کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توهین به امام هادی (علیه السلام) در فیسبوک+عکس
۱۷:۱۶, ۱۸/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۷ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
در یکی از صفحات فیسبوک، به امام هادی (علیه السلام) توهین صورت گرفته است. از همه ی دوست داران اهل بیت که در فیسبوک حساب کاربری دارند تقاضا می کنم با گزارش این صفحه، جلوی اقداماتی از این دست را بگیرند.

عکس

آدرس صفحه ی مذکور
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، MEHJR ، هانا نابغ ، nafas ، janali ، Shahadat ، black ، جبریل ، seiied ، عدالت ، taleb ، سرباز ولایت
۲۲:۵۷, ۱۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
من اون شب تمام تلاشم رو کردم که یه کاری کنم در برابر این کار احمقانه شون....
اما نتونستم...کم شد...
خیلی شب بدی بود...
بچه ها،خواهش می کنم،هر چه قدر در توانتون هست(که کم هم نیست)،برای به دست آوردن علم تلاش کنین تا بتونیم همه با هم در برابر توهین هاشون،جوابی در خورشون بهشون بدیم و حتی بعضی جاها از بیخ و بن ریشه کاراشون رو بِکنیم..

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sina alvandi ، محمداحسان ، MEHJR ، ريحانه الرسول ، هانا نابغ ، Shahadat ، black ، vahrakan ، یوسف خان ، سرباز ولایت
۲:۳۲, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سَيَعْلَمُ الَّذينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُون
و كسانى كه ستم كرده‏ اند به زودى خواهند دانست به كدام بازگشتگاه برخواهند گشت
سوره مبارکه الشعراء آیه 227

خواهد آمد مرهم زخم علی مرتضی در کوچه ها

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، boghz ، Hadith ، 7parsa4 ، محمداحسان ، ريحانه الرسول ، هانا نابغ ، oO DaViD Oo ، Shahadat ، asier ، black ، MohammadSadra ، taleb ، سرباز ولایت
۲:۴۷, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4

از این دست کسانی که معلوم نیست زیر کدام بوته بزرگ شدند در فضای مجازی بسیارند ... واقعا نمیدونم چی بگم ؟ وقتی تاپیک رو دیدم انگار نه انگار که به اقام توهین شده (متاسفم برای خودم)و خیلی معمولی بود واسم اما خدا رو شکر اتش حب ائمه در دلم شعله ور شد .

اقاجان منو ببخش که بهت توهین کردن و من بی احساس بودم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، hesam110 ، vavp ، boghz ، Hadith ، وحید110 ، محمداحسان ، MEHJR ، هانا نابغ ، oO DaViD Oo ، janali ، Shahadat ، سرباز ولایت
۹:۴۵, ۱۹/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۰ ۹:۴۹ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #5
آواتار
خواهش ميكنم از دوستان عزيزي كه تو فيس بوك عضو هستن علاوه بر گزارش اين صفحه يا يك تاپيك جديد در مدح ائمه و مذمت حركات سخيف و دور از انسانيت اين موجودات انسان نما ايجاد كنن يا ذيل همين تاپيك با رعايت ادب و منطق جواب حركت مشمئز كننده اينها رو بدن.البته اين جور افراد قابل هدايت كه نيستن چون خودتون بهتر ميدونيد كه حلال زاده با ائمه نميتونه دشمني كنه و البته اونها هم به زودي به اين نتيجه ميرسن كه
با آل علي هركه درافتاد ور افتاد
[color=#000000]
[size=medium]
من تا حالا خيلي سعي كرده بودم كه از فی*ل*تر شكن استفاده نكنم ولي مثل اينكه اينا بدجوري از جاي خالي ما تو فيس بوك دارن سو استفاده ميكنن.
برادران و خواهران ديني ام بتازيد بر اين افراد مبادا امامان ما را غريب ببينند و بي ياور كه اگر فضا را مهيا ببينند پا را از فضاي مجازي بيرون خواهند گذاشت و در فضاي حقيقي همه ي اعتقادات شيعه را به سخره خواهند گرفت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا نابغ ، janali ، Shahadat ، black ، نگار ، taleb ، سرباز ولایت
۹:۴۸, ۱۹/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۰ ۹:۵۱ توسط antiKabbalah.)
شماره ارسال: #6
آواتار
اول باید یه مسئله رو بگم، دوستان دقت کنید که چرا اونها امام هادی (علیه السلام) رو انتخاب کردند، چرا جرئت نکردند امام های دیگر رو انتخاب کنند، ببینید امام هادی(علیه السلام) چه قدر پیش ما مظلوم و تنها هستند که این حرام زادگان به خودشون اجازه این توهین را دادند ...

