|
#چادر_مجازی
|
|
۱۶:۵۵, ۳/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۴ ۱۸:۱۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و عرض تسلیت چندبار خواستم تاپیک رو بزنم ولی کسی زحمتش رو نکشید بگذریم . . . یکی از مضرات دنیای مجازی اینه که افراد فکر می کنند فقط یک سری عکس و نوشته نقل و انتقال میشه و میشه بصورت امن و سلامت فعالیت کرد صحبت این تاپیک با خواهرانه آیا همونقدر که تو زندگی خودمون مواظب هستیم کسی نزدیک نیاد یا با کسی حرف غیر ضروری نمیزنیم (من الان پیش فرض گرفتم که این مسائل ارزش حساب میشه برای شما) تو عالم مجازی هم همینطوری هستیم؟ دقیقا همینقدر که تو عالم مجازی برخورد داریم تو زندگیمون هم هستیم؟ و بالعکس؟ تو عالم #مجازی #چادر_مجازی هم رعایت میشه؟ طرف حساب فعلی یا طرف حسابمون در زندگی مشترک آینده چه نظری داره؟ راضیه؟ اصلا راضی بودنش براتون مهمه ؟! مثلا بگیم خب ما که قصد بدی نداریم و اونم نمیفهمه داریم چکار میکنیم پس کارمون رو انجام بدیم خیلی سوال ساده ای بود امیدوارم دعوا درست نکنه لطفا به داخل ارسال توجه کنید و بس (البته میتونم پیش بینی کنم برخوردها رو ولی لازم بود این تاپیک زده بشه لطفا سطح درک خودتون رو در این تاپیک به منصه ظهور برسونید) ضمنا یه مطلب بگم یهو دوباره ایراد بنی اسرائیلی نگیرن چادر مجازی تالی حجاب عالم واقعیه نه جدای از اون یعنی کسی که ادعای حجاب مجازی داره ولی در عالم واقعی حجاب نداره یجورایی داره خودش رو مسخره میکنه |
|||
|
|
۰:۰۹, ۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
توی دنیای واقعی فیزیک و جسم و صوت و لحن و نگاه و هزار و یک جاذبه دیگه هست ک با چادر سعی در پوشوندن اونها داریم
توی دنیای مجازی هم اینها هست؟ حالا که ابعاد کمتر شده، بازم فکر می کنید نیازه که : نقل قول:آیا همونقدر که تو زندگی خودمون مواظب هستیم کسی نزدیک نیاد یا با کسی حرف غیر ضروری نمیزنیم (من الان پیش فرض گرفتم که این مسائل ارزش حساب میشه برای شما) تو عالم مجازی هم همینطوری هستیم؟ نقل قول:طرف حساب فعلی یا طرف حسابمون در زندگی مشترک آینده چه نظری داره؟ راضیه؟ اصلا راضی بودنش براتون مهمه ؟! مثلا بگیم خب ما که قصد بدی نداریم و اونم نمیفهمه داریم چکار میکنیم پس کارمون رو انجام بدیم خدا ازمون راضی باشه ![]() وگرنه ک خلق الله هزار و یک سلیقه دارن ![]() پ.ن : واقعا سواله، قصد مخالفت صرف ندارم |
|||
|
|
۰:۴۱, ۸/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۴ ۱:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:توی دنیای واقعی فیزیک و جسم و صوت و لحن و نگاه و هزار و یک جاذبه دیگه هست ک با چادر سعی در پوشوندن اونها داریم به بعلت اینکه خانما این تاپیکو میخونن نمیتونم خیلی واضح جواب این سوال شما رو بدم ولی این تاپیک رو بخونید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28245.html و (بحث مرتبط برای اینکه بدونیم فضای مجازی قوی تره) http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...#pid333123 ضمناً در همین حد بدونید که مطابق این اصل که خانم ها و آقایون هر کدومشون از یک طریق راه اغوا دارند .... این طریق از طریق نوشتار برای خانم ها موثرتر واقع میشه اگر سری به پرونده های جدید پلیس فتا و بخش فضای مجازی قوه قضاییه بزنید شاهد خواهید بود از طریق همین کلمات چه جرم های جدیدی شکل گرفته که از گفتن آن در حضور کاربران معذورم. حتی پیچیدگی این قضیه طوریه که برخی افراد بعد از مدت ها متوجه اصل قضیه نمیشن اضافه کنم که فضای مجازی خطرناک تر از فضای حقیقیه .... افرادی در این فضا گول میخورند که در فضای حقیقی چنین جرمی رو انجام نمیدن و حتی متوجه این کلاه گشاد هم نمیشن و توجیهش هم میکنن (اشاره داره به پرونده های کنونی که فصل جدیدی در جرم هاست توی کشور) نقل قول:خدا ازمون راضی باشهBlush لا شَفيعَ لِلمَرأَةِ أَنجَحُ عِندَ رَبِّها مِن رِضا زَوجِها؛ هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست. خصال ج2 ، ص 588 البته مشابه این حدیث و البته متقابلش خیلی زیاده رضایت والدین >> رضایت خدا رضایت شوهر >> رضایت خدا رضایت زن >> رضایت خدا |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
همونطور که اینجا گفتم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...#pid330458 در بهترین محیط یا بدترین محیط از هر لحاظ شان و مقام زن اینطور اقتضا میکنه که حجاب رعایت بشه بد و بستون که نیست شما نماینده ایشون هستید ... اصلا انگار خودش هستید اصلا نمیخوام کار در تاپیک به دعوا بکشه پس درباره همین تاپیک صحبت کنید |
|||
|
۱۵:۰۸, ۸/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۴ ۱۵:۱۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:مطابق این اصل که خانم ها و آقایون هر کدومشون از یک طریق راه اغوا دارند .... این طریق از طریق نوشتار برای خانم ها موثرتر واقع میشه در بین خانوم ها و آقایون، مریض دل هم داریم که سعی می کنن با حرف زدن و نوشتنشون جاذبه ایجاد کنن و ب قول شما افراد رو اغوا کنن در غیر اینصورت وقتی حرف و بحث، فقط برای اشتراک اطلاعات و بحث کردن باشه،فکر نمی کنم عقل سلیم حکم کنه ک توی این کار ایراده. حالا اون کسی ک از این بحثها و حرف ها بخواد جذب بشه ، باید رو خودش کار کنه ... آقای عبدالرحمن شما ی بار حرف خیلی خوبی زدید : نقل قول:الان اگه علی با یه کاربری ناشناس همون مطالب رو با رنگ و لحن جدید بنویسه هیچکدوم از افرادی که دونه دونه ارسالاشو سپاس زدن تاپیکش رو باز هم نمیکنن.... و این است از عجایب آدم میزادی کوچولو تغییرش میدم اگه خیلی از این بحثها و حرفهایی ک خانومها میزنن توی فضای مجازی، اگه با کاربری ای با جنسیت آقا، همون حرفها رو میزدن، این دیدگاه ها و این برخورد ها نبود ... این است از عجایب آدمیزاد! اشتباه می کنم؟ ![]() نقل قول:لا شَفيعَ لِلمَرأَةِ أَنجَحُ عِندَ رَبِّها مِن رِضا زَوجِها؛ یکی همسرش حضرت علی (علیه السلام) هست، یکی همسرش فرعون ... دوتا حد بالا و پایین رو گفتم حالا تو این رنج، شما اخلاق ها و سلیقه های متفاوت رو میبینین من از الان باید ب فکر این باشم ک همه این رنج رو راضی نگه دارم؟! یکی هست، از اینکه خانمش بره خرید هم ناراحت میشه یکی هست کلا زن و شوهر راحتن و از همون اول با هم شرط می کنن ک من اگه با فلان دختر یا پسر خودمونیم، تو نباید ناراحت بشی و من نمیدونم همسر من توی کدوم قشر خواهد بود، خرید نرم یا کلا راحت باشم؟ بخاطر همینه ک میگم خدا راضی باشه، کافیه ![]() نقل قول: اما نمیدونم چرا ناخودآگاه اون حیایی که در محیط واقعی هست تو محیط مجازی برام کم رنگ تر میشه تا حیا رو چی تعریف کنی مهپاره خانوم گل مسلمه بسته ب اینکه آدم توی چ شرایطی قرار بگیره، ادبیاتش و موضوع صحبتهاش فرق می کنه ی فضای بازی ایجاد شده برای اشتراک گذاری اطلاعات، این بده ک از پتانسیل موجود استفاده کنیم؟ |
|||
|
|
۳:۲۲, ۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
|||