کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مضامین زیبا از دعاهای نقل شده از سوی معصومین
۱۷:۴۳, ۲۰/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۱۸:۲۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان. توی تالار بطور اختصاصی روی قرآن و نهج البلاغه و احادیث و روایات معصومین بحث میشه و مطالب مهمش ذکر میشه. اما جای مضامین زیبا و پربار رازو نیاز های معصومین که تو دعاهایی که ازشون نقل میشه وجود داره، خالیه.برای همین این صفحه رو گذاشتم تا بتونیم با خوندن این جملات، به خدا نزدیکتر بشیم.امیدوارم این موضوع سبب بشه که ما بیشتر دنبال اون دعاهایی بریم که تاحالا نرفتیم. از دوستام تقاضا دارم که زیاد مطلب رو کشدار نکند تا بی حوصله نشه. ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، zarati313 ، yektasepas ، saloomeh ، meshkat ، Abasaleh ، SARV ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، azade ، fiftynine

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۴, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
این دعای کمیل انصافا محشره. مولا علی (علیه السلام) تو چند صفحه اول می فرمایند که خدایا من گناهکارم. منو عذاب نکن.
ولی آخرش یه چیزی میگه که دل آدم رو میبره. می فرماید:

صَبَرْتُ عَلى عَذابِكَ فَكَيْفَ اَصْبِرُ عَلى فِراقِكَ ؟؟؟

بر فرض كه بر عذابت شكيبائى ورزم،ولى بر فراقت چگونه صبر كنم ؟؟؟

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، saloomeh ، علی 110 ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، azade
۱۲:۲۶, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
آخرین فراز از زیارت ششم امیرالمومنین در مفاتیح

و لا فرَّق الله بینی و بینکما

خداوند بین من و شما دو تن (امیرالمومنین و امام حسین علیهما السلام) جدایی نیاندازد
.

زیارت ششم امیرالمونین در مفاتیح را حداقل یک بار در زندگی بخوانید

زیارت محشر و بی مانندی است که آثار حیرت انگیز مادی و معنوی داره
من تقریباً بهش اعتیاد دارم
در این زیارت شما همزمان آقا امیرالمومنین و آقا امام حسین را زیارت میکنید
مضامین بسیار دل انگیزی دارد و در آن بسیاری از حاجات مادی و معنوی هم در خواست میشود

توی این زیارت این لقب امیرالمومنین را برای اولین بار دیدم
یکی از القاب و اوصاف امیرالمومنین این است:

یا کاشف الکرب عن وجه الرّسول
بر برطرف کننده ی غم از چهره ی رسول الله

و این جا بود که دلم خواست یه روزی این لقب به من هم برسه
آرزو بر جوانان عیب نیست
و
گر گدا کاهل بُوَد تقصیر صاحب خانه چیست؟

این لقب رو آقا ابالفضل العباس هم نسبت به ولی و مولایش امام حسین دریافت کرده

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین

به نظرم بالاترین نشان افتخار یه متولی نسبت به ولی خودش هست که برطرف کننده ی غم از چهره ی مولاش باشه

کاش ما هم بشویم روزی

یا کاشف الکرب عن وجه المهدی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، میلاد.م ، yamin ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، mahdy30na ، azade
۱۷:۱۳, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13

اللّهم عَظُمَ سُلطانُک و عَلی مَکانُک و خَفِیَ مَکرُک و ظَهَر امرُک و غَلَبَ قَهرُک و جَرَت قُدرتک و لا یُمکن الفِرارُ مِن حُکوُمتِک....
چه کسی توان گریز از قلمرو فرامانروایی ات را دارد ؟!
مگر جایی هم هست که سیطره ی قدرت پادشاهی ات احاطه اش نکرده باشد ؟!

وای برمن که در خفا به دلم پشت کردم و تو چشم پوشیدی . منی که خودم را لبه هر دره ای که رساندم دستم را گرفتی و من ندیدمت. منی که خودم را به در و دیوار و زندگی و رنگهایم چسباندم که دنیایی شدنم از تو غافلم کند و باز ستایشم کردی و بزرگم کردی و من خواسته ، خودم را ذلیل ِ هوی خواهی خودم کردم...
اَللّهُمَّ مَولای ، کم من قبیحٍ سَتَرتَهُ و کَم من فادحٍ مِنَ البَلاء اَقَلتَهُ و َکَم مِن عِثارِ وَقَیتَهُ وَ کَم مِن مَکروهٍ دَفعتَهُ وَ کَم مِن ثَناء جَمیل لَستُ اَهلاً لَهُ نَشَرتَهُ

وای بر من که خودم را ارزان فروختم به لذاتی که مرا از تو دور کرد.
وای بر منی که اشرف مخلوقاتیم را ندیده گرفتم
این منم ؟
این منم که وقتی آفریدی ام فتبارک الله گفتی ؟!
این منم که تو از دم خود در وجودم نهادی و من وجودت را نادیده گرفتم و به حقارت نفسم پاسخ مثبت دادم ؟
وای بر این تن که ریم ِ دینا کریهش کرده . وای ... وای .... وای ...

