|
اگر جنگ جهانی پیروز دیگر میداشت ...
|
|
۱۴:۲۰, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() احتمالا از تصویر بالا متوجه شدید سوال چیه
[/b]دوستانی نظراتشون رو لطف کنن بگن و سوالاتشون ر وهم مطرح کنن. از ناظرین و مدیران محترم هم خوااهش دارم که نظارت کنن و نزارن مباحث به حاشیه کشیده بشه. البته اگه بحث رو فکر میکنن مخالف حط مشی اهداف تالار هست مسدود کنن.
در اینده بیشتر درباره این سوالات که چرا مطرح شد و عللش براتون میگم البته اگه دوستان همراهی کنن. مدیران و ناظرین این بخش هم گوشه چشمی با ما همراه باشن استفاده بیشتر میبریم. |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من هم خیلی به این موضوع فکر کردم.
اما به نظر من چیزی که مشخصه هیچ تغییری در وضعیت ما بوجود نمیومد. کلا این کشورها چون در واقع حکومت دینی ندارن و به ارزش های معنوی پایبند نیستن کاری جز استعمار و استثمار کشور های دیگه ندارن و سرنوشت بقیه ممردم براشون مهم نیست. در مورد پیشرفت های علمی هم جنگ جهانی فقط به این پیشرفت ها سرعت داد و گرنه قبل از جنگ هم این پیشرفت ها در حال شکل گرفتن بود. |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۱۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۳ ۲۲:۲۷ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
بعد از آن دومرتبه جنگی صورت می گرفت که ظاهرش از منافع مردم و آزادی و صلح دم می زد اما از این حربه برای تسلط بر بشر استفاده می کرد و بازهم مثل امروزه انسانها راه عصیان و زوال را پیش می گرفتند مسئله اینست که یک "بدی" باید وجود داشته با هیبتی بسیار ترسناک اما فرعی تا "بدی" اصلی یا مادر با ظاهری زیبا بتواند تسلط پیدا کند حال آلمان نازی باید می بود تا توسط آرمانها و شعار های به ظاهر زیبای متفقین نابود شود که آنها بتوانند افسار هدایت جوامع بشری را با نیت های بدتر به دست گیرند و اگر 100 بارهم این میسر تکرار شود بازهم همین اتفاق می کند اما ممکن است هربار شکل و ریخت این عصیان عوض شود یک بار رنگ این قلاده قرمز می شد یک بار آبی اما قلاده همچنان بود. در جبهه متحدین با فاشیسم موسیلینی و نازیسم هیتلر و مناقشات چین کمونیست با ژاپن آشنا هستیم که نشان از علاقه شدید این جبهه به تصاحب و مالکیت مطلق بر جهان داشت .( قلدر بزرگ و ترسناک_خطرناک_) در جبهه متفقین حضور امپراطوری انگلستان و فرانسه و اتحاد جماهیر شوروری و آمریکا که سرآمد آنها بودند که بلد بودند نقابی زیبا به چهره بزنند در حالی که در همان جنگ جهانی دوم مرتکب جنایات بزرگی می شدند (قلدر زیبارو و ترسناکتر_خطرناک ترین_) و قابل تصور نیست که جوامع بشری بتوانند تن به حاکمیت نازیسم بدهند ولی برای به دست گرفتن قدرت به نفع متفقین بهانه مفیدی بودند البته مغز متفکر در بین موسیلینی ، هیتلر ، هیتروهیتو ، چرچیل ، استالین ، دوگل ،روزولت نبود و با هماهنگی نبود اما این اتفاقات باعث تحقق قسم شخصی می شد
خیر گمان نمی کنم راه علم سد می شد و راجب سبک زندگی هم کلیتش تغییر نمی کرد فقط همان رنگش عوض می شد |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با اینکه از اگر و اما اصلا خوشم نمیاد ولی اگه اینطور میشد الان ایران قدرت اول نظامی و اقتصادی دنیا بود بدون شک !
|
|||
|
|
۱:۴۱, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
تشکر که شرکت کردین منتظر دوستان هستم که نظرات رو با هم سهیم بشیم. از sarallahومیم.حسین.الفو Mohammad Trust [/b]گرامی تشکر ویژه دارم که همراه شدن ![]() سایر دوستان یعنی این طور که دوستان گفتن در هر صورت فرقی برای جامعه بشری نداشت .
