کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتون در مورد یک پیشنهاد!
۱۵:۴۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۴۰ توسط reyhaneh.sh.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی دوستان

من بعد مدت ها اومدم توی تالار تا این تاپیکو بزنم و خیلی دوست دارم نظرتون رو بگید و اگر دوست دارید بهم کمک کنید
من نمیدونم کارم تاثیری داره یا نه اما واقعا دوست دارم که انجامش بدم!من میخوام زیر پیج بازیگر های معروف (کره ای!!)اسلام رو بهشون معرفی کنم !!اگر قشنگ و واضح بهشون اسلام رو توضیح بدیم شاید یه درصد به دین اسلام کنجکاو شدند و بعد با شناخت بیشتر حتی مسلمان بشن!!!(میدونم خیلی خیال پردازم و احتمال این اتفاق خیلی کمه اما امیدوارم)من فکر میکنم این جور مسائل برای اونا جذابه و شاید اگر کامنتمو بخونن یکمی کنجکاو بشن و برن ببینن اسلام واقعنی چیه!یکی از دوستامم که ازم بزرگتره و دبیرستانیه گفت که پیشنهاد خوبیه و تلاششو میکنه
.
.
.
اگر یکی از هدف های اصلی انجام این کارو بگم شاید بگین زیاد درگیر این اشخاصی و بچه شیعه نباید اینطوری باشه اما من واقعا نمیخوام بازیگرای مورد علاقم برن جهنم!!!!

حالا میشه نظرتون رو بگین؟!
موافقین؟؟
مخالفین؟؟
به نظرتون کار الکیه و هیچ تاثیری نداره؟؟
یا به نظرتون جالبه و دوست دارین امتحان کنین و ببینین جواب میده یا نه؟؟

تازه یه بار عملی تبلیغ اسلام رو بکنیم همش حرف نزنیم اینطوری وظیفمون رو هم انجام دادیم و دیگه اهمیتی نداره طرف مقابل چیکار کنه درست نمیگم؟؟؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، مجید املشی ، علی املشی ، شیدا ، حدیث عشق ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، Hadith ، raha77 ، آفتاب ، MohammadMeraj ، saba ، ali0077
۱۷:۱۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #2
آواتار
اصل انتشار مفاهیم غنی اسلامی و اخلاقی امر پسندیده ای هست و به میزان طرفیت هر فرد به نوعی وظیفه ای هست بر گردن ما.
اما محیطی که قرار هست محتوای موردنظرمون رو منتشر کنیم هم از اهمیت زیادی برخوردار هست.
سوالم اینه که چرا پیج های بازیگران معروف کره ای؟!
آیا تنها به دلیل این هست که مخاطب زیادی دارن؟!
آیا محیط های دیگری با مخاطب بیشتر وجورد نداره؟!
البته هدف از این سوالم این هست که حدس میزنم که شما به دلیل دوست داشتن این شخصیت های کرده ای ترجیح میدید که چنین محیطی رو برای فعالیت انتخاب کنید.

به هر حال
یک نکته رو در نظر داشته باشید و اون اینکه طوری نباشه به جای جذب افراد و آشنا کردنشون با محتوای اسلامی باعث جذب بیشتر خود به فرهنگ ثنویتی شرقی بشیم.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، شیدا ، حدیث عشق ، Rangheshafagh ، reyhaneh.sh ، السا ، حسن عزتي ، فدايي ولايت ، افشین ، آفتاب ، Muhammad-Ali ، rezamohammadi ، عمار94 ، ali0077 ، fafa*
۱۷:۴۳, ۲۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
خب منم همون اول گفتم میخوام به بازیگرای مورد علاقم اسلامو معرفی کنم تا نرن جهنم !
۱۸:۲۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۴۳)reyhaneh.sh نوشته است:  سلام
خب منم همون اول گفتم میخوام به بازیگرای مورد علاقم اسلامو معرفی کنم تا نرن جهنم !

میشه بگید این علاقه ناشی از چه هستش؟؟؟

Huh
۱۹:۰۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۰۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #5
آواتار
راستش شرط ، یا به نوعی پیش نیاز انجام اینکار ، اینه که خود شخص مبلغ درباره ی اسلام اطلاعات کاملی داشته باشه که بتونه طرف و قانع کنه یا حتی به شبهات پاسخ بده
ولی من به شخصه همچین پتانسیل یا دانشی رو توی خودم نمیبینم ، حتی چند سال پیش توی ذهنم بود که با فوتبالیستا اینکارو بکنم ولی دیدم من خودم از اسلام چیزی نمیدونم که اگه میدونستم و میدونستیم ، وضع جامعمون این نبود! چه برسه به اینکه بخوام یکی دیگه رو وارد اسلام کنم!
البته از شما چه پنهون یه بار هم همون قدیما یه کوچولو اقدام کردم دیدم خودم بیشتر دارم از راه به در میشم بیخیال شدمBig Grin

نقل قول:خب منم همون اول گفتم میخوام به بازیگرای مورد علاقم اسلامو معرفی کنم تا نرن جهنم
البته کسی هم نگفت که ماهارو صاف میبرن بهشتااا Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: reyhaneh.sh ، شیدا
۱۹:۴۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام

ممنون از نظرتون
آره ما خودمون اول باید خودمون رو اصلاح کنیم من که هرجور خودمو با این توصیفاتی که از مومن واقعی میکنن مقایسه میکنم کلا به خودم تاسف میخورم بعد من خودم که نمیخوام صحبت کنم مشخصا من خیلی اطلاعات کمی دارم مثلا همین نامه رهبر به جوونا یا صحبت های عالمان دینی و.. از اونا استفاده میکنم

اگر واقعا بتونم اینکاره بکنم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، شیدا ، ali0077
۱۹:۴۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
Smileسلام
میتونید متن نامه رهبری رو منتشر کنید.
اشکالی هم نداره. برای همین موضوع هم هست.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حدیث عشق ، فدايي ولايت ، Hadith ، reyhaneh.sh ، شیدا
۲۰:۴۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
سلامHeartHeart
ممنون فاطمه خانم(یه نفر حمایت کرد ذوق کردم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، حدیث عشق ، شیدا ، فدايي ولايت
۰:۳۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۰:۳۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بنده به شخصه حمایت که کردم ، ولی داستان خودمو گفتم...!BlushBi Dandoon
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: reyhaneh.sh ، شیدا
۲:۱۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
RoseRoseRoseRoseRose
اجرکم عند الله باق
RoseRoseRoseRoseRose