|
تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید ))))
|
|
۱۷:۴۶, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۲۰:۰۳ توسط ذره بین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان مومن تالاری سلام!!!! یک خبر ناب!! ایا میدانید از 27 مرداد اگر چله ای را شروع کنیم به چه روز مبارکی میرسیم؟؟؟ 4 مهرماه سالروز ازدواج امام علی (علیه السلام) و حضرت زهرا(سلام الله علیها) ، بهترین همسران عالم . یک چله ناب با یک پایان ناب ...میخواهیم به یاری خدا چله ای ناب بگیریم ... چله ای همراه با معنویات . چله ای مملو از خدایی شدن .. پاک شدن و به فضل خدا غنی شدن. *** دوستان محترم اگر میبینید دعاهای مان از سقف های پرگناه خانه های دنیایی مان بالا نمیرودمشکل رحمت خدا نیست مشکل از غبار دل ما است.مشکل از نالایقی ما در دریافت نعمات پاک الهیست.. چند سال است که از خدای منان همسران پاک طلب میکنیم و هنوز در تجردیم؟؟؟!!!! یک لحظه به این فکر کنید که خدای منان دعای شما را مستجاب فرموده و تنها منتظر ایجاد لیاقت و امادگی در شماست تا این گوهر ناب خود را مایع ارامش شماست به شما عطا فرماید. اما امان از نا لایقی مان!!!! خدای منان آن لحظه که همسر شما را در رحم مادری قرار دادو آن را به زندگی این جهان سوق داد دعای شما را مستجاب فرموده بود.همسران ما اینک در جایی از این کره خاکی در حال زندگی اند.. این را که باور میکنیم!!! ****** نسل امروز بدن اغراق در سختترین شرایط دنیایی زندگی میکند.به قول بزرگواریاگر جوان دیروز قوزک پیر زنی را میدید تحریک میشد اما امروز چه؟؟؟ سخت است من هم جوان امروزم،با تمام احساسات و شهوات یک انسان.میروی به خیابان که کمی از هوای پاک فضای سبز لذت ببری ... چه میبینی؟؟؟ مشت های گره شده... در اغوش کشیدن های عاشقانه و مهیج ... آه خدایا دلم لرزید ...از شر نفس سرکشم به تو پناه میبرم . می ایی پشت کامپیوترت . آه امروز دلم شعر میخواهد ، پیش به سوی وبلاگ گردی ... سرچ میکنی"عاشقانه ها" چه تصاویری در لا به لای این عاشقانه ها به من چشمک نمیزنند. آه خدایا دلم لرزید ...از شر نفس سرکشم به تو پناه میبرم . به دانشگاه قدم مینهم و خوشحالم از اینکه جهت کسب علم آموزی و سفارش موکد رسول خدا گام هایم پیش میروند ...نرمی بال فرشتگان زیر پایم حس میشود..آه کسی گویا مرا صدا کرد ، بر میگردم... یک پسر است یک هم کلاسی ... صرفا جهته آشنایی..مدت نامعلوم ..حد ارتباط نامعلوم .. برای همیشه خط قرمز را به روی گرگان طمع کار میبندم آه خدایا دلم لرزید ...از شر نفس سرکشم به تو پناه میبرم .خدایا چه سخت دنیاییست.. چه چیزی در وجود این بنده نا لایق دیده ای که آن را لایق زندگی در این جهان پر از سیاهی یافته ای؟؟؟خدایا من به عجز خویش در برابر تمایلات دنیایی معترفم ...خدایا ای بی همتا ای بزرگ ای شکوه ای ارحم الراحمین اگر تو دستم را نگیری و مرا از فضل خویش غنی نفرمایی ... مرا دیگر توان مقاوت نیست ...میترسم از فردایی که دامنم به گناهی که تو مرا نهی کرده ای آلوده شودالهی من از فردای تاریک میترسم و آن را بسیار بسیار قریب و نزدیک میبینم ...الهی اگر دامانم آلوده به گناه شد با چه رویی به سوی تو باز گردم؟؟؟الهی اگر شیرینی گناه مرا در خود مست کرد و شیرینی نگاه تو را از یاد برم ...چه درد آور است چه درد آور است جنگ میکنم هر روز با این نفس سرکش و ترسان از مغلوب شدنم ... الهی مغلوب شدن نزدیک است ..اگر قوایم را به فضل خود مجهز نفرمایی دیوارهای دژبانی های قلبم را زده اند ...مغلوب شدن نزدیک است ...الهی در استجابت تضرعمان تعجیل فرما ... ****** اینک بیایید با هم قول بنهیم ... قولی که ما را لایق دریافت فضل الهی گرداند 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت زیات عاشورا 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه زیارت عاشورا 4. چهل روز (فقط چهل روز دوستان ) بیایید پارویی بکشیم به این سقف تاریک گناه. اگر نفستان سرکشی کرد به او این وعده را بدهید که فقط و فقط چهل روز است ... چهل روز تحمل کنید...به او بگویید چهل روز به زودی تمام میشودبه او بگویید چهل روز به امید فضل خدا از شر تو به خدا پناه میبرم. خدا این اخرین پناه من...الهی امروز روزگار چهل روز به تو پناه میبرم و اگر پناهم ندهی فردا در صحرای محشر فریاد شکایت سر میدهم ...الهی مگر میشود گامی به سوی تو آیم و تو در پی فراهم کردن هیزم های جهنمم پیش روی؟؟؟ تمام گناههایی که فکر میکنم بخاطر نداشتن همسر است را چهل روز ترک کرده و در برابر هوای نفسانی خویش به خدا پناه میبرم دیدن فیلم های با جزئی ترین صحنات ممنوع دیدن عکس ها تصاویر مهیج چه از نظر جنسی چه عشقی و عاطفی که مرا تحریک میکند ممنوع خواندن رمان ، اشعار عاشقانه مهیج ممنوع هر گونه فکر به دختر و پسر نامحرم (و تصور او به عنوان همسر آینده) ممنوع (اگر عنان فکر را رها کنید به جاهای تنگ و تاریکی میرود) نگاه کردن به نامحرم که ترس از به گناه افتادن به شما دست میدهد ممنوع هر گونه ارتباط چه مجازی چه حقیقی با دختر و یا پسر نامحرم که باعث لرزیدن دل شما یا خطای ذهن شما میشود در این چها روز ممنوع . خدای نکرده خدای نکرده گناه استمناع ممنوع فکر کردن در این چهل روز به شخص و کیس خاص ازدواجی ممنوع (تنها از خدا بخواهید هر آنکه که تو صلاح میبینی...) آیا فکر میکنید خدا از احوال بندگان آاگاه نیست؟؟ وعده خدایی شدنمان... از 27 مرداد 1393 الی 4 مهر ماه 1393 ان شا الله [size=large]1. ذره بین 2......؟ . . . . . . . . . 40؟
[color=#1e90ff][font=Tahoma]امام صادق(علیه السلام) میفرماید: "دعا، قضای الهی را بر میگرداند، اگر چه قضای الهی محکم شده باشد. از این رو زیاد دعا کن که آن کلید هر رحمت و بر آوردن هر حاجت است".
از امام کاظم (علیه السلام) نقل شده : "بر شما باد به دعا کردن زیرا دعا و درخواست از خدا بلائی را که از مرحلهقدر و قضا گذشته و جز امضای آن نمانده (یعنی تمامی اسباب آن فراهم شده، ولی هنور در خارج وجود پیدا نکرده) بر میگرداند". امام صادق (علیه السلام) میفرماید: "خدا را بخوان و دعا کن و مگو کار گذشته است!". از فضل و رحمت خدا نا امید نشید... مگه میشه خدا بگه و شما با خلوص نیت بگید چشم بعد فریاد شما رو کائنات بشنود و نگویند چشم؟؟ جمله شهید مطهری رو بشنوید [align=START]استاد مطهری میگوید: "از نظر جهان بینی الهی، جهان هم شنواست و هم بینا،ندا و فریاد جاندارها را میشنود و به آنها پاسخ میدهد. به همین جهت دعا یکی از علل این جهان است که در سرنوشت انسان مؤثر است. جلو جریان هایی را میگیرد و یا جریان هایی به وجود میآورد. به عبارت دیگر، دعا یکی از مظاهر قضا و قدر است که در سرنوشت حادثه ای میتواند مؤثر باشد یا جلو قضا و قدری را بگیرد". [/align]
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۰, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۲, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۱۲:۴۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
دوستان میشه ی چله دیگه هم بگیریم؟
سوره یاسین مثلا؟ لطفا بشه
|
|||
|
|
۹:۴۵, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۹:۴۷ توسط محمد حسین.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
بنده اطلاعی از این چله نداشتم. اما اوایل شهریور ماه بود که عزمم رو جزم کردم رفتم خواستگاری ، با دستای نیمه خالی !و (البته خانوم از آشناها بودن و قبلا حدودا عید امسال صحبتایی شده بود غیر مستقیم ) بالاخره جواب مثبت رو گرفتیم ... و عجله داشتیم تا قبل از شروع شدن سال تحصیلی عقد کنیم . دنبال مناسبت بودیم که دیدیم سالروز ازدواج حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)و حضرت علی (علیه السلام) روز 4 مهر هست و خیلی خوشحال شدیم . . ان شاء الله خداوند قسمت تمام مجردان تالار بفرماید..
|
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۳ ۹:۴۵)محمد حسین نوشته است: با سلام خدمت دوستان سلام و عرض تبریک عید به به ! چه خبر مسرت بخشی ![]() بسیار تبریک میگم ![]() ![]() ![]() ان شاءالله در پرتو عنایات حضرت حق ، در کنار همسرتون زندگی خوب و با برکتی رو داشته باشید و علی وار و فاطمی مشرب به اوج قله ی سعادت برسید |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۳ ۹:۴۵)محمد حسین نوشته است: با سلام خدمت دوستانبه میمنت و مبارکی! ایشالا در پناه امیر المؤمنین و حضرت مادر( سلام الله علیهما) زندگی داشته باشید که روز به روزش بهتر از دیروزش باشه و موجب مسرت و خوشحالی حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشید! ************************************** و خداوندا حاجت حاجتمندان (مجردها) روا بفرما!
|
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
بچه هایی که تو این چله بودن چندتاشون نتیجه گرفتن؟
![]() یادش بخیر.... پیرشدیم خدا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||