|
خدایان عصر مدرن !!!
|
|
۲۰:۴۷, ۱۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() گِلادیاتورها دستهای از جنگجویان حرفهای در روم باستان بودند که با یکدیگر و با حیوانات درنده جنگیده و دست و پنجه نرم میکردند تا موجبات تفریح تماشاگران را فراهم آورند. این پیکارها که گاه به مرگ ایشان میانجامید در میدانگاههای ویژهای در بسیاری از شهرهای امپراتوری روم، برای نمونه کولوسئوم رم، اجرا میشد.رومیان برای سرگرمی خود، بردگان را وادار می کردند که با یکدیگر و یا حیوانات درنده به مبارزه و نبرد برخیزند. چنین بردگانی را گلادیاتور می نامیدند. رومیان طرز به کار بردن انواع اسلحه را به آنها می آموختند و در زندان از آنها نگهداری می کردند. برای مبارزات گلادیاتوری، میدان مخصوصی درست کرده بودند که آمفی تئاتر نام داشت و شبیه سیرکهای امروزی بود. در آغاز رومیان آمفی تئاترها را از چوب می ساختند، امّا بعدها کم کم شروع به ساختن آمفی تئاترهایی از سنگ نمودند. در مرکز هر آمفی تئاتر، یک میدان شنی قرار داده می شد که آره نا نام داشت. کلمهٔ آره نا به معنای صحنه بود و در اطراف آره نا(صحنه)، پله هایی برای نشستن تماشاگران احداث می کردند. گلادیاتورها در روزهای جشن، در صحنهٔ آمفی تئاتر به جنگ تن به تن مشغول می شدند و گاهی اوقات پیش می آمد که در وسط میدان و بر روی آره نا، تعداد کثیری گلادیاتور دیده می شدند که به صورت جفت به جفت یا دسته جمعی، در حال مبارزه با یکدیگر بودند. گلادیاتورهایی که از سر دلسردی مبارزه می کردند و یا تمایلی به این کار نشان نمی دادند، به ضرب شلاق و نوک نیزه، به میدان مبارزه رانده می شدند. ویل دورانت میگوید : در نبردهای گلادیاتوری، وقایع مهم و عالی عبارت بود از : نبرد افراد مسلّح، به صورت تن به تن یا دسته جمعی. در این گونه نبردها جنگجویان عبارت بودند از: اسیران جنگی، مجرمان محکوم، یا بردگان عصیانگر. معمولا کسانی که در مسابقات پیروز میشدند سریعا معروف میشدند و صحبت هایی بر سر زبان مردم میافتد که میگفتند : او توسط خدایان تقدیس شده است . ![]() انها برای مردم یک اسطوره ی جنگی بودند و اکثریت مردم عادی سعی در نزدیک کردن خود به انها را داشتند تا جایی که بعد از معروف شدن یک جنگجو وسایل مربوط به او ساخته میشد مثلا کوزه هایی که علامتی از قهرمان مورد نظر مردم را روی خود داشت . مبارزان همه چیز بودند اما هنوز هم برده بودند شاید بعد از گذشت این همه سال از ان فرهنگ غلط غربی کسی به فکرش هم نیاید که در این دنیای دیجیتالی و مدرن جایی برای برده داری و مسابقات گلادیاتوری باقی مانده باشد اما این جاهلیت در شکلی مدرنتر در قالب ورزش به دل های مردم رسوخ کرده است . اما فوتبال چیست و از کجا شروع شد ؟ بازی فوتبال ورزشی است تیمی که در آن دو گروه یازده نفره در مقابل هم بازی میکنند و اغلب آن را پرطرفدارترین ورزش جهان میدانند. این ورزش در زمینی مستطیل شکل با پوشش چمن یا چمن مصنوعی انجام میگیرد که در انتهای عرضی دو ضلع آن دو دروازه قرار داده شدهاست. هدف وارد کردن توپ به دروازهٔ حریف است ...فوتبال امروزی به شکل رسمی از سال 1984 در برزیل شروع شد که اجداد وی انگلیسی بودن و انگلیس امروز مدعی است که برای اولین بار فوتبال را رواج داده است .