|
هنرمندان هالیوود
|
|
۲۰:۰۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام، وقت بخیر؛
راستش من یک سری سؤال برام پیش اومد و هنوزم به جوابشون نرسیدم، گفتم اینجا مطرحش کنم تا ببینم اینجا میتونم جوابمو بگیرم؛ سر صحبتم هنرمندان هالیووده، مثلاً جاستین بیبر؛ این خواننده از موقع ای که بچه بود مادرش ویدئوهایی از خوندنش رو تو شبکه اجتماعی یوتیوب قرار میداد و از این طریق اسکوتر براون (کسی که جاستین بیبر رو کشف) وارد صنعت موسیقی شد. اون الآن خوانند ی مشهور، معروف، زیببا و خیلی چیزهای مثبت دیگه ... اما اون علامت شیطان پرستی رو نشون میده! این یعنی شیطان پرسته؟ اگه شیطان پرسته پس جاش در آخرت تو بهشته یا جهنم؟ اگه جاش تو جهنم باشه، این همه کمک مالی ای که به مسمندان و خیریه میکنه چی میشه؟ ایا خدا این همه شهرت و این سرنوشت رو بهش داد؟ 241 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سدره المنتهی:حالا چ فرقی میکنه لواط کننده یا همجنسگرا؟??
HermeS: منظورت چیه از این حرفت ک گفتی: کاملا مشخص نیست ، چون کمی شبیه عقبموندهها ست... همینجوری یهویی شاید جزو مستضعفین قرار گرفت. الکی مثلا من رو منبر نشستم.. ?? برای من فرقی نمیکنه میره بهشت یا مجهنم، م فقط جواب سوالمو میخواستم ک اینجوری گرفتم!!!!!? اینجا از من طلبکارین اینجوری حرف میزنین باهام چ جوابمو میدین؟؟؟؟؟؟؟؟????? |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
باید بگم ما خدا نیستیم که بگیم کی بهشت می ره کی نمیره؟ کارنامه ی عمل هر کس پیش خداست. در ضمن اون بچه ایی که گشنه اس مهم نیست که از یه عابد غذا می گیره یا از یک هم جنس گرا. مهم اینکه سیر می شه |
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۳۰)del@ نوشته است: پس یعنی فقط مسلمانها بهشت میروند !!حرف شما درسته. همونطور که امام حسین می فرماید: اگر دین ندارید لاقل آزاده باشید. در کتاب تعلیم و تربیت اسلامی شهید مطهری هم این نکته ذکر شد. ( پس دایره یاخلاق و فطرت بزرگتر از دایره ی دین و اعتقادات هست. به همین دلیل بله صرف اینکه ایشون بخشی از پولشو (با این شرط که به خاطر انسانیت و کمک به همنوع) در این راه ها خرج کرده باشه. خدا هم به اون آگاه و پاداششو می ده. موفق باشید |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۳۵ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۳۰)del@ نوشته است: عادل جان انجام کارهای نیک نباید به قصد خودنمایی و غیر باشه. با توجه به چیزی که من از جاستین می بینم که نوجوان ها رو به چیزهای پوچ سرگرم کرده و پولشون رو می گیره و یک در هزارش رو برای چند نیازمند خرج می کنه کفاف شستن و پاک کردن کارهای بدش رو نمیده. اینها سبک زندگی میسازن ، یعنی از الان تا مدت نامعلومی توده های مردم رو دچار گمراهی می کنن و این حق الناس بزرگیه. نقل قول:سدره المنتهی:حالا چ فرقی میکنه لواط کننده یا همجنسگرا؟??قبح و زشتی گناه رو در نظر خودتون با زینت دادن بهش نشکنید. نقل قول:( به نظرم خیلی بهشت رفتن رو سخت اش میکنیم ... ) سخت هست چون برای یک ابدیتی میخواهید شامل رحمت خدا بشید. بهشت که فقط گل و بلبل نیست. |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خلاصه ک من دارم یک مستند (از نظر خودم) عالی درباره جاستین بیبر و سلنا گومز میسازم و خیلی هم دارم سختی میکشم تا تمومش کنم؛
امیدوارم ک بعد از قرار گرفتنش تو این انجمن با تعریف و تمجید فراوونی روبرو بشه ? فقط خواستم از حرف ها و دانش هاتون استفاده کنم؛ ایشااله همیشه تو زندگیتون موفق باشین ? |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |