|
بحث حول مذاکرات و انرژی هستهای
|
|
۲۱:۳۶, ۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۴ ۲۲:۱۷ توسط Hadith. علت ویرایش: تغییر عنوان موضوع)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عراقچی در مجلس تمام نگرانی ها را تایید کرد: بازرسی از مراکز نظامی را پذیرفته ایم اما مدیریت شده/ درخصوص دسترسی به دانشمندان هستهای پاسخی به آنها نداده ایم/ تحریم ها تعلیق میشود نه لغوگروه سیاسی - رجانیوز: عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس گفت: در این جلسه سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در گزارش خود عنوان کرد: بازرسی از مراکز نظامی در پروتکل الحاقی پذیرفته شده، اما این بازرسی مدیریت شده است و مدیریت آن با جدیّت انجام میشود. به گزارش رجانیوز به نقل از فارس، جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جلسه غیرعلنی مجلس گفت: در این جلسه سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در گزارش خود عنوان کرد: بازرسی از مراکز نظامی در پروتکل الحاقی پذیرفته شده، اما این بازرسی مدیریت شده است و مدیریت آن با جدیّت انجام میشود. وی افزود: معاون وزیر خارجه ادامه داد که در یکی از جلسات لیست تعدادی از دانشمندان هستهای کشورمان از طرف مقابل به ما داده شده و از ما خواستهاند تا با این دانشمندان مذاکره و مصاحبه داشته باشند. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: بازرسی از مراکز نظامی و دسترسی به دانشمندان هستهای در چارچوب (PMD) است و این همان برنامه نظامی ادعای طرف غربی است که ادعا دارد ایران این برنامه نظامی را داشته و معتقدند که برای راستیآزمایی از سوی ایران به مراکز و دانشمندان دسترسی پیدا کنند. کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: عراقچی افزود بازرسی از مراکز نظامی از سوی ما پذیرفته شده، اما درخصوص دسترسی به دانشمندان هستهای اگرچه لیست اسامی دانشمندان از سوی طرف مقابل به ما داده شده، اما ما نپذیرفتهایم که آنها بتوانند به دانشمندان ما دسترسی داشته باشند. عضو کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: همچنین در این جلسه علیاصغر زارعی نماینده مردم تهران با اشاره به بازرسیهای فراپروتکلی گفت که در مذاکرات لوزان تیم مذاکرهکننده کشورمان بازرسیهای فراپروتکلی را پذیرفته است و آمریکاییها نیز هم به همین موضوع انگشت گذاشته و آن را تکرار میکنند. وی افزود: درمورد لغو تحریمها نیز عراقچی اظهار داشت که لغو تحریمها در بخش اقتصادی درحال بحث است تا طرف مقابل با زیرساخت تحریمها را با صدور یک سند بردارد و اعلام کند که اگر ایران به تعهدات خود عمل کند ما تحریمها را برمیداریم و بعد از آنکه ما به تعهدات خود عمل کردیم، آنها تحریمها را تعلیق میکنند. |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۴ ۲۳:۰۸ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
رجا نیوز غلت کرده که اخبار اشتباه رو نقل میکنه.
عراقچی همین الان و هم ساعت 6 عصر اعلام کردند که اجازه بازرسی داده نشده و مردم به شایعه افکنی نپردازند. ---------------------------- عباس عراقچی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: جز آنكه آقاي كريمي قدوسي و خبرگزاري فارس را به خداوند بزرگ واگذار نمود چه مي توان كرد؟ ... الهي لا تكلني الي نفسي طرفه عين ابدا
|
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۴ ۲۲:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: رجا نیوز ... خورده که اخبار اشتباه رو نقل میکنه. شما حرف این ها رو باور میکنید؟ یک روز روحانی میگه حقوق هسته ای ایران به رسمیت شناخته شد. چند روز بعدش اقای عراقچی تو مدرسه ی معصومیه میاد میگه روحانی اشتباه کرده( با ادب دروغ گفته ) این رو خودم صوتش رو شنیدم.در ضمن راجع به این خبر بنده منبع دیگه ای هم از مجلس دارم که این رو تایید کرده ![]() در ضمن این جوشی شدن اقا و حرف هاش و بارها تکرار کردنش که من اجازه نمیدم از مراکز نظامی بازدید بشه ، خودش خیلی چیز ها رو نشون میده. چرا اقا اینهمه رو این مسئله حساس شده؟ چرا این بحث رو بارها مطرح میکنه؟ چرا میگه من از دانشمندان و فرزندانشون دفاع میکنم؟ هممون میدونیم که تا چیز خیلی مهمی نباشه اقا اینقدر رو یک مسئله مانور نمیده. لطفا چشماتون رو باز کنید..... این دولت بارها دروغگو بودنش رو اثبات کرده. |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با مدیران صحبت میکنم ببینم اگه میشه لینک دروغ های 35 سال گذشته رو بذاریم
