کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسلام واقعی
۰:۳۵, ۵/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۴ ۰:۳۸ توسط قاتل مرگ.)
شماره ارسال: #1
آواتار
<این مطلبو خودم نوشتم کپی نیست و اگه اشکالاتی داره به بزرگواری خودتون ببخشید>
[b]دین اسلام یعنی تسلیم شدن در برابر خداوند و دستوراتش, حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به پیامبری برگزیده شد و دین اسلام را به مردم ابلاغ کرد و گفت به اسلام بگروید و مسلمان شوید که همانا این خواست خداوند است.
آری حضرت محمد گفت مسلمان شوید یک کلمه (مسلمان)
پیامبر ما را به وحدت دعوت کرد. ایشان نگفتند گروهی شیعه و گروهی سنی شوید. او گفت مسلمان شوید. یک کلمه(مسلمان).
توجه کنید که شیعه , سنی و شاخه های دیگر پس از رحلت پیامبر به وجود آمد و دلیل به وجود آمدن این القاب و شاخه ها به سبب اختلاف عقیده شخصی افراد پس از پیامبر بود. ما مسلمانان با شیعه سنی خطاب کردن خود, خودمان را از دین حقیقی اسلام دور میکنیم.
اگر میخواهیم خداوند و پیامبر از ما راضی شود و امانت او را حفظ کنیم باید این القاب تفرقه اندازانه را کنار بگذاریم و خود را یک مسلمان خالص و ناب بگردانیم.
دوباره میپرسم آیا پیامبر ما را به دسته های مختلف تقسیم کرد؟؟ (خیر) پس بیایید یک دل و یک زبان شویم و خود را مسلمان بنامیم نه شیعه و سنی و...
بهترین راه رهایی از دروغ و تفرقه رجوع به عقل است. عقلی که بهترین آفریده خدا و وسیله سعادت اوست.
ما با مراجعه به عقل خود میتوانیم خرافات را کنار بزنیم. همچنان که قرآن به طور مکرر ما را به تفکر دعوت میکند.
هر چه بر سر مسلمانان آمده به خاطر کوتاهی از این مسئله بوده است.
فقط این را به خاطر بسپارید که جنگ برای تصاحب ذهن و روح شما پایانی ندارد.
ذهنی که آزادانه می اندیشد همیشه مورد ترس دیکتاتورها و استعمارگران بوده است.
تفرقه بهترین وسیله برای ضعیف کردن یک حرکت , مذهب یا ملت است. پس از آن بپرهیزید. اختلافات را کنار بگزارید و به مشترکات اهمیت دهید.
بسیار شده که کسی از من پرسیده شیعه هستی یا سنی ؟ من در جواب گفته ام هیچکدام!!! من مسلمانم مگر پیامبر ما را به دو مذهب تقسیم کرده؟؟؟[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۳, ۵/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۴ ۱۹:۳۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #11
آواتار
قاتل مرگ dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1427286393' نوشته است:  1427286393[/url]']
این اسلامی نیست که من میگم اسلامی هست که وجود داره. اسلام یه دونه است احکام و قواعدش رو هم 1400 ساله که علمای مختلف دارن به مردم میگن. احکام جداگانه ای نداره. اینکه شیعه حق هست یا سنی بحث من نیست. در واقع من خودم بعضی احکام شیعه را بهتر از قواعد سنی میدانم.
بحث راجب کنار گذاشتن خط فاصله هاست و اینکه خود را مسلمان بنامیم اصلا چیز بدی نیست.

پس قبول داری که شیعه به معنای پیرو است. اینکه من پیرو حضرت محمد و امامان هستم توش شکی نیست پس چرا باید با شیعه یعنی پیرو نامیدن خود و فقط به خاطر یک کلمه این همه فاصله بین مسلمین بیفتد

ببين جناب شما ما رو چي فرض كردي؟

شما يه جا ميگي اینکه شیعه حق هست یا سنی بحث من نیست. در واقع من خودم بعضی (!) احکام شیعه را بهتر از قواعد سنی میدانم. ، بعدش میای میگی اینکه من پیرو حضرت محمد و امامان هستم توش شکی نیست !!!

خب اين تناقضات معنيش چيه؟!
متأسفانه حتى نميتوني تظاهر كني كه مسلمان هستي ! من نتونستم ديگه اينو نگم

================

همچین میگی قبول داری انگار چیز عجیب غریبی گفتم ؟!
ببین شما نیستی که تعیین میکنی ما از لفظ شیعه استفاده کنیم یا نه ، دین ما در درجه ی بعد از پیامبر و امامان (صلوات الله علیهم) ، علما و بزرگان زیادی داره ، حتما دلیلی داره که استفاده میشه دیگه ؟!

پاسخ در همین حد کافیه ، توضیح بیشتر لازم نیست

تاپیک بررسی اشهد ان علی ولی الله رو چرا پیگیری نمیکنید ؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، عبدالرحمن ، عقیق ، رکن الهدی ، mahdy30na
۲۱:۲۱, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
(۵/فروردین/۹۴ ۱۶:۵۶)قاتل مرگ نوشته است:  پس قبول داری که شیعه به معنای پیرو است. اینکه من پیرو حضرت محمد و امامان هستم توش شکی نیست پس چرا باید با شیعه یعنی پیرو نامیدن خود و فقط به خاطر یک کلمه این همه فاصله بین مسلمین بیفتد

سلام
کسی فاصله ننداخته ، اتفاقا اهل تسنن هستند که فاصله می اندازند بین خودشون و پیامبر.
اون ها بعضی از اجکام پیامبر رو بنا به مصاحلشون نادیده گرفتند.
فاصله بین شیعه و اهل تسنن هم همین کوتاه فکری و یک جانبه نگری اون ها است.
۲۱:۲۷, ۵/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۴ ۲۱:۳۶ توسط قاتل مرگ.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۵/فروردین/۹۴ ۱۹:۰۳)انتصـار نوشته است:  ببين جناب شما ما رو چي فرض كردي؟

شما يه جا ميگي اینکه شیعه حق هست یا سنی بحث من نیست. در واقع من خودم بعضی (!) احکام شیعه را بهتر از قواعد سنی میدانم. ، بعدش میای میگی اینکه من پیرو حضرت محمد و امامان هستم توش شکی نیست !!!

خب اين تناقضات معنيش چيه؟!
متأسفانه حتى نميتوني تظاهر كني كه مسلمان هستي ! من نتونستم ديگه اينو نگم

================

همچین میگی قبول داری انگار چیز عجیب غریبی گفتم ؟!
ببین شما نیستی که تعیین میکنی ما از لفظ شیعه استفاده کنیم یا نه ، دین ما در درجه ی بعد از پیامبر و امامان (صلوات الله علیهم) ، علما و بزرگان زیادی داره ، حتما دلیلی داره که استفاده میشه دیگه ؟!

پاسخ در همین حد کافیه ، توضیح بیشتر لازم نیست

تاپیک بررسی اشهد ان علی ولی الله رو چرا پیگیری نمیکنید ؟!
این که پیگیری نمیکنم چون به اشتباه خودم پی بردم و جواب درست رو از دوستان گرفتم چون آدم ۼیر منطقی نیستم
شما هم نمیتونین در مورد مسلمان بودن من نظر بدین اینو فقط خدا میدونه شما که نمیتونین جای خدا نظر بدین
۲۱:۲۸, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
دوستان عزیز این مولتی یوزر قصد داره ما رو مجبور کنه حرفای تفرقه افکن بزنیم

با اهل تسنن بحث علمی داریم و این ربطی به منافقین نداره

ای کاش یطور بلوکه میشد که آنقدر وقت بقیه رو نمیگرفت

عالم نامقدس ملکوت

به آبادی!

و....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، رکن الهدی ، علی املشی
۲۲:۰۱, ۵/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۴ ۲۲:۰۲ توسط قاتل مرگ.)
شماره ارسال: #15
آواتار
اگر از عقاید من خوشتان نمی آید دیگه به انجمن نمیام. هر کی با نیومدن من موافقه کامنت بزاره.
این آخرین ارسال منه. والله مع المومنین. تمام

۰:۱۱, ۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #16

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان عزیز لطفا با سعه صدر بیشتری بنویسید تا فردا بعضی انحرافات رو به گردن ما نندازن که بد برخورد کردید مردم زده شدند

جناب قاتل مرگ فاصله ی ما با دیگر مذاهب از غدیر تا سقیفه هستش. بنابر این خلاصه کردن اختلافات در دوتا کلمه جفایی بزرگ به اسلام و اهل بیت (علیهم السلام) است.
البته ما هرگونه توهین به مقدسات اهل سنت رو گناه نابخشودنی میدونیم و فقط بحث علمی و دوستانه داریم و دیگر مذاهب رو هم مسلمان میدونیم.
جریان اون منافق شبکه های وهابی رو نوشتم برای اینکه مبادا اونطور بشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، هادی... ، مجتبی110 ، انتصـار ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، mahdy30na
۰:۱۶, ۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
(۵/فروردین/۹۴ ۲۱:۲۸)عبدالرحمن نوشته است:  دوستان عزیز این مولتی یوزر قصد داره ما رو مجبور کنه حرفای تفرقه افکن بزنیم

بهتون بر نخوره ولی شما شدیدا توهم توطئه دارین!!
الان چندمین باره توی این چند روز که میبینم اینو میگید!!
قرار نیست که هر کاربر جدیدی که اومد و عقایدش کمی با شما متفاوت بود مولتی یوزر باشه!!
الان شما از کجا فهمیدی ایشون مولتی یوزر هستن؟؟ثابت کنید....
۰:۴۳, ۶/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۴ ۰:۵۱ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۵/فروردین/۹۴ ۲۱:۲۷)قاتل مرگ نوشته است:  این که پیگیری نمیکنم چون به اشتباه خودم پی بردم و جواب درست رو از دوستان گرفتم چون آدم ۼیر منطقی نیستم
شما هم نمیتونین در مورد مسلمان بودن من نظر بدین اینو فقط خدا میدونه شما که نمیتونین جای خدا نظر بدین
خب شما نباید بیای اینو بگی ؟! من باید بیام اینجا ازتون بپرسم؟! بسیار واضحه که منطقی هستید

ان شاءالله که مسلمانید

(۵/فروردین/۹۴ ۲۲:۰۱)قاتل مرگ نوشته است:  اگر از عقاید من خوشتان نمی آید دیگه به انجمن نمیام. هر کی با نیومدن من موافقه کامنت بزاره.
این آخرین ارسال منه. والله مع المومنین. تمام

عقاید شما چیه ؟! مگه مسلمان نیستید ؟!
شما حتما به انجمن سر بزن و حتما پیگیر تاپیک ها و جوابهایی که داده میشه باش
و اگه قانع شدی حتما اعلام کن
اگر دیگر نیامدید که خدانگهدارتون و اگر آمیدید حتما با همین یوزر ادامه بدید

(۶/فروردین/۹۴ ۰:۱۱)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان عزیز لطفا با سعه صدر بیشتری بنویسید تا فردا بعضی انحرافات رو به گردن ما نندازن که بد برخورد کردید مردم زده شدند

سلام آقا حامد
شما توجه کردید ایشون صحبت هاشون چقدر متناقضه ؟!
جواب هم میدی ایشون یا با حالت تمسخر جواب میدن یا بحث رو نیمه کاره رها میکنن
من با هر كس هم با لحن خودش صحبت ميكنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی
۱:۲۸, ۶/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۴ ۱:۴۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #19
آواتار
واقعا دوست ندارم کشش بدم

من با این تیپ از افراد که دنبال شر هستن دقیقاً همینطور برخورد میکنم وگرنه سعه صدر کاربرا کم نیست

همیشه خراب کردن از درست کردن راحت تره

یه گروه یه آپارتمان میسازند چند ماه بعد یه نفر چندتا دینامیت میزاره یه دقیقه ای میاد پایین

کاری که اینها در این شاخشون دارن انجام میدن تکرار مکررات برای خسته کردن کاربرا و مخصوصاً مدیرا

این بحثا آدمو کلافه میکنه و اینا میدونن اثرش رو

چرت و پرت گفتن آسونه

کار درست رو علی انجام میداد

یه جواب میدی بعد تاپیکو میبندی

وقت مفت نداریم برای اینها

اونم برای افراد بیمار نه جستجوگر

اگر وجدانا دنبال حقیقت بودن فرق میکرد

الان میره با یه آی پی دیگه میاد

مفته دیگه اگر دعوت نامه ای بود ثبت نام اینطور نمیشد
۱:۳۷, ۶/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۴ ۱:۴۲ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #20
آواتار
وای خدای من!!!!Big GrinBig Grin
ایشون(آقای عبد الرحمن) به من اعتبار خنثی دادن و منو آقای ..... خطاب کردن!!!Big GrinBig Grin
اینجا ببینید: توهم توطئه!!
برادر!!!!!
وقتی میگم متاسفانه توهم توطئه دارین منظورم همینه ...... الان خودتون ثابت کردیدBig Grin
این نام کاربری که بنده دارم افتخارم هست و نیازی ندارم اسمم رو عوض کنم و با کاربری دیگه ای وارد بشم و فکر میکنم تا الان دیگه همه به اسم کاربری بنده رو شناخته باشن و بدونن من همین یه نفرم.....باور کنینBig Grin
ضمنا همونطور که گفتید قرار نیست به من چیزی رو ثابت کنین ....قراره به کاربرای دیگه ثابت کنین..
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا