کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک سوال؟؟
۹:۴۹, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستان
چند ماه پیش یکی از کاربران یه سایتی رو معرفی کرده بود که به صورت آنلاین وضعیت مرزهای داعش و ارتش آزاد و ارتش سوریه و عراق و کلا منطقه رو نشون میداد ولی هرچی میگردم پیدا نمیکنم و حتی یادم نمیاد که کدوم یکی از دوستان اون سایتو معرفی کرده بود که برم بگردم. دلیل حساس شدنمم اینه که دیروز استاد رائفی پور یه حرفی زد که منو کنجکاو کرد. استاد اومده بود کاشان و جلسه خوبی بود. ایشان میگفتن که تا یک هفته دیگه احتمالا سوریه سقوط میکنه و ارتش آزاد و داعش و ملک عبداله اردن هرسه تایی شون به صورت هماهنگ حمله میکنن به سوریه و احتمالا دمشق سقوط میکنه. البته میگفت جای نگرانی نیست و اوضاع تحت کنترله. حالا اگه از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشم که به اشتراک بزاره.

یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، ندا دهنده ، amirak ، saba ، نورالسادات

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۱, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
دوست عزیزمون masoudmoosavy نوشتن که اردن از سوریه دوره که اگه به نقشه نگاه کنیم میبینین که جبهه النصره از جنوب و داعش از سمت شرق دمش رو محاصره کردن و اگر اردن از سمت جنوب غرب حمله کنه کار سوریه تمام شده س . که این فرض هم با توجه به تسلیحاتی که آمریکا به بهانه مانورهای مشترک در اختیار اردن قرار داده به واقعیت نزدیکه. حالا با این تفاسیر وضعیت لبنان و نیروهای حزب اله چیمیشه وسط اون درگیری؟آیا ایران اقدامی در حمایت حزب اله انجام نمیده؟
البته استاد رائفی پور میگفتن که همه چی تحت کنترله و زیاد نگران کننده نیست. فرمانده نیروی زمینی هم تقریبا همینو میگفت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، arman mohseny
۱۷:۲۹, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
دوستان سلام
من چند وقت پیش داشتم در مورد شش ماه پایانی ظهور تحقیق میکردم که طبق برداشت خودم متوجه شدم سوریه و عراق دست داعش (یا هر گروه دیگه)میافته(درسته؟)
حالا سوال من اینه اگر ما بدون یه شهر سقوط میکنه بازم باید هزینه کنیم تا شهر رو نگهداریم؟
و کلا ما از احادیث در مورد اخرزمان چطور باید استفاده کنیم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۷:۳۳, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
تا زلزله دمشق اتفاق نیفتاده تغییری در حکومت سوریه اتفاق نخواهد افتاد(طبق روایات)

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۸:۴۶, ۱۱/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۴ ۱۸:۴۹ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #14

زیاد روی پیش گویی های آقای رائفی پور حساب نکنین.
البته من برای ایشون احترام زیادی قائلم و تقریباً بالای 90 درصد حرفاشون رو قبول دارم.
اما ایشون همونی بود که دو هفته بعد از اشغال موصل گفت که خبر موثق داره که تا یه هفته دیگه کار داعش تو موصل تموم میشه و سد رو آزاد میکنن.
هنوزم موصل دست داعشه.
این چیزا قابل پیش بینی نیست.
همت من و شما میتونه تغییری در دنیا بده، وگرنه ماجرا همینطور ادامه پیدا خواهد کرد.
یه روز به نفع داعش و یه روز به نفع دولت عراق.
برای صد هزارمین بار...
این جور مصداق سازی ها و زمان یک ساله و دوساله تعیین کردن واسه سقوط فلانی و به جکومت رسیدن بهمانی به ولله قسم به دین ضربه میزنه.
اگه نشد، چطور میخواین جواب اعتقادات مردم رو بدین؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، یاســین ، arman mohseny ، Hadith ، افشین ، میم.حسین.الف
۲۳:۱۹, ۱۱/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۴ ۲۳:۳۳ توسط قلب.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۰)حسن.س. نوشته است:  آقای موسوی عزیز نمی دانم توجه نمودید یا خیر؟! بنده عرض کردم چرا شما می فرمایید که سوریه نباید تا یکی دو سال دیگر سقوط کند
سلام
از لحاظ سیاسی گفتم
حالا که سوریه تحت حمایت چند کشور است و حزب الله لبنان هم به آن کمک نظامی می کند
یه احتمال بود یک یا دو سال ربطی به حدیث نداشت
اونجا که گفتم از فوت عبدالله حواسم نبود عفو بفرمایید

(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۰)حسن.س. نوشته است:  شما احتمالا به حدیثی از بحار اشاره می فرمایید که فاصله مرگ عبدالله تا ظهور را زیاد نمی داند (با فرض اینکه این عبدالله همان باشد که بنده هم مخالف نیستم)؛ بله در آن حدیث داریم که پادشاهی ها در حجاز چند ماهه و چند روزه می شوند اما:

اولا: حتی از این حدیث هم نمی توان گفت فاصله ی مرگ عبدالله تا ظهور چه مقدار است؛ شاید ده سال شاید چند ماه! فقط حدیث می فرماید زیاد نیست! حالا این زیاد بنا به سخن معصوم(علیه السلام) چه میزان است بحث دارد.
در آن حدیث آمده حکومت های چند ساله به پایان میرسد و حکومت های چند ماهه و چند روزه آغاز میشود
البته اگر اشتباه نکنم

پس با این حساب زمان زیادی نیست چون به جای سال ماه آمده

(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۰)حسن.س. نوشته است:  ثانیا: حدیث اشاره به فاصله مرگ عبدالله تا ظهور دارد و نه سقوط سوریه. شاید اصلا سقوط سوریه قبل از مرگ عبدالله می بود؛ شاید یک ماه بعد یا چند سال بعد باشد. شما این فاصله را چگونه یافتید؟ پس شاید سوریه همین فردا سقوط کرد و این اصلا استبعادی بنا به این حدیث ندارد. آیا شما منبع دیگر دارید؟
همانطور که گفتم حواسم نبود شما درست می فرمایید حدیث عبدالله ربطی به سوریه ندارد

(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۰)حسن.س. نوشته است:  ثالثا: شما می دانید قبل از سفیانی اصهب و ابقع یا مغربی و حسنی و غیره را در احادیث داریم. مبهم است که این ها چه مدتی به جدال می پردازند؛ آیا جدالشان قبل از سقوط حاکم شام است و یا در طی آن رخ می دهد یا بعد از آن و در هر حالت چه مقدار طول می کشد. منظورم این است که اگر فردا بشار الاسد سقوط کرد می تواند شاید تا چند سال هم مجادله ی داخلی باشد و فاصله تا ظهور را پر کند.

به نظرم اصلا نمی شود گفت سوریه یک یا دو سال یا یک ماه یا یک روز دیگر سقوط می کند یا نمی کند مگر صراحت خاصی در روایات باشد که اگر هست شما بفرمایید.
بالاخره از زمان مرگ حاکم حجاز تا ظهور چیزی نیست چون حکومت های چند ماهه آغاز شده است

درباره سقوط سوریه هم بالاخره در این محدوده زمانی است که حرف شما درباره زمان آن درست است ولی من به جهت تحلیل سیاسی گفتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny
۲۳:۳۹, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۹)arman mohseny نوشته است:  دوستان سلام
من چند وقت پیش داشتم در مورد شش ماه پایانی ظهور تحقیق میکردم که طبق برداشت خودم متوجه شدم سوریه و عراق دست داعش (یا هر گروه دیگه)میافته(درسته؟)
حالا سوال من اینه اگر ما بدون یه شهر سقوط میکنه بازم باید هزینه کنیم تا شهر رو نگهداریم؟

سلام

یک گروهی هستند که معتقدند چون قرار است همه جا پر از ظلم بشود و بعد ظهور اتفاق بیافتد، پس ما هیچ کاری نکنیم تا ظلم همه جا را بگیرد! حتی افراطی های این گروه ها میگفتند که خودمون نیز به گسترش ظلم کمک کنیم!

این روایات نشانه های ظهور است که حاصل کار مومنین باعث میشه تا اتفاق بیافتن. اگر شیعه 1300 سال نمیجنگید ، دیگه چیزی نبود که امام با استفاده از اون انقلاب کند. اگر انقلاب نبود، ولایت فقیهی نبود و مقاومتی نبود و... .