اِلهی وَ رَبی مَن لی غَیرُک

چند بار از ته دل این را گفته باشم خوب است ؟
به خداوندی ات قسم هیچ بار !
همیشه وقتی کارم به بن بست می خورد به سراغت می آیم .
همیشه وقتی به هر تنابنده ای دست درازمی کنم و جواب رد می شنوم دست دعایم بلند می شود .
همیشه عاشقم هستی و من چه بی توجه از عشقت می گذرم...
حتی دست دراز نشده ام را پر می کنی و سوال نکرده ام را بی جواب نمی گذاری.
گفته ای : بنده ی من قبل از اینکه تو عاشقم باشی من که خدای تو ام عاشقت هستم.
به ربانیتت قسم که همیشه جز این نبوده است.

گاهی وقتها فکر می کنم که چرا اینقدر عاشقم هستی خدا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه وجود غبار گرفته ام را ارزانی غیر تو کرده ام و تو باز ....

به راهم بیاور . فقط همین را می خواهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسنیه ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، mahdy30na
۲۲:۱۶, ۲۶/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۱ ۲۲:۱۷ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
[b]اَلْحَمْدُللهِِ الَّذي لا اَدْعُو غَيرَهُ وَلَوْ دَعَوْتُ غَيرَهُ لَمْ يسْتَجِبْ لي دُعآئي وَالْحَمْدُ للهِِ الَّذي لا اَرْجُو غَيرَهُ وَلَوْ رَجَوْتُ غَيرَهُ لاََخْلَفَ رَجآئي وَالْحَمْدُ للهِِ الَّذي وَكَلَني اِلَيهِ فَاَكْرَمَني وَلَمْ يكِلْني اِلَي النّاسِ فَيهينُوني

ستايش خدايي را كه جز او كسي را نخوانم و اگر غير او ديگري را مي‌خواندم دعايم را مستجاب نمي‌كرد و ستايش خدايي را كه به‌جز او اميد ندارم و اگر به غير او اميدي داشتم نااميدم مي‌كرد و ستايش خدايي را كه مرا به حضرت خود واگذار كرده و از اين رو به من اكرام كرده و به مردم واگذارم نكرده كه مرا خواركنند.
[align=CENTER]فرازی از دعاي ابوحمزه ثُمالي[/b]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، أین المنتظر ، saloomeh ، بیداری اندیشه
۲۱:۲۵, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
اَمْ كَيْفَ يُحْرِقُهُ لَهيبُها وَ اَنْتَ تَسْمَعُ صَوْتَهُ وَ تَرى مَكانَهُ اَمْ كَيْفَ يَشْتَمِلُ عَلَيْهِ زَفيرُها وَ اَنْتَ تَعْلَمُ ضَعْفَهُ اَمْ كَيْفَ يَتَقَلْقَلُ بَيْنَ اَطْباقِها وَ اَنْتَ تَعْلَمُ صِدْقَهُ اَمْ كَيْفَ تَزْجُرُهُ زَبانِيَتُها وَ هُوَ يُناديكَ يا رَبَّهُ اَمْ كَيْفَ يَرْجُو فَضْلَكَ فى عِتْقِهِ مِنْها فَتَتْرُكُهُ فيها هَيْهاتَ ما ذلِكَ الظَّنُ بِكَ وَ لاَالْمَعْرُوفُ مِنْ فَضْلِكَ وَ لا مُشْبِهٌ لِما عامَلْتَ بِهِ الْمُوَحِّدينَ مِنْ بِرِّكَ وَ اِحْسانِكَ
يا چگونه شعله آتش او را بسوزاند درحالى‏كه فريادش را مى‏شنوى و جايش را مى‏بينى‏ يا چگونه آتش او را دربر بگيرد و حال آنكه از ناتوانى‏اش خبر دارى،يا چگونه در طبقات دوزخ به اين سو و آن سو كشانده شود درحالى‏ كه راستگوى‏اش را مى‏دانى،يا چگونه فرشته‏هاى عذاب او را با خشم برانند و حال آنكه تو را به پروردگاريت مى‏خواند،يا چگونه ممكن است بخششت را در آزادى از دوزخ اميد داشته باشد و تو او را در انجا به همان حال واگذارى؟همه اين امور از بنده‏نوازى تو بس دور است،هرگز گمان ما به تو اين نيست و نه از فضل تو چنين گويند و نه به آنچه كه از خوبى و احسانت با اهل توحيد رفتار كرده‏اى شباهتى دارد،
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه
۲۳:۵۲, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام
این متن رو همه آشنا هستین
يَابْنَ يس وَالذّارِياتِ، يَابْنَ الطُّورِ وَالْعادِياتِ، يَابْنَ مَنْ دَني فَتَدَلّى فَكانَ قابَ قَوْسَيْنِ أَوْ أَدْنى
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، بیداری اندیشه
۴:۳۷, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟أَيْنَ الْمُرْتَجى لِإِزالَةِ الْجَورِ وَالْعُدْوانِ؟أَيْنَ الْمُدَّخَرُ لِتَجْديدِ الْفَرائِضِ وَالسُّنَنِ؟أَيْنَ الْمُتَخَيَّرُ لِإِعادَةِ الْمِلَّةِ وَالشَّريعَةِ؟أَيْنَ الْمُؤَمَّلُ لِإِحْياءِ الْكِتابِ وَ حُدُودِهِ؟أَيْنَ مُحْيى مَعالِمِ الدّينِ وَ أَهْلِهِ؟أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟ أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟أَيْنَ مُبيدُ أَهْلِ الْفُسُوقِ وَالْعِصْيانِ وَالطُّغْيانِ؟أَيْنَ حاصِدُ فُرُوعِ الْغَىِّ وَالشِّقاقِ؟
كجاست آنكه براى بركندن ريشه ظالمان و ستمگران عالم مهيا گرديده؟
[b] كجاست آنكه منتظريم اختلاف و كج رفتاريهاى اهل عالم را به راستى و اصلاح كند؟ كجاست آنكه اميدواريم اساس ظلم و عدوان را از عالم براندازد؟ كجاست آنكه براى تجديد فرائض و سنن اسلام كه محو و فراموش گرديده؛ ذخيره است؟ كجاست آنكه براى برگردانيدن ملّت و شريعت مقدّس اسلام اختيار گرديده؟ كجاست آنكه آرزومنديم كتاب و حدود آن را احيا سازد؟ كجاست آنكه دين، ايمان و اهل ايمان را زنده گرداند؟ كجاست آنكه شوكت ستمكاران و متعديان را در هم مى شكند؟ كجاست آنكه بنا و سازمانهاى شرك و نفاق را ويران مى كند؟ كجاست آنكه فسق و عصيان و طغيان را هلاك و نابود مى گرداند؟ كجاست آنكه براي کندن ريشة گمراهى و دشمنى مهياست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، أین المنتظر
۱۹:۵۴, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
اَللّـهُمَّ اجْعَلْنی مِنْ اَنْصارِهِ وَ اَعْوانِهِ وَ الذّابّینَ عَنْهُ وَ الْمُسارِعینَ اِلَیْهِ فی قَضاءِ حَوائِجِهِ وَ الْمُمْتَثِلینَ لاَِوامِرِهِ وَ الُْمحامینَ عَنْهُ ، وَ السّابِقینَ اِلى اِرادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ

خدایا قرار ده مرا از یاران و کمک کارانش و دفاع کنندگان از او و شتابندگان بسوى او در برآوردن خواسته هایش و انجام دستورات و اوامرش و مدافعین از آن حضرت و پیشى گیرندگان بسوى خواسته اش و شهادت یافتگان پیش رویش

دعای عهد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، أین المنتظر
۱۶:۲۵, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
اَللّهُمَ احفظ صاحِبَ هذا الدُّعا مِن الطاعُونِ و الزَّلزَّلَةِ و الفُجاَةِ و الوَبا وَ مِن شرِّ السُّلطانِ الجابرِوَ شرِّ العَینِ السُّوﺀِ وَ مِن شرِّ الاَ عداﺀِ وَمِن شرِّ الجِنَّ وَ الاِ نس بِحَقِّ لا اِلهَ اِلاًّهُوَ الحَیُّ القیُّومُ بحَقِّ کهیعص وَ بحَقِّ حمعسق وَ بحَقِّ مُحَمَّدِ المُصطفی وَ بحَقِّ عَلِیٍّ المُرتضی وَ الاَ ئِمَةِ الهُدی وَ بحَقِّ اللِّوحِ وَ القلم وَ الکُرسِیِّ وَ العَرشِ
فرازی از دعای معراج
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر
۲۰:۱۹, ۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظيمِ الاْعْظَمِ الاْعَزِّ الاْجَلِّ الاْكْرَمِ

[b]خدايا از تو مى خواهم به حق نام بزرگ و بزرگترت و آن عزيزتر و برجسته تر وگراميترت

الَّذى اِذا دُعيتَ بِهِ عَلى مَغالِقِ اَبْوابِ السَّماَّءِ لِلْفَتْحِ بِالرَّحْمَةِ انْفَتَحَتْ

همان نامى كه هرگاه بخوانندت بدان نام براى گشودن درهاى بسته آسمان به رحمت گشوده شود
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا