کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شهید مطهری،مردی که تمام آثارش بلا استثنا خوب است
۲۱:۴۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۴۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یک بزرگواری می گفت دشمن جاهای قوی رو میزنه. این سری هم متاسفانه جای قوی رو زد.

فردی رو زد که امام خمینی او را پاره ی تن اسلام و حاصل عمر خود میدانست.

فردی رو زد که امام خمینی درباره ی آثارش فرمودند که همه ی اثارش بلا استثنا خوب است. ارزش این حرف زمانی مشخص می شود که امام در ادامه می گویند من کس دیگری را سراغ ندارم که بگویم تمام آثارش بلا استثنا خوب است.Heart

شهادت شهید مطهری رحمة الله علیه رو به همه تسلیت میگم.

حالا برماست که نذاریم اثار ایشون با دسیسه های مختلفی به فراموشی سپرده بشه.

اول باید از خودمون شروع کنیم. باید اثار این شهید رو بخونیم و تا میتونیم از تفکرات ایشون استفاده کنیم.مثل شهید احمدی روشن که از همسرشون شنیدم یکی از اولین کارهایی که کردند مطالعه ی اثار شهید مطهری بود.

دوم باید در راستای انتشار اثار ایشون بکوشیم .
رهبر انقلاب می فرمایند که باید اثار این شهید بزرگ وارد مدرسه ها و حوزه ها و... شود.

سوم اینکه یکی از بزرگترین وظایف ما به گفته ی رهبر تبیین دیدگاه و هویت فلسفی شهید مطهری است.

پیشنهاد دوستان برای راه های نویی که بتونیم اثار این شهید رو مطالعه و تبیین کنیم و گسترش بدیم، چیه؟

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، سیمرغ ، Mohammad Trust ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، mahdy30na ، افشین ، حسن عزتي ، سدرة المنتهی ، نورالسادات
۰:۰۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
تشکر بابت این تاپیک

[تصویر: mottahary.jpg]

یادش گرامی باد
* استاد حدود 13 ساله بود و تازه دوره طلبگي را شروع کرده بود، و خيلي هم به منبر علاقه داشت اما چيزي بلد نبود، که بر منبر بخواند، دايي ما، مرحوم حاج شيخ علي، متني براي او نوشتند، تا حفظ کند، و در منبر بخواند، روضه، داستان ام سلمه بود که پيامبر اکرم (ص( شيشه‌اي را به او سپردند و فرمودند:«هر وقت ديدي که خاک اين شيشه به خون تبديل شده بود، بدان که حسين مرا شهيد کرده‌اند، مرتضي بر روي منبر رفت تا متني را که حفظ کرده بود، به روضه که رسيد فراموش کرد که حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به ام سلمه چه داده بودند، دايي که پاي منبر نشسته بود، گريه مي‌کرد و به پيشاني خود مي‌زد و مي‌گفت:«آخ شيشه! آخ شيشه» عليرغم تمامي تلاش‌ دايي، آقا مرتضي يادش نيامد که حضرت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چه چيزي به ام سلمه دادند و از منبر پايين آمد، اين اولين منبر او بود.
* از خود شهید نقل است که خواب دیده بود که خواب است و یکی آمده دارد تکان تکانش می دهد و بیدارش می کند. پرسید تو کی هستی؟ گفت من عثمان بن حنیف هستم. استاندار علی (علیه السلام). گفت با من چه کار داری؟ گفت من را امام علی (علیه السلام) فرستاده، به تو بگویم نماز شب بخوانی. یک دفعه از خواب بیدار شد. رفیق هم حجره اش، شیخ مرتضی داشت تکان تکانش می داد. می گفت «پاشو، پاشو نماز شب بخونیم.»

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam ، شهیدطیبه واعظی ، mahdy30na ، aakbarib ، حسن عزتي ، شیدا ، سدرة المنتهی ، نورالسادات ، سیمرغ
۱۴:۳۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
ممنون بابت یادآوری ، چند سال پیش یکی از مباحث استاد مطهری رو تو یک تاپیک مطرح کردم که متاسفانه زیاد با استقبال مواجه نشد چرا که استاد عقایدی داره که هرکسی خوشش نمیاد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Mohammad Trust
۱۴:۴۲, ۱۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۵)سدرة المنتهی نوشته است:  ممنون بابت یادآوری ، چند سال پیش یکی از مباحث استاد مطهری رو تو یک تاپیک مطرح کردم که متاسفانه زیاد با استقبال مواجه نشد چرا که استاد عقایدی داره که هرکسی خوشش نمیاد.

