|
کوزه ات را به من قرض می دهی؟(سقا)
|
|
۱۵:۰۱, ۲۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی
امیدوارم آخرین لحظات ۹۳ از آخرین لحظات سختی های زندگیتون باشه بدون مقدمه می رم سر اصل مطلب همه می دونیم که این مملکت توی بحران کم آبی وارد شده. پس باید کاری کنیم و دست به دست بدیم به مهر و ...(چرندیات دیگه و شعار های بیشتر) ما اونقدار نیرو نداریم که فرهنگ سازی کنیم. صدا و سیما هم هست. و خدا برایشان کافی است. چیزی که از ماه ها قبل یادمه پیشنهادی از طرف یکی از کاربران بود. خانم یاسین بودن فکر کنم. پیشنهاد طرحی با عنوان سقا دادن. اونموقع تو فکر رفتم. منم با خودم گفتم هروقت شاغل شدم یه مقداری از حقوقم رو واسه این کار کنار می زارم. اما الآن مدتی هست که شاغل هستم. هر بار که دستمزدم رو گرفتم، خمسش رو کنار می گذاشتم که یه روزی طرح سقا رو شروع کنیم. حالا که یه مقداری جمع شده که باهاش یه سهمی توی این کار داشته باشم. دوستان! فکر کنید بتونیم امسال یه آب آشامیدنی یه روستا ی کوچیک رو تامین کنیم. با لوله کشی. با مخزن گذاشتن و یا آباد کردن یک قنات فرسوده و ... من وارد نیستم. من توی گیلان زندگی می کنم. جایی که کم آبی توش معنی آنچنانی نداره. حالا علاقه دارم این طرح جون بگیره و امسال یه حرکتی بزنه ولی وجود چند عزیز حیاتی هست: عزیز شماره ی صفر: یک معتمد که کمک های کاربران رو جمع کنه. دیده بودم که صندوق های عتبات و ... گذاشته بودین. همون عزیزان بیان و مسئولیت مالی این طرح رو بر عهده بگیرن عزیز شماره ی یک: یک معتمد که یه روستایی رو می شناسه که به کمک ما نیاز داره. بره بررسی کنی. هماهنگی های فنی و خرج و دخل و ... تا ریخته از دستت یک ذره؟ من دادم مورچه ها ذره ذره
یا حق!
پنیر، نون،کنارش یکمی تره! جای همه توی خاکه حالا کی بالاتره می شه قسمت کرد، جای اینکه جنگید/ می شه عشقو فهمید، باهاش خندید می شه سیاه نبود، سفید نکرد/ می شه دنیا رو باهم ببینیم رنگی(رض) |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عجب...
انتظار دیگه ای داشتم اگه کسی نیست پس لطف کنید تاپیک رو حذف کنید تا آبرومون جلوی سقای حرم نرفته |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |