|
نمک ید دار ((نمک)) نیست
|
|
۱۷:۲۰, ۳۱/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۳۹ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
باز هم من اومدم نمک چیزی که ما می خوریم (نمک ید دار) نمک نیست و یک راه برای این که براتون ثابت بشه که این نمک .نمک نیست می تونید اون رو بریزید لای پوست گوسفند بعد از چند مدت برید لای پوست رو باز کنید متوجه بوی بدآن می شوید. اما شما نمک خوب بریز این طور نمیشه سوالی بود پنج شنبه شب هستم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۲, ۳۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
۰:۰۲, ۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۴ ۲۲:۲۵)عقیق نوشته است: متاسفانه این جوریام نیس گواتر در اثر کمبود ید بوجود میاد ، و تیروئید برای جذب بیشتر ید بزرگ و بزرگ تر میشه ، این افزایش حجم غیرقابل بازگشت بوده و با عمل جراحی رفع میشه. هرچیزی هم که بره زیر تیغ جراحی ، هیچ وقت مثل اولش نمیشه... یخورده معرف ید بخرید و به هر نمکی که مصرف می کنید اضافه کنید ، ببینید تغییر رنگ میده یا نه... |
|||
|
|
۰:۱۷, ۱/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۴۱ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۴ ۲۲:۴۲)dehmojtaba نوشته است: حرف وایبر؟ خب استاد شماس،استاد ما که نیست این استاد شما حرف زیاد زده،ولی کو مدرک؟کو سند؟کجا اثبات کرده؟تو کدوم مرکز علمی یا آزمایشگاه علمی آزمایش انجام داده؟ اینجوری نیست که مثلا حالا دوتا کارخونه خلاف انجام بدهند،کلا بیخیال نمک یددار بشیم و نمک نخوریم هرچقدرم هم نظارت باشه،باز تهش یه تخلفی میشه،مطمئن باشید! |
|||
|
|
۰:۴۰, ۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۴ ۰:۱۷)A L I نوشته است: خب استاد شماس،استاد ما که نیست شما برید یه م از استاد روزاده در انترنت مطلب جمع کنید |
|||
|
۰:۵۳, ۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب مگه همچین چیزی ممکنه؟؟ شما کاملا توجیه بفرمایید باسندیت علمی که این بوی بد یعنی نمک مصرفی ید دار نیست پس کلا باید در دانشگاه وعلم پزشکی وصنعتی روبست وبه حرف های استاد شما توجه کرد وادامه زنذزندگی داشت؟؟؟؟؟ ![]() این تصویر مربوط به فردی است که دچار بیماری گواتر می باشد هورمونی است دربدن به نام تیروکسین که یکی ازعناصر تشکیل دهنده آن ید می باشد کمبودید سبب فعالیت بیش اندازه غده تیروئید شده ودرنهایت غده تیروئید بزرگ شده وباعث بیماری گواتر می شود ید در لبنیات وغذاهای دریایی وجوددارد. ازآزمایشات زیر برای تشخیص بیماری تیروئید استفاده میشود T3 T4 TSH که Tهمان تیروکسین است که ید از اجزای اصلی آن است |
|||
|
|
۲:۰۴, ۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۴ ۰:۵۳)مجنون العباس نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم خواهر یا برادر من اینا بازی هست من نمی گویم که (ید) بد هست می گویم که نمک دیداری که ما خوریم خوب نیست اما نمک دریا ید داره اما ید خدش طبیعی هست سوالی هست هستم |
|||
|
۱۲:۰۸, ۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
من قبلا جسته و گریخته با نظریات (!) دکتر روازاده آشنا بودم.
توی ویکی پدیا مثل این که یه از خدا بی خبری (!) همشون رو جمع کرده،لیست کرده : لینک استارتر تایپیک،اگه ممکنه یکی از این ادعاها رو ثابت کنند! |
|||
|
۲۰:۰۰, ۱/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۱۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینید بچه ها من اصلا با اقای روازاده کاری ندارم اما هر چی ایشون میگه غلط نیست،یعنی رابطه یه طرفه است.ایشون حرف غلطم میزنن اما هر حرفشون غلط نیست چون بعضی هاشون اثبات شده و بعضی حدیث معصوم هست که با این دیدگاه افراط و تفریط به ایشون زیر اب حرفای خوب هم زده میشه. مثلا دکتر اکبری :http://www.drakbary.com/default.aspx تو سایت ایشون خونده بودم که مصرف زیاد گوجه کار درستی نیست، حالا سرچ کنید شاید پیدا کنید منتها اقای روازاده اغراق شده میگن و ..... اینا رو من از همون سایتی که اقای علی59 زدن مثال میزنم.1- "
2-
3-
4- در مورد نوره(واجبی) امام رضا علیه السلام میگن پول ندارید قرض کنید و بخرید،فوایدش رو نمیتونم بنویسم خودتون برید بخونید. 5-ادعای کره مارگارین از فاضلاب منظور فاضلاب توی جوب نیست،البته نمیدونم اقای روازاده هم اینو میدونه یا نه اما پروفسور جعفری میگه مارگارین فاضلات صنعتیه ،یعنی محصول فرعی کارخانه که ایشون میگفت برای سلامتی خوب نیست. 6-الان در مرکز حجامت با حجامت پشت گوش نوزاد زردی رو درمان میکنن.فقط یه تیغ کوچیک میزنن یه قطره خون در میاد همین.یعنی کشف روازاده نیس. 7-چای سیاه رو که همه اطبای سنتی موافقن منتها نه به دلایل الاغی که ایشون گفتن،اینم با یه سرچ ساده میبینید. 8-یا استفاده از یه تیکه اهن در کتری اب،استفاده از سبوس(در اروپا نان ها سبوس داره) .... همه این مواردی که گفتم حرف این اقا نیست،منتها ایشون علت های عجیب مطرح میکنن،بقیه مواردی رو هم که نگفتم چون اطلاعی نداشتم. اما این روازاده رو ول کنید،کلی کتاب و مقاله هست در مورد طب سنتی که میتونید استفاده کنید. من مقصر اصلی رو وزارت بهداشت میدونم که اجازه میده ایشون بدون سند صحبت کنن . نتیجه حرفم: هر حرفی شنیدین خودتون برید تحقیق کنید،همین |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۰۷ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۴)dehmojtaba نوشته است: خواهر یا برادر من اینا بازی هست توتاپیک قبلی شما باعنوان کبد چرب بنده گفتم که من خانم هستم حالا نمیدونم بااین حافظه ای که دارین حرف های استادتون رو هم همین طوری به ذهن میسپارین؟؟؟؟؟ تا زمانی که حرف های شما سندیت علمی ندارن بنده سوالی ندارم وبه یافته های خود در دانشگاه اکتفا میکنم شما هم حرفتون رو برمبنای علم اثبات بفرمایید باتشکر یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و یک راه برای این که براتون ثابت بشه که این نمک .نمک نیست می تونید اون رو بریزید لای پوست گوسفند

![[تصویر: A.0188.1.jpg]](http://drmanshadi.ir/wp-content/uploads/A.0188.1.jpg)