کدوم تاپیک دوست عزیز؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
۱۶:۱۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
مشکل اول اینه که مطالعه کم شده ، ملت غرق در جمله های یکی دو خطی شدن که مثلا زیرش بنویسن انیشتین ، نیچه ، شریعتی ، کوروش ، طالقانی ، مدرس ، مصدق و ...

مشکل دوم اینه که اینقدر ما یک طرفه نگاه کردیم به موضوعات ، که کلا طرف از دین و دین داری و یه بعدی بودن بعضی افراد ، دلزده شده. مثلا من توی یه همین سایت چند وقت پیش از مصدق حرف شد ، ارش طرفداری کردم ، یکی از دوستان اومد گفت از طرفداریتون معلومه چه مدل تفکری دارید و نیازی نمیبینم جواب بدم Blush خو مومن داریم حرف میزنم ... افراط و تفریط میکنیم .

مشکل سوم اینه که از داشته هامون حرف نمیزنیم، فقط نیمه خالی لیوان رو میبینیم. مثلا میگم طالقانی ، طرف درجا میگه اون که سیگار میکشید ، فلان جا یه چیزی گفت و اصلا قبولش ندارم ، نه خودش رو نه خاندانش رو ، اصلا مفسد فی دنیاس و الی اخر ! میگیم کوروش ، طرف میگه فلان جا اومده فلان کارو کرد و کلا ادم سالمی نبود و منم که خوشم نمیاد ازش پس اونم مفسد .... ، میگم انیشتین یکی دیگه پا میشه میگه این کافر نجس رو چیکار دارید که حرفاش اصلا مهم باشه واسمون ! میگم شریعتی ، میگن با اخوندا مخالف بود پس فاسده ! حالا مثلا نمیگن چقدر ارادت داشت خدمت امام ...

مشکل چهارم اینه که جوونا اصلا واسمون مهم نیست طرف 20-30-40 سال پیش چی گفته ، میگه ما زندگی نداریم بشینیم حرفای یکی دیگه رو بخونیم ؟ زمانی که جوونا بتونن یکم رفا داشته باشن ، اون موقع میشه گفت یکم باید امیدوار شد. الان خود شما ترجیح میدی توی این دوره زمونه 100 تومن کاسبی کنی یا بشینی دو ساعت کتاب بخونی ؟

[تصویر: 8811272244tajrobenik.jpg]

ایندر از سرمایه های داخلیمون ، جشن های ملی ، رسم و رسوم های ایرانی استفاده نکردیم ، که جوون دلش به 4 تا تاریخ غربی خوشه . ما روز عشق داریم ، عشق به پدر و مادر ، عشق به خواهر و برادر ، عشق به همسر و معشوق ، ولی ازش استفاده نمیکنیم و جوونا دل بستن به یه خرش قرمز که واسه دوست دخترشون بخرن !
۱۴:۴۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۵۳ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:برماست که نذاریم اثار ایشون با دسیسه های مختلفی به فراموشی سپرده بشه.

اول باید از خودمون شروع کنیم. باید اثار این شهید رو بخونیم و تا میتونیم از تفکرات ایشون استفاده کنیم.مثل شهید احمدی روشن که از همسرشون شنیدم یکی از اولین کارهایی که کردند مطالعه ی اثار شهید مطهری بود.

دوم باید در راستای انتشار اثار ایشون بکوشیم .
رهبر انقلاب می فرمایند که باید اثار این شهید بزرگ وارد مدرسه ها و حوزه ها و... شود.

سوم اینکه یکی از بزرگترین وظایف ما به گفته ی رهبر تبیین دیدگاه و هویت فلسفی شهید مطهری است.

پیشنهاد دوستان برای راه های نویی که بتونیم اثار این شهید رو مطالعه و تبیین کنیم و گسترش بدیم، چیه؟

طرح بینش مطهر که زیر نظر دانشگاه امام صادق در کشور داره اجرا میشه به همین منظوره
مباحثات اولیه دانش پژوهان و تعلیم بعدی زیر نظر استاد
کتابها هم از اسان به سخت طراحی شده و بسیار هم جذابه
فواید زیادی هم داره. نه تنها خود فرد با اندیشه های مختلف اشنا میشه در کنار سایر دانش پژوهان با دیدگاههای مختلف طریقه مباحثه هم اشنا میشه در کنار موارد دیگه
در نهایت هر دانش پژوه خودش هم بعد از گذروندن هر سطح مربی سطح پایینتر از خود میشه
فقط نباید زنجیره متوقف بشه

برای شروع بسیاااار عالیه.یچیزی فراتر از عالی. اما نباید بعد از پایان دوره متوقف شد و فقط به همین کتب اکتفا کرد

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/29636/index.html
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا