|
محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393
|
|
۱۸:۴۷, ۲۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۳ ۱۸:۵۱ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
همونطور که از اسم تاپیک پیداست میخوایم محبوب ترین و بهترین کاربر از بین تیم مدیریتی تالار رو انتخاب کنیم. ![]() دوستان لطفا فقط به یک نفر رای بدید. مدیران کل تالار به دلیل اینکه باید فرصت ها به جوون ترا داده بشه جزو گزینه ها نیستن ( والبته به خاطر محدودیت گزینه های نظر سنجی )ناگفته نمونه که آرای کمتر نشونه دهنده کم کاری عزیزان نیست و چون بعضی از دوستان سرشون شلوغه در فضای عمومی تالار کمتر حضور دارن ![]() خوش اخلاق ترین - پر کار ترین - مفید ترین - محبوب ترین مدیر تالار
|
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
من کی مدیر شدم خودم خبر ندارم ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۳ ۲۰:۲۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نوع نظر سنجی رو جوری تعیین کنید که قابلیت انتخاب چند گزینه هم وجود داشته باشه
گزینه "نظری ندارم" یا "هیچ کدام" هم اضافه بشه! (نه اینکه بخوام بگم همشون بد بودند) |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من تو نظر سنجی خانوم شیدا رو انتخاب کردم ..... اینجا آقا مجید رو هم انتخاب میکنم ...چون چند گزینه ای نبود گفتم
|
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خوش اخلاق ترین : MAHDI59
مفید ترین : HAVBB110 پرکارترین : مجید املشی محبوب ترین : مدیر آینده تالار MohammadSadra (همه ی اعتبارام رو به ایشون مدیونم )رو بقیه شناختی ندارم.... |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام.
همه مدیران و ناظرین تالار الحمدلله پرکار و مفید هستن البته جز من که الان مدتیه نتونستم حضور مفیدی داشته باشم. ![]() از بین همه مدیران خوب اگه قرار باشه فقط یکی رو انتخاب کنبم ترجیح میدم انتخابم حسن عزتي باشن ![]() التماس دعای عاقبت بخیری |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من به آقای عزتی رای دادم( استاد بزرگوارم صبور و با تقوا).
اما به آقای املشی هم که خوش اخلاق و دردسترس و البته گاهی هم تاپیک بترکون هستندو خیلی هم پرکار، اینجا رای میدم. جناب هواب یا حواب هم خیلی لارج هستند. وحس میکنم محدودیت ذهنی ای جز دین براشون وجود نداره. خانم سیمرغ بسیااار مهربان وفکرمیکنم همیشه به دنبال یادگیری هستن و خودشون رو دانشمند نمیدونن. مطالب خانم مهدویان هنوووزم برام جذابه. خلاصه و مفید . به خاطر خانم مهربونشون به آقای مهدی 59 هم رای میدم. ایشون هم خیلی خوش اخلاقن. و اما هرجا تاپیکی بسته شده خانم حدیث به اونجا سرزده. یهویی ها. ![]() داشت خانم یاسین رو یادم میرفت. مهربووون . متواضع. یه دوست خوب. ![]() آقاسید ، یک بزرگ مرد... ترنم جان هم از وقتی ازدواج کردن کلا کم پیدان. شیدا جان هم مثل یک خواهر ![]() فاطمه خانم درمقام نصیحت(البته از نطر من) ![]() فرزانه جان که همیشه یاد دایی شهیدشون میفتم. نمیدونم واقعا دایی شون شهید شدن یانه ![]() جناب ادمایر تاپیک های مفید. واما مدیر آینده تالار از آقایون :جناب ثارالله. صبور متواضع. مفید. و آقای مهدی سینا. از میان خانم ها:خانم اسکای جدی میگم پتانسیلشو دارن.آقای محمد: سردر های زیبا. باسلیقه ![]() خانم مصباح رو یادتون رفته. دوسشون دارم
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از تک تک عزیزان و بزرگواران ، ای کاش میشد چند نفر رو انتخاب کرد. از طرفی اگه نظر سنجی هم تغییر کنه دوستانی که رای دادن حقشون میسوزه
من هنوز رای ندادم، میخواستم به جز خودم چند نفر دیگه رو هم انتخاب کنما
|
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۲۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۲۷)mahpare نوشته است: جناب هواب یا حواب هم خیلی لارج هستند. وحس میکنم محدودیت ذهنی ای جز دین براشون وجود نداره. محدودیت ذهنی؟! یعنی دین برای ذهن آدمی محدودیت آفرین است؟ ![]() ![]() نقل قول:فرزانه جان که همیشه یاد دایی شهیدشون میفتم. نمیدونم واقعا دایی شون شهید شدن یانه این جملتون رو نمیشه درک کرد... یعنی چی واقعا نمی دونم؟ عید هم تالاری های عزیز هم مبارک... ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عهد نامه ی اعضای تالار بیداری اندیشه!!! | علی 110 | 79 | 32,351 |
۲۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۹ آخرین ارسال: III I III |
|
| جشن آغاز عهد 1393 با سخنرانی استاد رائفی پور | عبدالرحمن | 11 | 7,250 |
۲۷/دی/۹۴ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| پیاده روی عظیم اربعین حسینی 1393 | عبدالرحمن | 54 | 24,288 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| پیاده روی اربعین حسینی(علیه السلام)1393 | ghoran | 18 | 6,342 |
۲۷/آذر/۹۳ ۱۶:۵۳ آخرین ارسال: ghoran |
|
| "معلـــــــم سلام" بمناسبت روز معلم 1393 | عبدالرحمن | 13 | 6,737 |
۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۷ آخرین ارسال: مصباح |
|
| در خواست مادر علی 110 از بچه های تالار بیداری اندیشه | علی 110 | 42 | 17,908 |
۳/آبان/۹۲ ۱:۴۶ آخرین ارسال: azade |
|
| روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه | mohamad | 7 | 4,732 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۳۳ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|

( والبته به خاطر محدودیت گزینه های نظر سنجی
)

)