عزیز مسئله اینه که تا ما کار نکنیم این اتفاق ها نمیافته. این حرکت ماست که باعث میشه ظهور نزدیک بشه و پیشاپیشش هم نشانه هاش اتفاق بیافته.

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، arman mohseny ، Eve
۲۳:۵۰, ۱۱/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۰:۱۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۰)حسن.س. نوشته است:  باز هم معلوم نشد! یعنی شما می فرمایید اگر بشار اسد بخواهد سقوط کند روسیه و چین دخالت می کنند؟ یا نیابتا مداخله می کنند و توسط چه کسی؟ الان تنها دمشق باقی مانده است (آن هم برخی مناطقش نا آرام است.) و بقیه مناطق حداقل در حال دست به دست شدن است. به نظرم آمریکا هم خوب می داند که به جای کشتن سربازانش با اندکی کمک اطلاعاتی و لجستیکی به تمام اهدافش می رسد و تا الان هم بد عمل نکرده است. روسیه و چین هم در این جنگ نیابتی کسی را برای دخالت در منطقه ندارند و دخالت مسقیم هم تنها بهانه ای است برای مجامع بین المللی تا آن ها را محکوم کند. چین که منافعی در سوریه ندارد و روسیه هم به اندازه کافی در اوکراین و جزایر شرقی و غیره تنش دارد. به نظرم الان مرزهای خودش در اولویت است. اینطور بگویم سوریه واقعا دیگر محلی از اتکا ندارد که بخواهد برای کسی ارمغانی به دنبال داشته باشد تا ارزش دخالت داشته باشد. فقط اسرائیل و ترس همپیمانان او از قدرتمند شدن روز افزون ایران در منطقه است که جنگ های نیابتی را دامن می زنند و البته در برابر این ها جز ایران کسی نمی خواهد و نه اصلا نیرویی دارد که بخواهد دخالت کند. زیرا ایران است که نه صرفا برای منافع دنیوی بلکه برای ارزش های انسانی و الهی قصد کمک به سوریه را دارد.
دقیقا یک سال پیش که آمریکا قصد حمله به سوریه را داشت اگر ناو های روسیه نبود جنگ حتمی بود که البته فقط عقب افتاد
نیابت روسیه و چین هم فعلا ما و حزب الله لبنان هستیم که کمک می کنیم البته ما از جانب آنها دخالت نکردیم بلکه وظیفه شرعی خودمان بود
تنش بین غرب و چین و روسیه کاملا مشهود است
مصاحبه های رییس جمهور روسیه و چین موجود است میتونید پیدا کنید مسئله اساسی سوریه نیست بلکه چین و روسیه به دنبال منافع خودشان هستند در طرحی که غرب آماده کرده طبق گفته دکتر عباسی در همون جلسه که گفتم بعد از سوریه و ایران نوبت چین و روسیه است به همین خاطر سوریه و ایران برایشان مهم است
چند وقت پیش هنری کسینجر حرفهای معنا داری زد که بهتره همه بخونن
http://armageddon1.mihanblog.com/post/2658

(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۰۸)ندا دهنده نوشته است:  ببخشید برادر نمی خوام بگم کی سفیانی هست یا نیست اما سوال ؟
یعنی چی اردن از سوریه فاصله داره خوبه همسایه دیوار به دیوارن .
بعدش اردن به داعش به اندازه ترکیه کمک نکرده !!!!!!!؟؟؟؟؟؟غرب به اردن صلاح داده ( مثلا برای رزمایش ) و اردن هم صلاح ها رو داره دو دستی تقدیم داعش میکنه .( تموم هم نمیشه آخه )
سلام
من خبری از کمک اردن به داعش ندیدم در خبرگزاری ها

این چندتا لینکم یه نگاه بکنند دوستان

راشاتودی: درافتادن با ایران، غرب را به درگیری با روسیه و چین نزدیک می‌کند
http://armageddon1.mihanblog.com/post/2283
2283

رئیس جمهور چین: در صورت حمله به ایران مستقیما وارد جنگ خواهیم شد
http://armageddon1.mihanblog.com/post/2238
2238

توطئه در واشنگتن: روسیه محاصره نظامی شود و چین و هند درگیر جنگ
http://armageddon1.mihanblog.com/post/1614

اینم دلایل ما برای جنگ جهانی سوم

(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۴۱)مرتضی اقبالی نوشته است:  سلام
دوست عزیزمون masoudmoosavy نوشتن که اردن از سوریه دوره که اگه به نقشه نگاه کنیم میبینین که جبهه النصره از جنوب و داعش از سمت شرق دمش رو محاصره کردن و اگر اردن از سمت جنوب غرب حمله کنه کار سوریه تمام شده س . که این فرض هم با توجه به تسلیحاتی که آمریکا به بهانه مانورهای مشترک در اختیار اردن قرار داده به واقعیت نزدیکه. حالا با این تفاسیر وضعیت لبنان و نیروهای حزب اله چیمیشه وسط اون درگیری؟آیا ایران اقدامی در حمایت حزب اله انجام نمیده؟
البته استاد رائفی پور میگفتن که همه چی تحت کنترله و زیاد نگران کننده نیست. فرمانده نیروی زمینی هم تقریبا همینو میگفت.
سلام
حالا شما هم یه اتو از ما بگیر طوری نیست ما دلمون بزرگه
همچین نوشتی من چی گفتم که تا چندروز نتونم بیام اینجا

ولی با شتر دوره ها خخخخ

اعتقاد من اینه که سفیانی از سوریه میاد نه اردن

واقعا جای نگرانی نیست قدرت ما خوبه فقط باید اتحاد داشته باشیم

(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۹)arman mohseny نوشته است:  دوستان سلام
سلام
چه سوال خوبی

نشانه ها ربطی به وظایف ما ندارد
ما به دین عمل می کنیم و حکم عقل را اجرا

نشانه ها بیشتر به ما امید میدهد تا به وظایف خودمان عمل کنیم و بدانیم وعده خدا حق است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، مرتضی اقبالی
۲:۰۶, ۱۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۴ ۲:۱۲ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #18
آواتار
اخیرا مطرح شده که حتی تروریست‌های تکفیری 70 کیلومتر جاده "پالمیرا- دمشق" را به تصرف درآوردند که این اتفاق زنگ خطر سقوط "دمشق" را به صدا در می‌آورد.

اگر یک نگاه کلی داشته باشیم فاصله بیش از 200 کیلومتری "پالمیرا- دمشق" 70 کیلومتر آن طی شده و این برای ارتش "سوریه" و "نظام بشار اسد" بسیار خطرناک است.

در مجموع الان خیلی زود است که درباره سقوط "دمشق" اظهارنظر کرد؛ اما تشکیل نیروهای "حشد الشعبی" سیستماتیک و آموزش دیده و توفیق در جبهه "قلمون" و بمباران مواضع "داعش" در "رقه" کار این گروه تروریستی را سخت خواهد کرد و شاه کلید پیروزی بر تروریست‌ها ایجاد عملیات مردم محور خواهد بود.
این که گروه‌های تروریستی "داعش" و "جبهه النصره" دست نشانده غرب هستند بر هیچ کس پوشیده نیست؛ زیرا "ابومحمد جولانی" سرکرده گروه تروریستی "جبهه النصره" گفت: این گروه برای جنگ با آمریکا و غرب ماموریت ندارد و ماموریت ما مقابله با ارتش "سوریه" و هم يیمانانش به ویژه حزب الله است.

"ترکیه"، "قطر" و "عربستان" هم تلاش می‌کنند تا به هر نحوی با ایجاد یک منطقه پرواز ممنوع "سوریه" را تحت فشار قرار دهند که البته با همه این تفاسیر "دمشق" بشار اسد و ملت "سوریه" با وجود تحولات جدید شکست نخواهند خورد.

"اردوغان" هم که به دنبال احیای امپراطوری عثمانی است و چشم طمع به سرزمین "سوریه" دارد.

خلاصه شرایط "سوریه" در حال حاضر مانند یک دومینوی پیچیده و خطرناکی است که باید منتظر تحولات آینده این کشور باشیم.

لعنة الله علی القوم الظالمین...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، arman mohseny ، قلب
۲:۱۱, ۱۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
سردار سلیمانی گفته بود طی روز های اینده کاری در سوریه میکنیم که چشم جهان خیره بشه

شاید یه ربط هایی به این حرف داشته باشه این اوضاع
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، قلب ، Islam
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا