|
پيش به سوي ازدواج اسان....
|
|
۱۸:۵۳, ۲/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
يكي ممكنه با هواپيما سفر كنه يكي با اتوبوس شايدم قطار شايدم يكي بگرده بليط اكونومي يا چارتر پيدا كنه كه سفرش ارزون دربياد شايدم يكي اصلا بچه مايه داره ولي نميخواد اضافه خرج كنه،.. رسيدن به مقصد هدفه ....تا اينجاش كه چيز عجيب غريبي نبود اصلا ربطش به عنوان چيه؟؟؟.... هر كي هر طور كه راحته سفر ميكنه .... تا حالا ديده نشده كسي به پسرش بگه : پسرم ما كه نميتونيم هر هفته واست بليط فرست كلاس هواپيما بگيريم ،بيخيال دانشگاه شو ،يكي ميبينه با اتوبوس ميري مياي ابروم ميره. تازه كسي كه بتونه تو شلوغي اخر سال بليط ارزون قطار و هواپيما پيدا كنه نه تنها خجالت نميكشه بلكه به عنوان شاهكار سال واسه همه تعريف ميكنه.... چرا؟.....چون..... رسيدن به مقصد هدفه... بعضيا از ترس هزينه عروسي كلا بيخيال ازدواج شدن. مگه يه ازدواج كلش چقدر خرج داره؟ كل هزينه ي يه عروسي ميشه پولي كه به عاقد ميدن!حالا اونجا يه شيريني هم دادي ملت جون داشته باشن به افتخارت كف بزنن جاي دوري نميره!! مگه كلا چقدر ميشه؟ ميشه مثلا 200 تومن!! (200تا 1000تومني به عبارتي 20 تا 10 تومني!!! ) حالا اين 200 تومنه رو كه همه دارن(حتي اگه 200 تومنم تو جيبت نبود هستن ادمايي كه بدون پول هم كارتو راه بندازن) ... مگه هدف رسيدن به مقصد نيست ... اصلا هدفم از اين حرفا اين نيست كه از فردا ملت كلا بيخيال مراسماشون بشن و با حداقل ممكن خرج عروسي كنن هدفم پاسخ به اين سوال بود؟ چرا كسي كه با اتوبوس و قطار و بليط اكونومي و چارتري هواپيما ميره سفر از كارش خجالت نميكشه ، دچار استرس نميشه ، از ترس حرف يه عده ادم احمق خودشو به اب و اتيش نميزنه؟ ولي واسه عروسي.........مگه هدف مقصد نيست.... اگه يكي به جاي انگشتر طلا و پلاتين انگشتر نقره بگيره گناه كرده؟ يا همسرش و دوست نداشته؟ حالا اگه مهموني تو تالار نباشه و تو خونه باشه مشكلي داره (باور كنيد خيلي ها واسه اينكه تالار رو پر كنن ميرن مثلا دوستهاي پسر عموي دومادو ميارن!!!!!!) عكس و فيلم حرفه اي هم كه بيشتر بدرد صنعت سينما و تبليغات ميخوره تا عروسي....... كسي كه چند ساله ديگه ساعت مچي نميبنده ، بره كلي پول بده چون رسمه قطعا مشكل ....داره!!! گريم و چهره پردازي چه ربطي به عروسي داره مگه فيلم سينمايه؟؟؟(با آرايشگاه متعارف قاطي نشه) . . . به نظرتون چرا دوران دانشجويي با يه ماهيتابه و دو قابلمه و 3 تا ليوان كه يكيش بين دو نفر مشترك بود با يه يخچال ازمايش و يه اجاق گاز 3شعله شده بهترين دوران خاطرات بعضيا ،ولي سرويس چند ده پارچه چيني و يخچال چند مليوني و فرش و مبل اعياني و قابلمه و بشقاب وكتري در چند طرح و اندازه نميتونه اون فضاي صميميو ايجاد كنه! چرا ، چون خونه ي دانشجويي بر اساس نياز شكل گرفته بود ،چيز زايدي توش نبود، قرار نبود كسي زير قرض و بدهي بره فقط واسه اينكه به بقيه ثابت كنه ....آره ما هم هستيم... .....جاهليت كار رو به جايي رسونده عروسي نه تنها باعث پژمردگي و استرس صاحب مجلس ميشه حتي مهموناشم تو عذابن! تا ميگي عروسي فلانيه ميگه از كجا بيارم خرج لباس زن و بچم كنم !!!!! اولين قدم واسه خروج از جهل اينكه اول خودمونو از جهالت پاك كنيم ، اگه تونستيم رو اطرافيون هم تاثير بزاريم پيش به سوي ازدواج آسان... |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۶, ۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
سلام
تقریباا می خوام از آخر شروع کنم ونکاتی که به ذهنم میاد رو بنویسم از شما اقایون سوال دارم که یه فضیلت یا ارزش اخلاقی رو نام ببرن که می شه به محض اراده کردن درون خودشون نهادینه کنن؟ حتی یکی از واجبات رو نام ببرن که بدون هیچچچ سختی راحت باهاش کنار اومدن وجزو کاراهای روتین وعادی زندگی شون قرار دادن یا درمقیاس بزرگتر هدف های بزرگ که تو زندگی مشخص کردن وبدون هیچچچچ زحمت وتلاشی بهش رسیدن!!! اقایون ازدواج وتشکیل خانواده ایا کمتر از یک ارزش اخلاقی یک واجب دینی یا هدف بزرگ ومقدسه ؟؟؟ پس چرا تا ما می گیم برای رسیدن بهش هم خانوم هم اقا باید زحمت بکشن هزینه مادی ومعنوی بزارن شما جبهه می گیرین ؟ چرا وقتی می گیم برای بدست اوردن چیزی زحمت نکشیده باشی سریعا سفسطه می کنید ومی گید شما ازدواج رو با معامله اشتباه گرفتین شما از خدا فرزند صالح اگر بخواین ایا براش هزینه مادی ومعنوی نمی کنید تا درست تربیت بشه ؟؟از خدا معجزه می خواین ایا!!! اینکه شما اقایون توقع دارین دختر خانوم خوب وبا کمالات و مومن ومذهبی وبا اصل ونسب وزیبا و از خانواده تقریبا متوسط به بالای جامعه تحصیلکره و کلی مزایای دیگه بیاد با سلام وصلوات وارد زندگی شما بشه از اول هم بنا رو بزاره روی اعتماد توقعاتش رو صفر کنه بیشتر به نظر من شبیه یک معامله اس...تا اونی که شما تو ذهنتون بزرگ کردین اگر اقایون بدونن از لحاظ شرعی واسلامی موظفن بدون هیچ منت و حرفی مهر خانوم رو هرچقدر که هست در طول زندگی شون بپردازن کار به اینجا نمی رسه که فکر کنید ما مهر می گیریم که ضمانت اجرای طلاقمون بشه به قول یه دوستی اگه یه اقا هوش وذکاوت داشته باشه باید بدونه پرداخت مهر در دوران زندگی درواقع از این جیب به اون جیب کردنه وگرنه هیچ خانومی با نیت طلاق مهر نمی گیره من کاری به زنهای بیمار یا اونهایی مشکلات روانی دارن وبا مهریه سنگین فقط قصد ازار رسوندن دارن ندارم یه خانوم معمولی و نرمال این جامعه رو تصور می کنم که اگر بنا به شرایطی از همسرش جدا شد باید چیکار کنه برگرد خونه پدرش ؟ چند درصد این خانم ها می تونن برگردن ؟ شما فرض کنید این خانم بچه هم داشته باشه ؟ اصلا شرعا دیگه بر عهده پدرش نیست که بخواد هزینه اونها رو بپردازه...بماند که من می دونم خیلی از این خانمها خانوادشون نمی پذیرتشون وخیلی دیگه شخصیتشون اجازه نمی ده که برگردن وسربار خانواده اشون بشن من خودم مورد دیدم بخاطر همسرش ترک تحصیل کرد کارشم رها کرد نمی دونست بعد از 10سال با مشکلاتی که شوهرش براش بوجود اورد اگه جدا بشه با یه بچه باید چیکار کنه !! تازه با همه این حرفا از جامعه افتضاحمون در برخورد با این خانمها می گذرم وشرایط شرم اورش رو بیان نمی کنم فقط اخرین مطلبی که چندوقت پیش شنیدم رو براتون می گم خانمی که با یه اقای به معنای کاملا ظاهری وعلی القاعده مذهبی ازدواج کرد ازمانی هم از زندگی شون نگذشته بود که با یکی از همکارهای خانومش ارتباط گرفت وقتی همسرش فهمید اظهار پشیمونی وندامت کرد اطرافیان وقتی به این خانوم گفتن مثلا مهرت رو بگیر گفت اگه بگیرم طلاقم می ده گفتن خب بده این ادم لیاقت نداره گفت اخه خانه پدرم نمی تونم برگردم گفتن مهرت بگیر خودت مستقل شو گفت اونقدر نیست که بشه روش حساب کرد بله اون خانوم به زندگیش ادامه داد ولی من به جرات می تونم بگم هیچ کس عمق ظلمی که به اون خانوم شد رو نفهمید ودرک نکرد ظلمی که اگر برعکس بود اون اقا حتی لحظه ای وثانیه ای درنگ نمی کرد.... |
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
دين اسلام بهترين روش براي زندگي طبق سرشت و فطرت انسان است . پذيرش و اجراي دين به معني باز كردن بند از نفس و جان ادمي است ، دين امده كه ما اسير رنج و محنت بيخود نباشيم و اگر ديد نسبي به امور داشته باشيم دين راه رهايي و حتي اسايش دنيا را هم نشان ميدهد و اينجاست كه انتخاب نادرست انسان را درمانده دنيا و سرافكنده اخرت ميكند مثلا :
آيا راستگويي ساده تر است يا دروغ ؟ آيا كسب حلال ساده تر است يا افتادن در دزدي و نزول آيا يك بار ايستادن در برابر دشمن (حتي به قيمت جان) ساده تر است يا يك عمر ذليل و تحت سلطه بودن آيا ساده زيستي ساده تر است يا اسير تجملات بودن و در درجه ي بالاتر آيا مطيع امر پروردگار بودن ساده تر است يا ايستادن در برابر پروردگار ؟ آيا روزه گرفتن در چله ي تابستان ساده تر است يا ايستادن در برابر امر خدا ، باور كنيد انسان حتي اگر پايين ترين درجه ي شناخت خدا را داشته باشد (كه ان شاءالله همه داريم ) ، خوردن و آشاميدن در ماه رمضان بدون عذر شرعي بسيار سخت تر از روزه داريست . در مورد ازدواج هم همينطور است اگر ملاك دين باشد ، نسبت به ملاك غير ديني ، هم آسايش دنيا را خواهيم داشت هم آخرت را و از همه مهمتر رضايت خداوند را |
|||
|
۱۸:۵۰, ۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۴ ۱۳:۰۶)رکن الهدی نوشته است: مطلبی که چندوقت پیش شنیدم رو براتون می گم خانمی که با یه اقای به معنای کاملا ظاهری وعلی القاعده مذهبی ازدواج کرد ازمانی هم از زندگی شون نگذشته بود که با یکی از همکارهای خانومش ارتباط گرفت وقتی همسرش فهمید اظهار پشیمونی وندامت کرد اطرافیان وقتی به این خانوم گفتن مثلا مهرت رو بگیر گفت اگه بگیرم طلاقم می ده گفتن خب بده این ادم لیاقت نداره گفت اخه خانه پدرم نمی تونم برگردم گفتن مهرت بگیر خودت مستقل شو گفت اونقدر نیست که بشه روش حساب کردمشکل فرهنگی داریم . در کشورهای اسلامی اطراف خودمون چند همسری امری عادی است . باید این فرهنگ رو هم در جامعه خودمون نهادینه کنیم تا خانم ها فکر نکنن بهشون ظلم شده |
|||
|
۱۹:۰۹, ۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۴ ۱۳:۰۶)رکن الهدی نوشته است: چندوقت پیش شنیدم رو براتون می گم خانمی که با یه اقای به معنای کاملا ظاهری وعلی القاعده مذهبی ازدواج کرد ازمانی هم از زندگی شون نگذشته بود که با یکی از همکارهای خانومش ارتباط گرفت وقتی همسرش فهمید اظهار پشیمونی وندامت کرد اطرافیان وقتی به این خانوم گفتن مثلا مهرت رو بگیر گفت اگه بگیرم طلاقم می ده گفتن خب بده این ادم لیاقت نداره گفت اخه خانه پدرم نمی تونم برگردم گفتن مهرت بگیر خودت مستقل شو گفت اونقدر نیست که بشه روش حساب کرد ببینید ازدواج که شوخی نیست..مسلما باید تحقیقاتی صورت بگیره برای هر دو طرف ..چند جلسه آشنایی باشه تا بیشتر همدیگرو بشناسند....قطعا اون فرد ظاهر مذهبی داشته .....باطن مدهبی در تحقیقات وجلسات آشنایی معلوم میشه.....شما ازدواج رو بیشتر از دید یه معامله نگاه میکنید ..درحالی که یک امر عاطفی هست ..وسعی کنید ازدواجی کنید که پایدار باشه تا اخر عمر واین بستگی به خودتون داره...به نظر من اون دختر هم از روی احساسات و ظواهر تصمیم گرفته .... بر فرض این دختر خانوم یه مهریه بالای در نظر گرفته بود وبعد از طلاق هم اونو میگرفت به نظر شما آیا این دختر ضربه روحی نخورده آیا میتونه مثل گذشته از یه دید به ازدواج نگاه کنه؟؟؟آیا میتونه اعتماد داشته باشه ؟؟؟خوب از همون اول باید کار رو تموم کرد یه تصمیم گرفت واسه همیشه.....تصمیمی که به یه مشکل بر نخوره و دوباره پشیمون نشه ..حالا اگه کسی بخواد ازدواج کنه تصمیمش رو گرفته و تحقیقات و ...انجام داده دیگه اون براش مهریه مهم نیست چون مطمئن هست که زندگیش پایدار هست.... خودتون مقایسه کنید..به ازدواج هم به دید یه معامله نگاه نکنید چون ممکنه ضرر کنید |
|||
|
۱۹:۵۶, ۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۴ ۲۳:۱۶ توسط Eve.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۴ ۱۹:۰۹)علی املشی نوشته است: ببینید ازدواج که شوخی نیست..مسلما باید تحقیقاتی صورت بگیره برای هر دو طرف ..چند جلسه آشنایی باشه تا بیشتر همدیگرو بشناسند....قطعا اون فرد ظاهر مذهبی داشته .....باطن مدهبی در تحقیقات وجلسات آشنایی معلوم میشه.....شما ازدواج رو بیشتر از دید یه معامله نگاه میکنید ..درحالی که یک امر عاطفی هست ..وسعی کنید ازدواجی کنید که پایدار باشه تا اخر عمراتفاقا یه تاپیک تحقیق راه بیفته بد نیست . بحث جالبی میشه . ببینید ... اگر خانواده ی آقا بخوان ، میتونن خیلی چیزارو مخفی کنند که با هرچقدر هم تحقیق مشخص نمیشه . یعنی اگر طرف دروغگوی حرفه ای باشه دیگه نمیشه فهمید آیا باطنن مذهبیه یا تظاهره . به همین دلیل به صرف دیدن ظاهر مذهبی نمیشه اعتماد کرد . مثال میزنم . دختر خانومی و میشناسم که بعد از مدرسه ،با پسری ازدواج کردند که آشنای خانوادگی بودند . یعنی سالها پدرشون باهم ارتباط داشتن و شناخته شده بودند . پسر بسیار خوب ومذهبی به نظر میرسید و هردو از نظر وضع مالی اوضاع مطلوبی داشتند . پدر دختر هم خودش خانواده رو میشناخت و هم تحقیق کرده بود و خلاصه باهم عقد کردند . در مورد مهریه نمیدونم ، اما حالا بعد از ۳ ماه دنبال طلاق هستند . خانواده ی پسر شدیدا زورگو ، بی ادب ، ظالم و خسیس هستند و این دختر رو از حق طبیعی خودش محروم ، به خانواده ش اهانت ، و تهدید به کتک هم کردند . خب این تو تحقیق مشخص نشده بود . خیلی چیزها تا قبل از محرمیت مشخص نمیشه . البته نمیگم یه طرفه ست . طرف دختر کمتر میتونه تظاهر کنه چون به خاستگاریش میرند نه اینکه خودشون اقدام کنند ،با این خانواده دختر هم میتونه تظاهر کنه تا قبل عقد . خیلی هم سخت نیست . میخوام بگم هر ازدواجی از نبود تحقیق ضربه نمیخوره . و نمیشه اعتماد کامل کرد . تا قبل عقد اعتماد باید تا حد ۵۰ ۶۰ باشه حداکثر . ما در یک جامعه ی آرمانی با چند مورد بد نیستیم دوستان . ما در یک جامعه ی آخر الزمانی هستیم که آدم خوب ، پاک ، خداشناس و با حیا کمه . در نتیجه نمیشه به هرکسی که ادعا داشت اعتماد کرد . آقایون باور کنید اگر سراغ دختری برید که وضع خانوادگیش در حد خودتونه ، و یا کمی پایینتر از سطح شماست مشکل مهریه کمتر پیش میاد براتون .نمیشه خاستگاری دختری برید ک از همه لحاظ عالیه و خانواده ی متمولی هم داره و یکی از معیار های شما هم همین بوده وبعد ازش یه زندگی ساده و بی تجملات و بی مهریه و قناعت بخواید . با دختری ازدواج کنید که بتونید نفقه شو بدید و طلق قوانین قرآن لباس ،خوراک ،و تمام امکانات دختر در خانه ی پدری رو باید بتونید در خونه ی خودتون براشون تهیه کنید . این وظیفه ی آقایونه . خانم ها میتونند گذشت کنن ولی وظیفه شون نیست از حق طبیعی خودشون بگذرند . اما برای عروسی ، واقعیتش ، انقدر در این عروسی ها نیت بد ، اسراف ، خرج بی خود اتفاق میفته که شخصا با یه ولیمه ی ساده موافق ترم . اون هزینه ی عروسی بهتره خرج خود زندگی یا یک سفر خوب بشه .(در صورتی که برای خیریه مصرف نشه.) |
|||
|
۲۳:۱۰, ۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۴ ۱۹:۵۶)Eve نوشته است: اتفاقا یه تاپیک تحقیق راه بیفته بد نیست . بحث جالبی میشه . ببینید ... اگر خانواده ی آقا بخوان ، میتونن خیلی چیزارو مخفی کنند که با هرچقدر هم تحقیق مشخص نمیشه . یعنی اگر طرف دروغگوی حرفه ای باشه دیگه نمیشه فهمید آیا باطنن مذهبیه یا تظاهره . به همین دلیل به صرف دیدن ظاهر مذهبی نمیشه اعتماد کرد . تحقیقات همچی رو نشون نمیده ....ماجرای باطن برمیگرده چندین جلسات آشنایی که برگزار میشه و اون بستگی داره به هوش اون دختر که چه سوال هایی بپرسه تا باطن طرف رو نشون بده اون هم تو چندین جلسه ...در ازدواج پسرا با کسی در سطح خودشه موافقم ...با عروسی ساده هم شدیدا موافقم . وصرف هزینه برای خود زوجین هم خیلی خوبه ..ولی من هنوز درباره بحث مهذیه به نتیجه نرسیدم....... |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۴ ۰:۰۴ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
جسارتا خدمت دوستان یک نکتی رو متذکر بشیم
چون زیاد دیدم که شما از مشاهدات خودتون مثال می زنید و می گید فلانی مذهبی اما آقا چه نخاله ای بود فقط ظاهری بود ببینید در اینکه بعضی در دیننشون صادق نیستند شکی نیست ولی گاهی زیاده روی می شود از خودم می گم تمام اصول دین رو محققا قبول دارم . سعی در عمل به واجبات و ترک محرمات می کنم و ووو اما بعضی وقتا صدام بالا میره . داد می زنم تلخ زبونی میکنم و با زبونم نیش می زنم بعضی وقتا شاید دروغ بگم بعضی وقتا نمی دونم چمه فقط یه طوریم هست که نمیشه بهم نزدیک شد قطعا از همه این رفتارها منتفر هستم و همیشه سعی در اصلاح رفتارهای بدم دارم گاهی موفق و گاهی هم ... و از خطا و اشتباهم هم کلاما و هم عملا توبه می کنم و قطعا این رفتار ها در آینده انشاالله که مزدوج شدم دردسر ساز میشه حالا شما شاهد یک مقطع از زندگی من هستید . من دین دار ظاهری هستم ؟! شما یک برش از زندگی اشخاص را می بینید . انسان ممکن الخطا است (جایز الخطا نیست حواستون باشه این غلط رایج رو تکرار نکیند) . و هزاران فاکتور دیگه تو زندگی آدما نقش داره یکی می بینید 30 سال با مرد عصبی و کم تحمل زندگی می کنه و همسرشو دوست داره و راضی هست چرا چون قلق شوهرش دستشه یاد گرفته چیزارو درست کنه . بلده کار شده یکی با مردی با همون صفات نمیتونه 6 ماه هم سر کنه . حالا اینم به دلایلی نه هیچ کدوم رو تکریم می کنیم نه هیچ کدم رو تکذیب چون همون طور که عرض کردم پارامترهای زیادی تو زندگی آدما دخیل و فکر نمی کنم درست باشه به خاطر این ک ما رویت ما ناقص هست و در نتیجه قضاوت ناقصی داریم خدایی نکرده کسی را تکفیر کنیم و یا برچسی متظاهر بهش بزینم شاید اون خانم و یا اون آقا اغوا شده و خدایی نکرده تسلیم سوسه ها شده . نمیگم اشکال نداره .حتما اشکال داره ولی می گم دیگه سخت تر از خدا نگیریم و اعمال و دین دیگران رو حبط و تباه نکینم پس اصلا از این فاز بکشید بیرون چون واقعا اینطوری نمیشه ریا کار رو از غیر ریاکار تمییز داد . |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۱۰/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۴ ۰:۳۸ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
33.3% ازدواج هایی تهران به طلاق می انجامد
اقا دمتون گرم ، یکم دیگه تلاش کنید به 100% میرسیمعکس ویرایش شد توسط خودم |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۱/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۴ ۱۳:۳۵ توسط تسنیـم.)
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
سلام
(۹/آبان/۹۴ ۱۳:۰۶)رکن الهدی نوشته است: خانمی که با یه اقای به معنای کاملا ظاهری وعلی القاعده مذهبی ازدواج کرد ازمانی هم از زندگی شون نگذشته بود که با یکی از همکارهای خانومش ارتباط گرفت وقتی همسرش فهمید اظهار پشیمونی وندامت کرد اطرافیان وقتی به این خانوم گفتن مثلا مهرت رو بگیر گفت اگه بگیرم طلاقم می ده گفتن خب بده این ادم لیاقت نداره گفت اخه خانه پدرم نمی تونم برگردم گفتن مهرت بگیر خودت مستقل شو گفت اونقدر نیست که بشه روش حساب کرد یکی از علل این ارقام وحشتناک بالا بودن میزان طلاق برای این روزهای کشورمون، این دلسوزی های بی فکر و بی منطقه این دلسوزی هایی که صرفا احساسات نشئت می گیره تا عقل، تا منطق من نمی خوام رو این موردی که شما گفتید نظر بدم، ولی اگه بخوایم کلیت این چنین قضایایی رو ببینیم، بیشترین علت طلاق ها همین احساسی عمل کردن ها، حس انتقام جویی ها، تلافی کردن ها و ... مطمئنا وقتی ازدواجی تا طلاق و جلسه ی دادگاه پیش می ره، یه مشکلی اون وسط بوده. یا از طرف زن، یا مرد، یا هر دو یا اون مشکل یه مشکل کوچیک و بچه بازی بوده و یا مشکلی بزرگ و حساس پس مطمئنا تو زندگی این خانوم هم مشکل بوده ولی بهتر نیست بجای پاک کردن صورت مسئله، اون رو حل کنیم؟؟!! بله اون مرد و امثالش اشتباه کردن، ولی به قول شما وقتی اظهار ندامت کرد، اطرافیان بجای نفت ریختن رو این آتیش بهتر نبود به این دستور قرآنی عمل می کردن : اصلاحا ... بینهما؟؟؟ این طلاق پیش خدا خیلی خیلی مغضوبه نمی دونم چرا ما سریعا رو این گزینه دست می ذاریم مطمئنا این مغضوب بودنش دلایلی داره چرا که هیچ کار خدا بی حکمت نیست (طلاق برا وقتیه که اون دو نفر بودنشان کنار همدیگه باعث تباه شدن جفتشون می شه. تباه شدن در مسیر طی کمالشان) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اقا دمتون گرم ، یکم دیگه تلاش کنید به 100% میرسیم