تومن در روز جنس خارجی کمتر بخرد با توجه به اینکه ایجاد هر شغل پنجاه میلیون تومن پول لازم دارد تمامی ان یک میلیون نیم جوان ایرانی صاحب شغل میشود که میتواند هر کدومشون من و شما یا خواهر یا برادر من و شما باشد کمی روی این مطلب فکر کنید.... |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۲۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۳ ۲۳:۱۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بعضی ها هم سه چهار تا شغلشون رو رها کنندو یخورده کمتر احساس مسولیت کنن خوب میشه
![]() از وقتبی آقای خامنه ای گفتن کالای داخلی مصرف کنید حس میکنم اصن یه انقلابی شده. حداقل تو خونه ما که اینجوریه |
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۳ ۱۴:۰۳)mahpare نوشته است: برا خمیردندون یه مدت ایرانی استفاده کردم.بدنبود ولی خیلی راضی نبودم. الانم برا اینکه درحق کالای ایرانی و خودم جفا نشه ماهپاره جان! من یکی از دوستام دندون پزشکه. خودش که همیشه یه خمیردندون پونه یا داروگر تو کیفشه. روزی 3-4 بار مسواک میزنه. من خودم همیشه کرست میگرفتم. از بس که دندونا رو سفید میکرد. این دوست ما گفت که این خمیردندونایی که به ظاهر سفید میکنه، در واقع به مینای دندون آسیب میزنه. ماها خوشمون میاد... اما مضره. از خمیر دندون ایرانی ولی در دفعات بالاتر استفاده کنین. یکی درمیون هم لازم نیست بخرین. ![]() اما شامپو رو منم موافقم. گاهی صابون مراغه ای های قدیم از این شامپو های ایرانی بهترن. والا... |
|||
|
|
۰:۴۸, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من از گاز و لباسشویی و یخچال اسنوا راضیم
و محصولات سینره گفتم در جریان باشید شاید به کارتون اومد
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وبسایت معرفی نمانام (برند) کالا های تولید ملی | 59-11(یامهدی) | 0 | 1,089 |
۵/اسفند/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|

![[تصویر: made_in_iran.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8177248434/made_in_iran.jpg)

![[تصویر: brand.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8177153376/brand.jpg)