البته ممکنه این بخش انتهایی کمی موجب انحراف بحث یشه ولی کم کم باید به جوانب دیگر مباحث هم نگاه کرد و به این نتیجه برسیم که چه شد ورق تاریخ اینکونه نکارش پیدا کرد. |
|||
|
|
۰:۱۷, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
در همین متن پاسخ شما قرار دارد
نقل قول:کاملا درست می فرمایید و یکی از علل اصلی رخداد جنگ جهانی دوم تسلط متفقین بعد از جنگ جهانی اول بود که تاون سنگینش را آلمان ها و امپراطوری اتریش-مجارستان پرداخت می کردند به واسطه معاهده ورسای و از طرفی تجزیه امپراطوری اتریش-مجارستان ، گرفتن مستعمرات ، محدودیت های دریایی و... آلمانها بی مهابا به جنگ نرفتند با اینکا بی کاری روبه افزایش بود اقتصادشان به دلیل نداشت مستمره لطمه سنگینی خورده بود اما در صنعت نظامی رشد بالایی داشتند جریان خودروی فولکس یک نمونه بامزه از آن بود یا هواپیما های آلمانی که سر و صدای زیادی کرده بودند . اما به عقیده بنده شکست آلمان در نتیجه ملی گرایی افراطی بود همان زمان که تفکر نازی(البته خود این تفکر هم نتیجه معاهده ورسای بود) رو کار آمد محکوم به شکست شدند چون اگر ملتی چیزی را نپیذیرند هیچ قدرت توان مقابل با آن را ندارد ملی گرایی افراطی مثل آدامس بود فقط اولش شیرین بود بعد از شیوع جبهه های فکری که انگلیس و آمریکا به راه انداخته بودند و شکست پیمان شوروی به همین علت ملی گرایی این شرینی را تلخ کرد آلمان نازی در آغاز فتوحات زیادی داشت و تا مسکو هم پیش رفت اما مردم وقتی نان خاک اره می خورند نژاد برتر سرشان نمی شود و می گویند گور بابای ژرمن ها خب ناگفته نماند آلمانها اشتباهات تاکتیکی کمی هم نداشتند و همه این عوامل دست به دست هم داد تا متفقین بتوانند خودشان را دوباره پیدا کنند و از همه بیشتر به نفع آمریکا شد که از محیط جنگ دور بود و در این بازار شام توانست چرخ صنعتش را به گردش در بیاورد پول کلان به جیب بزند و خودش را موجه و آدم خوبه نشان دهد طوری خود متحدین هم پذیرفته بودند . واقعا که صفت شیطان برایش برازنده است . به قول معروف " دزد که به دزد بزنه شاه دزده ." آمریکا همان شاه دزد در تاریخ است |
|||
|
|
۰:۴۹, ۱۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۰:۵۲ توسط ballista.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
شاید به نقع ایران می شد ولی وضع جهان خیلی تفاوت پیدا نمی کرد . همین به نفع ایران شدن هم کلی اما و اگر داره
ایران با وجودی که اعلان بی طرفی کرده بود ولی اشکارا به سمت المان گرایش داشت اگر المان در جنگ پیروز می شد احتمالا سلطنت رضا شاه ادامه پیدا می کرد و من هیچ تصوری از تاریخ ایران با سلطنت رضا شاه ندارم
|
|||
|
|
۱:۲۷, ۷/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خب به نظر من این بحث رو با حکم الله اشغل الظالمین بالظالمین جواب داد این بازی دو طرف ظالم بود و حقا که تاریخ از قبل نوشته شده
|
|||
|
۲:۲۶, ۷/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نظرم اسرائیل دیگه این همه بال و پر باز نمیکرد
هیتلر میدونست یهودی ها دارن دنیا رو تصاحب میکنن واسه همین داشت قلع و قمعشون میکرد. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دولت جهانی با محوریت یهود (پیرامون نظم نوین جهانی) | میم.حسین.الف | 0 | 1,714 |
۶/مهر/۹۳ ۱۷:۵۸ آخرین ارسال: میم.حسین.الف |
|

![[تصویر: The-Man-in-the-High-Castle..png]](http://www.omega-level.net/wp-content/uploads/2013/04/The-Man-in-the-High-Castle..png)