کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هشدار
۲۱:۲۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
[size=xxx-large]هشدار...![/size]
آیا اینجا ایران است؟؟
در جهان همراه با نام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اسلام و تشیع در ذهن ها یادآور می شود اما اکنون در ایران وضع چگونه است؟؟ اکنون درایران... اکنون ایران وایرانی آلت دست غربی هاشده است حتما می پرسید چگونه.شایدبه ظاهر غرب در مقابل عزم ایرانی کوتاه آمده ودر حقیقت هم همین است.مَثَل مامَثَل قورباغه است.حتما می دانید که اگر قورباغه را درآب جوش بیندازیم می گریزد وجان خودرا نجات می دهد اما... اما وقتی اورا به همراه آب برکه اش برداریم وبر آتش بگذاریم بگونه ای که دمای آب کم کم زیاد شود خواهیم دید که قورباغه نمی گریزد ودر همان ظرف خواهد مُرد! مانیز اینگونه ایم... ما ماهواره را(برای مثال)ممنوع کردیم زیرا فرهنگ خلاف فرهنگ مارا به یکباره به خورد مخاطب می دهد اما از آن چیز هایی که خرده خرده مارا وبویژه کودکان مارا به کام غرب زدگی می کشاند چشم پوشیده ایم. ماوکودکان ما درخطریم نه خطر آمریکا ونه اسرائیل چراکه به قول امام(رحمة الله علیه)آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند واسرائیل نیزهمین است ولی ما ازدرون مشکل داریم.مشکل نظارت،مشکل عدم اعتماد به نفس،مشکل دزدی از کار ووظیفه. من وابسته به هیچ نهاد یاارگانی نیستم وبه عنوان یک ایرانی وظیفه خود می دانم که مشکلات کشورم را بازگو کنم اما آیا گوش شنوایی نیز هست؟؟اما آیا مسئولین بعداز این بیشتر به فکر خواهند بود؟؟امیدوارم.من وظیفه ای دارم وآانها وظیفه ای.من وظیفه خود دانستم این مقاله را به تحریر درآورم وانشاالله آنها نیز وظیفه خود بدانند به یاری خداوند توانا این مشکلات را حل نمایند... کسانی که اندکی پابه سن گذاشته اند خاطرات دوران شاه را به خاطر دارند،کسانی که کمی کوچک ترند خاطرات انقلاب را،وکسانی که حدود سی سال سن دارند دوران جنگ را به خوبی به خاطر میاورند اما من جوان چه؟؟من نه پیامبر رادیده ام ونه امامم را.نه خمینی را ونه شاه را.نه انقلاب را ونه جنگ را.من دوستان واطرافیان خودرا می بینم.من تکنولوژی را می بینم.من کامپیوتر و اینترنت، تلویزیون و ماهواره را می بینم.من آنچه راکه می بینم بیشترازآنچه راکه شنیده ام باور دارم.به کسی برنخورد خودم را می گوییم.نمی گویم همه اینهابداست بلکه بسیارهم خوب است چرا که ازعلم حاصل شده اند وعلم هم درخدمت رفاه بشریست وهیچ دین ومذهبی مانند اسلام به علم دعوت نکرده است.این حدیث پیامبر معروف است که:اُطّلُبُ العِلم حَتی باجین. من کاری به کامپیوتر واینترنت یا ماهواره ندارم چرا که مبتذلیات اینها از غرب آب می خورد وهرچند انتظار نظارت بیشتر می رود اما بحث دراین موارد را برعهده واردین به این عرصه ها می گذارم ولی تلویزیون را رهانمی کنم چراکه کاملا درکنترل ماست.ولی متأسفانه امروزه اثر مخرب فاجعه بارتری نسبت به بقیه برما می گذارد. شاید اگر بگویم قریب به هشتاد درصد برنامه های پخش شده از سیما وارداتی اند زیاد پرت نباشم. تأثیر پذیر ترین قشرکودکان اندو کانون توجه من شبکه اختصاصی آنها یعنی پویا نمایی است.چندی است که به فهرست برنامه ها نظاره می کنم ومی بینم کارتونهایی مانند فوتبالیست ها در صدر توجه اند.این کارتون خوب است چراکه قوه ی خیال پردازی کودک را تقویت می کند(دوجا نیروی جاذبه زمین تأثیر ندارد1-خارج ازجو2-کارتون فوتبالیست ها)اما به چه قیمتی؟؟ به قیمت ترویج فرهنگ بی حجابی؟؟ کارتون پاندای کونگ فوکار هم خوب است چراکه بچه هارا به ورزش ویادگیری فنون دفاع شخصی برای محافظت از خود در برابر خطرات تشویق می کند،اما به قیمت آموزش دست اندازی وتحقیر دیگران. این موارد هرچند بافرهنگ غنی ایرانی اسلامی ما سازگاری ندارد اما همچنان دربرابر خطر بزرگ دیگری که موضوع اصلی مقاله من توجه به آن است هیچ شمرده می شود