عکسهای مصریان نیز نوعی بازی شبیه به فوتبال را نشان میدهد ولی در یونان یک بازی به نام اسپیشکیروز به طرز جالبی به فوتبال امروزی شبیهاست. فوتبال در برزیل از سال ۱۸۹۴ شروع شد. همان طور که دوستان میدانند اگر بخواهیم غرب را ریشه یابی کنیم به دو کشور میرسیم : 1.یونان ( مادر غرب و فلسفه ) 2.مصر(مادر فراماسونری و فرقه های مخفی) بازی فوتبال همانطور که پیداست یک بازی کاملا غربی است و استعمارانه ... هرجایی که انگلیس در ان پا گذاشت فوتبال در ان مکان رشد کرد . معمولا وقتی کشور استعمارگری به کشور دیگری حمله میکند بعد از غصب ان سرزمین سعی در انتقال فرهنگ خود به مردم سرزمین جدید را دارد. و چون اساس جامعه ی غرب برده داری است این بار این برده داری را در شکلی مدرن به ملت های تحت استعمار خود نشان دادند . فوتبال = برده داری مدرن ایا تا به حال به شباهت بین بازی فوتبال و جنگ های گلادیاتوری توجه کردید ؟ تماشاگرانی که برای سرگرمی به تماشا می ایند !!! عده ای در وسط میدان برای پیروزی میجنگند !!! هرکسی برنده مسابقه باشد معروف میشود و نامش در سر زبان مردم است !!! امروزه به جای فروش وسایلی که مربوط به گلادیاتور هاست پوستر و نوع کفش انها فروش میرود . جوانان میخواهند خود را به قهرمانان جدید نزدیک تر کنند ...این اسطوره هایی که همچون گلادیاتورها تابع رئیس و مربی خود هستند ... به جای لودس در باشگاها تمرین میکنند ... کسی که انها را اموزش میدهد دکتری نیست ...بلکه مربی است . برای ارضای سرگرمی مردم مجبورند 90 دقیقه بدوند تا انها راضی باشند و بازیکن ها پول بگیرند درست همان اتفاقاتی که در روم جاهل و خونخوار می افتاد امروز به شکلی دیگر در عصر مدرن می افتد . بشر امروز هنوز دست از اسطوره ها نکشیده است و همواره سعی میکند خود را به انها نزدیک کند تا دیروز مردم خود را به هرکول و ژوپیتر و رستم و سهراب نزدیک میکردند امروز قلب انها را لیونل مسی و کریستین و رونالدو و ... تاریک ساخته است . چه زمانی اسطوره شکل میگیرد ؟ وقتی کسی نتواند از پس کاری بر اید شروع به ساخت اسطوره در ذهن میکند . و در ذهن خود شروع به پرورش و داستان سرایی برای او میکند و اینجاست که اسطوره ها ذهن را در بر میگیرند اینجا اغاز دور شدن از اسطوره های واقعی همچون ائمه اطهار است اینجاست که مردم به جای امام علی (علیه السلام) که به تعبیر دکتر شریعتی حقیقتیست بر گونه ی اساطیر به دنبال بروسلی و جکی چان و مامور 007 میروند . اینجاست که برای اهل علم به جای امام باقر(علیه السلام)افرادی منحرفی همچون کانت را برای خد اسطوره میکنند . روان شناسان به دنبال فرد همجنس بازی همچون فروید میروند ...فیزیکدان ها به دنبال انیشتن میروند . مردم عادی به دنبال زیدان و پله و مارادونا میروند ...الگوی جوان مملکت اسلامی جانی دپ و دی کاپریو و انجلینا جولی میشود . اصالت دادن به سوژه های ذهنی و به دنبال انها رفتن به گفته ی فلاسفه اغازی است بر کفرکیشی !!!. این اسطورها هستند که امروز کنترل ذهن میکنند و ذهن های مارا اشغال میکنند نه نماد های بی ارزش فراماسونری ...این معنای واقعی کنترل ذهن است !!!ذهن را مشغول سازید تا از حقیقت واقعی فاصله بگیرد!!! امروز چه کسانی سعی در دامن زدن به این ورزش دارند ؟ پاسخ مشخص است = رسانه ها و چه کسی منکر این قضیه میشود که امروز رسانه ها در دست صهیونیزم است ؟ و چند درصد از مردم میدانند که پشت پرده ی فیفا دکتر کسینجر با تئوری دو حزبی کردن سعی در کنترل مملکت ها دارد ؟ اختلاف بیانداز و حکومت کن !!! خداوند در قران میفرماید : ما روزی هر کسی را به او میدهیم پس چرا امروزه نزدیک به یک میلیارد انسان سر گرسنه بر زمین میگذارند ؟ پس این روزی کجاست ؟ جز این است که همین اسطوره های محبوب در سینما و ورزش حق انها را میخورند ؟!!!و تشویق میشوند ؟ چرا کسی در مقابل این جهل مدرن نمی ایستد ؟ بودن و نبودن این افراد که بت هایی شدند برای پرستش جوانان چه فرقی دارد ؟ این بت هایی که در ذهن ما تشکیل شده اند را چه کسی خواهد شکست ؟ Pro Evolution Soccer ![]() چند سال پیش نسخه ای از بازی محبوب Pro Evolution Soccer به بازار امد که یک ویژگی جدید نسبت به نسخه های قبلی داشتBecome Legend این قابلیت به گونه ای بود که شما میتوانستید خود را طراحی کنید و مثل یه بازیکن واقعی در باشگاههای فوتبال جا به جا شوید و به نسبت بازی که ارائه میدادید امتیاز و پول به شما تعلق میگرفت که خیلی هم پر طرفدار شد ... همانطور که گفتم اسطوره ها وقتی شکل میگیرند که انسان نتواند از پس کاری که میخواهد بر اید ...وقتی من نمیتوانم فوتبالیست حرفه ای باشم کجا باید اسطوره ی خود را شکل بدهم ؟اینجاست که بازی های کامپیوتری دست به دست این نظام سایه میدهد تا من را بیشتر به اصالت دادن به سوژه های ذهنم نزدیک کند . حالا به جای اینکه سعی در نزدیک کردن خود به بت خارجی داشته باشم بت خودم را میپرستم و خودپرستی میکنم که با توجه به حس همزاد پنداری انسان کاملا طبیعیست ! اینجاست که ریشه های خودپرستی در انسان پربار میشود و انسان از خدای خود فاصله میگیرد ! شیطان اینگونه امروز قلب ما را با حجاب خودپرستی از خدا دور میکند . این دست پشت پرده ی بازی های کامپیوتری است !!! خودپرستی !!! هر کس به سلیقه ی خود ... ممکن است کسی با GOD OF WAR و در اکثر اوقات با PES چون غرابت خوبی با واقعیت دارد . والسلام برای سلامتی و تعجیل در فرج حضرت صلواتی عنایت بفرمائید . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۳, ۱۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۰ ۱۵:۵۵ توسط amin7.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
با سلام
يه سري نكات را ديدم كه بايد پاسخ بدم : Reza_Jackman : دوست عزیز شما مثله اینکه از اون کسایی هستی که عشق فوتبال هستی که متاسفانه کم هم نیستن ...اینها برده های مدرن هستن میدونید چرا ؟ چون کسی که روش قیمت میذارن و خرید و فروش میشه بهش میگن برده !!! حالا شما هر اسمی دوست داری روش بذار ...در ضمن من نفهمیدم کی گفتم گلادیاتور و فوتبالیست مثله هم هستن من گفتم به جای گلادیاتور ها کسانی اومدن که اسمشون شده فوتبالیست . برای سرگرمی مردم باید با هم مسایقه بدن ...خرید و فروش میشن و ... فکر میکنید همین پولی که وارد گلادیاتور بازی ها میشد به خاطر چی بود ؟ چون مردم از هیجان مبارزات گلادیاتوری خوششون میومد و شرط بندی میکردند ...گلایدیاتوری که دو سه تا مسابقه رو میبرد پولدار میشد فوتبال هم همینه شما چند تا مسابقه رو ببر اون وقت معروف میشی و پولدار ...جناب عالی حتی وقت نذاشتی ببینی من چی نوشتم و اصلا راجع به چی صحبت میکنم !!! اگه خرید و فروش انسان رو شما اسمش رو ورزش میذاری پس با هم حرفی نداریمو بهتره بحث رو ادامه ندیم . -جواب بنده : اولا بگم كه من عشق فوتبال نيستم( آخرين فوتبال خارجي را كه ديدم يادم نيست و آخرين فوتبال داخلي را كه ديدم هم فقط 5 دقيقه از فينال جانم حذفي بود(فقط 5 دقيقه شايد هم كمتر ))، ولي در مورد برخي سخنان كه احساس بكنم درست نيستم ميام و نظرم را ميدم. در مورد خريد و فروش: اين اسمي هست كه روي اين نقل و انتقال گذاشتن و شايد به نظر من درست نباشه. اين خريد و فروش با اون خريد و فروش گلادياتور ها زمين تا آسمون فرقشه عزيزم. يه برده يا يه گلادياتور خودش هيچ تصميمي درباره خريد و فروشش نمي گرفت و مثل يك جنس فروخته مي شد. ولي اين نقل و انتقال تو فوتبال اين جوري هست كه يك قرار داد بين طرفين بسته ميشه، شايط طرفين مشخص ميشه و در صورت قبول كردن و به توافق رسيدن ، قرارداد را با هم مي بندن. حالا اون خريد و فروش گلادياتور كجا و اين كجا الان شما بخواهيد يك جايي كار كنيد هم قرارداد مي بنديد ، و با توجه به كاري كه انجام ميدهيد حقوقتون را دريافت مي كنيد، اگه با ديد گاه شما به مسايل نگاه كنيم تمام كارمندان هم برده ( يا همان گلادياتور هستن !!) شما يكجا مي فرماييد : " من نفهمیدم کی گفتم گلادیاتور و فوتبالیست مثله هم هستن " و بعدش در ادامه سخنانتون ميايد اين دو را به هم تشبيه مي كنيد !!!!. (۱۹/خرداد/۹۰ ۱۵:۲۰)MEHJR نوشته است: اينكه فوتبال رو با برده داري و مبارزات گلادياتوري مقايسه كرديد خيلي تند رفتيد. واقعا جاي شكر داره كه يكي حرف دل مارو فهميد، البته يك فوتباليست بايد پول بگيره ، چون در حقيقت شغل اون فوتبال بازي كردنه، ولي مساله اي كه اين هست كه آيا حقي كه ميگيره آيا دربرابر كاري كه انجام ميده عادلانه هست يا نه؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
amin7:
فکر میکنید همین پولی که وارد گلادیاتور بازی ها میشد به خاطر چی بود ؟ چون مردم از هیجان مبارزات گلادیاتوری خوششون میومد و شرط بندی میکردند ...گلایدیاتوری که دو سه تا مسابقه رو میبرد پولدار میشد فوتبال هم همینه شما چند تا مسابقه رو ببر اون وقت معروف میشی و پولدار ..... جدا از شباهتها و تفاوتهای فوتبالیست و گلادیاتور تمام دعوا سر اینه که چرا باید پولها اینطوری جابه جا بشه؟ کی واقعا حقشه که پولدار باشه؟ آیا راه بهتری برای به جریان انداختن پول وجود ندارد؟ درسته که رسانه به صنعت فوتبال دامن می زنه اما خود ما بزرگترین اشتباه رو میکنیم. اگر ما اینطوری افراطی طرفداری از بازیکن باشگاه یا تیم خاصی نمی داشتیم، وضع فوتبال اینجوری نمی شد. آیا واقعا ارزشش رو داره؟ به نظر من همه ی ما در این پولهایی که به ناحق جابه جا میشه مقصر هستیم. پسر همسایه ی ما که طرفدار استقلال بود، توی یه بازی که استقلال باخت سکته کرد و مرد. سی و چند سال هم بیشتر نداشت. ما وقت و هزینه و هیجان و بعضا عمرمون رو سر چی میذاریم؟ به این نکته باید توجه کرد. به پسندهای زندگی مون بیشتر توجه کنیم. |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:نقل قول:اول باید بحث بازی کامپیوتری رو از فوتبال جدا کنید چون این چیزی که شما راجع به بازی های کامپیوتری میگید اولا راجع به همه ی بازی ها صدق میکنه و ربطی به فوتبال نداره و ثانیا در رابطه با بازی های کامپیوتری حرف و حدیث زیاده و تاثیرات مثبت و منفی زیادی در ژانرهای مختلف برای اونا ذکر شده و اصلا به مساله نمیشه سیاه و سفید نگاه کرد. خواهشا یه بار دیگه به جمله ی خودتون نگاه بندازید . . . نقل قول:حالا به جای اینکه سعی در نزدیک کردن خود به بت خارجی داشته باشم بت خودم را میپرستم و خودپرستی میکنم که با توجه به حس همزاد پنداری انسان کاملا طبیعیست ! اینجاست که ریشه های خودپرستی در انسان پربار میشود و انسان از خدای خود فاصله میگیرد ! شیطان اینگونه امروز قلب ما را با حجاب خودپرستی از خدا دور میکند . این دست پشت پرده ی بازی های کامپیوتری است !!! خودپرستی !!! هر کس به سلیقه ی خود ... ممکن است کسی با GOD OF WAR و در اکثر اوقات با PES چون غرابت خوبی با واقعیت دارد . حتی خودتون به god of war هم اشاره کردید و کاملا در رابطه با تاثیرات روانی یه بازی کامپیوتری دارید صحبت میکنید. نقل قول:نقل قول:دلایلی که شما در ادامه برای نفی فوتبال میارید شامل همه ی ورزش های دیگه هم میشه و حتی شامل سینما هم میشه و اصل همش رو زیر سوال میبره!؟ ببخشید پس من مفهوم مقایستون از فوتبالیست و گلادیاتور رو نمیفهمم؟؟؟!!! چون مربوط میشه به اصل فوتبال. البته بازم تکرار میکنم که بحث بر سر این موضوع هیچ دردی رو از ما دوا نمیکنه. برای این که بشه از یک نقطه ای بحث رو شروع کرد اول میخوام بدونم که شما صنعتی شدن ورزش رو قبول دارید یا نه؟ خواهشا صریح جواب بدید. |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۰ ۱۵:۵۵)user313 نوشته است: amin7: اون هيجاني كه تو مبارزات گلادياتور بود، يك نوع هيجان وحشيانه بود،لذت از خونريزي، لذت از كشتار ديگران، ولي به نظر شما اون لذتي كه از ديدن يك مسابقه فوتبال هست با اون لذتي يكي هست ؟؟؟ درآمد توي فوتبال به خاطر جذابيت هاش و حمايت مردم و اسپانسر ها زياد شده و بخشي از اون نصيب بازيكن ها ،بخشي نصيب مربي و شايد بشه گفت كه بخش عمده و اصلي و اساسي اون نصيب باشگاه ها ميشه. |
|||
|
۱۷:۴۹, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ماشالله دوستان انگار نه انگار که من چی میگم !!! نشستیم اینجا بادمجون واکس میزنیم.
![]() ![]() ![]() من دارم از شباهت ها میگم شما داری اینا رو مقایسه میکنی ... من از اسطوره های تمدن مدرن میگم شما میگی اینا با اسطوره های قدیمی فرق میکنند ... لابد چون یه فوتبالیست به جای زره لباس و تی شرت ورزشی میپوشه اصلا به هم دیگه ربط ندارن . ببینید من میام روی وسیله ای به اسم موتور سیکلت تحقیق میکنم که ببینم ریشه این وسیله کجاست کمی که از این و اون پرسش میکنم متوجه میشم قبلا به جای موتور سیکلت از وسیله ای به اسم دوچرخه استفاده میشد که خد همین دوچرخه ریشه در وسیله ای به اسم چرخ داره و با پیشرفت تبدیل به وسیله ای به اسم موتور سیکلت شده...یا مثلا وسیله ای به اسم اتومبیل ریشه توی وسیله ای به اسم گاری داره . حالا باز دوستان بیان بگن گلادیاتور ها توپ و دروازه نداشتن ![]() ![]() نقل قول:برای این که بشه از یک نقطه ای بحث رو شروع کرد اول میخوام بدونم که شما صنعتی شدن ورزش رو قبول دارید یا نه؟ خواهشا صریح جواب بدید. نه . -------------------------------------------------------- در ضمن کلمه ی شباهت با مقایسه فرق میکنه . شباهت : خصوصیات که مثل هم هستن رو بیان میکنه مقایسه : تفاوت ها رو نشون میده برای دوستانی هم که هنوز قانع نشدن میتونن مدل تمدن شناسی اقای جان ویکو و تاریخ روم به خصوص گلادیاتور ها رو مطالعه کنند و بی مهری نکنن که ما از خودمون این حرفا رو در میاریم اگر بعدش حرفی موند من در خدمت دوستان هستم .
|
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۱۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۰ ۱۵:۴۹ توسط amin7.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
شما بادمجونت را واكس بزن ، ما هم كدو برق ميندازيم. ( ماشاالله، ماشا الله با نمك هم تشريف دارين ! )
حرف بنده هم اينه اين شباهت هايي كه شما بهش داري اشاره مي كني تو اكثر ورزش ها من جمله واليبال و بسكتبال و ... هست. با اين تفاسير بيايم بگيم كه واليبال و بسكتبال و غيره هم ريشه تو مبارزات گلادياتور ها دارن ؟؟؟!!! اصلا فرض را بر اين بگيريم كه ريشه دارن، اون به الان چه ربطي داره ؟ الان اصلاح شده و شكل بسيار بهتر و خوبي گرفته به خودش. مقايسه : دوچيز را با هم سنجيدن ، دو كار يا چيز را با هم اندازه گرفتن ( فرهنگ فارسي عميد ) من گفتني هام را گفتم، فكر نكنم بيشتر از اين ادامه دادن لازم باشه، ( دليلش هم به نظرم روشنه! ) |
|||
|
۶:۵۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به گزارش مشرق، در دقایق پایانی دیدار دو تیم بارسلونا و رئال مادرید در دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا که با برد2-3 بارسا و قهرمانی این تیم همراه بود، درگیری هایی میان بازیکنان دو تیم رخ داد.
در یکی از این درگیری ها گویا داوید ویا به مسعوت اوزیل توهین کرده بود و اوزیل که معمولا بازیکن آرامی است به شدت خشمگین شده و قصد حمله به ویا را داشت. در آن دقایق مهار اوزیل کار آسانی نبود و او به شدت عصبی و ناراحت به نظر می رسید. طبق گزارش منتشره در روزنامه آ بولای پرتغال، اوزیل ستاره آلمانی ترک تبار رئال مادرید در پایان این دیدار که بااخراج او هم همراه بود از دلیل درگیری اش با ویا صحبت کرد و به این نکته اشاره کرد که ویا به دین او (اسلام) توهین کرده است:« من عصبانی شدم، چون می خواستم از دینم دفاع کنم. ویا به دین اسلام اهانت کرد.» فرانس فوتبال هم در گزارشی نوشت: آنچه در تصاویر تلویزیونی مشخص بود، در ابتدا ویا اوزیل را زد و همین باعث شد تا این ستاره آلمانی خشمگین شود. البته بعید به نظر می رسد که ویا چنین صحبتهایی را برزبان آورده باشد، چرا که آبیدال، کیه تا و آفلای، هم تیمی های ویا در بارسلونا همگی مسلمان هستند. انتظار می رود که ویا و اوزیل به خاطر درگیری در دقایق پایانی 4شنبه شب با محرومیتی یک تا 3 جلسه ای مواجه شوند و در صورتی که ویا چنین صحبتهایی را برزبان آورده باشد، ممکن است با محرومیت بیشتری مواجه شود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 157693_895.jpg]](http://www.asriran.com/files/fa/news/1389/9/9/157693_895.jpg)
![[تصویر: 83655683355922133110.jpg]](http://myup.ir/images/83655683355922133110.jpg)
![[تصویر: PES-2011.jpg]](http://www.3nasl.com/UserFiles/Contents/2153604/PES-2011.jpg)

اگر بعدش حرفی موند من در خدمت دوستان هستم .