تا زمانی که اقا اجازه بدن و مذاکرات ادامه داشته باشه ، از تیم زحمتکش امور خارجه حمایت میکنیم. |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۴ ۲۲:۱۴)Islam نوشته است: لطفا چشماتون رو باز کنید..... این دولت بارها دروغگو بودنش رو اثبات کرده. سلام. متاسفانه دولتهای ما اکثرشون همین مشکل رو داشتن و دارن.....(البته گفتم اکثرشون نه همشون) کاری به موضوع الان ندارم ........ به طور کلی هیچ وقت با مردم روراست نیستن. مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۴ ۲۲:۱۷)Mohammad Trust نوشته است: با مدیران صحبت میکنم ببینم اگه میشه لینک دروغ های 35 سال گذشته رو بذاریم اگه دروغی باشه که اثبات شده باشه (مثل همین دورغ روحانی که صوت عراقچی هم موجوده درموردش) کاملا حمایت میکنم از این کارتون. برای ایجاد بصیرت شناخت دروغگو ها لازمه. البته تا جایی که به امنیت ملی اسیبی نرسه. نقل قول:تا زمانی که اقا اجازه بدن و مذاکرات ادامه داشته باشه ، از تیم زحمتکش امور خارجه حمایت میکنیم. واقعا جای تاسف هست که یک عده بسته با حرف های اقا برخورد میکنن. مثلا اقا یکبار گفت نرمش قهرمانانه بعد یک عده عوام یا ساده لوح از روی جهل و یک عده منافق از روی عمد این حرف اقا رو هرجوری خواستند استفاده کردند. هر کاری تیم هسته ای میکرد میگفتن نرمش قهرمانانه. همه جانبه باید به حرف های اقا نگاه کرد. بصیرت هم خوب چیزیه به خدا. شما که اینقدر اقا اقا میکنی واقعا مطمئنی به حرف های اقا گوش میدی؟! اقا میگه من مخالف مذاکره نیستم و همچنین میگه مخالف مذاکره زیر شبه تحدید هستم . خب این یعنی چی؟ اقا همین چند روز پیش این حرف ها رو زد. پس این تیم مذاکره کننده بعد از همین تحدید اخیر امریکا حداقل نباید واسه حرف های اقا یه نوشابه باز میکرد؟! حداقل نباید مثلا یک ماه مذاکرات رو تعطیل میکرد؟ در ضمن همه میدونیم اقا بی دلیل یک چیزی رو تکرار نمیکنه اون هم در برابر عموم مردم. اینکه بارها گفتند نمیگذارم از مراکز نظامی بازدید بشه یک چیزهایی هست. |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
لطف کنید در نوشتن ارسالهایتان ادب و حفظ حرمت مسلمانان را رعایت کنید. آقای محمد تراست،اگر لینک معتبری از تکذیب این خبر دارید، قرار بدید لطفا تا موضوع بسته شود. با سپاس. |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آقای اسلام شما نمیخواد جوش بزنی! حتی اگه تو مسئله هسته ای کامل سرمون کلاه بره! تحریم ها برداشته نشه! مراکز نظامی جمع شه و ...
آخرش چی میشه؟ حقوقمون از 1 میلیون میشه 500 هزار تومن؟ بیکار میشیم؟ چه توافق بشه چه نشه اوضاع ایران هرروز داره بدتر میشه! یک جک تو وایبر برام اومد خیلی جالب بود : نقل قول:اگه قرار بود پیامبر دیگه ای بیاد ایران ، نه لازم بود نیل رو بشکافه! نه مرده هارو زنده کنه |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۴ ۲۲:۴۶ توسط Islam.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۴ ۲۲:۳۹)Hadith نوشته است: بسم الله... یعنی چی بسته بشه؟ بنده این همه منابع اوردم؟ بازم میخواهید بیارم. در ضمن از نماینده های دیگه هم این موضوع نقل شده. (۳/خرداد/۹۴ ۲۲:۴۰)Dido Armstrong نوشته است: آقای اسلام شما نمیخواد جوش بزنی! حتی اگه تو مسئله هسته ای کامل سرمون کلاه بره! تحریم ها برداشته نشه! مراکز نظامی جمع شه و ... یک عده مثل شما فکر کردن که کربلا به وجود اومد... |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
جانم خیانت
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنان مهم رهبر معظم انقلاب پیرامون مذاکرات و توافق هسته ای | انتصـار | 16 | 9,812 |
۷/شهریور/۹۶ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: as2017 |
|
| پاسخ رهبر به نامه رئیسجمهور درباره سرانجام مذاکرات هسته ای | مصباح | 9 | 3,582 |
۳۰/دی/۹۴ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| ۴ درس از مذاکرات هستهای برای مذاکرات کاری تان | میکا | 0 | 1,040 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: میکا |
|
| پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیسجمهور درباره مذاکرات هستهای | حسن.س. | 12 | 5,768 |
۲۶/تیر/۹۴ ۵:۱۸ آخرین ارسال: legend-nozhyn |
|
| خطوط قرمز نظام در مذاکرات هسته ای (کاملا خلاصه و کاربردی) | Islam | 2 | 1,708 |
۶/تیر/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| مذاکرات هسته ای - عبرت - خطوط قرمز نظام | بیداری اندیشه | 4 | 2,995 |
۱۴/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: 1045826_859.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/3/3/1045826_859.jpg)
) این رو خودم صوتش رو شنیدم.