آیا شما کارتون هایی مانند شرکت هیولاهارا تماشا کرده اید؟؟
بله کارتونهای غربی مانند شرکت هیولاها خطربزرگتری برای نسل آینده به ویژه کودکان هستند ومتأسفانه حتی در سیما هم پخش می شود.شاید مسئولین دلیل آنرا کم بودن کارتون ویا بهانه هایی همچون این اعلام کنند اما بد نیست کمی باخود روراست باشیم.هرچند خاموش بودن چندساعت بیشتراین شبکه ضرری مالی به مدیران آن وارد می نماید اما آیا می ارزد برای جلوگیری از این ضرر مالی ضررمعنوی را به نسل جوان متحمل شویم وارزشهای فرهنگ غرب را دربین کودکان ترویج کنیم؟؟آیا اسلام ازما چنین چیزی را می خواهد؟؟آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)ما به آن راضی است؟؟ اگر دقت کنیداین موارد دراین برنامه مشهود است: 1-هیولای یک چشم: یک چشم بودن نماد چیست؟ 2-ماری بدجنس که تغییر رنگ می دهد: این چه؟ 3-انسان هراسی 4-نجات جامعه بشری توسط موجودات بیگانه 5-وجود موجودات دیگر درکرات دیگر. چشم چپ آدمی نماد جهان بینی غربی است.نمادی ازنمادهای شیطان پرستانه.نمادی که براساس آن منجی آخرالزمان از آمریکا ظهورخواهد کرد واو کسی است که فقط چشم چپ دارد. کسی که در اسلام به دجال یاد شده ومخالف اسلام است واز علائم قطعی پیش از ظهور است. مار هم نماد سیاست آمریکاست که در موقعیت های گوناگون تغییر رنگ(حتی تا 180درجه)می دهد انسان هراسی هم به این واقعیت اشاره دارد:ازنظر یهود انسانها سه دسته اند1-نژاد برتر که دو شرط دارد وآن از نژاد بنی اسرائیل بودن ویهودی بودن است.2-انسانهایی که از نژاد بنی اسرائیل نبوده ولی به ان خدمت می کنند:در این مورد می گویند سگت را غذا بده تابرایت پاس کند.این جمله بیانگر حقایق زیادی است واز آن جمله این است که کسی که خدمت گزار یهود باشد باید زنده بماند تا به او خدمت کند واما3-پست ترین نژاد نژادی است که نه از بنی اسرائیل باشد ونه به آن خدمت کند.پس انهارا تک تک ویا دسته جمعی به قتل برسان!!!نژاد دوم آمریکا واروپارا دربر می گیرد ولی نژاد سوم مسلمین آنهم مسلمینی که حاضر به سر فرود آوردن دربرابر آنها نیستندرا شامل می شود تمام جامعه بشری به پایان جهان معتقدند اما درصد کمی از آنها به پایان آن به صورتی غیراز منجی نجات بخش اعتقاد دارند. بوداییان به ظهور بودا، مسیحیان به ظهور عیسی، مسلمین به ظهور کسی از نسل پیامبر، بعضی یهودیان به ظهور عیسی و زنده کردن دین موسی توسط آن حضرت معتقدند اما گروهی دیگر که عمدتا یهودی هستند پایان جهان را به صورت دیگر بیان می کنند: 1-پایان جهان در پایان سالهای 2000تا2012:هرسال از سال 2000 تاکنون شاهد این بوده ایم که این گروه شایعه پراکنی کرده اند که امسال پایان جهان است. به عقیده این گروه همانگونه که جهان خود به خود به وجود آمده است(!)خود به خود هم از بین خواهد رفت. 2-برخورد شهاب سنگ: این گروه معتقدند که همانگونه که براساس نظریه ای برخورد شهاب سنگ موجب نابودی دایناسر ها شد، موجب برچیدن حیات انسانی نیز خواهد شد. 3-حمله به زمین: این گروه معتقدند که سیارات دیگری نیز مانند زمین هستند که حیات درآنها وجود دارد(علم نه این نظریه را رد نمی کند و تایید هم نمی نماید. اسلام هم دلیل محکمی مبنی بر رد و یا پذیرش آن هنوز در دست نگذاشته است) و موجودات فضایی ساکن در آن از آدمیان در علم پیشرفته تر اند (خیلی از برنامه های غربی روی این موضوع مانور می دهد)وروزگار نزدیکی خواهد شد که به زمین حمله خواهند کرد. گروهی آنها را منجی آخرالزمان ونجات بخش آدمیان ازبدبختی وگروهی آنهارا نابودگر کل انسانها می پندارد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، مجید املشی ، قلب ، Eve ، در جستجوی سختی ، دوستی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا