کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهمت فحشاء روزنامه‌ی گاردین به زائرین عراقی
۸:۵۰, ۹/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۵:۳۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان سلام
امروز داشتم ایمیلم رو چک میکردم که به یه خبر خیلی خیلی بد رسیدم و واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.
دشمن برنامه ریزی شدیدی واسه مشهد کرده و داره قلب ایران رو نشانه گیری میکنه. نمیدونم چرا واسه این هجمه فرهنگی مسئولین کاری انجام نمیدن. من شنیدم وضعیت بیدینی در مشهد بیداد میکنه. اینم خبر....

وب‌سایت روزنامه انگلیسی «گاردین» روز 17 اردیبهشت ماه گزارشی تکان‌دهنده در مورد حضور زوار عراقی در مشهد منتشر کرد با عنوان «زیارت، غذا، رابطه جنسی و پارک آبی در شهر مقدس مشهد».

[تصویر: guardian-mashhad.jpg]

بعضی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری ترجمه بخشی از این گزارش را با عنوان «افزایش چند برابری توریست‌های عراقی مشهد پس از ظهور داعش» منتشر کردند که به آمار تعداد زائران عراقی طی سال‌های اخیر در مشهد اشاره دارد.
اما چنان‌که از عنوان اصلی گزارش گاردین پیداست، این مطلب مدعی نکات دیگری هم هست؛ تنفروشی، غذا و تفریح در مشهد.
گزارش با ارائه آماری از تعداد گردشگران عراقی در مشهد از زبان معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری آغاز می‌شود. سپس گزارشگر از سفرش به این کلانشهر مذهبی جهان می‌نویسد؛ فرودگاه مهرآباد تهران مبدا این سفر به مشهد است و پروازی که عده‌ای عراقی هم در آن حضور دارند.
نویسنده مدعی است با یک راننده تاکسی فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد، چند مدیر هتل، یک دلال فساد، رستوران‌داران منطقه شاندیز و طرقبه، چند توریست عراقی، کارمند یک پارک آبی در مشهد و… گفتگو کرده و آن‌ها را دست‌مایه گزارش خود قرار داده است.
صحبت از فساد و مسائل جنسی از گفتگوی گزارشگر مجهول‌الهویه گاردین با یک راننده تاکسی در فرودگاه مشهد آغاز می‌شود.
گاردین به نقل از این راننده (که ظاهراً مهدی نام دارد) مدعی می‌شود مردان عراقی مشتری پر و پا قرص جمعیت فاسد هستند. این روزنامه انگلیسی به نقل از مهدی می‌نویسد: آنها در جست‌وجوی فاحشه هستند.
البته مهدی از این موضوع ناراحت است و گفته با توریست‌های که در این باره از او سوال کنند برخورد می‌کند.
گاردین مدعی است:
ده‌ها هتل پنج ستاره و مسافرخانه از میدان برق (بسیج) تا حرم وجود دارد. بسیاری از مدیران این مراکز اقامتی تأیید می‌کنند که درخواست مشترک گردشگران عراقی عبارت است از جایی که زنان فاسد را بیابند.
طبق قوانین ایران صراحتاً حضور زن و مرد نامحرم در اتاق هتل ممنوع است، اما افراد راه‌هایی برای رفع این مانع پیدا کرده‌اند. مرد جوانی به نام علیرضا یکی از ترتیب‌دهندگان ملاقات برای عراقی‌هایت که در پی اجاره زنان فاسد هستند. بسیاری از شاغلان در هتل‌ها و مغازه‌داران شماره تلفن علیرضا را به متقاضیان عراقی می‌دهند.
این فرد گفته است: تنها عراقی‌ها نیستند که چنین خواسته‌ای دارند. در برنامه هر سفر خوب، رابطه جنسی آیتمی است که نمی‌توان آن را فراموش کرد. تنها چون تنفروشی اینجا غیرقانونی است، باید خلاق باشیم.
علیرضا می‌گوید که در شهر تعدادی از زنان فاسد را می‌شناسد و خوشحال است که وقتی عراقی‌ها با او تماس می‌گیرند، چنین ملاقاتی را فراهم می‌کند.
اما چگونه مکان امنی را تأمین می‌کند؟ علیرضا می‌گوید: مشکلی نیست. این زنان در قاسم‌آباد و بلوار معلم آپارتمان‌هایی دارند. تبادلات آنجاها صورت می‌گیرد.
علیرضا توضیح می‌دهد که میانگین قیمت برای یک شب، بین دو تا سه میلیون ریال معادل حدوداً 70 تا 105 دلار است. بعضی از مشتریان ثروتمند برای یک هفته فرد را اجیر می‌کنند. برای مثال، ممکن است آنها یکی از این زنان فاسد را با خود به شیراز و شاید شمال کشور یا اصفهان ببرند. برای یک هفته همراهی بین 20 تا 30 میلیون ریال می‌پردازند.
گرچه علیرضا حاضر نشد مصاحبه رو در رو با یکی از این زنان را فراهم کند و یا شماره تلفن آنها را در ازای پرداخت پول به من بدهد، اما موافقت کرد که از طریق تلفن با آنها صحبت کنم. پس از یک گفتگوی کوتاه، گوشی را به من داد، پرسیدم در مورد مشتری‌های عراقی چه حسی دارد و برخورد عراقی‌ها چگونه است.
او پاسخ داد: روی هم رفته، عراقی‌ها واقعاً مردم خوبی هستند. بعضی از آن‌ها بسیار محجوب هستند، اما در کل دست و دل باز و مهربان هستند. هنگام خداحافظی، بسیاری از آن‌ها حتی پولی بیش از مبلغ توافق می‌پردازند تا از طریق وایبر و فیس‌بوک در تماس باشیم.
این روزنامه انگلیسی در ادامه به موضوع تغذیه و رستوران‌های مشهد و پارک آبی در این شهر پرداخته و می‌نویسد: با تمام این اوصاف، رابطه جنسی تمام چیزی نیست که در مشهد ارائه می‌شود. رستوران‌های اطراف مشهد در شاندیز و طرقبه بسیار از عراقی‌ها را جذب می‌کند، همچنین پارک آبی! / تابناک
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، سدرة المنتهی ، S.A.M ، rezamohammadi ، قاتل مرگ ، Rangheshafagh ، amirak ، السا ، پارمیس ، نورالسادات ، عشقم کربلا ، vahrakan ، حسن.س.

