|
چرا ما یک انجمن مخفی نداشته باشیم...
|
|
۱۰:۱۴, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان این فکر خیلی وقته که منو به خودش مشغول کرده فکر می کنم با دشمن باید مثل خودش رفتار کنیم اونا تمام افراد ثروتمند و با نفوذ رو توی یه مجمع جمع می کنن و تصمیم های بزرگ می گیرن ولی ما اینجا تک نفره می خواهیم همه چیز رو حل کنیم فکر می کنم ما هم باید یه گروه مخفی و بزرگ از افراد باسواد و خبره و البته ثروتمند رو جمع کنیم و به اون یه صبغه مخفیانه بدیم همون کاری که ماسون ها می کنند با یک گروه ضربت فکری موافق هستید یه گروه به اسم گروه رضوان ...
هر کس با من موافقه لطفا تو پست های بعدی گزارش کنه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۰, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر منم ما باید با قدرت کار کنیم و نه با ترس و نه مخفیانه بلکه باید آشکارا و با صدای بلند این کار رو انجام بدیم. |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان شاید منظورم رو نتونستم برسونم منظور من این بود که فراماسون ها یک گروه تشکیل می دن بعدشم روش تبلیغ می کنن که یه انجمن مخفیه و این جور چیزا و در بین مردم خودشون رو قدرتمند نشون می دن که شاید در اصل اینجوریم نباشه به نظر من ما با تشکیل این گروه که لازمه اش اینه که مخفی باشه البته حاضرم بطور خصوصی به دوستان علت این کار رو بگم ضمنا مخفیانه کار کردن نشان دهنه ضعف یا اشتباه در عقیده نیست این یک پوشش است
|
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام یاشار جان
برای اینکه دوباره سوال مطرح نشه و طرح شما کاملاً مفهوم باشه بی زحمت مفصل تر این بحث رو توضیح بده با تشکر
|
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۰ ۰:۱۲ توسط hamid_mol.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام اتفاقا ما هم انجمن های مخفی داریم اما نه اون جوری مخفی ! به قول استاد رائفی همین هیات های مذهبی و جلسات مساجد چیزی بوده که اونا از روش فریماسونی رو کپ زدن . استاد در سخنرانی خود در جلسه دوم پرسش و پاسخ در این رابطه کامل صحبت کردند |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
مضحکانست! راه کفار رو ادامه دادن
|
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ما مگه میترسیم که مخفی راه بندازیم مثل مرد میایم جلو! رو در رو
|
|||
|
۱۳:۴۸, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
با یه انجمن آشکار با یه اسم مهدوی چطوری.....
یاشار جان من موافقم که یه انجمن برای معرفی امام عزیزمون مهدی داشته باشیم اما نه مخفی بلکه کاملا آشکار. اگه با تشکیل یه همچین انجمنی موافقی بگو. مثلا من قصد دارم درباره ی امام مهدی و یارانش و بعضی مباحث آخرالزمان یه سریال مستندی بسازم. و یکی وب سایت خوب می سازه.یکی دست تو تلویزیون و رادیو داره می تونه ما رو کمک کنه،یکی وضع مالیش برای همایت خوبه و ... و ... اینطوری اگه یه گروه تشکیل بشه،به نظر من خیلی کارسازتره تا اینکه انجمن مخفی باشه و برای معرفی انجمن بعد ها از همون هرم کثیف استفاده کنن. هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (یاشار جان اگه موافقی واسم ایمیل بزن) |
|||
|
|
۶:۳۳, ۱۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۰ ۶:۳۶ توسط semnani.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۰ ۱۴:۲۶)Grace Dies نوشته است: مضحکانست! راه کفار رو ادامه دادن سلام دوست من بنده در مقام اینکه شما گفتید راه کفار را ادامه دادن مضحکانست (کاری به اصل بحث ندارم )از شما سوالی دارم و آن اینکه میشه لطف فرمایید بگید که در زمان اوایل اسلام پیامبر چگونه دیگران را به اسلام دعوت می کردند؟ آیا این مسلمانان یه حزب پرسروصدای (عدم سری بودن ) بودن یا برعکس بلکه خیلی محتاتانه عمل میکردند؟ در کل این نوع از احزاب مخفی زمانی مفید اند که در اقلیت باشند ، چنانچه که اگر جمعیت ملحدان بیشتر از ما بود و ما در اقلیت بودیم این انها میشدند که ازادانه و بدونه هیچ سری کاری به کار های ننگین خود می پرداختن. |
|||
|
۱۴:۳۰, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
به قول دکتر عباسی نباید با تقلید از دشمن در زمین او بازی کرد بلکه باید استراتژی او را ناکارآمد کرد پیشنهاد من به همه مون اینه که به ایده های جدید فکر کنیم ایده هامونو با هم در میون بذاریم |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۰ ۱۰:۱۴)yashar نوشته است: سلام دوستان این فکر خیلی وقته که منو به خودش مشغول کرده فکر می کنم با دشمن باید مثل خودش رفتار کنیم اونا تمام افراد ثروتمند و با نفوذ رو توی یه مجمع جمع می کنن و تصمیم های بزرگ می گیرن ولی ما اینجا تک نفره می خواهیم همه چیز رو حل کنیم فکر می کنم ما هم باید یه گروه مخفی و بزرگ از افراد باسواد و خبره و البته ثروتمند رو جمع کنیم و به اون یه صبغه مخفیانه بدیم همون کاری که ماسون ها می کنند با یک گروه ضربت فکری موافق هستید یه گروه به اسم گروه رضوان ... سلام دوست عزیز. چرا انجمن مخفی ؟ ما باید جوری فعالیت کنیم که همه دنیا بفهمن. انجمن مخفی برای اوناست که می ترسن. ما جبهه ی حقیم و باید در در روشنایی کامل به طوری که همه مردم دنیا متوجه ما بشن فعالیت کنیم یا حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و... | ANTI satan | 221 | 228,551 |
۱۵/آذر/۹۴ ۱۹:۰۸ آخرین ارسال: b.soshiant |
|
| اخبار مربوط به انجمن های مخفی ، ایران و جهان | ANTI satan | 4 | 6,905 |
۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۲ آخرین ارسال: cena |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش انجمن های مخفی | ELENOR | 22 | 19,001 |
۱/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۲ آخرین ارسال: ELENOR |
|