این صفحه برای مبارزه با هتاکین در فیس بوک هستش اطلاع رسانی کنید:

فیس بوک: مبارزه با هتاکین
این صفحه هم حتما ببینید برای افشای افرادی که در این صفحه کثیف عضو هستند ساخته شده:

هتاکین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، mohamad ، Hadith ، وحید110 ، محمداحسان ، ريحانه الرسول ، oO DaViD Oo ، janali ، Shahadat
۱۶:۱۴, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
لعن و نفرين خداوند بر كسي باد كه به امامان معصوم ما توهين كند.
AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، وحید110 ، محمداحسان ، Anti-satanism ، خیبر110 ، هانا نابغ ، janali ، libera ، Shahadat ، سرباز ولایت
۱۸:۵۵, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
شما پیش خودتان فکر کردین چرا جوانها از دین گریزان شدن ؟ باید ریشه و علت رو بررسی کنیم.
من نظرات سایت هتاکین رو خوندم

به خدا با زور و جبر نتیجه نمیگیریم. والله در این دوران نمیشه.
بعضی وقتها با خودم فکر میکنم که بعضی از کسانی که از اسلام بد دفاع میکنند عمدی در کار هست.البت منظورم به این سایت نیست.

شاید هیچ جای دنیا مردمی جوگیر تر از ما وجود نداره
از دو طیف براتون مثال میارم
الان حدود یک سال هست که فیس بوک نسبت به گذشته در بین کاربران رشد بسیار صعودی داشته.
بعدش هم این فیس بوک شده محیط خاله زنکی و فیس و افاده که هر کی با یک ژستی عکس از خودش گذاشته تا 3 -4 نفر دیگه بگن چه قدر خوب شدی فلان شدی .........
کلا که فیس بوک محیطش در همه دنیا بد هست اما ایرانیا ظاهرا خیلی جو گیر شدن چون از طرز استفادشون مشخصه !!!

حالا یک مثال دیگه از طیف بچه مذهبی ها براتون بزنم
اکثر ما ایرانیا و حتی کسانی که مذهبی هستند عملا بین امامان و معصومین تفاوت قائل میشن.که اکثرا متوجه هم نیستن!
من فکر میکنم مردم ایران انقدر که امام علی (علیه السلام) را میشناسند یا حتی دوستشان دارند این میزان برای پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کمتره . انقدر که امام رضا(علیه السلام) را میشناسند پسر ایشان یعنی امام جواد(علیه السلام) را نمیشناسند.میدانستید لقب امام جواد باب الحوائج هست.همین جا یک نکته ای بگم مخصوصا شب آرزوها ست و خالی از لطف نیست. اگه حاجتی دارین متوسل به 14 معصوم مخصوصا امام جواد (علیه السلام) بشین. تا ان شاالله معنی لقب ایشان یعنی باب الحوائج را درک کنید .

البته علتهای تاریخی هم داره که بعضی از امامان مظلوم تر واقع شدن مانند عمر کوتاهشان یا در زندان بودن و....
ولی به هر حال مردم ایران در موردشناخت امامان احساساتی و بدون تعادل عمل میکنند.
اینطور نیست؟
امام حسن مجتبی (علیه السلام)-امام جواد (علیه السلام) - امام هادی (علیه السلام) و امام حسن عسکری (علیه السلام) در بین شیعیان هم مظلومند
وقتی ما اینطور بی خیالیم اونوقت جوانهای دین گریز هستن که باید ما رو یاد این امامان بندازن ؟؟؟

این فقط یک صفحه از هزاران سایت توهین به اسلام هست . آیا میتوانید جلوی بقیه اشان هم رو بگیرید؟ به فرض محال هم که توانستید اما آیا ذهنشان رو هم میتوانید متوقف و فی*ل*تر کنید.?
من نظرات سایت هتاکین رو خوندم با کسانی که میگن خشن برخورد کنیم این نتیجه اش نیست.این روش بد دفاع کردن از اسلام هست . و مطمئن باشن فقط با این کار روز به روز به تعداد این پیج ها اضافه تر خواهد شد ..
یک حدیث داریم که مضمونش این هست: مومن باید زیرک باشه.
این خصلتی هست که خیلی از افراد مذهبی ندارن چرا که اگه داشتن میدونستند راهکار برخورد با این جوانهای از دین گریز چی هست تا آنها رو دوباره برگردانند.
تا حالا دقت کردین وقتی در سر کلاس بحث از درس خارج میشه و مثلا راجب خدا - معنویت و دین و از این قبیل موضوعات صحبت میشه همه چقدر ساکت میشن و با شوق بحث رو گوش میدهند؟
چون جوانهای کشور ما تشنه و مشتاق هستند . بر عکس جوانهای غربی که تا بحث سر مذهب و ... میشه بدشان میاد و فورا ازش فرار میکنند.
این امتیاز خوبیه که جوانهای ما دارند اما حالا که
جوانهای کشور ما تشنه حقیقت هستند اما آیا به اینها آب هم میدهند؟ جوابش منفیه.به علاوه اینکه

من عملکرد روحانیون رو در شناخت دین به جوانها نه تنها مثبت نمیدانم بلکه ضربه هایی هم متاسفانه به اسلام وارد کردن.ضربه هایی جبران ناپذیر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، montazer_rm ، M03TAFA ، MEHJR ، آزرم‌شاه ، Shahadat ، سرباز ولایت
۱۹:۲۴, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۵)m.shirazi80 نوشته است:  شما پیش خودتان فکر کردین چرا جوانها از دین گریزان شدن ؟ باید ریشه و علت رو بررسی کنیم.
من نظرات سایت هتاکین رو خوندم

به خدا با زور و جبر نتیجه نمیگیریم. والله در این دوران نمیشه.
بعضی وقتها با خودم فکر میکنم که بعضی از کسانی که از اسلام بد دفاع میکنند عمدی در کار هست.البت منظورم به این سایت نیست.

شاید هیچ جای دنیا مردمی جوگیر تر از ما وجود نداره
از دو طیف براتون مثال میارم
الان حدود یک سال هست که فیس بوک نسبت به گذشته در بین کاربران رشد بسیار صعودی داشته.
بعدش هم این فیس بوک شده محیط خاله زنکی و فیس و افاده که هر کی با یک ژستی عکس از خودش گذاشته تا 3 -4 نفر دیگه بگن چه قدر خوب شدی فلان شدی .........
کلا که فیس بوک محیطش در همه دنیا بد هست اما ایرانیا ظاهرا خیلی جو گیر شدن چون از طرز استفادشون مشخصه !!!

حالا یک مثال دیگه از طیف بچه مذهبی ها براتون بزنم
اکثر ما ایرانیا و حتی کسانی که مذهبی هستند عملا بین امامان و معصومین تفاوت قائل میشن.که اکثرا متوجه هم نیستن!
من فکر میکنم مردم ایران انقدر که امام علی (علیه السلام) را میشناسند یا حتی دوستشان دارند این میزان برای پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کمتره . انقدر که امام رضا(علیه السلام) را میشناسند پسر ایشان یعنی امام جواد(علیه السلام) را نمیشناسند.میدانستید لقب امام جواد باب الحوائج هست.همین جا یک نکته ای بگم مخصوصا شب آرزوها ست و خالی از لطف نیست. اگه حاجتی دارین متوسل به 14 معصوم مخصوصا امام جواد (علیه السلام) بشین. تا ان شاالله معنی لقب ایشان یعنی باب الحوائج را درک کنید .

البته علتهای تاریخی هم داره که بعضی از امامان مظلوم تر واقع شدن مانند عمر کوتاهشان یا در زندان بودن و....
ولی به هر حال مردم ایران در موردشناخت امامان احساساتی و بدون تعادل عمل میکنند.
اینطور نیست؟
امام حسن مجتبی (علیه السلام)-امام جواد (علیه السلام) - امام هادی (علیه السلام) و امام حسن عسکری (علیه السلام) در بین شیعیان هم مظلومند
وقتی ما اینطور بی خیالیم اونوقت جوانهای دین گریز هستن که باید ما رو یاد این امامان بندازن ؟؟؟

این فقط یک صفحه از هزاران سایت توهین به اسلام هست . آیا میتوانید جلوی بقیه اشان هم رو بگیرید؟ به فرض محال هم که توانستید اما آیا ذهنشان رو هم میتوانید متوقف و فی*ل*تر کنید.?
من نظرات سایت هتاکین رو خوندم با کسانی که میگن خشن برخورد کنیم این نتیجه اش نیست.این روش بد دفاع کردن از اسلام هست . و مطمئن باشن فقط با این کار روز به روز به تعداد این پیج ها اضافه تر خواهد شد ..
یک حدیث داریم که مضمونش این هست: مومن باید زیرک باشه.
این خصلتی هست که خیلی از افراد مذهبی ندارن چرا که اگه داشتن میدونستند راهکار برخورد با این جوانهای از دین گریز چی هست تا آنها رو دوباره برگردانند.
تا حالا دقت کردین وقتی در سر کلاس بحث از درس خارج میشه و مثلا راجب خدا - معنویت و دین و از این قبیل موضوعات صحبت میشه همه چقدر ساکت میشن و با شوق بحث رو گوش میدهند؟
چون جوانهای کشور ما تشنه و مشتاق هستند . بر عکس جوانهای غربی که تا بحث سر مذهب و ... میشه بدشان میاد و فورا ازش فرار میکنند.
این امتیاز خوبیه که جوانهای ما دارند اما حالا که
جوانهای کشور ما تشنه حقیقت هستند اما آیا به اینها آب هم میدهند؟ جوابش منفیه.به علاوه اینکه

من عملکرد روحانیون رو در شناخت دین به جوانها نه تنها مثبت نمیدانم بلکه ضربه هایی هم متاسفانه به اسلام وارد کردن.ضربه هایی جبران ناپذیر

دوست عزیز بخش اعظم فرمایش شما رو قبول دارم ولی این که در شیعه خانه آقا امام زمان (روحی فداک) به جدشون توهین بشه خیلی فرق می کنه با اینکه یه خارجی که از 2 سالگی هرچی شنیده بر ضد خاندان پیامبر بوده بیاد به اسلام توهین کنه... این که افراط و تفریط نباید بشه و ریشه همه مشکلات ما از همین جاست درسته ولی ما وقتی می بینیم به زبان فارسی همچین پیجی درست می شه اون موقس که می خوایم سرمون رو زمین بزاریم و بمیریم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Shahadat ، سرباز ولایت
۲۰:۲۲, ۱۹/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۰ ۲۰:۲۳ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #10
آواتار
بله دقیقا این موضوع فاجعه است
این فاجعه است که بچه های شیعه زاده که بعضی ها این ها رو حرام زاده و.... خطاب کردند اینطوری دارن به اسلام حمله میکنند.
خب من هم دارم میگم چرا اینجوری شده؟!!!
شاید یک خارجی اینطوری به اسلام حمله نکنه که اینها دارن اینکارو میکنن
یکسری هستن با دین مخالفن اما عقایدشون رو ابراز نمیکنن و به عقاید دیگران توهین نمیکنن اما جوانهایی که اینطوری با مسخره کردن به اسلام توهین میکنند به اصطلاح جوگیر شدن
ببینید کار به کجا رسیده
که اینجوری دارن خشم خودشون رو از اسلام ابراز میکنند.
چرا?
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Shahadat ، سرباز ولایت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]