کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاقبت سخت خود ارضایی
۲۰:۲۵, ۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1

بسم القدوس.
همیشه تجربه های ترک به گوشمون آشناست اما نتیجه اگر نگیریم صددرصد وارد فاز تجارب منفی این مقوله مهلک میشه. من با یک هویت نامعلوم میخوام چندتا از عاقبت های خودم رو در مورد این مسئله برای دهه هشتادیا یا دهه هفتادیا بگم.
خودارضایی تلخی خاصی داره هرکس به اندازه خودش میدونه از خود کندن ی درسته ممکنه از من بدتر و معتادتر هم باشه ولی ممکنه یک سری عادات بدی دیکه هم توزندگیت وارد بشه،خود ارضایی فقط خونت رو سمی میکنه سمه نفرت اما:
و تنفر باعث شد خود نفرتی و خود تنفری که امیرالمومنین فرمود ملعون است فاعل این کار هشتاد قرص رو یکجا توی بیمارستان خودکشی لقمان بالا بیارم.راهی آسایشگاه شدم اتاقی با سه تخت که تاچندروز پیش متوجه همدردی هم شدیم اما این بازی تورو وارد قرص میکنه ازون ابتدا باز قرصهایی که یا صدای خروس ازمن بیرون میکشید یا مخموری و منگی شدید.سه هفته تا یکماه بستری بودم نزدیک یک ماه دیگه رگمو زدم جلوی پدرومادرم جوری که هم کاغذ دیواری و هم فرشها خون آلود شده بود،با لطف خود با خانمی آشنا شدم برای متعه تا ملاقات هامون شده بود این سخیف بودن روح تبدیل به عاطفه و حب و عشق من به جنس مخالف شد باز احساس خلاء داشتم تا رو به مصرف تریاک آوردم،وخلاصه میل به هر کذب و کذابی...تنها راه برگشتن برای من شاید مرگ باشه اما برای همه فقط خداست،ممکنه انقدر تنوع طلب بشی در ازدواج دائم مهر زنت یا مردت رو پس بزنی،دست به وی پی ان ها و فیلمای زشت که این حالت مثل خون مسموم و هوای آلوده ته دلشون خیمه میزنه،فقط معیارها الهی باشه نجات بخش انسان میشه مصادیق وغیره ،شاید روزی برسه دیگه از جنس مخالف لذت نبری مثل من شاید گرایشت تغییر کنه خدای نکرده وشاید همون اولویت ساختگی ذهنت با تغییر گاهی تورو تحریک کنه،نماز شروع و تمام کارهاست ولایت معنی بخشیدن به اسلام و قرآن همدم همیشگی الهی.مواظب باش خودارضایی هیچ عامل سومی مثل شراب و مواد نداره تو خودت نیت نمیکنی اول کشیده میشی بعد اراده و نیت همراه آدم میشه سعی هم نکن بدوبدتر کنی خودت رو مثلا دوست دختر داشته باشم تا اعتیادم تغییر کنی کار اشتباه اشتباست و خدا شاید به مکر آدم بیشتر مبتلاش کنه(همین الان اگه نمیتونی مثل من اینترنتت رو محدودتر منظمتر و کن مجبور نیستی بخدا سرعت زیاد کار دسته آدم میده سقوط توی دنیای مجازی و تصادف نکنی صلوات).
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed6121
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا