|
نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :)
|
|
۱۹:۳۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() نیمی از داراییت رو ب اسم خانومت بزن
چیزی ک روی اون خیلی تاکید میشه، اینه ک برای زن بهتره ک توی خونه بمونه و ب امور خونه برسهیکمی قشنگتر بگیم اینطوری میشه : زن، مدیر امور خونه ست ![]() زن، خونه رو تمیز و مرتب می کنه وعده های غذاییتونو آماده می کنه بچه ها رو تر و خشک می کنه و ب کاراشون می رسه خرید می کنه و کلی برنامه ریزی می کنه و ..... کار بیرون برای خانوم، شغل دوم حساب میشه شغل اصلی او، انجام کارهای خونه ست. و البته متقابلا مرد هم خارج از خونه کار می کنه و نیازهای خونه رو برطرف می کنه و نان آور خونه ست قشنگترش این که : مرد ، مدیر کارهای خارج از خونه ست البته از این میگذریم ک زن بجز تربیت فرزندها، مسئولیت دیگه ای نداره و مرد، حتی اگه همسرش ثروتمندترین زن دنیا هم باشه، بازهم ،شرعا، نفقه ب گردنش هست و باید پرداختش کنه با این اوصاف، آیا این درست نیست ک توی این زندگی مشترک، هرچیزی ک ب دست میارن، نصف نصف به اسم خانوم و آقا باشه ؟ ماشین میخرن، نصف، نصف خونه میخرن، نصف نصف حساب پس اندازشون، دست هردوشون باشه اگه نه،چرا؟ اگه بله(آقایون)، حاضرید برید همین الان نصف داراییتون رو ب اسم همسرتون بزنید؟ (خانومها)چرا تا الان همچین موضوعی را با همسرتون مطرح نکردید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۲, ۱۸/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۵۷ توسط Islam.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی
اصلا چرا باید وارد چنین بحثی تو زندگی شد؟ اینجور حرف ها بیشتر اتیش بیار معرکه است. این که بگیم اگر اقایون نصف داراییشون رو به اسم خانومشون نکنن تو جاهلیت گیر کردن، خودش نوعی جاهلیت مدرن هستش که میشه گفت ریشه هایی هم تو فمنیسم داره. بهترین الگو امامان علیهم السلام هستند. که بهترین رفتار رو با همسرانشون داشتن ولی هیچ جایی بنده حرفی از نصف نصف تقسیم اموال ندیدم. به نظر بنده بهترین نوع تقسیم هم همونی است که تو بحث ارث و تقسیم اموال تو اسلام اومده و بهتره برای نیافتادن تو فتنه فعلا با همین متد پیش بریم. نقل قول:پ.ن 2: با رعایت احترام ، همین اظهار نظرهای احمقانه است که امار ازدواج رو پایین و امار طلاق رو بالا برده... |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
فعلا من اگر بمریم همه داراییم رو هم بدن به خانومم چیزی برام نمی مونه، و الا من حرفی ندارم حتی بیشتر از نصفش رو هم بدم به خانمم تا بعد مرگم راحت زندگی کنه. |
|||
|
|
۱:۳۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام.
من که مخالفم! یعنی با زدن نصف دارایی همسر به حساب خانوما مخالفم! چرا؟؟ بخاطر اینکه توی بحث زندگی مشترک و اینا حق و حقوق بیش از حد هم به خانوما داده شده....که حتی گاهی وقتا همین حق و حقوق زیادی منجر به طلاق میشه. اگه کسی بیاد بگه مثلا به جای مهریه اول ازدواج نصف داراییت رو به نامم کن ...خب این یه چیزی! ولی اینکه خانوما هم مهریه بگیرن هم نفقه هم شیریها هم..... بعدم بگن نصف دارایی مرد هم مال من! این دیگه بی انصافیه. دلیل خیلی از طلاق ها همین بحث های حقوقی زن و مرد هست....متاسفانه نفقه و مهریه شده چماق خانوما. تا چیزی میشه فورا با این ابزار برای ساکت کردن طرفشون استفاده میکنن. این قانونا نیاز به اصلاح شدید داره. مثلا بحث مهریه رو باید به یه حالتی در بیارن که خانوما نتونن ازش سوء استفاده کنن. یا مثلا شیر بها!!!! آخه تو قرن 21 شیر بها دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟ من یه سوالی دارم؟ مردا شیر نمیخوردن در دوران طفولیت؟؟ ![]() چرا شیر بها برای آقایون نیست؟؟ نه جدا سواله برام؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۵۱, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۱:۵۲ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
همین الان مهریه بالا مشوقی برای طلاق شده.
نصف دارایی رو هم که اختیارا شوهر به اسم زن بزنه. نصف دیگرش رو هم موقع طلاق زن میتوند بگیره. دیگه موقع طلاق قیافه مردها دیدنی میشه ![]() ![]() سه بار هم زندگی کنن نمیتونن جور یک بار زن گرفتن رو بکشند
|
|||
|
|
۱:۵۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۱ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام .
در ابتدا باید بگم خانمی که به فکر تقسیم اموال میفته قطعا از چیزی ترس داره ، ترس از آینده و یا ترس از ترک همسر و ... شاید کم کاری همسر باعث شده این ترس بوجود بیاد . خانم السا حرفی رو زدن که با طبیعت خدادادی مردها کمی اختلاف داره به خاطر همین جبهه گیری میشه . خانمها یکم از دید آقایون هم به این قضیه نگاه کنید لطفا !! قرار نیست تو زندگی به مرحله ای برسیم که به هم بگیم هر چی تو داری منم دارم و یا باید داشته باشم !!!! قرار نیست رقابت تو زندگی باشه ! قراره نقشهایی که من کمتر بلدم رو همسرم بازی کنه و نقش هایی که بیشتر تو توان من هست رو خودم و با این روش خودمون رو برسونیم به جایی که لیاقتش رو داریم . اگه من قراره به مرد بودنم افتخار کنم ، اگر قراره با غرور بگم من مرد این خونه و تکیه گاه همسرم هستم ، اگر قراره همسرم به من عزت و جایگاه بلند بده ، باید ثبات و استقلال مالی داشته باشم . این رو خدا تو وجود مرد گذاشته . اگه قراره همسرم به بانوی خانه بودن افتخار کنه ، اگه قراره افتخار کنه که یکی از مهمترین کارهای این دنیا به دوش اونه و خدا به مرد این توانایی رو نداده ( تربیت فرزند صالح ) ، اگه قراره تکیه کردن زن به همسرش بهش آرامش بده و حریم امنیت برایش بوجود بیاره ، باید بخش عمده استقلال مالی خانواده به دوش همسرش باشه . خدا مرد رو تکیه گاه زن قرار داده این رو به پول تغییر ندیم . باور کنید با این طرز فکر لذتهای زندگی رو از همدیگه میگیریم ...!!! اما در مقابل مرد هم باید برای فردای همسر و فرزندانش فکری کرده باشه ... خانمها شک نکنن که هر مردی از بسط دادن قلمرو لذت و راحتی همسر و خانوادش به خودش افتخار میکنه . آقایون !! یکم از دید خانمها هم به قضیه نگاه کنید لطفا !!! کافیه هر مردی یادش بمونه امکان داره فردا کنار خانواده نباشه ... میشه به مردها اطمینان کرد . یه نکته به خانمها : حریم و مرز برای آقایون مشخص نکنید ، گاهی آقایون دوست دارن انقدر بلند پروازی کنن که هیچ کس بهشون نرسه ، اما فرودشون جاییه که خانواده احساس آرامش کنه . گفته ها نظر شخصی بود و عامیانه . ببخشید طولانی شد ![]() |
|||
|
|
۹:۱۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
با سلام
هر انسانی حق داره برای آینده اش نگران باشه چه مرد و چه زن و چه فرزند! به نظر اینجانب موبایل و اشتراکاتآب و برق و تلفن و ماشین و مابقی چیزهایی که احتیاج به پیگیریهای بعدی از قبیل خرابی و نقل و انتقال و غیره داره باید به نام مرد باشه تا خانمش با مردای غیره و هر کس و ناکس برخورد نداشته باشه.حالا بعضیا برداشت غلط نداشته باشن که زنها رو خانه نشین کردن و از اید دست حرفا. نه . زن باید با تفریح و فکر از و فراق بال به فکر تربیت فرزند باشه و برای تضمین آینده اش هم مرد باید مقداری از خانه ای که سکونت دارن به نامش کنه تا اونم از آینده مطمئن باشه. البته با میزان مهریه های کنونی حالا دیگه باید زنها به مردها بابت آینده ضمانت بدن.خخخخخخخخخخ |
|||
|
|
۹:۳۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من پای این پست تشکر زدم، چندتا پیام اومده گفتن نه بابا!
![]() عرضم به خدمتتون که بنده الان خودکارمم از ابجیم میگیرم چه برسه به دارایی ![]() این تشکر هم بابت این بود که بعد از بیست سی سال زندگی ادم بزنه به اسم زنش. البته به نظر من ادم همسر ایندشو اشتباه انتخاب کنه، زندگیش نابود بشه، هرچی دارایی هم داشته باشی بدردت نمیخوره! دلیل اصلی اینکه تشکر زدم اینه که توی خونه ی ما، همه چیز به اسم مادرمه و البته خودشم شاغل بوده و اصلا علاقه ای به مادیات نداشته، بهتون بگم من بیست ساله شاید سر جمع دو هفته دست بندی النگویی چیزی به دستش بیشتر ندیدم باور نکنید، ولی خب پدر ما همه چیز رو تقریبا به اسم مامان زده. کار خوبی هم هست به نظر من. |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۰۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله..
من نمی خوام رؤیابینانه به موضوع نگاه کنم؛ اما فکر نمی کنم از دو حالت خارج باشه: خانم یا آرامش داره تو زندگیش و یا نداره! اگر آرامش تو زندگیش داشته باشه و از نظر روانی تأمین باشه،هیچ فرقی نمی کنه خونه و ماشینی که دارن ازش استفاده می کنن به اسم خودش باشه یا همسرش. اگر هم آرامش نداشته باشه که تمام ِ دارایی همسرش هم به اسمش باشه،باز آرامش نداره و زندگی نمیکنه ! عمر میگذرونه! و باید دنبال حلّ مسئله باشه. (راه حلّش هم این مسائل مادّی نیست) فکر می کنم کسانی که از طریق به اسم خوردن مال و اموال یا پر بودن حساب بانکی احساس آرامش می کنن و آرامش کسب می کنن ، شاید بد نباشه به یه روانشناس مراجعه کنن؛ احتمالاً بعد از مراجعه به روانشناس،دیدشون تغییر کنه.. |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۳۰ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۰۰)Hadith نوشته است: بسم الله..اصلا اینطوریه که آرامش ارتباطی به پول نداره. اگر هم داشته باشه رابطه عکس داره! زنها هرجا قهر کنن میتونن مرد رو از زندگی ساقط کنن. اون هم نه به طرز معمولی! و این ها همه مشوق هستند. اعتماد و وفاداری سرمایه یه زن و مرد هست, پشتوانه زندگیشون . نه پول و نصف کردنش و من کار میکنم و نصف کنیم چون این و این! آخرش دنیا نه مال زنه و نه مال مرد. مهم اینه که چطوری عشق رو بیارن توی زندگی. حرف زدن و پرداختن به مادیات آدم رو ساقط میکنه از خوشبختی. |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اگر خانم به همراه آقا برا رسیدن به تمام دارایی های زندگی ،دوش به دوش هم تلاش کنند ؛مسلما حق خانم هست که نصف این دارایی ها به نامش باشه . اینه هست که احساس آرامش و امید میده
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: b2d7bc3cb6ad64cb4aebff9359258ea6.jpg]](http://vista.ir/include/articles/images/b2d7bc3cb6ad64cb4aebff9359258ea6.jpg)

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
و تو شیطنتش رو ندیده گرفتی و آبروش رو خریدی و این ماجرا رو بین خودتون نگه داشتین، بهش بگو فلان مغازه ت رو ب نامم بزن