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۰, ۱۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۴ ۱:۴۷ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #31

(۱۲/خرداد/۹۴ ۸:۵۶)مرتضی اقبالی نوشته است:  جنابعالی خودت اول شروع کردی و لعنت فرستادی بدون درنظر گرفتن اجر! اخروی آن. منم فقط یک جمله جواب شما رو دادم و داری بحث رو ادامه میدی. زبان سرخ میدهد سر سبز بر باد. یک تنه داری با همه دعوا میکنی. و منم با کسی بحث ندارم. هرکسی یه ذره چشم واقع بین و بدون غرض ورزی و تعصب داشته باشه و نخواهد چشمشو روی واقعیات ببنده همه اون چیزی رو که توی تاپیک اول گفتم توی همه شهرها میتونید ببینید. برو ببین که توی تهران اصفهان مشهد و قم چه خبره. این همه خونه تیمی و .....
چرا نمی‌فهمید؟
فساد که توی همه‌ی شهرها هست، و افزایش فساد که در این چند سال زیاد بوده، چه ارتباطی به کسانی داره که برای زیارت به شهرهای مذهبی میرن؟
یعنی نمی‌فهمید که کسی که دنبال کثافت کاری باشه اون همه راه از عراق راه نمیفته بره مشهد؟
یعنی نمی‌فهمید که انگلیسی‌ها میخوان بگن کثافت‌کاری جزئی از مذهب شیعه‌هاست؟
آخه چقدر نمی‌فهمید؟

به شما میگیم بحث بحث دین هست و باید با دقت برخورد کرد.
بحث قضاوت درباره‌ی کسانی هست که اظهار اسلام میکنن، یعنی تا جایی که چشم من و شما و هرکس دیگر از این افراد می‌بینه، چنین چیزهایی ازشون دیده نمیشه. اونها که مثل جوونکهای فاسد با ماشین راه نمیفتن دوردور کنن!
و در این موقعیت شما بدون آوردن چهار شاهد حق ندارید چنین حرف زشتی بزنید و غلط می‌کنید و هرکس دیگری هم بگه مثل خبرگزاری تابناک اون هم غلط میکنه و روزنامه‌ی انگلیسی هم غلط میکنه.

چرا خجالت نمی‌کشید که چنین جنایتی می‌کنید؟

بعد بجای اینکه خجالت بکشید با پررویی می‌ایستید و به شایعه‌ی زشتی که اون دروغگوهای فتنه‌گر ملعون میخوان درباره‌ی مسلمین رواج بدن می‌چسبید.
وقتی بهتون میگیم این بهتان عظیمی هست باید چشماتون رو باز کنید و لجبازی و بچه‌بازی رو کنار بذارید، نه اینکه خیال برتون داره که داریم باهاتون یک دعوای بچگانه می‌کنیم!
متأسفانه شما اونقدر بزرگ شده‌اید که بتونید با ندونم‌کاری خودتون رو بدبخت کنید!

لعنت یعنی از رحمت خدا دور باد!
ما مالک رحمت خدا نیستیم که خدا بخاطر حرف ما کسی رو از رحمتش دور کنه، بلکه لعنت فرستادن در حقیقت اشاره به دوری اون افراد از رحمت خدا هست (ویرایش: و نیز دعایی به جانب خدا هست) و نیز دریغ کردن رحمت(مهربانی) خودمون که خداوند در وجودمون گذاشته.

مگر نابینا هستید که ندیدید که هم من و هم ایشون اشاره کردیم که اون لعنت در اول برای شما نبود. اما البته هرکس که بخواد با زورگویی شایعه‌ی زشتی که درباره‌اش هیچ علمی نداره رو رواج بده، خداوند قطعاً از رحمتش دورش میکنه.

اگر در مورد یک نفر بدون آوردن چهار شاهد چنین حرفی بزنید، لایق هفتاد ضربه شلاق میشید. اما مسئله‌ی حاضر حتی بزرگتر هست و در واقع فتنه‌ای هست برای به جان هم انداختن کشورهای مسلمان. و فتنه از قتل هم شدیدتر هست.

چرا خجالت نمی‌کشید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، رکن الهدی
۱۳:۵۱, ۱۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۴ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #32
آواتار
دوستان فکر کنم مباحثه رو با مجادله اشتباه گرفتن.
- حضرت امام صادق (علیه السّلام) فرموده اند: نه با بردبار دانا مراء و جدال کن و نه با سفیه نادان، چه انسان بردبار کینه ی شما را در دل می گیرد و سفیه نادان به آزارت دست می زند.
منبع: کافی،ج2،ص301
- حضرت امام باقر (علیه السّلام) فرموده اند: از اندرزهای لقمان حکیم به فرزندش این بود که فرزند عزیز، کسی که با گناهکار شریک شود راه ناپاکی را از وی یاد می گیرد، کسی که مجادله را دوست داشته باشد مورد فحش و دشنام واقع می شود، کسی که در جایگاه های بد نام قدم بگذارد متهم خواهد شد، کسی که با رفیق بد همگام گردد از فساد اخلاق سالم نمی ماند، کسی که مالک زبان خود نباشد سرانجام پشیمان خواهد گشت.
منبع: بحار5،ص322

- مردی به امام صادق (علیه السّلام) عرض کرد: بین من و کسانی در پاره ای از امور، کشمکش و نزاع در گرفته است، من می خواهم از آن منازعه دست بردارم ولی اشخاصی از این کار منعم می کنند و می گویند ترک منازعه برای تو باعث خواری و ذلت خواهد شد. حضرت فرمودند: ذلیل آن کسی است که ستم می کند، یعنی اگر ترک نزاع بر وفق حق و عدالت است اقدام کن و به گفته ی آنانکه مانع این کارند ترتیب اثر مده.
منبع : تحف العقول، ص 358

امام حسين عليه السلام به مردى كه گفت : بنشين تا با يكديگر درباره دين مناظره كنيم فرمود : اى مرد! من به دين خود آگاهم و راه راست برايم معلوم و روشن است. اگر تو نسبت به دينت آگاهى ندارى برو و آن را تحصيل كن، مرا چه به بحث و مجادله؟ همانا شيطان آدمى را وسوسه مى كند و در گوش او مى خواند و مى گويد : درباره دين با مردم مناظره كن تا فكر نكنند كه تو آدم ناتوان و نادانى هستى!
منتخب میزان الحکمه حدیث شماره : 1206144
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۴:۳۶, ۱۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۰:۴۴)نورالسادات نوشته است:  متاسفانه فساد و فحشادر شهرهای مذهبی کشور شدیدا رو به افزایشه،علل زیادی داره اما در کتابی خواندم که یکی از علائم آخر الزمان هم همین ترویج فسق و فجور وفحشا در شهرهای مذهبی است.

وباز هم متاسفانه طبق آماری که پلیس کل کشور پایان سال ۹۳ اعلام کرده بود وضعیت فساد در این دو شهر مذهبی مشهد وقم و شیراز بسیار عجیب وتکان دهنده بود...

تا همین یک سال پیش حتی یک خانم غیر چادری در قم نمیدیدی اما الان از دوستان قمی میشنوم که شدیدا داره بدحجابی در قم رواج پیدا میکنه .

باتوجه به حضور پررنگ عراقی های گرامی در قم پس حتما در قم هم همین شرایط مشهد ایجاد شدهDodgy

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام
اگر ممکن هست حرفهای خودتون رو مستند به آمار از منبع قابل قبول بفرمایید. شنیده ها که کافی نیست .
قبول کردن شهر های مذهبی ما به عنوان مرکزی برای س.ک.س توریسم خیلی عنوان سنگینی هست ها .
کاربران گرامی می دونید دارید به چی دامن می زنید دیگه ان شاء الله ؟!!!
گاردین چرت و پرت گفته و شما دارید تایید می کنید ؟!!!
حواستون هست که القای رسانه ای یعنی چه ؟!!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، ـــ ، رکن الهدی ، یاســین
۱۵:۱۹, ۱۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۲ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #34
آواتار
پاراگراف اول صحبتم برگرفته از کتاب وعده دیدار است.
پاراگراف دوم طبق آمار پلیس مبارزه با مفاسد اجتماعی کل کشور.
پاراگراف سوم آنچه که با دو چشم خودم دیدم وبایقین نسبت به این موضوع صحبت کرده ام.
پس من حرف بی سند نزدم ونمیزنم.

خودتان هم اگر به قم ومشهد دراین دوسال اخیر رفته باشید متوجه حضور چشمگیر عربها شدید،فقط کافیه با اقوام یا دوستانتان در مشهد وقم صحبت کنید که از نارضایتی وانتقادهایشان درمورد رفتارهای بعضی از عربها مطلع شوید.

گورپدر گاردین مسلما آنها کوچکترین چیز را برعلیه ما واسلام بزرگ ودر بوق وشیپور میکنند اما متاسفانه این موضوع چیز غیرممکنی وغیر وقوعی نیست چه خوشمان بیاد چه بدمان.

فقط باید پناه برخدا ببریم از او بخواهیم باقی مانده این غیبت را بر ما ببخشد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتضی اقبالی
۱۵:۵۶, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #35
آواتار
بله ما مشهد میریم کلی هم عرب دیدیم
تو حرم امام رضام درصد ایرانیا به عربا۶۰_۴۰به نفع اعرابه
ولی چه ربطی داره!!
یعنی اعراب خاصیتشون اینه هرجا برن فساد وفحشا به پا می کنن!!
تو تهران خودمون عرب داریم !؟توریست عرب داریم!؟
فساد وفحشا نیست!!
تهران که تو کله کشور اوله
اصن اون عرب فاسد که به قول شما واسه زیارت نرفته واسه چی نمیاد تهران!؟
اینجا که همه چی‌محیاتره!!
حالا‌چون چادریا تو مشهد شدن مانتویی یعنی همشون فاحشه ان!!.
این استدلاله!؟
طرف میره زیارت امام رضا شبم میره فاحشه خونه!!
ترکیه و کشورای اسیای شرقی که بسیار ارزونتر هستن ول می کنن میان مشهد!!
خود ایرانیا‌میرن‌کشورای دیگه بعد عربا واسه‌کثاقت کاری بیان اینجا!!
اصن معادله ریاضی نیست‌که سخت باشه ها یه مطلب منطقیه!
فساد تو قم و مشهد زیاد شده به نسبت خودشون!!
نه اینکه مثلا مشهد اوضاعش وحشتناکتر از تهران باشه
یادمون باشه
با پخش این پیاما اگه ذره ای تنفر ایجاد بشه تو این وضعیت
اول از همه در محضر امام زمان مسئولین که بین شیعیانش تفرقه انداختین دیگه خدا که جای خود دارد دوما کاره اون داعشی حیوون راحت کردی چون شیعیان خودشون همدیگه رو تیکه پاره می‌کنن
شما هروقت سند معتبر اوردی
بعد وااسفاه وااسفاه راه بنداز
اگرم راضی نشدید از فردا برید مشهد دونه دونه کله عربا رو ببرید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ـــ ، فاطمه خانم ، saba
۱۶:۰۴, ۱۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۹ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #36

(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۹)نورالسادات نوشته است:  گورپدر گاردین مسلما آنها کوچکترین چیز را برعلیه ما واسلام بزرگ ودر بوق وشیپور میکنند اما متاسفانه این موضوع چیز غیرممکنی وغیر وقوعی نیست چه خوشمان بیاد چه بدمان.
چیز غیر وقوع و غیر ممکنی نیست؟
روزنامه‌ی گاردین در اون گزارش این کار رو به عنوان یک برنامه‌ی از پیش تعیین شده‌ی زائرین عنوان کرده!
یعنی مذهبیون و پرهیزکاران ِ اینها داخل برنامه‌شون زنا هست.
و بسیار سنگینه که بعضی‌ها می‌پذیرند که یک مؤمن با پای خودش بره سفر مذهبی و برنامه داشته باشه کاری خلاف مذهبش بکنه!
یعنی در حد پینوکیو گول میخورن!

این حرفها درست مثل جریان تجاوز به دو نوجوان هست.
هیچ فرقی نمیکنه که دو مرد کثافت ایرانی به دو نوجوان تجاوز کنن یا دو مرد کثافت عربستانی.
در هر حال حقشون اعدامه.
مرگ با خفت و خواری.

در این جریان هم همینطوره.
اگر بحث این افراد فساد هست، چه فرقی میکنه زنهای هرزه با چه کسی کثافت‌کاری کنن؟
آیا برای زنهای هرزه، غیرتی ِ ملیتی میشن که اونها فقط با ایرانی‌ها کثافت‌کاری کنن؟
یا اینکه تنها موضوع برای این افراد تعصب قومی (اون هم در مورد زنهای هرزه!) هست؟

(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۱)مرتضی اقبالی نوشته است:  دوستان فکر کنم مباحثه رو با مجادله اشتباه گرفتن.
- حضرت امام صادق (علیه السّلام) فرموده اند: نه با بردبار دانا مراء و جدال کن و نه با سفیه نادان، چه انسان بردبار کینه ی شما را در دل می گیرد و سفیه نادان به آزارت دست می زند.
منبع: کافی،ج2،ص301
- حضرت امام باقر (علیه السّلام) فرموده اند: از اندرزهای لقمان حکیم به فرزندش این بود که فرزند عزیز، کسی که با گناهکار شریک شود راه ناپاکی را از وی یاد می گیرد، کسی که مجادله را دوست داشته باشد مورد فحش و دشنام واقع می شود، کسی که در جایگاه های بد نام قدم بگذارد متهم خواهد شد، کسی که با رفیق بد همگام گردد از فساد اخلاق سالم نمی ماند، کسی که مالک زبان خود نباشد سرانجام پشیمان خواهد گشت.
منبع: بحار5،ص322

- مردی به امام صادق (علیه السّلام) عرض کرد: بین من و کسانی در پاره ای از امور، کشمکش و نزاع در گرفته است، من می خواهم از آن منازعه دست بردارم ولی اشخاصی از این کار منعم می کنند و می گویند ترک منازعه برای تو باعث خواری و ذلت خواهد شد. حضرت فرمودند: ذلیل آن کسی است که ستم می کند، یعنی اگر ترک نزاع بر وفق حق و عدالت است اقدام کن و به گفته ی آنانکه مانع این کارند ترتیب اثر مده.
منبع : تحف العقول، ص 358

امام حسين عليه السلام به مردى كه گفت : بنشين تا با يكديگر درباره دين مناظره كنيم فرمود : اى مرد! من به دين خود آگاهم و راه راست برايم معلوم و روشن است. اگر تو نسبت به دينت آگاهى ندارى برو و آن را تحصيل كن، مرا چه به بحث و مجادله؟ همانا شيطان آدمى را وسوسه مى كند و در گوش او مى خواند و مى گويد : درباره دين با مردم مناظره كن تا فكر نكنند كه تو آدم ناتوان و نادانى هستى!
منتخب میزان الحکمه حدیث شماره : 1206144
ادعا می‌کنید من در سخنم به شما ستم کردم؟
یعنی ادعا می‌کنید هنوز هم اون توضیحات روشن رو نفهمیدید؟
اینکه زائرین اماکن مقدسه رو یکی کنید با طالبان کثافت‌کاری‌های آنتالیا و پاتایا از نظر شما ستم نیست، ولی اینکه بهتون میگم چرا خجالت نمی‌کشید ستمه؟
از اینکه چنان تهمت بزرگ و زشتی بزنید دلتون نمی‌سوزه.
فقط برای خودتون دلتون می‌سوزه.

حتی یک کافر که به شرط چهار شاهد هم اعتقادی نداشته باشه هم می‌فهمه که کاملاً خلاف عقل هست که کسی با پای خودش بره سفر مذهبی و برنامه داشته باشه کاری خلاف مذهبش بکنه.
اون روزنامه داره به پیروان مذهب ما کثافت‌کاری نسبت میده.
کجاش ستمه که بگم چقدر نمی‌فهمید؟

هدف دیگرشون فتنه‌ی قومی بین مسلمانان ایرانی و عرب هست.
پیرو هزار فتنه‌ی قبلی‌شون.
شما دارید در جهت خواسته‌ی وهابیونی که فرمان به تجاوز در جده دادند عمل می‌کنید.
در حالی که عقلاً توان فهمیدن حقیقت رو دارید.
چطور این جنایتتون در وصف می‌گنجه؟
فکر می‌کنید لعنت شدن چطور اتفاق میفته؟

هنوز هم نفهمیدید و معتقدید در سخنم بهتون ستم کردم نه؟
لابد می‌پندارید که وقتی یک نفر رو میخوان بخاطر چنین تهمتی شلاق بزنن، با لبخند اینجوری Smile بهش میگن: جناب دوست گرامی!Smile بخاطر تهمت کثافت‌کاری‌ای که به بندگان خدا زدید،Smile اگر امری ندارید، لطف کنید در جایگاه قرار بگیرید تا به صورت نمادین مخالفت خودمون رو با شما ابراز کرده باشیم.Smile

نخیر! شدادٌ غلاظ میشن و میگن برو توی جایگاه مربوطه، و بعد شلاقش میزنن.

جرم شما حتی بسیار بزرگتر هست و به فتنه دامن می‌زنید.SadSadSadSadSadSadSadSadSad
۱۶:۲۵, ۱۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۶ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۵:۵۶)رکن الهدی نوشته است:  بله ما مشهد میریم کلی هم عرب دیدیم
تو حرم امام رضام درصد ایرانیا به عربا۶۰_۴۰به نفع اعرابه
ولی چه ربطی داره!!
یعنی اعراب خاصیتشون اینه هرجا برن فساد وفحشا به پا می کنن!!
تو تهران خودمون عرب داریم !؟توریست عرب داریم!؟
فساد وفحشا نیست!!
تهران که تو کله کشور اوله
اصن اون عرب فاسد که به قول شما واسه زیارت نرفته واسه چی نمیاد تهران!؟
اینجا که همه چی‌محیاتره!!
حالا‌چون چادریا تو مشهد شدن مانتویی یعنی همشون فاحشه ان!!.
این استدلاله!؟
طرف میره زیارت امام رضا شبم میره فاحشه خونه!!
ترکیه و کشورای اسیای شرقی که بسیار ارزونتر هستن ول می کنن میان مشهد!!
خود ایرانیا‌میرن‌کشورای دیگه بعد عربا واسه‌کثاقت کاری بیان اینجا!!
اصن معادله ریاضی نیست‌که سخت باشه ها یه مطلب منطقیه!
فساد تو قم و مشهد زیاد شده به نسبت خودشون!!
نه اینکه مثلا مشهد اوضاعش وحشتناکتر از تهران باشه
یادمون باشه
با پخش این پیاما اگه ذره ای تنفر ایجاد بشه تو این وضعیت
اول از همه در محضر امام زمان مسئولین که بین شیعیانش تفرقه انداختین دیگه خدا که جای خود دارد دوما کاره اون داعشی حیوون راحت کردی چون شیعیان خودشون همدیگه رو تیکه پاره می‌کنن
شما هروقت سند معتبر اوردی
بعد وااسفاه وااسفاه راه بنداز
اگرم راضی نشدید از فردا برید مشهد دونه دونه کله عربا رو ببرید

خانم رکن الهدی
مطلب اول: اصلا منظور من این نبود که هرچی عراقیه که میاد مشهد داره میره به فاحشه خونه. برخی از دوستان دارن این مطلبو پیراهن .... میکنن. بابا من دارم میگن بعد از هجوم داعش به عراق تعداد عراقیایی که میان به ایران و بخصوص شهرهای مذهبی مون خیلی زیاد شده و این داره زمینه رو برای دشمنانمون واسه ضربه زدن به کشور ما که مغز فرماندهی سپاه اسلامه فراهم میکنه.
به طور قطع و یقین 100% عراقیایی که میان به ایران دنبال فحشا نیستن و دقیقا100% اونها هم برای زیارت نمیان. تازه اصلا همه عربها که عراقی نیستن . من خودم توی راهپیمایی اربعین خیلی لذت بردم که برادرای عراقی اینگونه داشتن ازمون پذیرایی میکردن. اونیکه میاد زیارت امام رضا و به معنای واقعی محب اهلبیته هیچوقت نمیره فاحشه خونه اما اونیکه به نیت رواج فحشا میاد به مشهد ممکنه واسه ظاهر سازی داخل حرم هم بشه مگه میشه اونارو شناسایی کرد که نزارین بیان حرم.
مطلب دوم: اینکه انسان وقتی میبینه که ممکنه توی آینده نچندان دورش ممکنه یه به سرطان و یا یه بیماری دیگه ای مبتلا بشه میره و از همین الانش واسه اون موقع خودشو آماده میکنه. حالا شما میگی خودشو بزنه به خواب شاید اون مریضی نیاد؟ وضعیت آسیای شرقی که در اینمورد واسه اونا اهمیت نداره و وضعیت ترکیه هم که اظهر من الشمسه! چرا به خودشن زحمت بدن؟ ترکیه ای ها خودشون دارن کارهارو اتوماتیک وار پیش میبرن. این ایرانه که باید از پا در بیاد.
مطلب سوم: این دوستان به ظاهر محترمی که دارن از اول تا آخر نفرین میکنن و غلط کردی میکن و نفهم نفهم راه انداختن همین الان اونارو بخشیدم. برید واسه خودتون خوش باشید.

پ ن : مطلب سوم واسه خانم رکن الهدی نبود. چون ایشون اصلا بی ادبی نکردن.

یا حق
۱۹:۱۸, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #38
آواتار
ببینید مساله الان اینه که ایا اعراب صرف علاقه خودشون میرن مشهد ویسری هم به فساد می پردازن یا نع یه جریان پشتشونه اونا رو می فرسته!!
مورد اول که به نظرم اصلا منطقی نیست طرف کل ایران‌بیخیال شه بره مشهد واسه این کارا!!
اگه مورده دومه که خب بازم شناساییش سخته
اما اینکه ماخومون هنوز حسش نکردیم
نباید با گزارش یه خبرگزاری دشمن که کارش دشمنیه سریع بالاپایین بیفتیم وبگیم وای وای مشهد از دست رفت
من به اعتقادی دارم. واونم اینه که مشهد از اون مناطقی هست که بیمه خود امام رضاس وگرنه اعراب چیه خود ایرانیا کارا وخلافایی دارن اونجا انجام می دن که از گفتنش معذورم اما می دونم اگه امام رضا نبود خود ما تا حالا اونجا رو نابود کرده بودیم با اعمالمون دیگه نیازی به اعراب نبود
پس بدونیم اول خودمون رو باید درست کنیم
واینکه نگران اینجور مفاسد نباشیم
چون فعلا خطر داعش انقدر نزدیک‌گوشمون هست که الان چیزی جز وحدت نمی تونه نجاتمون بده
هروقت وضعیت منطقه استیبل شده بعد بیام ایراد بگیریم
کما اینکه نهایتا‌این خبر شما هیچ راهکاری برای‌مقابله نداره غیر از وار د شدن استرس به مردم ومتنفر‌کردن ایرانیا از اعراب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، ـــ ، فاطمه خانم
۲۲:۴۲, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۹)نورالسادات نوشته است:  پاراگراف اول صحبتم برگرفته از کتاب وعده دیدار است.
پاراگراف دوم طبق آمار پلیس مبارزه با مفاسد اجتماعی کل کشور.
پاراگراف سوم آنچه که با دو چشم خودم دیدم وبایقین نسبت به این موضوع صحبت کرده ام.
پس من حرف بی سند نزدم ونمیزنم.

خودتان هم اگر به قم ومشهد دراین دوسال اخیر رفته باشید متوجه حضور چشمگیر عربها شدید،فقط کافیه با اقوام یا دوستانتان در مشهد وقم صحبت کنید که از نارضایتی وانتقادهایشان درمورد رفتارهای بعضی از عربها مطلع شوید.

لطفا آماری را که می فرمایید بیاورید . بنده هرچی می گردم چیزی نمی تونم در موردی که شما فرمودید پیدا کنم .
آماری حاکی از اینکه در قم و مشهد و شیراز آمار فحشا عجیب و تکان دهنده است !
ببینید منظور بنده از سند ، آماری هست که این مقامی که شما فرمودید داده .
بی چادری بودن در مشهد وقم که تا جایی که بنده میبینم چشمگیر نیست ! این میشود چیزی که برای من قبول است فقط ! اگر بخواهم سند بیاورم باید محکمه پسند باشد .
دوستان ما که از قم بسیار تعریف می کنند .
اما چون جو مذهبی است ، بدحجابی در آن نمود پیدا می کند . اما این سندی مبنی بر س ک س توریزم در این شهرها نمیشود !
س ک س توریزم یعنی فرد عراقی (نعوذبالله ) به نیت فحشا به آن سفر می کند !
مگر یک نفر کسر عقل باشد مشهد را برای س ک س توریزم انتخاب کند ، سواحل خلیج و ترکیه رو مگه آب برده !!
والله این آمار و باور کردن های دوستان برای من از عجایب است . اون هم از ملت عراق با این علاقه به امام رضا و حضرت معصومه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Eve ، ـــ ، رکن الهدی
۴:۰۳, ۱۳/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۴ ۱:۴۵ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #40

علت خطاب مستقیم این نیست که دوست داریم با ایشون حرف بزنیم، بلکه بخاطر کارشون ازشون بیزاریم و علت خطاب مستقیم اینه که اینطوری مجادله راحت‌تره.

سوره نحل، آیه 125: ادْعُ إِلِى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ جَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَن ضَلَّ عَن سَبِيلِهِ وَ هُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ
با حكمت و اندرز نيكو به راه پروردگارت فراخوان و با آنان به نیكوترين شيوه مجادله كن. بی‌ترديد پروردگارت داناتر است به حال كسى كه از راه او گم گشته و داناتر است به هدايت‌يافتگان.

(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۵)مرتضی اقبالی نوشته است:  اصلا منظور من این نبود که هرچی عراقیه که میاد مشهد داره میره به فاحشه خونه.
حتی 1 نفر.
مشهد شهر زیارتی هست.
عراقی بد داریم، اما چرا اصرار دارید کثافت‌کاری رو به زائرین ربط بدید؟
هزار بار غلط می‌کنید بگید حتی 1 نفر از زائرین مشهد یا زائر هر شهر دیگه میخواد همراه زیارتش فحشاء هم بکنه.

عنوان گزارش گاردین، یعنی اون فتنه‌گرهای انگلیسی ملعون هم همین اصرار رو داره.
میگه: «زیارت، غذا، رابطه جنسی و پارک آبی در شهر مقدس مشهد»

الآن میگید منظورم 100درصدشون نبود، اما توی گزارش که شما ازش طرفداری می‌کنید اینطور اومده:
(۹/خرداد/۹۴ ۸:۵۰)مرتضی اقبالی در ارسال اول از قول گاردین نوشته است:  گاردین به نقل از این راننده (که ظاهراً مهدی نام دارد) مدعی می‌شود مردان عراقی مشتری پر و پا قرص جمعیت فاسد هستند.
(۹/خرداد/۹۴ ۸:۵۰)مرتضی اقبالی در ارسال اول از قول گاردین نوشته است:  ده‌ها هتل پنج ستاره و مسافرخانه از میدان برق (بسیج) تا حرم وجود دارد. بسیاری از مدیران این مراکز اقامتی تأیید می‌کنند که درخواست مشترک گردشگران عراقی عبارت است از جایی که زنان فاسد را بیابند.

بیخودی نبوده که چند نفر از کاربران از حرف شما اون برداشت رو داشته‌اند.

حالا الآن فکر کردید بی‌اشکال میشه اگر تهمت رو به درصد کمتری از زائرین وارد کنید!

خبرگزاری ِ نقل کننده‌ی خبر، آشکارا تأیید یا رد نکرده و فقط گفته روزنامه‌ی گاردین اینطور مدعی هست.
ولی برخورد خنثی با یک خبر جهت‌دار ابداً توجیه عقلی نداره.
هرکسی که اندکی اهل تفکر باشه درخواهد یافت که چنین خبری تنها یک دروغ بزرگ هست و به قصد فتنه‌افکنی بیان شده. پس بدون ارائه‌ی پادزهر تکرارش نمیکنه. دیگه رسانه‌ی حرفه‌ای که بماند!
یک خبرگزاری حرفه‌ای میدونه که جهت دادن به اخبار یعنی چی. اینکه خبر بشدت جهت‌دار ِ یک خبرگزاری دیگه رو خنثی نقل کنه، و بعد ادعا کنه که هیچ قصد سوئی نداشته، ابداً قابل پذیرش نیست.

سوره نور، آیه 19: إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَن تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ
به راستی کسانی که دوست دارند درباره مؤمنان تهمت زنا شايع شود، برای آنان در دنيا و آخرت عذابی دردآور مهياست و خداوند می‌داند و شما نمی‌دانيد.

(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۵)مرتضی اقبالی نوشته است:  به طور قطع و یقین 100% عراقیایی که میان به ایران دنبال فحشا نیستن
وقتی بگید "ایران" همه‌جور عراقی کافر یا مسلمون رو دربر میگیره و البته عده‌ای‌شون کافرند و ممکنه برن دنبال کثافت‌کاری.
به من ربطی نداره که چند تا عراقی بد به این قصد بیان ایران که برن سراغ زنهای هرزه‌ی ایرانی. اونها کارشون به همون اندازه کثیف و زشت هست که یک ایرانی بره سراغ زنهای هرزه‌ی ایرانی. برای زنهای هرزه غیرتی ِ ملیتی نیستم! بلکه فساد باید به کل برچیده بشه.

اما وقتی بگید "مشهد" شامل افرادی میشه که ظاهرشون مسلمون و دنبال نماز و روزه هست، پس حق ندارید حتی احتمال بدید که یکی از اینها میره دنبال کثافت‌کاری.

(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۵)مرتضی اقبالی نوشته است:  دقیقا100% اونها هم برای زیارت نمیان.
این همون حرفی هست که در مورد زائرین حق ندارید بزنید.

(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۵)مرتضی اقبالی نوشته است:  اونیکه به نیت رواج فحشا میاد به مشهد ممکنه واسه ظاهر سازی داخل حرم هم بشه مگه میشه اونارو شناسایی کرد که نزارین بیان حرم.
ظاهرسازی برای کی؟
مگه باند فحشاء هست که بخواد نگران باشه توسط کسی کنترل بشه؟
اگر کسی بخواد کسی رو کنترل کنه وزارت اطلاعاته، چون مردم که نمیتونن.
میگید مردم بدونن که ممکنه یک فرد عراقی که ظاهرش مؤمن گل گلاب هست آب‌زیرکاه باشه!
این احتمال که مطرح می‌کنید فایده‌ی دونستنش چیه؟
مردم برن کنترلش کنن؟
هیچ فایده‌ای برای این حرفها متصور نیست.
تنها نتیجه‌ی ممکنش اینه که مردم بدگمان بشن به برادران عراقی خودشون.

(۱۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۵)مرتضی اقبالی نوشته است:  مطلب سوم: این دوستان به ظاهر محترمی که دارن از اول تا آخر نفرین میکنن و غلط کردی میکن و نفهم نفهم راه انداختن همین الان اونارو بخشیدم. برید واسه خودتون خوش باشید.

پ ن : مطلب سوم واسه خانم رکن الهدی نبود. چون ایشون اصلا بی ادبی نکردن.
من روی حرفهام هستم!
اگر راست میگید که جوابی برای ایراداتی که به تهمتهاتون گرفته شد وجود داره، خب جواب بدید!
شما به حق گردن نمی‌نهید ولی انتظار دارید طعن به دین رو نادیده بگیریم.
اگر امکانش بود، خیلی افراد این جامعه بخاطر چنین حرفهای سنگینی مجازات میشدن.
شاید اون موقع متوجه می‌شدید که چقدر موضوع جدیه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا